|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Młode gospodynie - rolniczki
Cytat:
Od razu po zdaniu jak najczęściej jeździć żeby nic się nie pozapominało ![]() A to niedobry TŻ musisz mu jakąś karę za to wymyślić
|
|
|
|
|
|
#632 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do Was prośbę
biorę udział w konkursie Nivea, link w podpisie. Jakby którejś z Was się nudziło i chciałaby mnie wspomóc głosem, będę wdzięczna za kliknięcie Jest to pierwsza wypowiedź na stronie, z góry dziękuję
|
|
#634 |
|
Konto usunięte
|
Zrobione
|
|
|
|
|
#636 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie znajomi będą mogli zobaczyć jak bawiliście się na weselu
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam u was? Wiosna się zbliża
![]() TŻ dziś pojechał w strony wysokiego mazowieckiego krowę w ciąży zobaczyć i jak wszystko ok to jutro ją zabiera będzie kolejny cielaczwk
|
|
#639 |
|
Biała Dama
|
Nom, tak fajnie cieplutko
Tulipany wschodzą, sadziłam je w listopadzie już i myślałam że nic z nich nie będzie. Jutro się przesiadam w samochód zastępczy :/ Mój VW idzie do naprawy na jakiś tydzień, trzeba coś przy oleju naprawić, nie wiem co bo się nie znam na tym Ale na poczekaniu się nie da bo coś tam trzeba dopasować no i zajmie to parę dni. Znów stres bo przesiadka do nieznanego auta
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bój się, na pewno szybko się przyzwyczaisz do nowego samochodu Najgorsza będzie pierwsza jazda, a później już na pewno pójdzie z górki
|
|
|
|
|
|
#641 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
Biała Dama
|
Zamienił stryjek siekierkę na kijek
Wczoraj pożyczony pojazd też postraszył - z chłodnicy uciekał płyn. Na szczęście uszczelniacz pomógł, nie wiem tylko na jak długoPowoli się przymierzam do remontu pokoju, muszę wymienić podłogę bo stara jest drewniana ii stara Latem pojawiają się mrówki itp. No i ściany też wymagają zrobienia z nimi czegoś.
|
|
|
|
|
#643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Remonty są fajne Masz już jakiś pomysł na pokój?
|
||
|
|
|
|
#644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nasze autko też się sypie, ale co się dziwić, swoje lata ma. Ale silnik wciąż dobry Tylko mnie nie lubi, nigdy mi nie chce zapalić jak zimne
|
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w domu prawie zawsze jest dużo roboty Jakie auto macie?
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
u tż karmienie i pojenie cielaków i krów
ma teraz 5 cielaków , 2 krowy i ostatnio kupił jedną w ciąży
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
zobaczymyNajwięcej roboty z podłogą, trzeba w ogóle zalać betonem bo to parter bez piwnicy, nie ma żadnego stropu pode mną, tylko podłoga drewniana "wisząca", kiedyś się tak robiło, więc teraz beton, styropian, jeszcze raz beton, no i nie wiem, chyba jakąś wykładzinę lepszą sobie walnę. Teraz mam podłogę drewnianą olejowaną, kiedyś była ładna Ściany muszę na jasny kolor, bo pokój jest dość ciemny, okno od wschodu, więc tylko rano jest słońce, a po południu już jest w nim dość ciemno. Meble mam wiśniowe, więc ściany i podłoga muszą być jasne żeby się nie zrobiło ponuro. Teraz mam beżowy dywan i ściany pomalowane kolorem "piaszczysta plaża". Nie rozglądałam się jeszcze za bardzo za farbami. Raczej wolę ciepłe kolory, nie za dużo pierdółek na ścianie, na pewno bez taśmy ozdobnej. Podobają mi się czarne albo grafitowe ściany, albo tapety tkaninowe w bogate wzory ale u mnie to odpada. Zresztą mam alergię na pleśń, bałabym się mieć tapetę bo nie wiem co by w niej było po paru latach, mam pokój narożny, na północnej ścianie lubił wyłazić grzyb i regularnie teraz maluję ściany takim specjalnym preparatem przeciw wilgoci więc muszą być gołe Wykładzinę chcę jakąś dywanową, ale nie bardzo włochatą. siostra wykańczała poddasze w tamtym roku i mówiła że bardzo fajne są wykładziny na zamówienie, bardzo dużo wzorów, ale też się dokładniej nie orientowałam. Kurczę, nawet nie wiem ile czasu posiedzę w domu, bo nigdy ze mną nie wiadomo, czy mnie nagle nie wywieje na drugi koniec Polski, albo i poza ale fakt jest taki, że pokój wymaga odnowy, jak nie mi to komuś kiedyś będzie służył A póki mam trochę kasy to warto wydać na coś trwałego
|
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Audi B4 (Audi 80). Takie o: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...t_20080715.jpg rok ode mnie młodsze
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo masz pomysłów na pokój, ciekawa jestem jak ostatecznie będzie wyglądać po remoncie ![]() Cytat:
Edytowane przez czekoladka3 Czas edycji: 2015-02-26 o 16:40 |
||
|
|
|
|
#651 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakie masz?
|
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim pokoju mam kremowe ściany a na jednej ścianie kremową tapetę w czerwone kwiatki do tego czerwono-różowe dodatki i meble w kolorze olcha ![]() Volkswagen passat rocznik 95, coś takiego jak ten: KLIK Staruszek już, ale daje radę
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ ma podobnego passata ale sprzedaje albo na złom pójdzie bo cały czas się psuje i strach jechać dalej
|
|
#654 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
meble też mamy w kolorze olcha gdzieś miałam fotę ale zaginęła. edit: kurczę mam tylko foty z balkonu Nie wiem czemu ale nie podobają mi się passaty w kombi ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Mam fotki ale słabo widać kolor bardziej widac burdello https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...66&oe=5582DFD6 https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...39&oe=554B53FF https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...e6&oe=55820A79 https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...fa&oe=5586EF5B https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...b88ff65369e3e0 Bardziej przypominają niebieski i szary
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2015-02-26 o 18:01 |
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
duży pokój macie
![]() ja nei moge sie doczekać aż dobudówka u tz sie skończy i bedzie robił ze starej kuchni swój pokój
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy dziewczyny macie jakieś autka, które szczególnie Wam się podobają, albo które kiedyś w przyszłości chciałybyście sobie kupić? Mnie się strasznie podobają BMW, coś takiego jak ten model: KLIK
|
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
chłop wie lepiej
rok temu mu mówiłam aby sprzedał bo ma 2 samochody i w pasatta duzo kasy wkłada i nic ale niieeee mi podobają sie garbuski ![]() ale najpierw musze prawko zdobyć, jutro zapisuje sie i płace
|
|
#658 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie macie urządzony pokój i faktycznie, wielki jest ![]() Cytat:
Cytat:
a pomarzyć zawsze mozna
|
|||
|
|
|
|
#660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko 38m ale ma być przedzielony, tu za regałem będzie aneks kuchenny, tzn kuchenka już jest, jakaś mała lodówka, parę szafek A kocham go od..od.. odkąd pamiętam. A z takich bardziej realnych planów to chciałabym mieć BMW X5 ![]() http://bmwseries.info/calltoaction/w.../12/bmwx5a.jpg http://www.stunningvehicles.com/wp-c...5/BMW-X5-4.jpg Lubię sportowe auta, jestę blacharą
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Od razu po zdaniu jak najczęściej jeździć żeby nic się nie pozapominało 
musisz mu jakąś karę za to wymyślić