|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27
dzisiaj była Msza za moje ćwierć wieku i nowy, młody ksiądz (z bardzo ładnym wokalem
) podczas mszy: K******, nie wiem gdzie siedzisz, stoisz, rozglądam sie po calym kościele, bo nie wiem gdzie mam spojrzeć, ale życzę Ci duzo zdrowie, spełnienia marzen, bł.b. i żebyś zawsze była uśmiechnęta - takie fajne zwykłe życzenia, Tż mnie za reke mocno ściskał, jak wikariusz to mówił, a mi gula stanęła w gardle i byłam zmieszana xD. A potem... tata poszedł zapłacić, a my z nim.. to jeszcze od razu ten mlody się skapnął że to ja (a poszlismy z tatą, bo my chcielismy zalatwic w koncu godzinę do slubu itp.), przedstawil się, tak więc już nas zna i pyta czy ślub już planujemy, i że jak za rok to już trzeba się zapisać, okazało się że nasz dzien to dzien NMP Piekarskiej i pytał czy to tak specjalnie (a szczerze to o ile sie orientuje w sw. m. to tego nie slyszalam:P), a my ze niee, ze tak wyszlo xD.. Zawolal nam proboszcza, proboszcz z usmiechem nas przyjal i mamy przyjsc w tygodniu do kancelarii , powiedzial, ze jeszcze się nie pali, ale juz podpalacze sie kręcą xD (w sensie, ze juz mlode pary zaklepuja sobie godziny:P). No i fajnie, jeszcze mi zyczenia zlozyli, Tztowi zycyzli spokojnej podrozy do domu, no bardzo milo bylo hehe, ale fajnie jakby ten mlody mogl nam kazanie slubne dac, bo naprawde milo sie sluchalo ![]() Także powoli ruszamy z przygotowaniami
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny ksiadz
![]() Ja sie witam dzisiaj i albo nadrobie Was pozniej albo jesli bedzie ktos wspanialy moze mi strescic co sie dzialo od wczoraj Widzialam ze temat psow i my najchetniej bysmy chcieli Staffordshire bull terier
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
jem właśnie śniadanie :0 rosołek. który musiałam doprawić ale mama mi zabroniła doprawiać po swojemu. no trudno zjem i taki xD
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Kruella, ale fajny ksiądz
![]() A propos psów: pozdro od mojego uśmiechniętego szaleńca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Byłam wczoraj mierzyć suknię, piękna była, podobno ładnie w niej wyglądałam, ale wiecie... nie poczułam tego czegoś no i była za mała w cyckach... ![]() Pochodzę po salonach i prawdopodobnie będę szyć. |
|
|
|
#639 | ||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
szkoda, że nie wszyscy są tacyCytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- ale leży pięknie. szkoda, że nie poczułaś że to ta jedyna |
||
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie Ci się naj naj podobają? |
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się ! ;-)
Malwina_89 wspaniały psiak !!!! Co to za rasa ;>? kruella_de_mon Fajne podejście księży ![]() joasia-a Zostań florystką i baristką i to i to sprawia przyjemność jak człowiek to ogarnie.. pracowałam jakiś czas w kawiarni, mieliśmy "szkolenia" m.in. z latte art.. jak człowiek to łyknie to sprawia niesamowitą frajdę ![]() lipstick89 Placenta w toku ? Sprawdzałaś dokładnie jaki przyrost podczas kuracji? Wczoraj nabyłam olejek łopianowy z GP, skończyłam khadi :P
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Mariuszowa Ładna.. ale kurcze czegoś mi w niej brakuje
|
|
|
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z baristką żartowałam bo wtedy musiałabym coś swojego otworzyć ale o florystyce i pieczeniu tortów/ciast myślę ostatnio częściej bo to można robić po pracy, w weekendy i wgl.. TŻ mnie namawia że cukiernicy sa naprawdę jednymi z najbardziej dochodowych inwestycji :P lubie to robić, poodobno dobre mi wychodzi a ludzie w pracy naprawdę pytali czy przyjmuje na takie ciasta zamówienia xD
|
||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Maartikrk to krzyżówka shih tzu i maltańczyka
Jednakowoż bardziej się wdała w maltańczyka, choć umaszczenie o tym nie świadczy, ale pysk i budowę ma maltańczyka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
joasia-a TŻ ma rację ! Moja koleżanka piekła takie cudeńka, że w końcu ktoś ze znajomych zaczął po prostu do firmy u niej zamawiać.. no i skończyło się tak, że kto nie próbował to był zachwycony, jej numer przechodził z rąk do rąk i piecze ciacha na zamówienia
. Już ma na tyle dużo zamówień, że pojawił się temat otworzenia stacjonarnej cukierni . Jak jest się w czymś dobrym i myśli się o otworzeniu własnej działalności - 3eba działać więc bardzo wspieram Cię w temacie !---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Malwina_89 Jest cudny !!! Jak na niego patrzę to buzia się sama śmieje
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Maartikrk no ja bardzo lubię ją obserwować, sama radość
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻ chcemy po ślubie w tym samym roku brać psiaka.. zastanawiam się z jakim wyprzedzeniem trzeba się kontaktować z hodowlą w tej sprawie.
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ciast nie lubie piec xD |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Malwina_89 Nie dziwię się ! Ze mnie jest 100% psiara a jak jeszcze psina się do mnie śmieje i z wyglądu jest tak radosna to nic tylko oglądać :P TŻ się śmieje, że jak psa kupimy to zamiast sobie zdjęcia robić to tylko pies będzie miał swoje albumy..
|
|
|
|
#651 | ||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
mam tylko fotoCytat:
|
||
|
|
|
#652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że to przez to, iż była to pierwsza suknia jaką mierzyłam. Poza tym. M. mi nagadał, że chce bym czuła się piękna, mam nie żałować kasy itp.
Cytat:
A najbardziej podobają mi się takie jak w załączniku
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
ja załamałam się swoimi włosami.
już ich nie chce. a teraz ciężko odwróć to co było xD |
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Może kiedyś do tego dorosnę
tyle że coraz więcej takich ludzi amatorów cukierników na rynku więc łatwo nie byłoby ![]() Aaa.. Ex w biedronce były takie kwadratowe opakowania z rączką do przenoszenia ciast i... moja przełożona akurat jechała w czw do Biedronki i mi kupiła hah Twoje na torty jest bardziej bajeranckie ale przynajmniej mam coś na ciasta hah
|
|
|
|
#655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Asia, poczytaj co grozi za robienie tortów w domu. Ja jestem trzesiportek, zestrachalam sie i pewnie tylko najblizszym znajomym na prosbe
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
ja musze tortownice od mamy Tż przemycić żeby M nie widział bo nabierze podejrzeń xD
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
My też chcemy psa ale to jak już na swoje się wyprowadzimy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie się chodziło, nic nie uwierało, no bajka... ale o.Właśnie mi chyba też, ale kurde śliczna jest, nie zniszczona, no ale właśnie. Nie było tego WOW
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co było? Trwała? |
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

) podczas mszy: K******, nie wiem gdzie siedzisz, stoisz, rozglądam sie po calym kościele, bo nie wiem gdzie mam spojrzeć, ale życzę Ci duzo zdrowie, spełnienia marzen, bł.b. i żebyś zawsze była uśmiechnęta - takie fajne zwykłe życzenia, Tż mnie za reke mocno ściskał, jak wikariusz to mówił, a mi gula stanęła w gardle i byłam zmieszana xD. A potem... tata poszedł zapłacić, a my z nim.. to jeszcze od razu ten mlody się skapnął że to ja (a poszlismy z tatą, bo my chcielismy zalatwic w koncu godzinę do slubu itp.), przedstawil się, tak więc już nas zna i pyta czy ślub już planujemy, i że jak za rok to już trzeba się zapisać, okazało się że nasz dzien to dzien NMP Piekarskiej i pytał czy to tak specjalnie (a szczerze to o ile sie orientuje w sw. m. to tego nie slyszalam:P), a my ze niee, ze tak wyszlo xD..
, powiedzial, ze jeszcze się nie pali, ale juz podpalacze sie kręcą xD (w sensie, ze juz mlode pary zaklepuja sobie godziny:P). No i fajnie, jeszcze mi zyczenia zlozyli, Tztowi zycyzli spokojnej podrozy do domu, no bardzo milo bylo hehe, ale fajnie jakby ten mlody mogl nam kazanie slubne dac, bo naprawde milo sie sluchalo 

szkoda, że nie wszyscy są tacy