Fryzjer - Bydgoszcz - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-27, 15:41   #631
anita33
Przyczajenie

Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera

Witam , jestem pierwszy raz na tym forum pisemnie, ale bardzo czesto czytam Wasze opinie. Tez ciągle poszukuję dobrego fryzjera, byłam już chyba u prawie wszystkich w bydgoszczy. Do Tomka też sie chciałam wybrać, ale jak usłyszałam, że tnie od 90 do 150 zł. i nie farbuje a może tylko doradzić, jaki kolor by mi pasował, to podziękowałam. Pięknie strzyże Alicja z salonu Laura , ale niezbyt dobrze farbuje i nieraz ma focha ,że sama sobie ufarbowałaś. Nie każdy lubi fochy fryzjera, gdy chce się tam zrelaksowac. Jednak to mistrzyni cięcia-tnie na sucho ,więc po umyciu jest tak, jak widzisz się u niej w salonie.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Aha, jeszcze nie byłam u p. Edyty Soboty , może ktoś u niej farbował włosy i ścinał. Czekam na opinie o niej, bo już mi czas poddać się tym zabiegom, a Mikołaj Drozdowski spaprał mi kolor ,Olaf za bardzo postrzępił. I jak tu dogodzić kobiecie, możenie fryzjer a fryzjerka będzie lepsza. Napiszcie o Edycie, proszę.
anita33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-03, 21:45   #632
trzyzapalki
Przyczajenie

Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera

witajcie
Jestem tu nowa i przyznaję nie miałam jeszcze czasu przejrzec Waszych postów, ale moze mi pomożecie. W salonie, który jest w Tesco (Greiss sie chyba nazywa) pracował Dawid. Nazwiska nie znam. Czy ktos wie, gdzie go moge namierzyc? Juz tam nie pracuje, a nikt mnie tak pieknie nie obciął!

Edytowane przez trzyzapalki
Czas edycji: 2010-08-03 o 22:17
trzyzapalki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-21, 14:29   #633
kruszynelka
Raczkowanie

GG do kruszynelka
Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz

witajcie dziewczyny, pisalam na tym forum o fryzjerze Pani Asi Z. bylam niej w sumie 2 razy, Za pierwszym razem miałam wlosy proste dlugie bez grzywki, pANI ASIA POSTANOWILA ZE ZROBI DLA MNIE GRZYWKE ALA ANNA PRZYBYLSKA, CZYLI FRUZURA DLUGA PLUS PROSTA GRZYWA, NO I PODOBALO MI SIE CHOCIAZ CZULAM SIE W NIEJ TROCHE 'GRUBO'. WIEC POSZLAM RAZ JESZCZE, JAK JUZ WLOSKI TROCHE ODROSLY I CHCIALAM ZNOWU COS ZMIENIC - ALE NIE BYLO pANI ASI TYLKO JAKAS TAM INNA FRYZJERKA, NIE WIEM JAK MIALA NA IMIE TO BYLO KILKA DNI TEMU. NO WIEC SIADAM NA FOTEL A TA FRYZJERKA MOWI ZE KTO MNIE TAK OBCIAL, ZE KOMPLETNIE NIE PASUJE MI TAKA FRYZURA ZE NIE PASUJE ONA DO MOJEJ TWARZY, FAKTYCZNIE POGRUBIALA MNIE, i ZROBILA MI PIEKNA GRZYWKE NA BOK ( SKASOWALA 70ZL) ZA PODCIECIE I GRZYWKE NA BOK... MASAKRA. NO ALE WIECEJ NIE ZAMIERZAM TAM ISC, GRZYWKE NA BOK TO MOZE MI ZROBIC KAZDY, ALE PISZE DO WAS BO MAM MALO CZASU NA CZYTANIE CALEGO WATKU, JUZ NIE RAZ GO STUDIOWALAM ALE TYM RAZEM POSZUKUJE FRYZJERA KTORY MNIE UCZESZE NA WESELE, A MIANOWICIE ZROBI JAKIEGOS PIEKNEGO MODNEGO KOKA - ZADNYCH LOKOW I ZELOW NA GLOWIE! SKROMNY PIEKNY KOK, ZNACIE KOGOS TAKIEGO? I ZA JAKA CENE ? KOMPLETNIE NIE WIEM GDZIE ISC NIGDY NIE MUSIALAM ALE TERAZ IDE NA WESELE I CZAS NAGLI, NO WIEC PROSZE O WIADOMOSCI NAWET NA PRIV, ZA JAKA CENE I GDZIE. PRZEPRASZAM ZA TE DRUKOWANE LITERY ALE ZEPSUL MI SIE KLAWISZ (((

Edytowane przez kruszynelka
Czas edycji: 2010-08-21 o 14:32
kruszynelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 17:50   #634
bodyshake
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
No wiec bylam u p.Magdy i jestem zadowolona....
Chcialam wlosy rozjasnic ale p.Magda doradzila mi ciemniejszy kolor i wyszlo spoko do tego fajna grzywka i kilka delikatnych blond refleksow i juz mnie znajomi na ulicy nie poznawali (na jakies radykalne ciecie typu z dlugich na krotkie sie nie decydowalam ale z grzywki i podciecia jestem zadowolona)naprawde super wyszlo
Tylko szybko mi sie ten kolorek zmyl, zdecydowanie byl ciemniejszy teraz po kilku myciach troche jakby taki jasniejszy....no niby sie zmywa ja wiem ale podobal mi sie bardziej na poczatku hehnastepnym razem poprosze o ton ciemniejszy i zobaczymy....
Salon fajny,bylam jedyna klientka p.Magdy takze cala uwaga skupiona na moich wlosach
bodyshake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 20:02   #635
niezwykla22
Zakorzenienie

a ja szukam dobrego fryzjera na kapuściskach. kiedys chodzilam do kadusa, ale odkąd zmienily sie fryzjerki omijam salon z daleka orientujecie sie gdzie mozna fajnie sciac wloski na tym osiedlu, ew. na skraju kapuscisk z wyzynami? inne osiedla nie wchodza w gre z braku czasu

dziekuje za rady
Stary 2010-11-18, 18:23   #636
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Hej
Wie może ktoś, gdzie teraz pracuje Robert Gotowski?

HISZPANIA
Lucrecia3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-26, 17:13   #637
girlfriend
Raczkowanie

a czy któraś z Was może mi polecić kto ładnie farbuje na brązy najlepiej farbami loreal majirel
Stary 2010-12-02, 13:58   #638
marek_zaxxx
Przyczajenie

No właśnie, gdzie można znaleźć Pana Gotowskiego? Jestem facetem i preferuję obcinanie się tylko u facetów (kobiety nie mają dobrego gustu)

Szukam dobrego fryzjera, styliste, który nie tylko umie obciąć, ale doradzić, dopasować stylistykę do kształtu twarzy itd.

Dotąd byłem fanem takiego jednego Pana, który kiedyś obcinał na Gdańskiej (na wysokości Radia PIK, ale po drugiej stronie na wysokości kolejnego przystanku tramwajowego)... taki troche grubszy... wiem że w zakładzie fryzjerskim był szyld "Loreal". Potem ten Pan przeszedł do "Focusa" do "Jean Luis Davis" czy jakoś tak, ale cena porażała: 50 zł za męskie strzyżenie (szok, skąd oni biorą takie ceny???). Teraz też słuch po nim zaginął.
marek_zaxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-05, 11:48   #639
marek_zaxxx
Przyczajenie

czy ktoś tu żyje ??
Stary 2010-12-17, 12:26   #640
marek_zaxxx
Przyczajenie

W dalszym ciągu poszukuję dobrego fryzjera - stylistę z Bydgoszczy. Specjalistę w męskich fryzurach.
Stary 2010-12-28, 13:24   #641
Szkapa2000
Przyczajenie

NIE POLECAM PANI ZANETY I W OGOLE SALONU EVI NA NAKIELSKIEJ (numeru nie pamietam ale cos kolo 150-60)

szukalam fryzjera dlugo. w koncu uslyszalam, ze tam jest ok. no to poszlam. i od poczatku czulam, ze bedzie zle. weszlam, mowie dzien dobry i ze chce sie obciac, a ta do mnie tak beznamietnie (a nawet jakby z fochem) "prosze siadac". pokazalam co chce (dlugi bob, akurat na kitke i na jakies male upiecie).
w trakcie widzialam po minach pani fryzjerki i jakiejs nie wiem, praktykantki? ze chyba cos nie teges, ale oczywiscie zachwalaly, ze taaak jest super.
i co w efekcie tego mam? nie wiadomo co. postrzepione, nic sie nie da upiac, rownie dobrze moglabym isc sie juz na jeza obciac. tragedia. a mialam wlosy za lopatki. chcialam miec ladnego boba a tu żopa.
i potwierdzilam moja teorie "nie chodz do tanich fryzjerow" wole juz wywalic ta 100, ale miec pewnosc ze bedzie ok. (wiem, ze to nie reguła, ze za mala kase mozna miec fajna fryzure, ale mi sie to nie zdazylo jeszcze, a to co mam teraz na glowie potwierdza to)

a ulubionym narzedziem pani sa chyba nozyczki do cieniowania.
NIE POLECAM!!!!
Szkapa2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-01, 20:20   #642
milusia 89
Przyczajenie

Smile Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz

czy jesteś sprawiedliwa?
ja też tam byłam mam świetnie zrobioną modną fryzurkę
wiem że tam pójdę jeszcze.

milusia 89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-02, 10:10   #643
Szkapa2000
Przyczajenie

gdybym Ci pokazala co mialam na zdjeciu, a co mam na glowie to bys sie ze mna zgodzila.

nie dogodisz. jeden bedzie zadowolony inny nie, ja jestem zrozpaczona moim wygladem i wiem, ze nigdy wiecej do tej Pani nie pójdę.
Szkapa2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 22:28   #644
kociak902
Raczkowanie

GG do kociak902

To ja dodam coś od siebie...Jestem co prawda z Trójmiasta ale zachwyciłam się ostatnio metamorfozą mojej koleżanki z pracy i skorzystałam z usług salonu w Bydgoszczy . Efekt jest taki...że jadę tam po raz kolejny . Pani Agnieszka z salonu na Białogardzkiej rewelacyjnie obcięła mi włosy - mam włosy falowane , puszące się a po wizycie nie miałam żadnych problemów z ich ułożeniem. Nie wypowiem się w kwestii farbowania bo tylko obcinałam włosy ale ze strzyżenia jestem mega zadowolona.
kociak902 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 13:51   #645
flame86
Raczkowanie

Czy ktoś może orientuje się jaki jest cennik u pani Edyty Soboty? mam włosy do łopatek i zależy mi na jakiejś zmianie fryzury, cięciu i może koloryzacji
flame86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-05, 17:24   #646
allelek67
Przyczajenie

Hej Potrzebuje waszej pomocy ! jakies 2 miesiące temu pewna fryzjerka pokrzywdziła mnie strasznie podczas farbowania ( zamiast sredniego blondu- wyszedł dość ciemny brąz) . Załamka. Teraz kolor jest o wiele jaśniejszy- coś typu średniego brązu Ale itak czuję się w nim fatalnie Czy ktoś wie, czy jakis fryzjer/ fryzjerka w Bydgoszczy bedzie w stanie zrobić mi z tego sredniego brązu blond ( niekoniecznie jasny) ale bez dekoloryzacji, która strasznie zniszczyłaby włosy?

Za wszelkie sugestie z góry dziękuje
allelek67 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-07, 13:26   #647
tenor
Przyczajenie

Czy ktos moze pomoc? W salonie u Pani Zaremby na ul.Gdanskiej w Bydgoszczy pracowala jeszcze w grudniu 2010 Pani Zaneta. Odeszla pewnie do innej pracy - czy ktos moglby napisac gdzie pracuje aktualnie? To moja fryzjerka ) a w poprzednim salonie nie udzielaja informacji o konkurencji.
tenor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-09, 13:23   #648
kasia1105
Przyczajenie

Witam czy ktoś się orientuje jaki fryzjer jest najlepszy w salonie Figaro na Szwederowie.Chciałabym jakos fajnie ściać i pofarbowacć włosy na blond.
kasia1105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-09, 23:29   #649
lemonka
Zakorzenienie

to jest tam przy kauflandzie?

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 14:21   #650
kasia1105
Przyczajenie

Tak to jest blisko kauflanda w tym budynku mieci się także bank.prozę o pomoc.
Stary 2011-02-12, 13:08   #651
lemonka
Zakorzenienie

jeżeli to jest ten przeniesiony z centrum miasta, a teraz znajduje sie w budynku przy kauflandzie i zusie na konopnickiej to ja polecam Pana Sergieja.. koleżanka u niego farbowała, ja ścinałam.. my byłyśmy zadowolone.. ale wiadomo każdy inaczej jeszcze ktoś mi wspominał, że u takiej blondynki ta był i tez był zadowolony..

Stary 2011-02-13, 07:51   #652
anes11
Przyczajenie

Smile dekoloryzacja

Szukam sprawdzonego, polecanego fryzjera/ki w Bydgoszczy, aale jakby co to w desperacji śmignę i do Torunia, który zmieni mój kolor włosów z naturalnego obecnie ciemnego blądu na skandynawski bląd nie niszcząc doszczętnie struktury włosa... Błagam o radę bo dojrzewam do decyzji o zmianie koloru od 2 lat, a podchodzę do tematu jak "łysy do grzebienia" tak się boję ewentualnych zniszczeń..
Wiem, że zupełnie bez strat się nie obędzie, ale na pewno są fryzjerzy, którzy wiedząc o tym potrafią zrobić to tak by negatywne skutki ograniczyć do minimum...
Włosy mam do ramion...
anes11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-13, 08:48   #653
patrycja350
Zadomowienie

Dot.: dekoloryzacja

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423983&page=167

tu jest całkowity wątek o ,,BLONDZIE''

,,człowiek jest największym drapieżnikiem na świecie''

15.06.2009- FRYZJERKA

patrycja350 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 09:08   #654
anes11
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez patrycja350 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423983&page=167

tu jest całkowity wątek o ,,BLONDZIE''
Dzięki. Trochę jestem zakręcona w tych wątkach (brak doświadczenia, ale mam zamiar wreszcie trafić do fryzjera, który krok po kroku ziści moje marzenie....
Stary 2011-02-13, 14:50   #655
kasia1105
Przyczajenie

Tak dokładnie ten salon kiedyś miecił się w centrum a teraz jest na Konopnickiej.Dziękuje za pomoc a słyszałam również,że ładnie ścina pani Iza wiec trudny wybór.
Stary 2011-02-13, 14:53   #656
lemonka
Zakorzenienie

dopoki nie skorzystasz to sie nie dowiesz, tak naprawdę każdy może mieć zupełnie inną opinie

Stary 2011-02-14, 13:36   #657
betty300
Przyczajenie

Witam,
poszukuję kontakt do pana Roberta Gotowskiego. Podobno jest najlepszy w Bydgoszczy, ale w internecie nie można go znaleźć
betty300 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-14, 20:09   #658
rapunzel8
Zadomowienie

nie rozumiem czemu się tak boisz. ufarbować ciemny blond na jasny, to żadna filozofia. każdy (prawie każdy) fryzjer dobrze to zrobi. i po co ten tytuł "dekoloryzacja"?- jakbyś chciała z czarnych farbowanych zrobić platynę.
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-15, 07:09   #659
anes11
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rapunzel8 Pokaż wiadomość
nie rozumiem czemu się tak boisz. ufarbować ciemny blond na jasny, to żadna filozofia. każdy (prawie każdy) fryzjer dobrze to zrobi. i po co ten tytuł "dekoloryzacja"?- jakbyś chciała z czarnych farbowanych zrobić platynę.
Bywając w kilku salonach fryzjerskich przez ostatnie lata, przy okazji podcięć i innych zab. pielęgnacyjnych poruszałam temat zmiany mojego koloru na JASNY blond. Wszyscy zgodnie przyznawali, że nijak inaczej tylko najpierw zdjąć kolor, a potem nałożyć odpowiedni odcień blondu. Nie wiem jaki kolor wg Ciebie to ciemny blond??? Mój jest naprawdę CIEMNY (ale nie jestem szatynką).
Nie słyszałam jeszcze od żadnego fryzjera, że wystarczy w moim przypadku nałożyć kolor! Gdyby tak było nie podchodziłabym do tematu jak do przysłowiowego jeża. Jeśli znasz w/w mistrza w bydgoskim lub toruńskim salonie - poproszę, TEGO właśnie szukam w tym wątku - POLECENIA nie oceny zasadności mojego pytania.
Stary 2011-02-15, 14:05   #660
rapunzel8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anes11 Pokaż wiadomość
Bywając w kilku salonach fryzjerskich przez ostatnie lata, przy okazji podcięć i innych zab. pielęgnacyjnych poruszałam temat zmiany mojego koloru na JASNY blond. Wszyscy zgodnie przyznawali, że nijak inaczej tylko najpierw zdjąć kolor, a potem nałożyć odpowiedni odcień blondu. Nie wiem jaki kolor wg Ciebie to ciemny blond??? Mój jest naprawdę CIEMNY (ale nie jestem szatynką).
Nie słyszałam jeszcze od żadnego fryzjera, że wystarczy w moim przypadku nałożyć kolor! Gdyby tak było nie podchodziłabym do tematu jak do przysłowiowego jeża. Jeśli znasz w/w mistrza w bydgoskim lub toruńskim salonie - poproszę, TEGO właśnie szukam w tym wątku - POLECENIA nie oceny zasadności mojego pytania.
nie musisz sie zaraz oburzać, bo ocena zasadności pytania nie była moją intencją. jak wyglada ciemny blond wiem i znam sporo takich osób( w tym moje siostry) i one bez trudu uzyskują jasny blond w jednym etapie. co nie znaczy, że twoi fryzjerzy się mylą. odcień to nie wszystko- ważna jest struktura, grubość włosów.
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości