|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzury na studniówkę
dokladnie!! dziekuje bardzo
![]() bede miec wlasnie tak sukienke troche zwiewna w stylu Marylin Monroe dlatego wymyslilam ze fryzurka z tymi "falami" czy jak im tam, bylaby ciekawa a przy okazji nie taka pospolita
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
najbardziej podoba mi sie fryzurka Radzii przepiekne upiecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Rozeznanie
|
radzia a mogłabyś powiedzieć jak wytłumaczyłaś fryzjerce aby cię tak uczesała?? naprawde przepiękna jest ta fryzurka!!!i ślicznie Ci w niej było!!gratuluje inwencji twórczej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
agata_slomka fajne to coś w stylu fryzury z roku 1930 flapper hairstyle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
![]()
Kiedy ja szłam na studniowkę były modne koki z burzy loków
![]() ![]() ![]()
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie miaszałabym tego stylu z międzywojenną Europą... to dwie różne bajki fryzura z lat 20 jest sama w sobie ozdobą, i ja zestawiłabym ją z klasyczną małą czarną, ew jakąś inną prostą sukienką i klasyczną birzuterią [np. srebro] a jaką konkretnie masz sukienkę?? mówisz o tej w której śpiewała sławne "Happy Brithday mr. President" czy ze sceny z wiatrem z "Mężczyźni wolą blondynki"?? ![]() bo do tej drugiej ja zrobiłabym coś bardziej klasycznego...
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 |
Rozeznanie
|
gibonka a tu masz jeszcze inne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
a te przedstawione są na manekinach tak wogóle to masz taki rodzaj fryzur w filmach: Chicago, Awiator, The Cotton Club, The House of Eliot , Time Regained, Richard III, sprawdz jeszcze zdjęcia aktorki Nicole Kidman (w dwóch filmach) i Malgorzaty Kożuchowskiej (ta miala taką fryzure na rozdaniu telekamer)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS: Ile zapłaciłaś u fryzjera za tą fryzurkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fryzjerce powiedziałam, że chcę mieć upiętą grzywkę do góry , a włosy z tyłu wszystkie spięte. Trochę się zdziwiła, bo przeważnie do takiego irokeza zostawia się rozpuszczone włosy. Tylko tyle, resztę wymodziła sama ;] Za fryzurkę dałam 60 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sukienka jest taka wiazana na szyji i odcinana pod biustem ale nie rozszerza sie za bardzo ku dolowi - czarna klasyczna i do tego myslalamjakas w miare dyskretna bizuterie i takie wloski z tymi falami tylko ze z tylu jakos upiete bo nie mam takich bardzo krotkic. Mogloby to takie byc??
![]() |
![]() |
#643 |
Przyczajenie
|
siemka!
![]() ja studniówkę mam 27 stycznia ![]() rozmawiałam z fryzjerką na temt fryzury (włosy mam ciemny blond, dlugość gdzieś tak do połowy pleców, grzywka ścięta na ukos) fryzjerka pytała się mnie czy mam jakąś wizję na fruzurę, ja chciałabym coś z lokami... właśnie tak przeglądam te wszystkie strony i jest kilka, które mi się bardzo podobają, śliczna jest też ta A LA mroczka dziewczyny, tylko ja się boję, że mi się grzywka nie utrzyma, może by tak użyć wosku? tylko, że po tym włosy wyglądają na tłuste :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w takim razie nie mam nic do zarzucenia ![]() ![]() coś w tym rodzaju do takiej sukienki jaką ty masz [o ile dobrze ja sobie wyobraziłam] będzie pasowała taka fryzurke ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Przyczajenie
|
![]()
Do mojej studniowki został już nie cały tydzień - 20 stycznia a ja nadal nie zdecydoawałam się na żadną konkretną fryzurę ;-p mam kilka na oku ale nie wiem co wybrać. Może wy mi cos doradzicie. Mam blond włosy do ramion takie ani proste ani pokręcne ;-) A oto kilka moich pomysłów:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
studniówka !!!
czy ktoś ma jakiś pomysł na fryzurę na studniówkę, która pasowała by do sukienki w stylu chińskim??????? proszę o radę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
agata_slomka masz jakieś fotki swojej fryzurki od tyłu
![]() ![]() Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2008-10-03 o 00:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówka !!!
przeglądałaś wątek fryzury na studniówkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#650 |
Wtajemniczenie
|
Edytka, napisz jaką masz sukienkę, jakiej jesteś postury itd. kolor włosów czy ich tendencja do prostowania czy też skręcania jest to na drógim planie.
najlepiej gdybyś załaczyła swoją fotę w sukience ![]() ![]() nothing_matter niestety jeszcze nie mam żadnej z tyłu.. wszystkie z przodu, z góry z boku itd... wkleję tu jedną... co prawda widać mów profil, ale zawsze to cos ![]() ![]() jutro powinnam dostać resztę fotek, moze tam coś bedzie
Edytowane przez agata_slomka Czas edycji: 2007-10-22 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Raczkowanie
|
przeglądałam, ale nie wiem co pasowało by do takiej sukienki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie jest to zbyt ładne zdjęcie ale innego nie mam
![]() Edytowane przez Edytka05 Czas edycji: 2007-01-17 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Przyczajenie
|
Sadze ze chyba tez zrobie sobie taka fryzurke jak dziewczyna Mroczka
![]() Ona jest swietna tylko czy bedzie mi pasowac do twarzy.....hhmmm? oto jest pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja czekam na fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Rozeznanie
|
Radzia1608 gdzie kupilas ta rozyczke do wlosow i na co mialas ja wpinana?ja caly czas spotykam sie z kwiatami na agrafke lub gumke
![]() raz tylko sie spotkalam z obrzydliwa roza na wielka klamre ![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Rozeznanie
|
hmm latwiej bylo by gdybys wkleila swoja fotke w sukience
![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> Edytowane przez fatim Czas edycji: 2007-01-15 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Rozeznanie
|
![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Rozeznanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
|
![]()
radzia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.