![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
ja mam 14 stycznia studniówke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja przed chwilkš włanie skończyłam jedzenie kanapki ![]() co mnie dopada dzi jesienny nastrój ![]() zaraz cd jazdy na rowerku, bo póki co tylko 20 minutek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
hehe naughty ja mam 13 wiec dzien wczensiej
![]() tylko ze 13 to piatek.. :/ eee no ale dobra, nie bede przesądna ![]() ja wybralam tylko fason sukienki (ktory znalazlam na wątku o sukienkach na wizazu wpasnie) a koloru jeszcze nie.. choc sklaniam sie do ciemnego fioletu ![]() ![]() ja dzis jeszcze pocwicze na steperze, troszke ruchu sie zawsze przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
hmm
![]() ![]() ![]() znajšc mnie to wybiorę sukienkę na ostatniš chwilę... ![]() dzi musze wypracowanie jeszcze napisać ![]() ...ale najpierw jednak ten rowerek...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
dzi zabiegana bylam bo się uczyłam
![]() 20 minut na rowerku póki co, zaraz cd ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
w ogóle nie moge zabrac sie za to odchudzanie... ale moze zajakis czas ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
ja dzi wykończona naukš jestem
![]() idę spac własnie ![]() przec chwilkš mleko wypiłam jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Paris
![]() ![]() ![]() ja teraz zacznę ćwiczyc więcej i muszę iloć kcal zwiększyc o trochę ![]() w każdym bšd razie ja nie ważę dużo....(między 50-51 kg przy wzrocie prawie 170) ale za to brzuszka nie mam płaskiego ![]() ![]() ![]() od diety ważę mniej o ok. 4 kilo ![]() waga nie powinna mi ić więcej do dołu ![]() teraz czas na większš iloć ćwiczen i troszkę więcej kcal ![]() odżywianie nadal zdrowe oczywicie ![]() ![]() ...tego zdrowego odżywiania i jedzenia z umiarem zamierzam się trzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
Naughty - gratuluje , jest super, taka waga przy takim wzroscie - rewelka!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i oczywiscie zdrowe odżywianie- mozna się do niego przyzwyczaic, powiem więcej, polubić ![]() ![]() kupiłam dzi hula hop ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Zadomowienie
|
ja na razie jestem tak zabiegana, ze jem czasami, bo czasu nie mam i to co akurat mam pod ręką...
ach, życie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mimo to niadania jem każdego dnia o regularnych porach reszta posiłków niestety nie jest o regularnych godzinach ![]() ![]() ![]() po szkole wracam czasem tak zmęczona, ze najchętniej poszlabym spac ![]() ale jem obiad , odpoczywam, ćwicze (choć czasem sobie odpuszczam ![]() i idę do nauki ![]() a w soboty nie zaglšdam do ksišżek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Przyczajenie
|
Ja dołączam się od dzisiaj. Żadnych słodyczy, brzuszki na ławeczce, i duuuużo wody niegazowanej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie tańczę niestety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() a ja mam mocne postanowienie od jutra ![]() ![]() ![]() i tym razem dam radę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() WSZYSTKIE DAMY SOBIE RADE ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na pewno się uda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz moze gdzies fotki? bo chetnie bym zobaczyla Twoje cialo przy tej wadze, poniewaz sama chce wazyc tyle i mam 170 cm ![]()
![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
Troche mało chcesz ważtc przy takim wzroscie!
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Wtajemniczenie
|
Też tak sądzę,ale Nati chce być modelką...Według mnie przy wzroście 170 cm powinno sie ważyć 55-56 kg.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale za 2 tygodnie zamierzam robić zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Wtajemniczenie
|
Ja ubolewam nad tym,że nie moge ćwiczyc przez te kości,które nadal bolą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Zadomowienie
|
Taniec, taniec! Taniec wyzwala taka pozytywna energię! Mnie kręci taniec broadwayowski! Super.
Ja chyba wrócę do jogi. Kiedys ćwiczyłam regularnie - amatorsko, ale regularnie. I efekty były. Czułam sie lepiej, wyszłam z depresji, uspokoiłam sie i wzmocniłam mięsnie. Polecam! Teraz troche ćwicze w domu, ale nie widzę specjalnie efektów. Musze chyba urozmaicic ćwiczenia.
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zadomowienie
|
W wakacje stosowałam dietę i udało mi ise schudnąć. Troche krótko ja stosowałam, ale efekty faktycznie były. Kalorii jest mało, wieć jesli jest sie głodnym mozna sobie popełnic jakiegos owoca.
I. 12 bulion, jarzyny, kr chleba, kawa 17 ryba gotowana, jarzyny, herbata II. 12 owoce 17 hamburger, brukselka, ogórek, sałata, pomidor III. 12 tuńczyk 17 wołowina gotowana, ogórek, sałata, pomidor IV. 12 2 jaja, chudy ser, 1 kr ciemnego chleba 17 kurczak, jarzyny V. 12 sałata, chudy ser, owoce 17 ryba, jarzyny, kromka chleba VI. 12 owoce 17 kurczak, pomidor, owoce VII. 12 kurczak, pomidor, marchew, brukselka 17 chuda szynka, ogórek, seler, brukselka, pomidor Między posiłkami: woda mineralna niegazowana, herbata pu-erh, rzadko soki owocowe rozcieńczone wodą Te numerki [12 i 17] oznaczały godziny, o ktorych jadlam. W zasadzie jest tu jeszcze sniadanie - kawa i kromka chleba. Przy czym mówie: tu jest mało jedzenia, wiec na sniadanie mozna zjesc jakis jogurt z musli zamiast tej kromki. Ja tu stosowalam modyfikacje. Np. Zmienialam warzywa, bo akarat nie maiala ochoty na pomidora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Przyczajenie
|
Ja zaczynam, koniec kropka i stokrotka, zacznę prowadzić "Pamiętnik odchudzania" i bedę zapisywać co zjadłam ile i ILE CWICZYLAM, wlasnie ogladalam na galeri "brzuchy" dziewczyny poszalaly, maja ekstra brzuchy, wystajace kosci, i one mowia,ze maja wielgasne brzuchy.... ah to tylko my babki tak glupio gadamy, a tak naprawde facet nie pies, na kosci sie nie rzuca
![]() P.S. cos optymistycznego, troche tluszczyku daje wiecej ciepla w zimie, a w lecie wiecej cienia !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
|
23.11.2005 r.
Dzisiaj zaczynam! Żadnych słodyczy!I ćwiczenia! Tym razem musi się udać ![]() Życzcie mi powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zadomowienie
|
Zuczka, przyłaczam się. Zyczę więc powodzenia Tobie i sobie.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
zuczka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
|
Trzymam za nas kciuki!
Mój problem polega na tym, że w czwartki, jak mam dzień wolny, to potrafie się zmobilizować, ale w pozostałe dni, pracuję i chodzę na zajęcia na uczelni i wtedy po całym dniu, naprawdę nie chce mi się nic. Ale, skoro nie jestem osamotniona, to pewnie będzie łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.