Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 16:28   #631
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

wchodze dziś do pokoju a mlody wali w klawisze laptopa..
- co ty robisz?
- pisze
- co piszesz
-mejla do cioci guci
-????
-no zeby pozdrowila baszkirka

buhahaha raz ze polączyl baszkirka rosi i mejl do guci.. dwa chyba musze isc na mejlowy odwyk
haha on jest udany!

Wróciłam piję sobie soczek pomarańczowy i czekam na małża. Musi mi znieść deskę do prasowania i tonę prania prze tv
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 17:33   #632
martucha84
Zakorzenienie

Rosi odwyk od Ciebie... never ever i co wyszlo z tymi smieciami??

Ana a czemu nie zniesiesz sama?

padam na twarz!
zostaly zakupy i ciacho.
ale jestem master!!
Stary 2013-07-10, 19:42   #633
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:45   #634
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć, padam a to dopiero połowa tygodnia.
Dalej nie wiem gdzie jedziemy już za dwa tygodnie na wakacje, w pracy zakopana po uszy, audyt się jeszcze nie skończył i na dodatek wlepili nam studenta na praktyki, czysty obłęd.
Muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie, poszukać letnie ciuchy i wyprać, kupić sandałki i się zdecydować kiedy lecę do Polski na jesieni. To by było na tyle

Ana - gratuluję ukończenia studiów

Gucia - pozwalam nazwać Ci ten nowy pęd moim imieniem

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
na zdjęciu wygląda super, ciekawe jak w rzeczywistości. Może też się skusze

fajne są takie rozmowy

Jestem załamana - mój angielki jest żenujący, zapomniałam tyle rzeczy powinnam sobie wykupić jakieś lekcje chyba
Wykupienie lekcji nigdy nie jest złym pomysłem - znajdź sobie tylko kogoś dobrego

Cytat:
ale tu dzis zacieta dyskusja az nie nadążam przeskakiwać na kolejne strony..
zwolnijcie!!!!!!!!!!!

ja wysprzatalam juz sporo
zostal mu duzy pokoj lacznie z oknem i podlogi umyc
no i potem firany powiesic..

aaa i tarte zrobic mialam nic nie piec ale jutro wroclawiacy wpadaja wiec... jestem zmuszona mama mi kupila w lidlu forme sylikonowa do tarty wiec bede probowac

wchodze dziś do pokoju a mlody wali w klawisze laptopa..
- co ty robisz?
- pisze
- co piszesz
-mejla do cioci guci
-????
-no zeby pozdrowila baszkirka

buhahaha raz ze polączyl baszkirka rosi i mejl do guci.. dwa chyba musze isc na mejlowy odwyk
dobry mały

Widzę, że masz niezły zapal na sprzątanie, nie ogarnęłabyś też u mnie???

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:35   #635
śliweńka
Zakorzenienie

Pat wymiata

co do śmieci, u nas dalej pojemników nie ma, żadnej informacji oficjalnej nie ma gdzie wpłacać, tylko ogłoszenie jakieś na klatce które ciągle ktoś zrywa dziś 10-ty a ja nie wpłaciłam, bo nie wiem gdzie ani za co??jak pojemników nie ma, a ze starych się śmieci wysypują

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:15   #636
myszka_maj
Zakorzenienie

Marta, Kliwia - dzięki, wlasnie sie zastanawiałam jak oni mieli by to sprawdzac....

Marta - Pat jak zwykle boski

Ale ale... musze sie wam pochwalic, że jakiś niecały miesiac temu Tomusiowi coś sie chyba w główce odblokowało i... zaczął mówić...w koncu zaczął powtarzać, próbować nowych słów i sie cały czas rozkręca...a ja nie moge sie nasłuchać ależ on sie robi mądraliński moge sie z nim dogadać i taki jakby grzeczniejszy sie zrobił "Mamusiu, mogę to?" dużo słów jeszcze przekreca po swojemu i czasem opuszcza sylaby ale to chyba normalne nie?

a co do śmieci to u nas też totalny bałagan, nikt nie wie ile placimy, jak segregujemy w zasadzie nie wiemy nic....

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:10   #637
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

u mnie co do śmieci to przyszła info, że dopóki nie dadzą dodatkowych pojemników mamy nie segregować

i zabrali niesegregowane dzisiaj właśnie

a płatność ja miałam do 12.07 ale to za czerwiec a czerwiec po staremu.... za lipiec będę płacic w sierpniu
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-10, 22:56   #638
martucha84
Zakorzenienie

my segregujemy od dawna nawet mamy kilka koszy wdomu.. i u nas sie nic nie zmienilo bo kosze do segregowania jak staly tak stoja ta sama firmaje oproznia
no i placimy w czynszu a oni sie rozliczaja z firma
Stary 2013-07-10, 23:36   #639
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
czemu nie zniesiesz sama?
Bo była z toną ciuchów i bałam się, ze się z nią sturlam po schodach
ze 2h prasowałam

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Ana - gratuluję ukończenia studiów
dziękuję

---

Patrzcie co ciekawego znalazłam

"Czy opalanie nie powoduje czerniaka? Teoretycznie jest kilkuprocentowe (dosłownie) zwiększenie ryzyka na skutek silnych oparzeń słonecznych, ale badania na szeroką skalę wykazały, że osoby z krajów gdzie słońca niemal w ogóle nie ma zapadają na czerniaka dokładnie tak samo często (albo nawet częściej) jak osoby z krajów, gdzie słońce spala ziemię na proch. Co więcej, osoby z wysokim poziomem witaminy D mają 2 krotnie większą szansę przeżycia czerniaka, mają też o wiele niższą szansę zapadnięcia na inne nowotwory. Jest więc dokładnie odwrotnie - to brak słońca powoduje raka. Na każdy przypadek uniknięcia czerniaka brakiem opalania, mamy sto przypadków zachorowań na inne nowotwory na skutek spadku poziomu witaminy D. " (http://zdrowiej.vegie.pl/viewtopic.php?t=3249 w ogóle mega ciekawy artykuł)

Także dziewczynki opalać się, opalać i słońca sobie nie żałować
Stary 2013-07-11, 07:51   #640
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Marta, Kliwia - dzięki, wlasnie sie zastanawiałam jak oni mieli by to sprawdzac....

Marta - Pat jak zwykle boski

Ale ale... musze sie wam pochwalic, że jakiś niecały miesiac temu Tomusiowi coś sie chyba w główce odblokowało i... zaczął mówić...w koncu zaczął powtarzać, próbować nowych słów i sie cały czas rozkręca...a ja nie moge sie nasłuchać ależ on sie robi mądraliński moge sie z nim dogadać i taki jakby grzeczniejszy sie zrobił "Mamusiu, mogę to?" dużo słów jeszcze przekreca po swojemu i czasem opuszcza sylaby ale to chyba normalne nie?

a co do śmieci to u nas też totalny bałagan, nikt nie wie ile placimy, jak segregujemy w zasadzie nie wiemy nic....
Brawo dla Tomcia! A to, że przekręca, opuszcza sylaby jest normalne Marcelinka też przekręca, np. "masia" zamiast "sama", "dzenia" zamiast "do widzenia", "molocik" zamiast "samolocik" i wieeeeele innych

Dzień dobry!
Stary 2013-07-11, 08:17   #641
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
my segregujemy od dawna nawet mamy kilka koszy wdomu.. i u nas sie nic nie zmienilo bo kosze do segregowania jak staly tak stoja ta sama firmaje oproznia
no i placimy w czynszu a oni sie rozliczaja z firma
my też ciągle segregujemy, tylko stoją stare pojemniki, a niby do nowych już się wrzuca papier z plastikiem itd. inny podział jest niż ten co był, a szczerze to tłoku nie widzę pod pojemnikami , więc zapewne się nic nie zmieniło i ludzie nie segregują

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ze 2h prasowałam

dziękuję

---

"Czy opalanie nie powoduje czerniaka? Teoretycznie jest kilkuprocentowe (dosłownie) zwiększenie ryzyka na skutek silnych oparzeń słonecznych, ale badania na szeroką skalę wykazały, że osoby z krajów gdzie słońca niemal w ogóle nie ma zapadają na czerniaka dokładnie tak samo często (albo nawet częściej) jak osoby z krajów, gdzie słońce spala ziemię na proch. Co więcej, osoby z wysokim poziomem witaminy D mają 2 krotnie większą szansę przeżycia czerniaka, mają też o wiele niższą szansę zapadnięcia na inne nowotwory. Jest więc dokładnie odwrotnie - to brak słońca powoduje raka. Na każdy przypadek uniknięcia czerniaka brakiem opalania, mamy sto przypadków zachorowań na inne nowotwory na skutek spadku poziomu witaminy D. " (http://zdrowiej.vegie.pl/viewtopic.php?t=3249 w ogóle mega ciekawy artykuł)

to już dawno było wiadomo, wiele teorii jest, też że czerniak najczęściej jest w częściach ciała których nie odkrywamy, ja muszę uważać z opalaniem, bo dziadek miał raka skóry

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 08:30   #642
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ze 2h prasowałam

oj tam na 3 razy trzeba bylo isc
wiem wiem bo w gole brak wit d pozoduje depresje i inne dziwne rzeczy a w 100% zapotrzebowanie maja tylko rolnicy pracujacy8h na sloncu wiec cale zycie powinnismy ją uzupełniać

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
my też ciągle segregujemy, tylko stoją stare pojemniki, a niby do nowych już się wrzuca papier z plastikiem itd. inny podział jest niż ten co był, a szczerze to tłoku nie widzę pod pojemnikami , więc zapewne się nic nie zmieniło i ludzie nie segregują
hmm u nas sa tak samo kontenery jak byly - papier, plastik (razem z puszkami i z kartonami po sokach i mlekach), szklo.
Stary 2013-07-11, 08:37   #643
śliweńka
Zakorzenienie

ponoć trzeci raz obniżyli stopy procentowegdzie??bo chyba nie u mniepodnieśli nam ratę o 27zł, długo się nie nacieszyłam niską ratą, aż jeden miesiąc

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-07-11, 08:46   #644
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
to już dawno było wiadomo, wiele teorii jest, też że czerniak najczęściej jest w częściach ciała których nie odkrywamy, ja muszę uważać z opalaniem, bo dziadek miał raka skóry
Ciekawe jest to, że opalanie (wiadomo z rozumiem) zapobiega prawdopodobnie innym rodzajom raka

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
oj tam na 3 razy trzeba bylo isc
wiem wiem bo w gole brak wit d pozoduje depresje i inne dziwne rzeczy a w 100% zapotrzebowanie maja tylko rolnicy pracujacy8h na sloncu wiec cale zycie powinnismy ją uzupełniać

hmm u nas sa tak samo kontenery jak byly - papier, plastik (razem z puszkami i z kartonami po sokach i mlekach), szklo.
Nie chciało mi się tyle razy i tak mam już dość teraz wchodzę/schodzę ze schodów znacznie więcej niż jak mieszkałam w bloku na 4 piętrze

Albo ludzie z krajów z ciepłym klimatem podobno idealnie by było gdybyśmy podczas zimy udawali się 2 razy do ciepłych krajów ja tam mogę jeździć, ale kto mi to za sponsoruje
Oj tak to co powoduje jej niedobór to ja w tym roku często byłam przeziębiona i jak domniemam to jej sprawka

My też segregujemy od kilku lat 4 kosze: szkło, plastik, bio i inne
Stary 2013-07-11, 08:50   #645
kliwia
Zakorzenienie

ja na szklo to nawet pojmenika miec nie musze, bo u mnei szklane to zazwyczaj... w sumie nie wiem co. i jak ammy cos szklanego to idad do samochodu od razu wywalamy, na biezaco
makulature segregujemy na wies do spalenia jako podpalka, plastik tez mamy kosz, maly pod zlewem

Myjecie plastiki po jogurtach etc? bo np do plastiku brudna foliowa reklamowka/woreczek ufajdany, to sie nie nadaje, nie mozna wrzucac takich plastikow.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-07-11 o 08:51
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:57   #646
Ana***
Zakorzenienie

Dzisiejszy dzień spędzam w domu W końcu mam czas na ogarnięcie się z papierów z pracy, studiów i obrony - także zaczynamy generalne porządki papierowe
Stary 2013-07-11, 09:12   #647
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ponoć trzeci raz obniżyli stopy procentowegdzie??bo chyba nie u mniepodnieśli nam ratę o 27zł, długo się nie nacieszyłam niską ratą, aż jeden miesiąc
to nie zle.. bo ja placilam przez ten okres caly cza tyle samo .. bo u mnie obliczaja raty raz na 3 mce.. i placisz potem tyle ile ci obliczyli.. bzdura..
no ale wczoraj dostaalm list ze spadla nam rata o 90 cos zlotych nie cała 100 wkoncu.. przez 3 mce bedziemy placic mniej

Cytat:

Nie chciało mi się tyle razy i tak mam już dość teraz wchodzę/schodzę ze schodów znacznie więcej niż jak mieszkałam w bloku na 4 piętrze

Albo ludzie z krajów z ciepłym klimatem podobno idealnie by było gdybyśmy podczas zimy udawali się 2 razy do ciepłych krajów ja tam mogę jeździć, ale kto mi to za sponsoruje
Oj tak to co powoduje jej niedobór to ja w tym roku często byłam przeziębiona i jak domniemam to jej sprawka

My też segregujemy od kilku lat 4 kosze: szkło, plastik, bio i inne
hahah no tak jest ze w domku pokonuje sie mega kilometry
my segregujemy odkad tu mieszkamy.. czyli 3 lata
a wczesniej u rodzicow tez segregowalam bo mielismy kosze, ale maz nie
dlatego u nas zakupilam i mam 4 kosze, moze to nie wyglada najpiekniej ale mam to w nosie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja na szklo to nawet pojmenika miec nie musze, bo u mnei szklane to zazwyczaj... w sumie nie wiem co. i jak ammy cos szklanego to idad do samochodu od razu wywalamy, na biezaco
makulature segregujemy na wies do spalenia jako podpalka, plastik tez mamy kosz, maly pod zlewem

Myjecie plastiki po jogurtach etc? bo np do plastiku brudna foliowa reklamowka/woreczek ufajdany, to sie nie nadaje, nie mozna wrzucac takich plastikow.
u nas szkla jest duzo.. same butelki
tylko kosz ze szklem oprozniamy raz w tygodniu raz na 1.5 tyg... a z papierem czy plastikiem ok 2 razy w tygodniu inaczej 3 razy na dwa tygodnie tak jak ten glowny smiecowy ;D
my myjemy
zreszta jakbysmy nie myli to by tak smierdzialo w tych temperaturach ze awaria

Cytat:
Dzisiejszy dzień spędzam w domu W końcu mam czas na ogarnięcie się z papierów z pracy, studiów i obrony - także zaczynamy generalne porządki papierowe
oo oto cho do mnie... ja musze zrobic w moich papierach porzadek.. a mi sie nie chce..
dzis planuje zrobic obiad - nalesniki z farszem meksykanskim
i i wiecej nic

Rosi
upielklam twoj brownes.. zreszta wiesz bo mi pomagalas, aleee nie potrafil sie upiec.. dopeiro po godzinie pieczenia byl zrobiony tzn z gory mocno spieczony ale latwo sie dalo uratowac.. a w srodku upieczony z takim mokrym ciezkim.. po pol godzinie to byl jak budyn rzadki.. nie wiem czemeu...
Stary 2013-07-11, 09:21   #648
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
hahah no tak jest ze w domku pokonuje sie mega kilometry
my segregujemy odkad tu mieszkamy.. czyli 3 lata
a wczesniej u rodzicow tez segregowalam bo mielismy kosze, ale maz nie
dlatego u nas zakupilam i mam 4 kosze, moze to nie wyglada najpiekniej ale mam to w nosie

oo oto cho do mnie... ja musze zrobic w moich papierach porzadek.. a mi sie nie chce..
dzis planuje zrobic obiad - nalesniki z farszem meksykanskim
i i wiecej nic
Ta z tymi kilometrami to coś jest a i najlepiej poruszać się wszędzie z telefonem. Najczęściej zostawiam na dole, jestem u góry - to dzwoni i dygam po schodach... potem na odwrót ale mam nie raz przez to nerwa

My w domu mamy jeden kosz, a jak coś plastikowego albo szklanego to się idzie od razu wyrzucić do głównych koszy

Dawaj papierzyska jak się rozpędzę to oblecę wszystko
Stary 2013-07-11, 09:39   #649
bzyczka1
Zakorzenienie

Odp: Żonki 2009 cz. XXXVI

A ja nie wiem czy u nas sie cos zmienilo co do smieci, bob wyjechalismy przed 1 lipca ale niby mieli pojemniki postawic no i oplata teraz do urzed miasta a nie do wspolnoty ale tez nic nie przyszlo do tego 26 jak wyjezdzalismy. Ja sie tylko zastanawiam gdzie sobie 4 pojemniki ustawie????!!!! Jak mam szafke 45cm :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

A ja nie wiem czy u nas sie cos zmienilo co do smieci, bob wyjechalismy przed 1 lipca ale niby mieli pojemniki postawic no i oplata teraz do urzed miasta a nie do wspolnoty ale tez nic nie przyszlo do tego 26 jak wyjezdzalismy. Ja sie tylko zastanawiam gdzie sobie 4 pojemniki ustawie????!!!! Jak mam szafke 45cm :/

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:41   #650
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Ta z tymi kilometrami to coś jest a i najlepiej poruszać się wszędzie z telefonem. Najczęściej zostawiam na dole, jestem u góry - to dzwoni i dygam po schodach... potem na odwrót ale mam nie raz przez to nerwa

My w domu mamy jeden kosz, a jak coś plastikowego albo szklanego to się idzie od razu wyrzucić do głównych koszy

Dawaj papierzyska jak się rozpędzę to oblecę wszystko
oooo tak z tym telefonem to sie zgodze ja tak u cioci zawsze mialam chyba musisz sobie opaske kupic taka jak do biegania i na ramieniu nosic hahahaha
pewnie jakbym miala kosze przy domu to tez bym wnosila ale przeciez ja mam kosz na osiedlu to chyba z 5 razy dziennie musialabym chodzic
oki bierz i moje papiery

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

my mamy kosze stojace stoja normalnie obok szafki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...340/#/60188339
Stary 2013-07-11, 09:53   #651
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka dasz rade. ja mam naroznikowa co prawda, i mam dwakosze tam, duzy na zwykle smieci i maly na plastik, do malego miesci sie jednorazowka, wiec na prwde maly. a makulature mamy w pokoju za regalem a sciana zaraz pod deska do prasowania
Stary 2013-07-11, 10:11   #652
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
oooo tak z tym telefonem to sie zgodze ja tak u cioci zawsze mialam chyba musisz sobie opaske kupic taka jak do biegania i na ramieniu nosic hahahaha
pewnie jakbym miala kosze przy domu to tez bym wnosila ale przeciez ja mam kosz na osiedlu to chyba z 5 razy dziennie musialabym chodzic
oki bierz i moje papiery
Wczoraj najlepiej, robiłam śniadanie tel u góry - oczywiście dzwoni, więc lecę... nie zdążyłam dolecieć, woda się gotuje i dyganie z powrotem w dół

W domku jako tako się to sprawdza, jakbym miała latać z mieszkania to już gorzej jeszcze gorzej niż tym telefonem u mnie, bo z wyższego piętra nooo chyba, że na pierwszym piętrze bym mieszkała
Stary 2013-07-11, 10:14   #653
kolanka
Zadomowienie

Ja porządnie segreguję już od 2 miesięcy, wcześniej odkładałam tylko plastik, szkło i papier. Teraz doszły mi jeszcze odpadki bio i stwierdzam, że śmietnik na zmieszane mogłabym mieć wielkości kubka po dużym jogurcie . Najwięcej miejsca zajmuje papier, plastik i puszki , potem bio, a szkła mam naprawdę niewiele. Jak w ciągu 1,5 miesiąca uzbieram reklamówkę jednorazowa, to będzie dużo.
Śmieję się tylko, że przed wrzuceniem czegoś do smietnika trzeba pomyśleć, nie można robić już tego bezmyślnie.

A Madzialenka zaczęła budować dom? Stąd ten brak czasu na wizaz?

Martucha - spódnica już przyszła? Odszycie jest ładne?

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2013-07-11 o 10:16
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 10:54   #654
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie myję, jak się dobrze wyskrobie jogurt to kubek prawie czysty, no chyba, że się nie chce to kubek ląduje w kuble z odpadami zmieszanymi, tak samo jak brudne worki foliowe

My mieszkamy w domu, więc nas zaopatrzyli w worki do segregacji. No i co mnie najbardziej szokuje to to,że chcą żeby kartony po mleku wrzucać do makulatury. Ale przecież to nie jest makulatura-taki karton składa się z kilku materiałów. No ale robię jak każą.
Wcześniej też segregowaliśmy- plastików było najwięcej, papier do spalenia, a słoiki w większości do zapraw, jedynie butelki szklane się wyrzucało.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 11:15   #655
kliwia
Zakorzenienie

mnie tez uczono, i bylo o tym kilka programow, ze po sokach i mleku sie nie wrzuca do makulatury bo maja alumioniowa wysiolke
Stary 2013-07-11, 11:34   #656
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tez uczono, i bylo o tym kilka programow, ze po sokach i mleku sie nie wrzuca do makulatury bo maja alumioniowa wysiolke

tylko teraz niby plastik i tak z makulaturą wrzuca, ale nowych pojemników nie ma więc bądź tu mądra

martucha nam przychodzi list po każdej zmianie, czyli czasem co miesiąc, hmmm a raczej teściowej, podałam nasz adres a i tak do teściów przychodzą listy, teściowa kilka razy dzwoniła bo otworzyła list nie do niej że rata się zmieniła, TŻ wkurzył się i powiedział jej jak zmienili i dzwoni do nas to niech zapłaci już ją od tamtej pory cisza z telefonami o racie, listy dalej przychodzą do niej, ale ja w podglądzie na konto mam wszystko

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-07-11, 12:13   #657
bzyczka1
Zakorzenienie

Odp: Żonki 2009 cz. XXXVI

Miejsca w kuchnie tez nie mam by sobie smietnik ustawic :/ plastiki wieszam w zrywce na grzejniku na przedpokoju, szklo tez tam laduje pod warunkiem ze nie sa to zwrotne butelki. Papier do kanciapki z piecem. Puszki zbieram bo tato pozniej na skup razem z innym zlomem wiezie to i to oddaje. Sama segregacja nie jest dla mnie problemem, zeby nie było

Marta o tych pojemnikach myslalam ale coz...ikee mam 150km od lubania wiec nie bede jechac

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 12:14   #658
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 12:36   #659
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka moze ktos bedzie jechal w niedlugim czasie ze znajomych? zawsze mozna zamowic na allegro ale o wiele drozej wychodzi, czasami udaje sie znalesc sprzedawce ktory nie ładuje super narzutu
Stary 2013-07-11, 14:30   #660
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
U mnie na szczęście aż tak się nie trzeba gimnastykować.
Rozbawiło mnie wyciąganie zszywek
POJEMNIKI NIEBIESKIE

Do niebieskich pojemników:
wrzucamy
papier po usunięciu zszywek i innych metalowych lub plastikowych elementów:

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości