Monsieur... - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-24, 19:06   #631
Hibiku
Zakorzenienie

Dot.: Monsieur...

Fascynuje mnie jak bardzo przeżywacie ten wątek i to że autorka śmiała wam zepsuć waszą wizję o tym jak ten wątek wyglądać powinien. Może lepiej poczytajcie jakąś książkę?
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 20:39   #632
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malypeszek Pokaż wiadomość
A wiecie o kim ja pomyślałam jako o panu z tv? O p. Kuźniarze XD

A nie, przepraszam, właśnie sprawdziłam, on żonaty.
Za młody

Ja tam autorce nie wierzę, że zaciągnęła Francuza do łóżka, tak napisała, żeby wyszło, że miała ostatnie słowo. Taka tam femme fatale. Słabizna.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 21:04   #633
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca
Konto usunięte

Treść usunięta
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-25, 07:36   #634
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez malypeszek Pokaż wiadomość
A wiecie o kim ja pomyślałam jako o panu z tv? O p. Kuźniarze XD

A nie, przepraszam, właśnie sprawdziłam, on żonaty.
Jak widać to nie ma akurat żadnego znaczenia
Taaa tylko czekać, aż Wojewódzki założy tu konto, albo Angelina. Oni też tacy światowi i łapią te okazyjno-lukratywne kontrakty, że pewnie znajdą czas na przebywanie na Wizażu
Stary 2014-11-25, 11:28   #635
Rena
Zakorzenienie

Wojewodzki jest przystojny tylko poczucie humoru i styl bycia odbiega od moich preferencji

Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-25, 12:12   #636
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Wojewodzki jest przystojny tylko poczucie humoru i styl bycia odbiega od moich preferencji

Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk
ale może ma jakieś ciekawe opowieści w zanadrzu?
Stary 2014-11-25, 12:42   #637
Salalina
Rozeznanie

Szczerze mówiąc te ostatnie komentarze dały mi do zrozumienia, że nie mam ochoty pisać w tym wątku. Po co ja mam się dzielić moimi emocjami i wysluchiwac takich ludzkich, obrzydliwych dla mnie, oskarżeń i przesmiewan. To nie moja bajka, trzymam się w życiu od tego typu myslenia z daleka.
Wszystkie historie w tym wątku są prawdziwe, oprócz elementów ułatwiających identyfikację osób. Nie musicie mi wierzyć, dla mnie to nie ma znaczenia, po prostu nie zasmiecajcie tego miejsca złą energią. W moim życiu przydarzyło się całe mnóstwo podobnie nieprawdopodobnych historii, nie tylo z facetami, ale w ogóle. Część z Was nigdy by w nie nie uwierzyła, a szkoda - bo takie otwarcie umysłu przyciąga do nas niesamowite rzeczy.
Dziękuję Wam, które potraficie mnie czytać.
Update dla Was:
Ps. Monsieur napisał wczoraj cieplego maila, ze będzie w Polsce za parę dni i ma nadzieję, że mnie zobaczy. Mnie nie będzie w mieście do końca miesiąca, bo jestem na urlopie (w Waw).
Randka z panem z TV wczoraj wypadła świetnie. Tylko później się coś zepsulo, nie wiem w sumie, co się stało i o co chodzi, ale nie będę o tym pisać. Nie jest dobrze. Nie wiem nawet, czy on ma zamiar się dziś odezwać do mnie. To mój ostatni dzień pobytu w Waw, o czym wie (potem lecę na 3 dni nad morze i wracam na chwilę do waw, a potem już jadę do mamy, potem praca i nie będzie czasu na żadne wyjazdy). Zobaczymy.

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2014-11-25 o 12:46
Salalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-25, 13:48   #638
spaghettii
Wtajemniczenie

Mozesz przeciez pisac dalej bez szczegolow o panu z tv.
Przeciez panowie z tv nie musza sie spotykac tylko z celebrytkami., wiec to moze byc prawda

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 01:05   #639
Salalina
Rozeznanie

Ależ mam dola.
Siedzę i zbiera mi się na płacz. I tak kolejny dzień. W Warszawie spędzilam bajkowy czas z panem X. 3 randki, 3 przemile kolacje. Zdobylam jego zaufanie. Zaprosił mnie do siebie do domu dwa razy. Oczywiście bez podtekstow, pilismy wino i rozmawialismy. Był wyraźnie zaciekawiony mną, przyznał parę razy, że mu imponuje. To facet z klasą, bardzo elegancki, flirt, subtelny, ale taki, że aż ciarki przechodzą...
Po ostatniej kolacji nie mogliśmy się nagadac, on jechał do TV na imprezę, odwiozl mnie do mieszkania, w którym się zatrzymalam. Z tej imprezy pisał, widać, że myślał o naszej rozmowie. Od słowa do słowa spotkaliśmy się znowu tej nocy. Rozmawialiśmy o bardzo osobistych rzeczach. Byłam oniesmielona zaufaniem, jakim mnie obdarzył. Nagle powiedział, że to spotkanie w nocy nie było dobrym pomysłem. Nagle. Nie zrozumiałam sytuacji. Złapał mnie za rękę, dał kurtuazyjnego buziaka w policzek i wyszedł...
Byłam w szoku. Godziny spędzilam na analizowaniu sytuacji, co się stało, czy czymś go urazilam... Ale nic mi nie przychodzi do głowy. Napisałam, czy czymś go urazilam, powiedział że nie i ze nie ma o czym mówić, uśmiechy itd.
Zapytałam, czemu wyszedł - zignorowal pytanie. Napisał kurtuazyjna wiadomość jak wyjezdzalam, że dziękuje za czas, ze swietnie było poznać bla bla...
Kurtuazyjny bulszit
Po tych wszystkich rozmowach o traumatycznych przezyciach, o lękach, marzeniach...
Jest mi przykro. Wiem, że to mi minie. Mam ochotę mu wygarnac, że nie robi się tak, nie wychodzi się bez wyjaśnienia. Chciałam się tylko tutaj wygadac, żebyście mnie powstrzymaly przed taki zalosnymi pomysłami.... ech. Olana po całości.
Nienawidzę nie rozumieć

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-02-09 o 22:12 Powód: Przywrócenie usuniętego posta.
Stary 2014-11-28, 01:16   #640
Barbarella05
Wtajemniczenie

Oj to przykre .
Moze uznał ze nie jesteście sobie pisani czy cos .
Zjedz sobie czekolade , poczytaj książkę i nie myśl o facetach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 01:35   #641
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Pan z TV przejrzał wątek i zaczął mieć wątpliwości.

Za kilkadziesiąt stron tej bajki dowiemy się, że autorce w relacji z tiwi-manem w istocie chodziło wyłącznie o zaspokojenie chuci.

(\__/)
{ ^y^}

Lisciolaz Straszliwy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 02:24   #642
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Salalina Pokaż wiadomość
Dobra, dość. Czytanie ze zrozumieniem to za wiele tutaj, widzę.
Bye
Szczerze mówiąc, myślałam, że Wy się już z Panem z TV regularnie spotykacie. A to były raptem tylko trzy randki.
BTW trzeba było tym razem wykorzystać to spotkanie w nocy, bo później może być niedosyt.

Cytat:
Napisane przez Lisciolaz Straszliwy Pokaż wiadomość
Za kilkadziesiąt stron tej bajki dowiemy się, że autorce w relacji z tiwi-manem w istocie chodziło wyłącznie o zaspokojenie chuci.
To samo pomyślałam^^.
Stary 2014-11-28, 02:33   #643
Barbarella05
Wtajemniczenie

Salalina, spokojnie . Serio mowilam , bez żadnych złośliwości . Daj sobie spokój z facetami narazie , w dodatku w takim wieku o tyle od ciebie starszymi . Czemu nie spotykasz sie z mężczyznami w swoim wieku ? Czy moze Twoj wiek dwudziestokilku lat to fikcja i naprawdę jesteś po 30 ? Życzę ci mimo wszystko szczęścia .

Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 03:01   #644
Salalina
Rozeznanie

Barbarella, za Twój post bardzo dziękuję
W starszych facetach podoba mi się to, że chyba wiedzą na ogół, jak się obchodzić z kobietą - takie podejście starej daty w tym aspekcie No i na ciekawsze tematy można z nimi rozmawiać. Nie udowadniają już nic calemu światu, są pogodni, refleksyjni, opiekuńczy.
Przepraszam, że enigmatycznie, ale pilnie muszę zasnąć.

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-11-28, 04:15   #645
cukier_bialy2
Raczkowanie

A ja z kolei spać nie mogę

Cytat:
Jakoś po całej tej historii miałam niedosyt, że.... nie zaciągnelam go do łóżka
Zatem gdy tylko nadarzyla się okazja, postaralam się o to :-D
Było genialnie!
Dla mnie od strony literackiej przejście trochę za szybkie.
Przedtem wszystko trwało wiecznie: magiczne szaliki, marynarki, skupiona sylwetka nad stołem kreślarskim.
Ręka na udzie. A tu szast prach rach ciach - zaciągnięty. Tylko noga wystaje. National Geographic, 10 najgroźniejszych owadów Australii.
cukier_bialy2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 08:33   #646
201607050913
Konto usunięte

Dlaczego edytowalas ten wywód o panu z tv? Szkoda bo widać było, że się napracowalas nad nową historią
201607050913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 11:53   #647
3metrynadniebem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cukier_bialy2 Pokaż wiadomość
A ja z kolei spać nie mogę

Dla mnie od strony literackiej przejście trochę za szybkie.
Przedtem wszystko trwało wiecznie: magiczne szaliki, marynarki, skupiona sylwetka nad stołem kreślarskim.
Ręka na udzie. A tu szast prach rach ciach - zaciągnięty. Tylko noga wystaje. National Geographic, 10 najgroźniejszych owadów Australii.
Chyba że jak romantycznie się nie dało, to Autorka pomyślała, że może seksem go do siebie przyciągnie
3metrynadniebem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 12:03   #648
cukier_bialy2
Raczkowanie

A w kwestii tego... nie żebym się czepiała wiarygodności baśni,
ale wszystkiego to ja nie łykam

Cytat:
Jak się uda będę od nowego roku rekrutowac polskich inżynierów na platformy wiertnicze w Iraku.
Cytat:
dostałam świetną szansę w pracy na naprawdę kosmiczny projekt z wyjazdami do Iraku, więc jaram się tym i nie mam ochoty się rozpraszac...
Parę linków:

http://www.polskatimes.pl/artykul/36...nimr,id,t.html

Rekomendacja MSW w sprawie podróży do Iraku:
http://www.msz.gov.pl/pl/informacje_..._aktualizacja_
cukier_bialy2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 12:04   #649
201803300917
Konto usunięte

no jasne bo kobieta idzie do łóżka albo tylko z powodu uniesień wielkiej miłości albo żeby przyciągnąć faceta.. znowu to samo
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 12:19   #650
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez cukier_bialy2 Pokaż wiadomość

A w kwestii tego... nie żebym się czepiała wiarygodności baśni,
ale wszystkiego to ja nie łykam
Cukier, aj Ty podejrzliwa jesteś Niby, które FAKTY Ci nie pasują?
Może ja życia nie znam ( w końcu tylko dwóch mężów, kilka związków po drodze jeszcze, 22-letnia kariera zawodowa) ale ja bym tam uwierzyła w ten wieczór w pubie i nawet w tego obcokrajowca zakochanego w szykownej Francuzce. Serio
Stary 2014-11-28, 12:48   #651
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Cukier, aj Ty podejrzliwa jesteś Niby, które FAKTY Ci nie pasują?
Może ja życia nie znam ( w końcu tylko dwóch mężów, kilka związków po drodze jeszcze, 22-letnia kariera zawodowa) ale ja bym tam uwierzyła w ten wieczór w pubie i nawet w tego obcokrajowca zakochanego w szykownej Francuzce. Serio
Chyba platformy wiertnicze to juz było za dużo

Przeczytałam wątek po lebkach, głownie wypowiedzi autorki. Nie wierze w ani jedno słowo ale nie to najważniejsze, po prostu wszystkie piszecie ze ona ma talent a ja chyba w takim razie jestem ślepa. Dla mnie to taka infantylna pisanina dla znudzonych gospodyń domowych, 50 twarzy greya tez przeczytałam jako ciekawostkę ze to taki hit był ale po zamknięciu książki czułam niesmak i tu tak samo, dla mnie podobny poziom. No ale dla każdego cos miłego moze
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 13:47   #652
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Pokaż wiadomość
Trochę żenujący już się ten wątek zrobił, a taki był przyjemny. Ja uciekam
Jak dla mnie ten wątek jest dla mnie żenujący od początku.Niewiem czym tu się było jarać,oh ah cudna historia chce jeszcze,jeszcze. Rozwaliły mnie takie posty.

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Fascynuje mnie jak bardzo przeżywacie ten wątek i to że autorka śmiała wam zepsuć waszą wizję o tym jak ten wątek wyglądać powinien. Może lepiej poczytajcie jakąś książkę?
Właśnie romansidła jakieś,bo podnieta tym wątkiem mnie rozbawiła.

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość

Przeczytałam wątek po lebkach, głownie wypowiedzi autorki. Nie wierze w ani jedno słowo ale nie to najważniejsze, po prostu wszystkie piszecie ze ona ma talent a ja chyba w takim razie jestem ślepa. Dla mnie to taka infantylna pisanina dla znudzonych gospodyń domowych, 50 twarzy greya tez przeczytałam jako ciekawostkę ze to taki hit był ale po zamknięciu książki czułam niesmak i tu tak samo, dla mnie podobny poziom. No ale dla każdego cos miłego moze
Jeszce bym dodała,dla nastolatek jarające się takimi egzaltowanymi opowiastkami,czytające z wypiekami na policzkach i nie tylko.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 14:05   #653
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość

Ciii nie pisz tak, bo autorka się obraża, gdy ktoś nie wierzy

Żałuj, że nie czytałaś całości. Bajer

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-09, 02:07   #654
Salalina
Rozeznanie

Hej Dziewczyny, I'm back :-D
Siedzę właśnie w domu i się zastanawiam co robić. A że sprawa dotyczy rzeczonego Monsieura, pomyslalam, że może Wy mi coś doradzicie.
Od mojego ostatniego postu byliśmy z P. w serdecznym acz sporadycznym kontakcie. Byliśmy na kolacji dzień przed Wigilia, potem każdy rzucił się w wir swoich spraw i tylko od czasu do czasu wymienialismy maile. Mieliśmy się wybrać w styczniu w weekend poimprezowac w Berlinie, ale mnie wypadła spontaniczna przeprowadzka, a on dużo czasu spędzał we Francji.
Wczoraj urzadzilysmy z koleżanką parapetowke. W zasadzie to zapomniałam go zaprosić, bo zalozylam, że jest we Francji. Około 21 napisalam mu SMS, że jeśli jest w mieście i ma ochotę to zapraszam serdecznie. Napisał że z przyjemnością wpadnie na chwilę koło północy, jeśli to nie za późno. Wpadł rzeczywiscie, ucieszylam się bardzo. Jednak 15 min później alkohol zwalil mnie z nóg - zenada kompletna tzn cichaczem zmylam się do łazienki, ale nie byłam w stanie jej opuścić przez godzinę, więc wszyscy zaczęli się martwić, ale że ich uspokajalam przez drzwi, to w sumie przerodzilo się to w serdeczne docinki. P. długo stał na balkonie z moimi znajomymi i palili tam różne rzeczy. W końcu poczulam się lepiej, akurat P. zapukal do drzwi łazienki i zdecydowalam się wyjść. Przytulil mnie serdecznie i slodko zazartowal, że teskili wszyscy za mną. Ja się pousmiechalam ale przeprosilam i poszlam się położyć, bo byłam wykończona. Obudzilam się o 5:40, nikogo już nie było. Mialam dwa smsy od P, najpierw czy wszystko ok, potem czy czegoś nie potrzebuję. Odpisalam że Przepraszam za siebie i zazartowalam: did I miss something...? On odpisał: "Yesss!! You missed me How do you feel? Miss you!!"
Wtedy przypomnialam sobie, jak pięknie wyglądał i pomyslalam, że super byłoby spędzić z nim noc. Odpisalam: "I miss you too. Wanna sleep at my place tonight?"
Na co on: Yes!! I would love to!!"
Ja: "Perfect. I'm waiting for you then."
On: "Great! I am coming now, so cool to see you again!"
Później nie odzywal się godzinę. Zapytalam: "Should I still wait? I am afraid I get tired "
Po półgodzinie zasnelam. Obudzilam się o 13:00. Zero śladu kontaktu na telefonie. Zapytalam czy wszystko ok, bo się martwię. Cisza. Po kilku godzinach napisalam kolejną wiadomość z prośbą o znak życia, żebym miała pewność, że nie stało się nic złego. Cisza. Dzwonilam, nie odbiera. Ostatnią wiadomość, z informacją, że już jedzie, wysłał o 7:50. Od tego czasu, czyli od ponad 18h nie ma z nim kontaktu. No i przyznam, że się martwię. Nie mamy wspolnych znajomych, bym mogła o niego zapytać. Znikanie jest do niego podobne, więc nie wpadam w panikę, ale nie daje mi spokoju to, że byliśmy umówieni, a dzielilo nas 5 min jazdy taksówką. Może po prostu zgubił telefon. A może coś się stało? Gdyby zaniemogl fizycznie, to chyba w ciągu 18h by doszedł do siebie? Jeśli nie znajdzie się do jutra, zadzwonię do jego asystentki. Ale jeśli się znajdzie, nie chcę siać paniki. Biorę też pod uwagę ewentualną opcję izby wytrzeźwień. Więcej pomysłów nie mam. Pytanie: czy powinnam coś zrobić? To dorosły facet, chadzajacy wlasnymi ścieżkami i słynący z szalonych pomysłów. A jeśli powinnam - to co takiego?
Pozdrawiam Was
PS. Mam nadzieję, że nie pominelam istotnych szczegółów.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2015-02-09 o 08:50 Powód: przywrócenie usuniętego posta
Stary 2015-02-09, 08:18   #655
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Salalina Pokaż wiadomość
C
Streszczam edycję: jest kontakt z mesje. Autorka zaprosiła go na impreze. Przesadzila z alkoholem i utknela nad kibelkiem. Kiedy on juz poszedl dostala chcicy i zapytala czy nie będzie u niej spal. Powiedział ze tak i ze nawet juz do niej wraca ale od tamtej pory zero kontaktu.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-09, 10:23   #656
liselotta
lise-kotta

WTF xD co to za bełkot

Autorko przecież miałaś być w Iraku na jakimś kontrakcie

Edytowane przez liselotta
Czas edycji: 2015-02-09 o 10:24
liselotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-09, 10:25   #657
201607050913
Konto usunięte

Aha.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-09, 10:45   #658
201604130936
Konto usunięte

W sumie też bym nie chciala spać, kto jeszcze przed chwila modlil się do ubikacji i zaliczył zgona.
Stary 2015-02-09, 10:58   #659
201607050913
Konto usunięte

Ale czegoś nie kumam. O 7.50 rano zapraszasz go do siebie na noc, a on, że ok i zaraz przyjeżdża?
Stary 2015-02-09, 11:00   #660
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Pokaż wiadomość
Ale czegoś nie kumam. O 7.50 rano zapraszasz go do siebie na noc, a on, że ok i zaraz przyjeżdża?
Po czym nie przyjezdza. Nom.
A nie 5.40?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości