|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)
|
|
|
|
#632 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#633 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do osób niewychodzących nigdzie na sylwestra. Mam nowego psa, jeszcze nie znam jego reakcji na sztuczne ognie i nie chce go zostawiać samego, to taki "obsrajdupa" ze wszystkiego, że psułabym sobie tylko zabawę myśląc czy się nie boi i czy nie jest zestresowany. Dzisiaj np. znalazł martwego ptaka, postanowił sobie go obwąchać i się zbełtał (normalnie francuski piesek - nie wiem po co niufa skoro go to obrzydza, nie nadążę za nim). Chociaż w sumie po latach gigantycznych imprez/pijaństwa i zabaw w klubie jakoś już mnie nie bawią zabawy sylwestrowe, przez ostatnie zdarzenia w moim życiu jestem na innej drodze niż moi znajomi i tak jakoś już nie nadążam ani za piciem ani za "robieniem z siebie głupa" jak dawniej. Może dlatego ostatnio unikam imprez. Wolę typowe domówki, winko, jakieś karaoke w fajnym gronie, posiedzieć, pogadać. Może to już starość
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadę na Sylwka, gdzie będzie niezłe picie z tego, co mi wiadomo, a ja dawno nie przyjmowałam większej dawki alkoholu niż dwusetkę jakiejś smakowej wódki rozrobionej z sokiem Pewnie tam zemrę A mi współczują, hahahaha. |
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahaha
Czego Ci tak zazdroszczą?
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy pić co którąś kolejkę
lepiej mniej wypić niż potem umierać na morderczego kaca
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
..........
.dobra, wychodzę .
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie pochwale, bo juz ruszyłam, zebrałam dupsko i odpaliłam Ewke, niewazne ze malo zawału nie dostałam na koniec
![]() Cytat:
Miłej zabawy
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ja też bym chciała chodzić wcześniej spać i lepie swój czas zapełniać ![]() wspólczuje ![]() od zjedzenia tego co po śwoiętach zostało Cytat:
![]() tego chyba się nie da ![]() ale mmam nadarbiania ale m,ój laptop dalej zepsuty
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Łączę się z zostającymi w domu na sylwka. Tez nigdzie nie idę.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka to zawsze człowieka zasapie
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Spotkamy sie na wizazu
![]()
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
dla osób, które jednak planują mocno skuć się w sylwestra polecam kupienie wody Franciszek (w aptece i w dużych marketach są) szybko uzupełnia wytracone minerały. Jest obrzydliwa w smaku ale genialnie pomaga, łagodzi dodatkowo dolegliwości żołądkowe. Szybciej staniecie na nogi
))
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
Ja też może zostanę w domu w Sylwestra ; )
nie chciałam jechać do mojego miasta studenckiego, wolę zostać kilka dni dłużej z rodziną, szczególnie że od początku roku akademickiego jestem w domu drugi raz
|
#647 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Nie jestem sama
![]() Cytat:
Cytat:
bo ogólna typu zjedz coś przed, ruszaj się - w moim przypadku kiepsko się to sprawdza ![]() Ogólnie wg. mnie impreza jest od naprucia się w dobrym towarzystwie. Nie bawiłoby mnie aż takie kontrolowanie się ale najgorsze że po %%% różne rzeczy się wyrabia... ja zazwyczaj piję w gronie max. 3 osób (dobrych znajomych) i nikogo nie dziwią pijackie akcje ![]() Ja tylko wódkę z sokiem jestem w stanie przełknąć ![]() A jak się trzymałyście w tamtym roku?
|
||
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
te ekscesy po pijaku to... lepiej przemilczmy
całe szczęście się z tego wyrasta
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wychodzę na Sylwestra
![]() idziemy z TŻtem do znajomego, taka mała impreza, z 4-5osób chyba i tyle w sumie średnio jakoś mi się chcę![]() a pić nie zamierzam dużo, bo niestety starość nie radość i już nie potrafię pić tak jak kiedyś
|
|
|
|
#650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to raczej kaca nigdy nie mam. Ale jak się zdarzy to wielki kubek hebaty z cytryną, fajka i coś tłustego na żołądek i jak nowo narodzona ![]() W tamtym roku? Nabombiłam się z mamą i o 23 spałam już. Smutny był tamten sylwester. |
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Przed piciem warto połknąć 5 tabletek wit. C i popić dużą ilością wody wysokomineralizowanej, a na kaca gorąca herbata z duuużą ilością cytryny i cukru
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Ja głowę mam słabą strasznie, ale kaca za to nie mam nigdy
|
|
|
|
#653 |
|
strachajło
|
Z moją głową na szczęście nie jest najgorzej, mój chłopak w sumie śmieję się, że pewnie przepiłabym go ze 2 razy
![]() Idziemy wraz z TŻ na Sylwestra organizowanego w pobliskim domu weselnym już się nie mogę doczekaća jak Wam minął dzionek? z mojego planowanego pisania referatu nic nie wyszło,ponieważ zasiedziałam się u mojej siostry ciotecznej na plotach..ech ochrzańcie mnie:/me9so3horny opowiedz potem jak było na tym karaoke bo ja chyba też jutro się wraz z przyjaciółkami wybiorę , tylko kierowcy brak i właśnie dlatego tak mi dokucza brak prawka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wypiłam sama 90% szampana z Biedry i miałam najlepszą "banię" ever
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Ja impreze w domu robiłam
ale było fajne towarzystwo i pomoc do sprztania rano tez![]() Fajnie było szkoda tylko, ze ekipa sie w ciagu roku wykruszyła ![]() Co do picia to w sumie nie mam takiej słabej głowy, gorzej jak wymieszam ![]() a na kaca polecam wycisniety sok z cytryny z woda i duuuzo snu
|
#657 | |
|
strachajło
|
należy mi się..ale melduję,że własnie biorę tyłek w kupę i już do niego się biorę ja to trzymałam się w sumie całkiem nieźle, ale dużo nie wypiłam bo sylwestra spędzaliśmy tylko we dwoje z TŻ-tem to jakoś mi nie wypadało przed 12 wymięknąć fajnie było-tylko nasza dwójka![]() Cytat:
Edytowane przez twofaces Czas edycji: 2012-12-27 o 20:09 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja dziś tylko na chwilę. Jak zwykle nie nadążam
Przeczytałam na szybko zaległości i tak sobie myślę, że jak wrócę z sylwka to będę całkiem do tyłu z wątkiem, bo widzę że większość zamierza imprezować tu Też bym chciała, ale Tż chce iść na małą imprezkę, więc idziemy.A dziś jestem tylko chwilowo, bo marnie się czuję Od rana boli mnie głowa i żołądek - mam nadzieję, że to nie jakiś wirus grypopodobny tylko zmiana pogody. Ale profilaktycznie idę do łóżka i chyba nawet wcześniej położę się spać, bo jeszcze trzeba jutro przetrwać dzień w pracy. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
|
|
|
|
#659 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Cytat:
Noo u mnie też się wykruszyli niektórzy ludzie :/ ale nie wiedzą co tracą ![]() Ja rok temu wypiłam Warkę jako ,,podkład'', potem na Rynku ze znajomymi dwa różne szampany, a w knajpie wódkę z sokiem. Potem mama mi opowiadała, że jak szła do toalety o 4 rano, to u mnie paliło się światło, a ja spałam w kurtce, szaliku i butach na łóżku ![]() Wracam do uzupełniania notatek
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Ale w tym roku też nigdzie nie idę 

Pewnie tam zemrę

na 6.00 
ale od nowego roku przystopuję z komputerem
ale m,ój laptop dalej zepsuty