|
|
#631 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
Raczej w grę wchodzą tylko hantelki... ![]() nie no , bez przesady... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A chłopczyk faktycznie mógłby odziedziczyć wielkie stopy Cytat:
Bo mierzyłam jeszcze tą: http://store.orsay.com/index.shtml?l...Type%3Dlimited I też wyglądała bardzo fajnie... Może deczko zbyt rozkloszowana, ale ładnie dopasowana i ładnie na mnie leżała. Lepsza by była sądzicie?
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolczyki prześliczne ![]() obyś nie musiała mieć cc co do ubrań to mam wątpliwości co do jednej bluzki... ale nie mam jak wrzucić fotki, bo mam tylko w komórce nie wiem, czy się nadaje na co dzień, czy jednak tylko na wyjścia...
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie lubię sukienek do kolan Najlepsza byłaby taka przed kolana... Ale do połowy uda może faktycznie za krótka?I ona tak tylko zwiewnie i lekko wygląda na zdjęciu, w rzeczywistości jest z dość grubszego materiału z takimi bardzo delikatnymi prążkami...
|
|
|
#635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
jovi, ja na wesela ubieram koktajlowe kiecki, długość do kolan właśnie lub tuż przed. wiesz, podwieje Ci kieckę albo się podciągnie za wysoko i głównym tematem przy stołach będzie Twoja bielizna, po co to?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jovi też mam wrażenie, że sukienka nie do końca nadaje się na wesele. Chociaż jest bardzo ładna ![]() naj jestem hardkorem, serio. Twoja silna wola ma muły Pudziana ![]() Reaktywowałam bloga, zapraszam, na placuszki twarożkowe http://wolnoscsmakowania.blogspot.co...warozkowe.html
|
|
|
|
#639 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak ostatnio miałam wyjść na imprezę w sukience to się pół dnia zastanawiałam Cytat:
A moja bielizna zdecydowanie nie chciałaby być tematem rozmów ![]() Czyli wg Ciebie ani jedna ani druga, tal? ![]() Cytat:
A placuszki twarożkowe ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- A co do wyglądu sukienki na wesele to pokazałabym Wam, co mi wybrał TŻ i co mu się najbardziej podobało, ale nie mogę znaleźć
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale małe placuszki wyglądają pysznie, chyba zrobię we wtorek na śniadanie jovi, no dla mnie to żadna na wesele ale koktajlowa nie musi być babcina przecież, nie musi być satynowa, świecąca z kokardą na brzuchu. I pytanie na mejlu - nosić tę bluzkę na co dzień czy nie? |
|
|
|
|
#641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli jest przed kolano ot jest ok
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej to współczuję temu nienarodzonemu dziecku. Ale dobrze,że to już nie Twój kłopot.Cytat:
) solą fizjologiczną i podobno przepycha nochala nawet na 12h. A ponadto można do niego stosować leki do inhalacji w razie poważniejszej infekcji (oczywiście po konsultacji z pediatrą co zapodać) i podobno dzięki temu udaje się często zapobiec leczeniu antybiotykiem. To wszystko co wyczytałam i co mi powiedziała koleżanka Nie wiem, przyjdzie w poniedziałek, przetestuję i zobaczymy jak to cudo zadziała A Ty się tym na razie nie przejmuj, bo pediatra koleżance powiedziała, że dopóki dziecko nie siedzi, to nie używać.a co do wyjazdu, to pewnie, że byś mogła My planujemy wakacje na sierpień i się zastanawiamy czy jechać w Polskę, czy gdzieś gdzie ciepło będzie na 100%. Ale pewnie w Pl pojedziemy, chyba, że Bulgotka będzie lepiej znosiła jeżdżenie samochodem niż to miała w zwyczaju Mrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale dobrze,że się dobrze bawiłaś ![]() ![]() Wróciliśmy ze spaceru i z zakupów, M. ogarnia Młodą, żeby usnęła, potem jedziemy mojego brata nawiedzić. Fajny dzień ![]() ![]() A wyjazdu możecie jeszcze bardziej zazdrościć, bo spotkamy się tam z Glenią
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna ![]() dziewczyny, myślicie, że jest sens ćwiczyć 30 minut? w sensie żeby spalać tłuszcz? czy nie ma szans? bo ja więcej nie daję rady. nawet jak byłam w formie, to 40 minut byl max. nawet 2 razy dziennie po 40 minut - spoko, ale jednorazowo to ciężko... |
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra... To może tą zostawię, a za inną na wesele się rozejrzę?
A TŻ wybrał coś takiego: http://fashionata.pl/images/sukienka...mietankowy.jpg , tylko, że niebieską ![]()
|
|
#645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- zdecysowanie na imprezy - fajna i jaka ty masz figure i jaki brzuch plaski
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Ale dziś piękne słońce
Ja właśnie wróciłam z B-B i kupiłam 2 sukienki na wesele Postaram się wieczorem wrzucić swoje, to też poproszę Was o opinie ![]() motylek gratulacje W ramach wiosennej metamorfozy zafundowałam sobie grzywkę i tż jest wniebowzięty A poza tym to codziennie zasuwamy przy remoncie i już mam dość Znalazłam na necie zdjęcie jednej sukienki: http://www.modema.pl/product-pol-11176-Emo-5822.html ta będzie na drugi dzień, bo jest jasno kremowa i nie chcę podpaść PM A na pierwszy w podobnym fasonie tylko mocno pomarańczowa z delikatnymi czarnymi elementami Taką talię mi robią
|
|
#647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dziś już cieplej, to i spacer przyjemniejszy ALE CZADOWO! Żałoszczę na maksa! ![]() Cytat:
jak będziesz jeść mniej, to i bez ćwiczeń schudniesz, a 30 minut - jasne, że warto. Ja ćwiczę góra godzinę, ale zwykle koło 40 minut i jak widzisz - chudnę Cytat:
|
|||
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie wiem, też nie byłam 2 lata na weselu Ech, ciężko orzech do zgryzienia. Stanie na tym, że pójdę w tej sprzed 2 lat, która mi się już w ogóle nie podoba ![]() A wg mnie zdecydowanie jest sens!! Pół godziny ćwiczeń dziennie to i tak sporo Kiedyś ćwiczyłam po 15 min dziennie cardio i widziałam efekty Także na pewno warto i bez sensu się zmuszać do większej ilości. Może z czasem po prostu zacznie Ci się ćwiczyć dłużej, a nawet nie zauważysz
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
naj, wg mnie na imprezę
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przecież wiemy CZYM on myślał dokonując takiego wyboru...
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że sukienka jest śliczna... ale na letnią imprezę do klubu
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też lubi grzywki Cytat:
jaką ja mam figurę, to miałaś nieszczęście zobaczyć w bieliźnie w ubraniu zawsze wygląda się lepiej ale dziękuję ja mam hantle - o wiele lepsze niż butelki |
||
|
|
|
#652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak dzisiaj zobaczyłam cellulit na łydkach to się załamałam ![]() jovi ja tam kiedyś cwiczyłam z wazonami z ikei jak nie mialam hantli
|
||
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
z wazonami z ikei hantle sprobujcie w leclercu kupić - ostatnio za dwie kilogramowe płaciłam 17 zł! |
|
|
|
|
#654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o sukienkę, to jak pokazałam TŻtowi jedną właśnie z taką fakturą, to mi zdecydowanie zabronił Więc nie miałam wyjścia Ale mocno pomarańczowa z czarnymi elementami musi być super ![]() I gratuluję metamorfozy ![]() W pierwszej chwili myślałam, że kupiłaś już suknię na ślub i się zaczęłam zastanawiać, czy coś mnie ominęło ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Ej ja też chcę zobaczyć bluzkę i figurę!!!!! ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
W tydzień po świętach na pewno zdążę zrzucić z ramion te galaretki
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Motylku gratuluję Jovi ja bym tą różową ubrała na wesele jak najbardziej ![]() Naj pokaż brzuch Ja straciłam motywacje i zamiast chudnąć to tyję ale cały czas obiecuję sobie bieganie jak tylko poprawi się pogoda |
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I się pokłóciłam właśnie sms-owo z tż! Ehh już oboje mamy nerwy przez ten niekończący się remont
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Najka ale w mojej sytuacji ja właśnie chcę cc. Będzie tyle rzeczy do zamartwiania,że wolę nie zamartwiać się jeszcze o mój wzrok...
Jovi ta pierwsza jest śliczna,ale tak jak dziewczyny pisały-nie na wesele. Żadna z tych trzech się nie nadaje, a ta trzecia to już w ogóle. Maalini a czemu aż w BB?Nigdzie indziej nic nie było? Kupiłaś w Modemie obok Sfery?Ale powiem Ci,że gdyby ktoś ubrał białą kieckę na moje wesele to nie byłabym zbytnio zadowolona ![]() A co do stóp mojego Bąbla to wiecie-to się może jeszcze zmienić.Może akurat teraz stópki rosną mocno,ale przestaną
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj TŻ po przymierzeniu z 10 sukienek, kiedy znalazłam następną, stwierdził... "Jaki tym razem bierzesz rozmiar, 36, 38 czy 40, bo już każdy z tych przymierzałaś?" Także każda kiecka inna , pomimo, że w tym samym sklepie Remonty nie służą związkom, pamiętam wakacje tamtego roku, tak się pożarliśmy z TŻtem, że olaboga, do dziś pamiętam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Raczej w grę wchodzą tylko hantelki... 
zazdroszcze

Mój mąż ma stopę nr 46,więc wiecie

Najlepsza byłaby taka przed kolana... Ale do połowy uda może faktycznie za krótka?

najbardziej to współczuję temu nienarodzonemu dziecku. Ale dobrze,że to już nie Twój kłopot.
Nie wiem jak dam radę