|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Smutna ta śmierć Krzysztofa...
Niby to tylko serial ale tak naprawde... samo życie
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
...ja wiem,ze to tylko serial ( i moze chciano sie nawet pozbyc tego aktora)ale smierc Krzysztofa w samej fabule filmu jest dla mnie akurat przypomnieniem jak najbardziej realnego zdarzenia i te wasze okrutne posty,komentarze ,opinie -sprawiaja ,ze zaczynam watpic w we wrazliwosc,dobroc,intelig encje,czulosc i serce Wizazanek tego watku...
pozdrawiam Was Dziewczyny serdecznie - zyczac ,zeby nigdy zadna z Was nie zegnala swego TZ... |
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie- fajnie zagrała, bardzo ładny szok.. chociaż zamiast tego "mdlenia"
które jej średnio wyszło, mogłaby zacząć nagle histeryzować w stylu "on tu wróci! WRÓCI!" to by było fajneFajny odcinek ze względu na duże stężenie Kamilka ![]() ![]() ![]() (i Madzi dokopali, hyhyhyhy..
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam za Krzysztofem tęsknić nie będę
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety- "ruszyła" mnie śmierć Krzysztofa, przykre to było i to bardzo.. a jeśli się cieszę, to z tego że odszedł z serialu. Nie obwiniaj nas tutaj za to, że śmiejemy się z czyjegoś nieszczęścia, bo każda z nas doskonale wie, że to nie jest rzeczywistość, więc możemy sobie pozwolić na jakieś "czarne żarty". I możesz być pewna, że gdyby taka tragedia wydarzyła się w życiu realnym, napewno żadnej z nas nie było by do śmiechu.. Nie generalizuj tak bardzo i nie wątp w naszą "inteligencję" bo możesz się jeszcze bardzo zdziwić, że niektóre z nas jednak ją posiadają (o uczuciach już nie wspominając..)
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisuje sie pod tym co napisala Dark_Kicia_Miau! -> to nie jest rzeczywistosc, dlatego mozemy sie z tego posmiac... gdyby to wydarzylo sie, albo jakby jakas wizazanka rozpoczela taki post o bliskiej osobie, z pewnoscia KAZDY WSPOLCZULBY JEJ!! Zreszta przegladnij rozne posty, przykladem moze byc tragedia w Katowicach!! A poza tym wydaje mi sie, ze wiekszosc osob wie co to znaczy stracic bliska osobe... |
|
|
|
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem Marysia zagrała bardzo dobrze. Ale Rogowski! Ten co to za miny strzelał?!
P.S Cytat:
|
|
|
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przyznaję że trochę się poryczałam, ale tylko dlatego że mam dużą wyobraźnię i za bardzo się wczułam w tą sytuację. Nie chciałabym żeby mnie spotkało coś takiego, a niestety każdego czeka śmierć bliskiej osoby.
A co do Madzi - dobrze jej tak Nie trawię tej dziewuchy i życzę jej jak najgorzej Kamilek zasługuje na kogoś fajnego.
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
niby chcialam zeby krzysztof umarł, ale teraz troche szkoda
to w sumie był fajny aktor, tylko role miał taka jakas nie bardzo. no i beda teraz takie smutne odcinki, a tego nie lubie.za to golacy sie łukasz i ta jego dziewczyna
|
|
|
|
#640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tragedia natomiast spotkala mnie naprawde i pewnie dlatego jestem tak na temat smierci przewrazliwiona. Pozdrawiam.Selene |
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
smutne to było...mnie chwyciło za serce
![]() ale to tylko fikcja, aktor żyje i nic mu nie jest, nikt nie śmieje sie z czyjegoś życia czy śmierci, to tylko film! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Droga Selene, dołaczę się do tego co napisały już wcześniej dziewczyny. Komentarze dotyczące śmierci Krzysztofa są takie a nie inne wynikają nie z powodu tego, że uważamy śmierć za śmieszną. Decydująca jest raczej niechęci do bohatera filmu. Gdybyś przeczytała watek od początku, zauważyłabyś że wiele osób uważa postać Krzysztofa za bezbarwną a chwilami nudną i irytującą. Dlatego niejedna z osób z niecierpliwością czekała na dzisiejszy odcinek. A co do dzisiejszego odcinka, to zdziwił mnie sposób w który postanowili uśmiercić Krzysztofa. Żadnych świadkow, tak po prostu: budowa, pogotowie i po wszystkim i to wszystko dzieje się poza kamerą. Jak dla mnie, mogli wymyślić coś lepszego. Ale może ja jestem z tych bardziej wymagających, nie wiem
|
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Mnie bardziej poruszyły urywki jutrzejeszego odcinka. Ten płacz jak blizniaki sie pocieszają... Momentalnie wrociły obrazy sprzed kilku miesiecy
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie bardzo zasmuciła ostatnia scena
. tak prawdę mówiąc to cały odcinek czekałam na wiadomość o śmierci Krzysztofa. całe szczęście, że o tym wiedziałam, bo inaczej pewnie ryczałabym jak bóbr.
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze chyba jednak dobrze dzis przegapilam odcinek- stwierdzilam ze takie nudy ostatnio i ze daruje sobie odcinek- a tu zapomnialam ze duzo mialoby byc o Kamilu i smierc Krzysztofa
|
|
|
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wzruszyłam. Przyznam, że dobrze te sceny nagrano i wyszło bardzo realistycznie.
I jeszcze te kulisy...zrobili je tak jakby Morawski umarł, a nie serialowa postać. Myślę, że jeśli ktoś nie znał scenariusza wcześniej (nie tak jak my ) mógł się naprawdę wstrząsnąć.
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mysle ze dobrze nagrali te sceny... Ludzie roznie reaguja na takie tragiczne informacje. Marysia po prostu byla w szoku. A te kulisy rzeczywiscie... Takie mroczne... Ale dziwne ze nie pokazali jakiejs jego "pozegnalnej" wypowiedzi
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam sie ciesze, ze wreszcie sie cos wydarzylo (abstrahujac od samego krzysztofa, bo mialam neutralny stosunek do niego). ostatnio sa nudy jak jasny gwint i przyda sie jakis swiezy watek
poza tym w moim zyciu tez umieraja ludzie, ale jednak potrafie oddzielic serial od rzeczywistosci.
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
Musze przyznac, ze zdzwila mnie jego smierc. W takich serialach wazne postaci, ktore sa od poczatku rzadko kiedy umieraja, chyba, ze postac jest bardzo stara, aktor chce skonczyc grac w serialu lub umiera.
|
#657 |
|
KWC
|
średnio cuś to mdlenie wyszło Marysi.. i mogli jednak poczekać z tym zawałem Krzyśka do niedzieli a nie uśmiercać go w dniu chrzcin siostrzenicy..
A co do Kamila-to już mi się nim rzygać chce. I że niby taki przystojniak z niego Dziewczyny co wy w nim widzicie?Dla mnie on jest totalnie aseksualny i w życiu bym go nie pocałowała, łe! I już mnie męczy ta jego pożal się Boże TRAUMA związana z Madzią, która tez tylko wrzeszczy tym swoim alcikiem, i tupie nóżką przy byle okazji. Jak dla mnie DELETE z serialu, Panie Bosak. Albo chociaż niech wreszcie zakończą ten żałosny wątek z miłością do Muchy..
|
|
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
a ja slyszalam ze Marta tez ma umrzec. bo podobno aktorka, ktora ja gra chce zrezygnowac z powodu nadmiaru zajec.
prawda to czy tylko plotki?? |
|
|
|
#659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
Smutna była ta śmierć mimo wszystko.. Ale jak sobie pomyśle jak on zdradzał ta biedną Marysie, a ona taka dobra dla niego.. Az za dobra. A takiego fajnego lekarza miała pod ręka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

które jej średnio wyszło, mogłaby zacząć nagle histeryzować w stylu "on tu wróci! WRÓCI!"
i nie wątp w naszą "inteligencję" bo możesz się jeszcze bardzo zdziwić, że niektóre z nas jednak ją posiadają (o uczuciach już nie wspominając..)