|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
|
|
|
|
#632 |
|
Wtajemniczenie
|
klapouszek29 - ostro poleciałaś!
|
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam kilka miesięcy temu pomadkę Alterry, ale zupełnie nie sprawdzała mi się stosowana na usta. Wyczytałam na jakimś blogu, że systematycznie stosowana na rzęsy przyciemni je i sprawi że staną się grubsze. Stosuje już pół roku codziennie na całą noc (po prostu smaruję sztyftem rzęsy) i stały się dużo ciemniejsze i jest ich jakby więcej
. A jeśli chodzi o olejek rycynowy to wlałam go troszkę do czystego opakowania po tuszu i smarowałam rzęsy na noc, ale wolę jednak sposób z pomadką Alterry
|
|
|
|
#634 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używałam odżywki do rzęs l'biotica.
![]() Chyba w YR coś takiego znajdziesz trawiastego, typu bambus, zielona herbata i inne, tylko nie pamiętam cen. I pojemność masz wyższą, bo to 125ml wody kolońskiej. Edytowane przez cedrowa Czas edycji: 2013-11-24 o 17:44 |
|
|
|
#635 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Cytat:
wg mnie znakomicie sie sprawdza |
||
|
|
|
#636 |
|
Makeup challenge winner
|
Kłapouszku, a to Twój zestaw startowy, czy masz już jakieś kosmetyki w domu? Bardzo przemyślany zestaw.
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
znaczy ja nie mam porównania z tymi Seche Vite, Poshe czy Essie Good to go bo wcześniej używałam kropelek wysuszających z Inglota i Avonu. Insta-Dri jest od nich dużo lepszy, przede wszystkim nic mi się na palce nie rozlewa. Pomalowałam i wsiadłam na rowerek stacjonarny, kilka minut po nałożeniu mogłam przyłożyć palec i nie zostawił śladu, po jakiś pół h spróbowałam delikatnie paznokciem - nie uszkodził lakieru, po godzinie jak skończyłam mocniej przydusiłam i nadal był ok, jedynie by się chyba popsuł jakbym mocno przyduszając paznokieć przejechała wzdłuż
Po tej godzinie robiłam już wszystkie czynności domowe (wliczając zrobienie sobie obiadu i zmycie naczyń) i lakier jest nienaruszony ![]() Cytat:
Bo w takiej promocji wychodzi najtaniej z tych wszystkich dobrych top coatów wysuszających Ja od dłuższego czasu przymierzałam się do zakupu tego typu produktu ale zawsze miałam ważniejsze wydatki (bardzo istotne jak np. nowy błyszczyk ) Jedynie nie polecam stosowania na brwi przez osoby ze skłonnością do zapychania - mnie zaczęły w okolicach brwi wyskakiwać gulki po nakładaniu Alterry na brwi tak offtopując, dziewczyny nie znacie jakiegoś dobrego sposobu na umycie butelki po zmywaczu do paznokci? Nie wiem czy odmaczanie wodą wystarczy, leży już drugi dzień, zmieniam wodę co jakiś czas, niby już go nie czuć ale chce przelać tam tonik i płyn micelarny ale trochę się boję, że będzie niedomyta...
|
|
#638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :pazurk i:![]()
|
|
|
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Niedługo gwiazdka, babcia zawsze nie wie co mi kupic, to dam jej coś z tej kolekcji w sumie mam od niej 100 zł do dyspozycji. Drugie 100 upchnie się mamusi, i juz bedzie lżej ![]() A poza tym: czekoladka, róż bourjois cielak MF - to zakupy na b. dluuuuugi czas , normalnie bym nie kupiła bo za drogie, a to prawie 100zł. Podklad musiałam jakiś. Puder do testów. Błyszczyki i szminki ida u mnie jak woda, tusze też. Wiec sie nie zmarnują. No i.. ta cena to już po -40% , to ile bym normalnie wydała ? |
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam czarny tusz Eveline (bez czytania KWC, kiedyś obiło mi się o uszy, że jest fajny, ale jak teraz poczytałam to wygląda na to, że nie), ale chyba będę musiała wybrać się jeszcze po zielony
![]() Wkurza mnie trochę smak/zapach pomadek Eveline Aqua Platinum. Identyczny mają pomadki Miss Sporty. |
|
|
|
#641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapasy na zime porobione Nakladam sobie oficjalnego bana na kolorówke poki nie wyczerpię zapasów ![]() I nie kusic mnie już niczym, miejcie sumienie :p Edytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2013-11-24 o 17:53 |
|
|
|
|
#642 |
|
Makeup challenge winner
|
|
|
|
|
#643 |
|
Przyczajenie
|
ja mam go ( czekoldkę burżua) 2gi dzień i wiem, że to miłość...
Edytowane przez GesWyscigowa Czas edycji: 2013-11-24 o 17:55 |
|
|
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Fabryczna23 Czas edycji: 2013-11-24 o 17:54 |
|
|
|
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na tańsze produkty nawet nie zwracałam uwagi.z drugiej strony, gdyby nie -40%, to może nie wydałabyś nic, albo jakieś mniejsze pieniądze, na to co rzeczywiście jest potrzebne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Makeup challenge winner
|
|
|
|
|
#647 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Szalony Kapelusznik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#649 |
|
Makeup challenge winner
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
boniu wy szalone ! fajnie się zdjęcia ogląda
![]() czekam na % perfum , mimo że mam 5 flaszek przygarnę 6 a jedne do mam juz 6 lat puma srebrna, dawno wycofana, psikam się tylko na okazję, czyli raz do roku hehe
|
|
|
|
#652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#653 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poki co jestem zadowolona z insta-dri, paznokcie szybko mi wyschly Cytat:
|
|||
|
|
|
#654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ach.. mow mi jeszcze. Pocieszające ze 100 zł raz a dobrze Brzmi lepiej niż 250
|
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez monika630 Czas edycji: 2013-11-24 o 18:04 |
|
|
|
#656 |
|
Makeup challenge winner
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś kupiłam:
- nudziaka MF bo polecałyście 17,39 zł - puder Rimmel Stay Matte 15,59 zł - bibułki Wibo 3,39 zł - żółty tusz Lovely 5,39 zł - puder Lovely Gold 5,69 zł W hebe skupiłam się na Revlon Color Stay za 39,99zł Musze się jeszcze wybrać po Top Coat matujący i pewnie wpadnie jeszcze kilka rzeczy
|
#658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam na 18 od mamy
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(jakos musze to sobie tłumaczyć co by sie nie załamać :P) . No i zapasów mam na dłuuugo więc nie jest źle. Z wszystkich zakupów jestem zadowolona, wszystko będę używac, nie ma bubli więc jestem ![]() Ten rok miałam koszmarny to chociaż końcówkę sobie "osłodziłam"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

?

Ja od dłuższego czasu przymierzałam się do zakupu tego typu produktu ale zawsze miałam ważniejsze wydatki (bardzo istotne jak np. nowy błyszczyk

Pocieszające ze 100 zł raz a dobrze
?