![]() |
#631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
#632 |
Zadomowienie
|
U mnie standardowo obojętność. I też mi dziwnie. Bawi mnie niezmiernie fakt,że on chce się kumplować. Niby jak mam to zrobić? Nie,że go kocham, ale zwyczajnie czuję się tak,jakby był mi kompletnie obcą osobą,obojętną.
A nawet miesiąc jeszcze nie minął jak mnie zostawił. No cóż.Chodzę na siłkę,mam ombre na włosach, maluję paznokscie i nie zamulam od 11 dni.Szał. A co u was? |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Rozeznanie
|
U mnie znów pakowanie i wywożenie rzeczy do rodziców.
Trzeba będzie jeszcze raz podjechać już po resztki, ale to w tygodniu albo pod koniec, bo i tak jesteśmy w mieszkaniu ostatni tydzień. Za dnia jest normalnie, rozmawiamy itp, ale jedno drugiego nawet nie dotyka. W nocy jest inaczej(pewnie przez 1 łóżko) jak nie ja, to on do mnie sie przytula, pewnie oboje potrzebujemy, albo to tak na zapas, bo tydzień szybko zleci, a później samotność. Ostatnio cały czas ryczę. Jakoś nie mogę sie pozbierać. Może dzisiaj spotkam sie ze znajomą, ona szybko sprowadza mnie zawsze do parteru, no i zawsze to jakieś zabicie czasu... Trzymajcie się ciepło ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zadomowienie
|
Dobrze,będziesz miała już z głowy.
Ale mimo wszystko zazdroszczę,że możesz się do niego przytulać, chociaż jestem trochę w szoku,że śpicie w jednym łóżku.Ja bym chyba po zerwaniu wolała już na podłodze spać niż z nim;p |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Spędziłam z byłym miły wieczór i połowę nocy...
Rozmawialiśmy jednak, że on czuje, że to nasze spotykanie się to taki okres przejściowy, że już niedługo sytuacja może się zmienić, że przestanę się z nim widywać. Przynajmniej na obecnych zasadach - jak tylko na dobre kogoś poznam i się zakocham. I żebym mu nie mówiła, kiedy tak się stanie. I że będzie czuł do mnie sentyment, że o mnie nie zapomni i będzie o mnie pewnie jeszcze nieraz myślał poznając kogoś nowego. Wzruszyłam się ![]()
#636 |
Rozeznanie
|
No a my tak jakoś śpimy. Może i dziwne, chyba nie do końca potrafimy się tak szybko oboje rozstać...nie wiem jak to tłumaczyć.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
U mnie było "nie jestem gotowy na związek" i "była mnie zraniła" więc ja też go zranię. Niech spada
![]() ![]()
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej rozstać się tak, polubownie i łagodnie, niż z awanturą na całą klatkę schodową i do wiadomości sąsiadów. Jeśli naprawdę już nie ma miłości, nie da się tego odbudować, ale pozytywne uczucia jednak zostały.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-24 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, sentyment, przywiązanie to na pewno jest. Zresztą trudno,żeby niczego nie bylo po 5 latach związku. Rozstajemy sie w zgodzie, nie będzie krzyków. Pomimo tego,ze to on tak zadecydował, to ja nie będę histeryzować przy nim, przeboleje to w samotności.
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do niego pasowałam świetnie, dawałam mu wszystko, za to nie było nigdy pełnej wzajemności.
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
Dobrze ktoś napisał,że jak związek się rozpada to czujemy się tak,jakby ktoś nam amputował nogi, nie ma już ich ale jest nadal to dziwne uczucie,że przecież są, że były tu jeszcze chwilę temu.Eh.
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-11-24 o 15:06 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zadomowienie
|
Ja może dziś spotkam się z ex.. Nie wiem jeszcze nic dokładnie, bo ma się odezwać. A jak nie to idę w męskim gronie balować do rana
![]()
#643 |
Zakorzenienie
|
udanego wieczoru dziewczyny
![]()
#644 |
Przyczajenie
|
Mija już miesiąc od rozstania. "Kocham Cię raczej jak siostrę" "Chcę wziąć życie w swoje ręcę"... Już coraz mniej płaczę, ale nie umiem się od niego odciać. On chce utrzymywać kontakt, ja nie mam na to siły, ale z racji może czegoś w racji zapędów masochistycznych nadal z nim rozmawiam.
Mimo że zerwał po prawie dwóch latach i to przez internet... |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zadomowienie
|
Ile nowych dziewczyn od jakiegoś czasu
![]() Ostatnio w ogóle nie mam czasu na Wizaż (o 19 wróciłam z pracy o 20,30 muszę zaraz wychodzić), zresztą po wątku o zawodach (może któraś z Was czytała?) trochę mi się odechciało wchodzić na to forum. Takie wywyższanie się brrr |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
O zawodach? Miłosnych?
![]() ![]()
#647 |
Zadomowienie
|
hhahah
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=657771 jatka oczywiscie nie zaczela sie od 1 strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
Depresja nadciąga. Pomocy;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Przyczajenie
|
...
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zadomowienie
|
Dzis sie zastanawiam nad tym, ze powinnam na powaznie pomyslec o tym, by przejsc sie do psychologa lub psychiatry. Ja sie tak strasznie boje przyszlosci. Wszystko jest dobrze, rozmawiamy, dzis widzielismy sie na skype, wszystko pieknie ladnie, nie moge sie doczekac az za kilka dni go zobacze wiec o co chodzi? Ciagle placze, czuje, ze znow zbliza sie to co mialam kiedys, nie wiem depresja? Nie rozumiem tego. Przeciez plakalam, ze go nie ma, powiedzialam, ze pragne tylko go do szczescia. I co? Dalej jest cos nie tak. Nie rozumiem ;(
#652 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Nuria147 Czas edycji: 2012-11-24 o 22:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
A ja się czuję oszukana i wykorzystana. Najbardziej mnie denerwują te wszystkie wielkie słowa, te obietnice i gdzie to wszystko teraz jest? Nie chcę ich już,ale na samo wspomnienie tego aż mi skręca wnętrzności. Strasznie się zawiodłam i mój następny facet będzie miał mega pod górkę.
Cały czas się zastanawiam jak tu ufać ludziom dalej,żeby się znowu nie rozczarować. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Laski, da się obejść bez, uwierzcie. Zajęło mi to 2 tygodnie, ale da się o tym wszystkim nie myśleć,wręcz zadziwiająco łatwo można skierować myśli na inny tor, tylko trzeba bardzo chcieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
To bardzo boli ... Dla mnie osobiście najbardziej dotkliwe jest to, że to przy moim ex poczuułam że chcę być kiedyś mamą, od niego usłyszałam, że chce mieć ze mną dziecko i wiem, że mimo wszystko byłby cudownym ojcem. I naprawdę czułam i widziałam, że on tego chce i czasem zadręczam się myślami, kiedy przetał myśleć o mnie w taki sposób. Cytat:
Tindomerel- jakie masz sposoby na odwrócenie uwagi od rozstania i ex? Sport, znajomi? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I staram się myśleć pozytywnie i szukać plusów tej sytuacji. Nie byłam z nim szczęśliwa, więc teraz kiedy nie jesteśmy razem szukam plusów: nie płaczę przez niego, nie denerwuję się, nie irytuję, nie jest mi przez niego przykro, przestałam czuć się zagrożona itp. Dziwne, bo myślałam,że będę rozpczać rozpamiętywać a tu właściwie nic. Nie olglądam zdjęc, nie czytam rozmów,nie szpieguję go,nie sprawdzam, nie czuję w ogóle takiej potrzeby, poniekąd wyrzuciłam go ze swojego życia. Nie płakałam już jakieś 12 dni i mniej więcej tyle samo czasu zwyczajnie olewam to wszystko i odsuwam od siebie te myśli. Albo jestem dzielna albo za jakiś czas przyjdzie do mnie rozpacz ze zdwojoną siłą.Hm. A od rozstania minął miesiąc bez 4dni. Jedyne uczucie jakie w sobie mam to gorycz. Bo twierdził,że każde jego kocham cię bylo prawdziwe a potem tydzien później mnie zostawił, bo czuję się przez to oszukana, wykorzystana,bo stwierdził,ze zawsze będę mu bliska i chce się ze mną przyjaźnić, bo czuję się rozczarowana , zawiedziona i ta cholerna pustka. Czuję się wyprana z emocji. Dzisiaj miałam chwilę słabości bo idiotka zerknęłam na jego profil na fb. nie polecam. Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-11-24 o 23:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapisuję się na fitness, szczególnie bokwa fitness brzmi interesująco - jestem przerażona swoją rosnącą oponką. Ale najszybciej przybieram i najszybciej tracę jednocześnie na brzuchu. Ciężko mi za to w ogóle ruszyć uda i biodra.
![]() |
#658 | |
Zadomowienie
|
Ja wielkich słów już nie słyszę od dawna,ale dalej je pamiętam. Jak to teraz żałośnie wygląda, tyle tego było a teraz nie zostało NIC.
Mój eks odzywał się tydzień temu, rozmawialiśmy trochę i od tamtej pory milczy.I dobrze. Nie jestem w nastroju na kontakt. Będę piękną inteligentną starą panną kiedyś najwyżej ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ![]() Jaaacie ale fajne! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-11-25 o 00:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.