Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-23, 07:32   #631
aneta_91
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon!

Pod koniec tygodnia ma być 18 stopni
Stary 2015-03-23, 07:32   #632
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Bosko
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 07:37   #633
201711281030
Konto usunięte

Widziałyście takie cuś?
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 07:44   #634
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość

Agnieszka nie gniewaj się na sQ.Trochę nie potrzebnie na nią naskoczylas ,stara się dziewczyna ,doradza ,szuka kiecek żebyś czuła się pięknie i wcale nie chce Ci dac do zrozumienia ,ze jesteś "grubsza".Wgl nie gniewaj się ,ale masz chyba syndrom szukania kiecek sprzed 10 lat.Ok każdy ma inny gust ,ale Ty juz taką jedną masz.Zastanow sie czy potrzebna Ci kolejna do kolekcji ?

BrySłuchajcie aż tak ze mna źle? naprawde wybieram stare sukienki juz niemodne? bo co ja wybieram mówicie ze jest starego typu, niemodna albo że robi coś strasznego mojej figorze..wiem ze sie staracie , szukacie doradzacie, i dziekuje wam, przepraszam ale panikuje.. ja sie boje ze zostane bez sukienki..mam sukienke ale nie wiem..nie czuje sie w niej dobrze..przedtem czułam się w niej ok,,,nie wiem co sie dzieje.. do ślubu od dziś jest równo dwa miesiące

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Aga, ale na prawdę tak Ci zależy na tym, aby ta suknia była suknią ślubną (bo takie wstawiasz, a dziewczyny wysyłały ci mnóstwo różnych, które są nie dość, że tanie, to ładne i nieślubne, po prostu z sieciówki)?

Wg mnie nie powinnaś szukać sukni po kimś, bo suknie ślubne przecież mają to do siebie, że się je dopasowuje praktycznie "na ścisk", na konkretną osobę, aby PM miała podkreślone kształty, a nie wyglądała jak w worku...
Jeśli kupisz używaną suknię, to masz niemal jak w banku, że będziesz musiała oddać kasę na poprawki krawieckie...

Lepiej znajdź sukienkę w sieciówce, czy z tych linków co dziewczyny wysyłają, wtedy jest większe prawdopodobieństwo, że rozmiar 44 to faktycznie ten rozmiar.
i chyba tak zrobie..marzyłam o pięknej ślubnej sukni..ale trudno...jak kupie jeszcze jakąś ślubna znow wydam pewnie na poprawki...

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
A i Agnieszka wybacz ,ale jeszcze raz się do Ciebie odniose.
Najczęściej ,najpiękniej wyglądają PM większych rozmiarów w sukniach slubnych .Suknie ślubne dobrze dobrane robią efekt WOW ,no i są to stroje które tuszuja to i owo.I wcale nie chce Ci dac teraz do zrozumienia ,ze jesteś grubsza tylko potraktuj to jako puszczenie oczka do Ciebie .Przemysl sobie o jakiej sukni marzysz i takiej szukajmy
ok przepraszam Was. Ogarnęła mnie panika po prostu...chyba stanie na tym, że poszukam jakiejś sukienki z malego butiku.. albo w reserved znajde cosik..nawet widzialam sukienke gora biala i czarny rozkloszowany dół za 149zl
Stary 2015-03-23, 07:47   #635
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
BrySłuchajcie aż tak ze mna źle? naprawde wybieram stare sukienki juz niemodne? bo co ja wybieram mówicie ze jest starego typu, niemodna albo że robi coś strasznego mojej figorze..wiem ze sie staracie , szukacie doradzacie, i dziekuje wam, przepraszam ale panikuje.. ja sie boje ze zostane bez sukienki..mam sukienke ale nie wiem..nie czuje sie w niej dobrze..przedtem czułam się w niej ok,,,nie wiem co sie dzieje.. do ślubu od dziś jest równo dwa miesiące
Agnieszka będę szczera. Tak wybierasz stare sukienki ,które są stylem podobne do tej ,którą masz a jesteś z niej niezadowodolona. Nie pisze tego by spróbować Cie obrazić ,ani Ci dopiec.
Piszemy Ci ,ze one są stare bo chcemy Cie uchronić przed zakupem drugiej sukienki z ktorej będziesz tak samo niezadowolona co z pierwszej.
Odpusc nie panikuj. Zastanowsię jakbys chciała wyglądać ,co Ci się podoba ,a później będziemy szukać czegoś co jest ideałem lub chociaż do niego podobne.
Bo jeśli masz kupić jakaś z tych wczesniej przez Ciebie pokazanych to szkoda kaski ,juz lepiej troszkę przerobić ta co masz.

I glowa do gory !Zamiast olx ,szukaj inspiracji jakbys chciała wyglądać.

Edytowane przez MagicGirls
Czas edycji: 2015-03-23 o 07:49
MagicGirls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 07:47   #636
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
przepraszam słucham?! czasem?!
tu mi sie tekst palnął może nie trafiony... ale to też dlatego ze np zaporponowałam Ci 5 sukni i z Twojej strony ani pół komentarza.. wpadasz wrzucasz swoje wypadasz... a np poswiecilam na to czas.owszem nie musialam.
i gdzie (poza nazwaniem niektorych Twoich propozycji koszmarkami...ale takie tez by, wg mnie, zostały na rozmiarze 36) ja napisalam "czasami" że jesteś grubsza?!

bo jak w momencie jak poradzilam przesunąć kwiatek zeby ukryć brzuszek to sory. ale raczej chciałam pomoc dobrac cos do Twojej firgury a nie ją skrytykować.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

widzialam ją dzis - jest z grubszego materiału i bardzo cieżka.. nawet nie zabrałam do mierzenia.
przepraszam wiem ze sie staralas tez szukam po necie jak oszalala ale chyba mam spaczony gust
Stary 2015-03-23, 07:48   #637
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
Świadkowa nie jest mi bliską osobą

Poza tym chcę, żeby suknię wiązał mi jakiś facet

Ja też całe życie na treningi chodziłam, na siłownię i basen też. No ale to inna sytuacja

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Misia, a dasz radę ubrać stanik pod poprawinową sukienkę? Jakiś z obniżonym stanem albo coś?
Co do długości, ja jestem sporo niższa od modelki, więc na mnie będzie akurat. a jeśli chodzi o stanik, to albo wszyję miski w sukienkę, albo silikonowe zapięcie na plecach, albo z obniżonym stanem, stanik na pewno będę mieć.

Dzień dobry!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 07:50   #638
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Ja to bym sie nawet bardziej niz nagosci wstydzila fikusnej bielizny i mysli jakie przywodzi. No jak to tak przy mamie w sexy wdzianku na noc poslubna. :P
Stary 2015-03-23, 08:00   #639
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
Agnieszka będę szczera. Tak wybierasz stare sukienki ,które są stylem podobne do tej ,którą masz a jesteś z niej niezadowodolona. Nie pisze tego by spróbować Cie obrazić ,ani Ci dopiec.
Piszemy Ci ,ze one są stare bo chcemy Cie uchronić przed zakupem drugiej sukienki z ktorej będziesz tak samo niezadowolona co z pierwszej.
Odpusc nie panikuj. Zastanowsię jakbys chciała wyglądać ,co Ci się podoba ,a później będziemy szukać czegoś co jest ideałem lub chociaż do niego podobne.
Bo jeśli masz kupić jakaś z tych wczesniej przez Ciebie pokazanych to szkoda kaski ,juz lepiej troszkę przerobić ta co masz.

I glowa do gory !Zamiast olx ,szukaj inspiracji jakbys chciała wyglądać.
Wiecie jak od początku chciałam wyglądać? Chciałam lekką zwiewną sukienkę, odcinana pod biustem, białą...pod biustem przewiązana satynowa wstążką na kokardkę...o coś podobnego orlando.jpg
Stary 2015-03-23, 08:01   #640
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja potrzebuję żeby ciepło bylo jutro :P
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 08:03   #641
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Wiecie jak od początku chciałam wyglądać? Chciałam lekką zwiewną sukienkę, odcinana pod biustem, białą...pod biustem przewiązana satynowa wstążką na kokardkę...o coś podobnego Załącznik 5944212
A mierzyłaś coś podobnego?
Jak tak i Ci pasuje to skup(my) się na szukaniu czegoś w tym stylu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 08:06   #642
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
A mierzyłaś coś podobnego?
Jak tak i Ci pasuje to skup(my) się na szukaniu czegoś w tym stylu
Tak, i wydawało mi się że ukrywa mi brzuch, tak szyta sukienka. i przyciaga wzrok na dekold i o to mi chodzi by nie gapili sie na brzuch ale na mój atut bo nogi to tez mam grube i sukienka może być najwyżej najkrócej za kolanko ale w srodę lub czwartek zajrze też do reserved, lub do czegos innego i poszukam popatrze
Stary 2015-03-23, 08:08   #643
pati0090
Zakorzenienie

dzień doberek

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 08:09   #644
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Ja potrzebuję żeby ciepło bylo jutro :P
Będzie Już od jutra ma być ocieplenie, z tego co słyszałam

Agnieszka, moim zdaniem powinnaś zacząć szukać w wieczorowych. Tego typu zwiewną jak Ty chcesz na pewno znajdziesz, swoją drogą dziewczyny Ci wysyłały piękne propozycje Jeśli któraś Cię urzekła to wymierz się dobrze, skonfrontuj swoje wymiary z podanymi w opisie i zamów. Raczej prawie minimalna szansa na poprawki, a jak kupisz kolejną używaną ślubną, szytą na kogoś może i w Twoim rozmiarze, ale wystarczy, że wymiary ma ktoś delikatnie inne i już inaczej będzie leżeć, myślę że wtedy musiałabyś sporo zainwestować w poprawki. Upierasz się przy typowej ślubnej, a jest tyle pięknych sukienek tego typu jak Ty chcesz w kategorii "wieczorowe" i w dużo niższych cenach, przemyśl to
Stary 2015-03-23, 08:14   #645
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
Będzie Już od jutra ma być ocieplenie, z tego co słyszałam

Agnieszka, moim zdaniem powinnaś zacząć szukać w wieczorowych. Tego typu zwiewną jak Ty chcesz na pewno znajdziesz, swoją drogą dziewczyny Ci wysyłały piękne propozycje Jeśli któraś Cię urzekła to wymierz się dobrze, skonfrontuj swoje wymiary z podanymi w opisie i zamów. Raczej prawie minimalna szansa na poprawki, a jak kupisz kolejną używaną ślubną, szytą na kogoś może i w Twoim rozmiarze, ale wystarczy, że wymiary ma ktoś delikatnie inne i już inaczej będzie leżeć, myślę że wtedy musiałabyś sporo zainwestować w poprawki. Upierasz się przy typowej ślubnej, a jest tyle pięknych sukienek tego typu jak Ty chcesz w kategorii "wieczorowe" i w dużo niższych cenach, przemyśl to
myślałam o wieczorowych pisałam nawet wczoraj że chyba taka kupie.musze tylko dobrze poszukac
Stary 2015-03-23, 08:15   #646
Cherry_Muffin
nibyżona

2 miesiace do slubu
masakra jak to ucieka

Agnieszka przelec sie po Klifie, Rivierze i w Fashion Housie jest sklep Izzy maja tam fajne sukienki, rozmiary wieksze tez na pewno cos znajdziesz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 08:19   #647
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Tak, i wydawało mi się że ukrywa mi brzuch, tak szyta sukienka. i przyciaga wzrok na dekold i o to mi chodzi by nie gapili sie na brzuch ale na mój atut bo nogi to tez mam grube i sukienka może być najwyżej najkrócej za kolanko ale w srodę lub czwartek zajrze też do reserved, lub do czegos innego i poszukam popatrze
no to już wiesz czego szukasz A wszystkie, które wrzucałaś były w całkiem innym stylu
Z tego co kojarzę, to sQ wczoraj wrzucała coś podobnego.
Stary 2015-03-23, 08:31   #648
kruella_de_mon
Zakorzenienie

ale mi się ten tydzien zaczął... no chybapierwszy raz w zyciu tak się zestresowałam.... az mi sie jesc odechciało. więzienie za coś co jest warte 40 zl xd
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 08:33   #649
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
zgadza się nuit są piękne ja się za to na jour zasadzam

na iperfumach są w niezłej cenie

ja tam nie mam problemu z tym- na saunie też siedzę nago więc ten no
W super-pharm też są często gęsto promocje. Warto przejrzeć ich ulotki od czasu do czasu. Mi TŻ właśnie tam kupił hugo boss jour (btw ma taki ślubny flakonik )

Wiecie o tym, że w życiu może raz kupiłam sobie perfumy? A tak to zawsze dostaję w prezencie

Cytat:
Widziałyście takie cuś?
Ło matko? Ale jak to się trzyma? Coś na zasadzie tych żelowych?

Cytat:
Wiecie jak od początku chciałam wyglądać? Chciałam lekką zwiewną sukienkę, odcinana pod biustem, białą...pod biustem przewiązana satynowa wstążką na kokardkę...o coś podobnego Załącznik 5944212
Z tego co kojarzę, to dziewczyny wrzucały podobne z allegro

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 08:40   #650
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
ale mi się ten tydzien zaczął... no chybapierwszy raz w zyciu tak się zestresowałam.... az mi sie jesc odechciało. więzienie za coś co jest warte 40 zl xd
co się stało?

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Ło matko? Ale jak to się trzyma? Coś na zasadzie tych żelowych?
A ja wiem? Śmiem wątpić, że się trzyma

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Aga a coś takiego? Tylko nie wiem czy nie za nisko odcinana
Stary 2015-03-23, 08:43   #651
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Serio? myślałam, że Twoja Mama ma kwiaciarnię i właśnie często dekoruje wesela, więc i takie rzeczy pod dekoracje podchodzą .
A mogę spytać czy dużo płaciłaś za te rzeczy?
Prowadzi kwiaciarnię, ale nie swoją Część rzeczy takich jak dywan, krzesła będę mieć od niej, ale pompony i zeczy jednorazowego uzytku kupuję już sama. Słoiki kosztowały 10,90zl, pompony 2,10, okulary 3,50zł,rozety 8zł przy czym są to ceny netto.
Cytat:
-
Jeszcze będziesz pięknie wyglądać,nie martw się makijaż i cała reszta też dużo robi Jak coś mi się trafi to dam znać

U mnie dziś 66 DDŚ

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 08:43   #652
duchaa123
Wtajemniczenie

Hej . Agnieszka nie szukaj czegos odcinanego pod biustem to jeszcze pogrubia . Szukaj czegos z gorsetem vo ci podkresli talie

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 08:46   #653
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Miłego dnia wszystkim.

Magda a do kiedy będziecie w Polsce w tym kwietniu?
18-26, jak kojarze to sie mijamy, prawda?
Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Chciałam wstac godzinę temu... I co? Dalej leze w łóżku...

Moje perfumy ślubne to Hugo boss jour! Piękne są! Wersja nuit tez jest prześliczna (g8ania- Ty je chyba masz prawda?) - jak będę miała dodatkową kasę to sobie kupie

Bielizna- będę miec cieliste majtki bezszwowe i tyle problem stanikowy tak rozwiąże jak w salonie- po ubraniu sukni ściągnę go!

Wstaję z wyrka. Miłego dnia!
Tez je mam! i tez dostałam ale sprawdzilam w Douglasie, jak pachną- sa cudne, wiec ich nawet nie otwierałam, zeby świeżutkie miec na slub . Dobrze sie trzymają?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 08:58   #654
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałyście takie cuś?
jeszcze 2 tyg temu bym wierzyla w takie cuda ale u mnie wonderbra nie zdał testów co dopiero takie cos ;o

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
przepraszam wiem ze sie staralas tez szukam po necie jak oszalala ale chyba mam spaczony gust
a moze usiadz na spokojnie, jest ten wątek parenascie stron dla Ciebie jakies 15 sukienke zaproponowanych
wlacz każda napisz nam co myslisz
i bedzie nam latwiej
bo padały różne i skoro nic Ci sie nie spodobało to... no nie ma wiecej fasonów...

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

a ja bede biegac w staniku
nie rusza mnie nic i nikt, mama, fotograf, kamera, brat, swiadkowa, nic

moze tata...
Stary 2015-03-23, 09:00   #655
duchaa123
Wtajemniczenie

Agnieszka a jak nie chcesz kupowac drogiej sukienki , to moze wypozycz ? Na pewno nie zaplacisz tak drogo a znajdziesz na pewno piekna kiecke

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 09:02   #656
sQuaara
Zakorzenienie

u mnie równo 180 DDŚ
czasu a czasu
Stary 2015-03-23, 09:04   #657
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Hej . Agnieszka nie szukaj czegos odcinanego pod biustem to jeszcze pogrubia . Szukaj czegos z gorsetem vo ci podkresli talie
Agnieszka pisała, że mierzyła taką sukienkę i wyglądała niej dobrze.

Cytat:
jeszcze 2 tyg temu bym wierzyla w takie cuda ale u mnie wonderbra nie zdał testów co dopiero takie cos ;o

a moze usiadz na spokojnie, jest ten wątek parenascie stron dla Ciebie jakies 15 sukienke zaproponowanych
wlacz każda napisz nam co myslisz
i bedzie nam latwiej
bo padały różne i skoro nic Ci sie nie spodobało to... no nie ma wiecej fasonów...

moze tata...
W wonderba wierzyłam, ale w taki wynalazek nigdy

Agnieszka wrzuciła już model, który jej się podoba i który jej pasuje

W staniku to spokojnie mogę biegać i przy tacie. Chodzi o bieganie bez
Stary 2015-03-23, 09:05   #658
sQuaara
Zakorzenienie

ja w staniku przy tafcie tez
w stringach troche mniej

a bez to lista jak wyzej (wciaz bez taty)
Stary 2015-03-23, 09:11   #659
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:

moze tata...
W staniku to też mogę biegać. Tylko ze ja nie będę miała stanika

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 09:12   #660
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
ja w staniku przy tafcie tez
w stringach troche mniej

a bez to lista jak wyzej (wciaz bez taty)
serio? Brat Cię też nie rusza?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości