![]() |
#631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Co do książki - to jak dla mnie przesłanie jest takie by mu[facetowi] nie matkować i mieć własne życie a nie poświecac wszystko dla chlopaka i się z tym zgadzam
![]() Ktoś pytał mnie o to czy jestem w związku na odleglość - tak jestem i dlatego tu pisze.Wyjechał na rok... Mój przez pierwsze 2 tygodnie mało co sie odzywał ale miał kupe stresu - o tym ze wyjezdza dowiedzial sie 2 dni przed i mieli z kolegą problemy z wynajmem nawet pokoju,sypiali czasem w samochodzie - nie będe tego opisywac bo za dużo.Natomiast kontakt był jednak codzienny w sensie nawet buzi wysłać,choc wiekszosc ja inicjowalam. Ale dostał też z☠☠☠ke,że sie mną nie interesuje i ja sie musze go o większość pytać pod koniec drugiego tygodnia.Znaleźli pokój i od tamtej pory jest wszystko w porządku,nie mam na co narzekac ![]() Nie odzywaj się,aż sie sam nie odezwie.I nie opieprzaj go,ze sie nie odzywa.Czesciej obojętność na zachowanie,które wie,że Cie wkurza jest jak kubeł zimnej wody dla faceta. Albo zrób tak jak koleżanka radzi i powiedz mu dopiero w weekend,że jest Ci przykro,że sie nie odzywał i przy takich relacjach nie widzisz za dobrze tego zwiazku.Ale nie rób mu awantury ani się nie obrażaj.Zobaczysz co Ci powie.
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-06 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh to już teraz zgłupiałam... bo właśnie planowałam, że zadzwonie do niego wieczorem i opieprze. Sęk w tym, że ja właśnie zawsze pobłażliwie odbierałam jego zachowania, wybaczałam, a teraz chciałam mu zwrócić twardo uwagę.. ale po btym co wy mi mówicie, to już sama nie wiem. Czuję że umrę jak dziś się nie odezwie i jutro też. 4 dni ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak Twój facet Poziomka, ale mój jak robi jedną rzecz, to zapomina o Bożym świecie, nawet mu do głowy nie przyjdzie, że ja mogę się martwić albo chciałabym sobie do niego po prostu 'powzdychać' do słuchawki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie wiadomości.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A mój mnie dziś wnerwia, pała jedna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
confused to wszystkiego dobrego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
O tak, mój też jak się kiedyś obrazil, to wzial spiwor i poszedl spac do przedpokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Wtajemniczenie
|
Poziomko,
i jak sprawy? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Trzymaj się! Jakby co, to pisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zadomowienie
|
Mój na szczęscie nie jest wybuchowy i da się z nim normalnie porozmawiac
![]()
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-23 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Oh.. ja piernicze, myślałam, że tylko ja mam takie problemy..
![]() Dziewczyny, my to jednak mamy przerąbane. To był najgorszy tydzień w moim życiu, chwaliłam się wam tutaj, że wreszcie, po 5 miesiącach zobaczę się z moim. Oczywiście, w noc przed jego wyjazdem okazało się, że bank na tyle go zablokował, że nie jest w stanie wydostać się stamtąd gdzie obecnie się znajduje. Także teraz kombinuje, obiecuje, że już niedługo, że na pewno.. A ja już nie wiem, wolę chyba nie robić sobie nadziei, bo i tak wyjdzie z tego to co zawsze.. ![]() A jego koledzy.. ![]()
![]() |
#647 |
Zadomowienie
|
Widze mojego za 17 dni
![]() ![]()
![]() |
#648 |
Raczkowanie
|
Sporo nowych i dawno nie widzianych 'twarzy' na wątku, super
![]() Poziomko, co się stało? confused, jak jeszcze to przeczytasz, to wpadaj czasami do nas, naprawdę miło było z Tobą pisać ![]() ![]() Pia Gizela, żyjesz jeszcze? ![]() ![]() Rareza, a u Was? No i jak wrażenia po pierwszym tygodniu studiów w nowym miejscu, hm? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja ze swoim Tż w tym roku jesteśmy w rozjazdach. W kwietniu ja wyjechałam na 2 miesiące przyjechałam na miesięczny urlop później znów byłam za granicą a on w tym czasie(1.08) wyjechał do ameryki i wróci dopiero 14 stycznia. Obecnie już wróciłam i jest mi ciężko bez niego ale dodaje mi otuchy to że pisze i dzwoni do mnie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Ja ze swoim widziałam się wczoraj. Co prawda na krótko, bo tylko na 3 godziny i to późnym wieczorem, ale zawsze coś. Mieliśmy się w ogóle nie zobaczyć, więc dobrze że cokolwiek wyszło. Cudownie było się znowu przytulić. Teraz widzimy się chyba za 2 tygodnie dopiero..
![]() |
#652 |
Zadomowienie
|
Cantarka żyję żyję. ostatnio kiepsko bo się przeziębiłam. a pracę piszę, chyba we wtorek oddam do promotorki wersję de luxe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale wam dziewczyny zazdroszcze ![]() biedronka91 Będzie dobrze ![]() ![]() Ehh pogoda koszmarna i humor od razu do du.py.... Jeszcze około 10 dni i może dowiem się kiedy przyjedzie... Ale to jest straszne kiedy rozum mówi co innego a serce co innego. Bo serce mi mówi, że chciałąbym, żeby przyjechał, ale rozum mówi, że lepiej zeby został do świąt bo będą pieniążki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za zainteresowanie, za pytania.
Z TŻ wszystko sobie już wyjaśniliśmy, był u mnie wczoraj. Dobrze go było zobaczyć, pobyć razem, mieć go obok. Pozwólcie, że nie będę opisywać tamtej sytuacji i wracać do niej... Na razie jest okej i zobaczymy czy będzie też okej "w praniu". Będę się odzywać co jakiś czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
A mój za 3 tygodnie przyjeżdza, niestety chyba tylko na 14 dni
![]() Mam do Was pytanie. Macie nadal tyle samo do powiedzenia sobie jak wtedy, gdy byliście razem? Bo mi każdy mówi, że nie będziemy mieć o czym rozmawiać, bo teraz to takie jakby dwa światy ![]()
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
ToTylkoJa, mój też wraca za 3, 5 tygodnia, ale na niecałe 5 dni
![]() Co do rozmawiania - wiadomo, że trochę dwa inne światy, ale wtedy przecież tym bardziej jest o czym rozmawiać ![]() ![]() ![]() Pia Gizela, cieszę się, że u Was dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zadomowienie
|
Mam do Was pytanie. Macie nadal tyle samo do powiedzenia sobie jak wtedy, gdy byliście razem? Bo mi każdy mówi, że nie będziemy mieć o czym rozmawiać, bo teraz to takie jakby dwa światy
![]() Mamy! Jak najbardziej. Wbrew pozorom więcej niż jak był na miejscu. Nie powiem Ci, że będzie dobrze i łatwo, bo nie będzie. Będą chwile zwątpienia, będzie żal że wyjechał ale co ma wisieć, nie utonie. Jeżeli jest Wam pisane być razem, jeżeli oboje naprawdę tego chcecie, to rozłąka tylko Was umocni ![]() Kantarka, ja się czasem wnerwię, że np nie zawsze opowiada co do mieszkania kupimy, co będziemy robić jak wróci, że buziaków za mało, że nie powiedział 'kocham cię' ![]() Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2012-10-07 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Przeżyłam z tżem w tym roku rozłąkę, ja wyjechałam do Peru na 3 miesiące. Trochę daleko i nie było mowy, że mnie w międzyczasie odwiedził. Bywało ciężko, zwłaszcza, że czasem siedziałam w górach na wiosce i nie było zasięgu, a tam, gdzie mieszkałam większość czasu nie było neta, więc chodziłam na 2 godziny do kawiarni z laptopem, zeby pogadać na skypie ![]() A tak ogólnie, teraz jest taka sytuacja, że on od ponad roku pracuje w innym mieście, 200 km ode mnie. Raczej za pare miesiecy wróci do Wrocławia, więc to nie jest permanentna sytuacja, niemniej ponad rok to troche długo. Wraca zawsze na weekendy, a jak nie to ja przyjade do niego. Ale jako że mnie ma go cały tydzień we Wro, ma dużo rzeczy do zrobienia, przede wszystkim próby zespołu. Ja jestem bardzo wyrozumiała i oczywiście nie mam nic przeciwko temu żeby dzielił ten weekendowy czas między mnie i inne ważne rzeczy, jestem bardzo cierpliwa i dzielna ![]() ![]() ![]() ![]() A, no i dodam, że ogólnie to on mi rozłąki nie ułatwia, bo romantyk z niego żaden i w ogóle jest raczej oszczędny jeśli chodzi o miłe słowa i pisanie 'uroczych smsków'. Często nie odzywamy się do siebie przez cały dzień lub dwa, z reguły on nie odpowiada na smsy od razu. W ogóle to raczej ja inicjuję pisanie smsów, ale za to on do mnie dzwoni :P Czasem mnie to nie rusza, a czasem denerwuje, że mógłby odzywać się częściej. I tak sobie lawiruję między "kurde mógłby z łaski swej dać znać, że o mnie myśli albo tęskni, łajdak jeden!" a "biedny, ma dużo pracy, nie ma czasu, a ja nie będę jędzą, przecież wiem, że mnie kocha" ![]() Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2012-10-07 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zadomowienie
|
lanavera witaj
![]() ![]() wrocław to duże miasto, nie może znaleźć czegoś u Ciebie? albo Ty u niego? jak to u was wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.