![]() |
#631 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera
Witam , jestem pierwszy raz na tym forum pisemnie, ale bardzo czesto czytam Wasze opinie. Tez ciągle poszukuję dobrego fryzjera, byłam już chyba u prawie wszystkich w bydgoszczy. Do Tomka też sie chciałam wybrać, ale jak usłyszałam, że tnie od 90 do 150 zł. i nie farbuje a może tylko doradzić, jaki kolor by mi pasował, to podziękowałam. Pięknie strzyże Alicja z salonu Laura , ale niezbyt dobrze farbuje i nieraz ma focha ,że sama sobie ufarbowałaś. Nie każdy lubi fochy fryzjera, gdy chce się tam zrelaksowac. Jednak to mistrzyni cięcia-tnie na sucho ,więc po umyciu jest tak, jak widzisz się u niej w salonie.
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Aha, jeszcze nie byłam u p. Edyty Soboty , może ktoś u niej farbował włosy i ścinał. Czekam na opinie o niej, bo już mi czas poddać się tym zabiegom, a Mikołaj Drozdowski spaprał mi kolor ,Olaf za bardzo postrzępił. I jak tu dogodzić kobiecie, możenie fryzjer a fryzjerka będzie lepsza. Napiszcie o Edycie, proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera
witajcie
Jestem tu nowa i przyznaję nie miałam jeszcze czasu przejrzec Waszych postów, ale moze mi pomożecie. W salonie, który jest w Tesco (Greiss sie chyba nazywa) pracował Dawid. Nazwiska nie znam. Czy ktos wie, gdzie go moge namierzyc? Juz tam nie pracuje, a nikt mnie tak pieknie nie obciął! Edytowane przez trzyzapalki Czas edycji: 2010-08-03 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz
witajcie dziewczyny, pisalam na tym forum o fryzjerze Pani Asi Z. bylam niej w sumie 2 razy, Za pierwszym razem miałam wlosy proste dlugie bez grzywki, pANI ASIA POSTANOWILA ZE ZROBI DLA MNIE GRZYWKE ALA ANNA PRZYBYLSKA, CZYLI FRUZURA DLUGA PLUS PROSTA GRZYWA, NO I PODOBALO MI SIE CHOCIAZ CZULAM SIE W NIEJ TROCHE 'GRUBO'. WIEC POSZLAM RAZ JESZCZE, JAK JUZ WLOSKI TROCHE ODROSLY I CHCIALAM ZNOWU COS ZMIENIC - ALE NIE BYLO pANI ASI TYLKO JAKAS TAM INNA FRYZJERKA, NIE WIEM JAK MIALA NA IMIE TO BYLO KILKA DNI TEMU. NO WIEC SIADAM NA FOTEL A TA FRYZJERKA MOWI ZE KTO MNIE TAK OBCIAL, ZE KOMPLETNIE NIE PASUJE MI TAKA FRYZURA ZE NIE PASUJE ONA DO MOJEJ TWARZY, FAKTYCZNIE POGRUBIALA MNIE, i ZROBILA MI PIEKNA GRZYWKE NA BOK ( SKASOWALA 70ZL) ZA PODCIECIE I GRZYWKE NA BOK... MASAKRA.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kruszynelka Czas edycji: 2010-08-21 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
No wiec bylam u p.Magdy i jestem zadowolona.... Chcialam wlosy rozjasnic ale p.Magda doradzila mi ciemniejszy kolor i wyszlo spoko do tego fajna grzywka i kilka delikatnych blond refleksow i juz mnie znajomi na ulicy nie poznawali ![]() ![]() Tylko szybko mi sie ten kolorek zmyl, zdecydowanie byl ciemniejszy teraz po kilku myciach troche jakby taki jasniejszy....no niby sie zmywa ja wiem ale podobal mi sie bardziej na poczatku heh ![]() Salon fajny,bylam jedyna klientka p.Magdy takze cala uwaga skupiona na moich wlosach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
a ja szukam dobrego fryzjera na kapuściskach. kiedys chodzilam do kadusa, ale odkąd zmienily sie fryzjerki omijam salon z daleka
![]() ![]() dziekuje za rady ![]()
![]() |
![]() |
#636 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wie może ktoś, gdzie teraz pracuje Robert Gotowski?
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
a czy któraś z Was może mi polecić kto ładnie farbuje na brązy najlepiej farbami loreal majirel
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 |
Przyczajenie
|
No właśnie, gdzie można znaleźć Pana Gotowskiego? Jestem facetem i preferuję obcinanie się tylko u facetów (kobiety nie mają dobrego gustu)
![]() Szukam dobrego fryzjera, styliste, który nie tylko umie obciąć, ale doradzić, dopasować stylistykę do kształtu twarzy itd. Dotąd byłem fanem takiego jednego Pana, który kiedyś obcinał na Gdańskiej (na wysokości Radia PIK, ale po drugiej stronie na wysokości kolejnego przystanku tramwajowego)... taki troche grubszy... wiem że w zakładzie fryzjerskim był szyld "Loreal". Potem ten Pan przeszedł do "Focusa" do "Jean Luis Davis" czy jakoś tak, ale cena porażała: 50 zł za męskie strzyżenie (szok, skąd oni biorą takie ceny???). Teraz też słuch po nim zaginął. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Przyczajenie
|
czy ktoś tu żyje ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Przyczajenie
|
W dalszym ciągu poszukuję dobrego fryzjera - stylistę z Bydgoszczy. Specjalistę w męskich fryzurach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Przyczajenie
|
NIE POLECAM PANI ZANETY I W OGOLE SALONU EVI NA NAKIELSKIEJ (numeru nie pamietam ale cos kolo 150-60)
szukalam fryzjera dlugo. w koncu uslyszalam, ze tam jest ok. no to poszlam. i od poczatku czulam, ze bedzie zle. weszlam, mowie dzien dobry i ze chce sie obciac, a ta do mnie tak beznamietnie (a nawet jakby z fochem) "prosze siadac". pokazalam co chce (dlugi bob, akurat na kitke i na jakies male upiecie). w trakcie widzialam po minach pani fryzjerki i jakiejs nie wiem, praktykantki? ze chyba cos nie teges, ale oczywiscie zachwalaly, ze taaak jest super. i co w efekcie tego mam? nie wiadomo co. postrzepione, nic sie nie da upiac, rownie dobrze moglabym isc sie juz na jeza obciac. tragedia. a mialam wlosy za lopatki. chcialam miec ladnego boba a tu żopa. i potwierdzilam moja teorie "nie chodz do tanich fryzjerow" wole juz wywalic ta 100, ale miec pewnosc ze bedzie ok. (wiem, ze to nie reguła, ze za mala kase mozna miec fajna fryzure, ale mi sie to nie zdazylo jeszcze, a to co mam teraz na glowie potwierdza to) a ulubionym narzedziem pani sa chyba nozyczki do cieniowania. NIE POLECAM!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Przyczajenie
|
![]()
czy jesteś sprawiedliwa?
ja też tam byłam ![]() ![]() wiem że tam pójdę jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Przyczajenie
|
gdybym Ci pokazala co mialam na zdjeciu, a co mam na glowie to bys sie ze mna zgodzila.
nie dogodisz. jeden bedzie zadowolony inny nie, ja jestem zrozpaczona moim wygladem i wiem, ze nigdy wiecej do tej Pani nie pójdę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Raczkowanie
|
To ja dodam coś od siebie...Jestem co prawda z Trójmiasta ale zachwyciłam się ostatnio metamorfozą mojej koleżanki z pracy i skorzystałam z usług salonu w Bydgoszczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś może orientuje się jaki jest cennik u pani Edyty Soboty? mam włosy do łopatek i zależy mi na jakiejś zmianie fryzury, cięciu i może koloryzacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za wszelkie sugestie z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Przyczajenie
|
Czy ktos moze pomoc? W salonie u Pani Zaremby na ul.Gdanskiej w Bydgoszczy pracowala jeszcze w grudniu 2010 Pani Zaneta. Odeszla pewnie do innej pracy - czy ktos moglby napisac gdzie pracuje aktualnie? To moja fryzjerka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Przyczajenie
|
Witam czy ktoś się orientuje jaki fryzjer jest najlepszy w salonie Figaro na Szwederowie.Chciałabym jakos fajnie ściać i pofarbowacć włosy na blond.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
to jest tam przy kauflandzie?
![]() |
#650 |
Przyczajenie
|
Tak to jest blisko kauflanda w tym budynku mieci się także bank.prozę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
jeżeli to jest ten przeniesiony z centrum miasta, a teraz znajduje sie w budynku przy kauflandzie i zusie na konopnickiej to ja polecam Pana Sergieja..
![]() ![]()
![]() |
#652 |
Przyczajenie
|
![]()
Szukam sprawdzonego, polecanego fryzjera/ki w Bydgoszczy, aale jakby co to w desperacji śmignę i do Torunia, który zmieni mój kolor włosów z naturalnego obecnie ciemnego blądu na skandynawski bląd nie niszcząc doszczętnie struktury włosa... Błagam o radę bo dojrzewam do decyzji o zmianie koloru od 2 lat, a podchodzę do tematu jak "łysy do grzebienia" tak się boję ewentualnych zniszczeń..
Wiem, że zupełnie bez strat się nie obędzie, ale na pewno są fryzjerzy, którzy wiedząc o tym potrafią zrobić to tak by negatywne skutki ograniczyć do minimum... Włosy mam do ramion... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zadomowienie
|
Dot.: dekoloryzacja
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423983&page=167
tu jest całkowity wątek o ,,BLONDZIE''
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Przyczajenie
|
Tak dokładnie ten salon kiedyś miecił się w centrum a teraz jest na Konopnickiej.Dziękuje za pomoc a słyszałam również,że ładnie ścina pani Iza wiec trudny wybór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
dopoki nie skorzystasz to sie nie dowiesz, tak naprawdę każdy może mieć zupełnie inną opinie
![]()
![]() |
#657 |
Przyczajenie
|
Witam,
poszukuję kontakt do pana Roberta Gotowskiego. Podobno jest najlepszy w Bydgoszczy, ale w internecie nie można go znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zadomowienie
|
nie rozumiem czemu się tak boisz. ufarbować ciemny blond na jasny, to żadna filozofia. każdy (prawie każdy) fryzjer dobrze to zrobi. i po co ten tytuł "dekoloryzacja"?- jakbyś chciała z czarnych farbowanych zrobić platynę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie słyszałam jeszcze od żadnego fryzjera, że wystarczy w moim przypadku nałożyć kolor! Gdyby tak było nie podchodziłabym do tematu jak do przysłowiowego jeża. Jeśli znasz w/w mistrza w bydgoskim lub toruńskim salonie - poproszę, TEGO właśnie szukam w tym wątku - POLECENIA nie oceny zasadności mojego pytania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.