Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 222 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-08, 21:01   #6631
Bimbalki
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dzisiaj byłam na USG piersi.
Radiolog znalazła w jednej piersi dwa małe guzki - najprawdopodobnie łagodne gruczolakowłókniaki (fibroadenoma)... Nie dość, że biust mały to jeszcze trefny
Zabieg 10-06-2013 myślicie, że Dr może robić z tego powodu problemy?
Czy któraś miała podobny problem?
Bimbalki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 21:07   #6632
Bimbalki
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Radiolog znalazła w jednej piersi dwa małe guzki - najprawdopodobnie łagodne gruczolakowłókniaki (fibroadenoma)... Nie dość, że biust mały to jeszcze trefny
Stary 2013-05-08, 21:45   #6633
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
No w sumie racja, ja tak tylko mówię w temacie rozmiaru bo wtedy mi wracają "myśli", już się pogodziłam z ich wielkością - nic przecież już nie zrobię. Kwestia dobrania dobrego stanika i będzie ok. Powiedzcie mi, czy po pół roku mogę już bez obaw nosić push-upy? Czy lepiej w ogóle ich unikać? Nie zniekształcą się piersi?

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

A i horo polecała kiedyś staniki ewy bień. Powiedzcie, czy mogę zamówić 'w ciemno' stanik bazując tylko na ich tabeli wymiarów?
hm ja co do tych stanikow to powiem tylko tyle ze przymierzylam kilka i wogole na na mnie nie lezaly a szkoda bo sa sliczne no i u mnie ciezko je dostac horo je kupuje to na pewno Ci pomoze
ogolnie czasami oni maja dziwna rozmiarowka chcialam kiedys kupic przez neta stanik ale z tej tabeli wynikalo ze powinnam miec rozmiar b stanika
no ale zawsze mozna oddac
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 21:54   #6634
Bimbalki
Raczkowanie

Stary 2013-05-09, 07:45   #6635
gawisz
Raczkowanie

I czwartek. Po ostatnim leniwym tygodniu ciężko dotrwać do piątku... . Mam nadzieję, że weekend będzie równie pogodny jak dzisiejszy dzień bo mam wielką ochotę zabrac dzieciaki do ZOO .

Co do marszczenia implantu to specjalnie u siebie tego nie zauważam, ale wyczuwam go pod palcami na jego krawędzi od strony pachy. Piersi wreszcie zaczęły mięknąć dalej są nieruchome, ale już bardzo przyjemne w dotyku. Niepokoi mnie trochę jedno miejsce na bliźnie. Dziurka po drenie - długo się goiła, strupek był głęboki i dopiero po ok 3 tygodniach rana się zagoiła (pod drugą piersią mogłam już kleić plastry 2 tygodnie po op bo blizna była ładnie zagojona), przez co teraz dziwnie wygląda - ciemny punkt wygląda jak strupek ale jest miękki.. w poniedziałek idę na konsultację i mam nadzieję, że czegoś więcej się dowiem.

Ninka jak będziesz szukac stanika na zmianę z pooperacyjnym to polecam Ci Triumph Trophy - Dziewczyny polecały, kupiłam i też jestem bardzo zadowolona.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:00   #6636
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
I czwartek. Po ostatnim leniwym tygodniu ciężko dotrwać do piątku... . Mam nadzieję, że weekend będzie równie pogodny jak dzisiejszy dzień bo mam wielką ochotę zabrac dzieciaki do ZOO
Ja się wybieram do ZOO do Ostravy Podobno piękne, chorzowskie przy nim wymięka No i prawie pod nosem
W zeszłym roku byłam w Opolu, też szczerze polecam

A jeżeli chodzi o dreny, to mi po nich zostały ciemne plamy pod pachami W koszulce na ramiączkach jest to widoczne, nie jakoś mocno, ale jednak..
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:10   #6637
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja się wybieram do ZOO do Ostravy Podobno piękne, chorzowskie przy nim wymięka No i prawie pod nosem
W zeszłym roku byłam w Opolu, też szczerze polecam

A jeżeli chodzi o dreny, to mi po nich zostały ciemne plamy pod pachami W koszulce na ramiączkach jest to widoczne, nie jakoś mocno, ale jednak..
Tak, słyszałam, że w Ostravie ZOO jest super. Ja mam ogromny sentyment do chorzowskiego ogrodu, bo tam zabierał nas tata w dzieciństwie i zawsze chciałam tam zaprowadzić swoje dzieci . A do Ostravy chętnie bym się przejechała, ale bez maluchów, wieczorem pobawić się w klubie - Czesi pod tym względem są niesamowici, bawią się doskonale, są wyluzowani i uśmiechnięci, w klubach jest świetna muzyka, nie ma ochrony, bo wszyscy przychodzą potańczyć. Zresztą kocham czeskie knedle i Pilsnera . Byliśmy w weekend majowy w czeskim skalnym mieście niedaleko Nahodu - wspaniale!

No właśnie boję się, że ta ciemna plama zostanie, bo jest bardzo widoczna. Zobaczymy czego się dowiem w poniedziałek.
Stary 2013-05-09, 08:20   #6638
ania2003
Raczkowanie

Dzien dobry dziewczynki. Witam sie z poranna kawka. Ja mialam ostatnie noce ciezkue bo pomimo pieknej pogody dzieciaki mi sie pochorowaly i w nocy mam wedrowki ludow.
Ciesze sie ze forum ozylo i jest wkoncu co nadrabiac.

U mnie piekne slonce wiec moze dzis troszke sie poopalam, bo taka blada jestem. Milego dnia zycze.
Stary 2013-05-09, 08:39   #6639
Kachuula
Zadomowienie

Hej i ja Was witam w ten przepiękny dzień
Ja już wczoraj się trochę opalałam , w sobotę idziemy na ślub więc trzeba się troszkę zabrazowic

Korolowa jutro twój wielki dzień, trzymam mocno kciukasy i odezwij się po jak najszybciej

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-05-09 o 09:10
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 09:15   #6640
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczyny witam w ta piekna pogode u mnie juz lato wiosny sie nie doczekalam

W kocnu moge powiedziec ze nie narzekam na swoje piersi ciesze sie ze je mam moge zalozyc bluzke z dekoldem i nie musze sie martwic ze moja wkladka zaraz mi wyleci cudowne uczucieee nareszcie docenilam ze je mam tak na 10000% po 10 miesiacach prawie ale lepiej pozno nic wcale jak to sie mowi

przedpo witaj dawno Cie nie bylo dawaj jakies foteczki my tu pewnie wszystkie z checia obejrzymy

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 09:34   #6641
ladybarque
Raczkowanie

Wiecie mam mały problem mąż zgodził sie na operacje ale teraz cos zaczął marudzic po co mi duże piersi ze takie sa ok itd. Do tego po co chce jeszcze chudnąc jestem szczupła itd nie zgadzam sie z nim bo mam duża oponke po 2 ciazach i cc oraz jeszcze ileś mankamentow a on dokucza mi co następne chce operować i uwaga : dla kogo? Co mu do głowy przyszło to ja nie wiem. Czy kobieta, która po urodzeniu dzieci i zamknięciu fabryki chce o siebie zadbać to i owo poprawić za pomocą siłowni a co sie nie da samemu za pomocą hirurga moze miec kochanka? Czemu w ogóle taki tekst. Padłam

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

A miałam jeszcze napisać ze to co sie stało z moimi piersiami ( niegdyś duże c) to efekt karmienia po 20 miesięcy (chciałam trzy a jak wyszło tak wyszło) także dziewczyny przed dziećmi dbajcie o biust i jak możecie nie popelniajcie mojego błędu

Ale policzylam jeszcze Mężowi ze za mleko enfamil premium musisłby przez te 20 miesięcy wydać 7000 zł czyli polowe kaski na cycki własnym cycem zarobiłam prawda
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 10:14   #6642
ninka28
Raczkowanie

hej dziewczynki

poradźcie mi proszę bo oszaleje kurczę lewa pierś jest spuchnięta i w dolnej części piersi jak dotykam to nie mam czucia i jak dotykam to mam wrażenie jakby tam jakiś płyn był, bo jest taka dziwna nie wiem czy to dlatego, że nie mam czucia i dlatego jest takie wrażenie nie wiem czy mam się martwić i lecieć już do lekarza, miałyście też tak? wiem że opuchlizna może się utrzymywać ale czy też nie miałyście czucia?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
nie martw się wszystko będzie dobrze dziewczyny też tu miały guzki i wszystko się kończyło dobrze, no na pewno musisz pokazać wyniki badań i wtedy pewnie lekarz zdecyduję

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Wiecie mam mały problem mąż zgodził sie na operacje ale teraz cos zaczął marudzic po co mi duże piersi ze takie sa ok itd. Do tego po co chce jeszcze chudnąc jestem szczupła itd nie zgadzam sie z nim bo mam duża oponke po 2 ciazach i cc oraz jeszcze ileś mankamentow a on dokucza mi co następne chce operować i uwaga : dla kogo? Co mu do głowy przyszło to ja nie wiem. Czy kobieta, która po urodzeniu dzieci i zamknięciu fabryki chce o siebie zadbać to i owo poprawić za pomocą siłowni a co sie nie da samemu za pomocą hirurga moze miec kochanka? Czemu w ogóle taki tekst. Padłam

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

A miałam jeszcze napisać ze to co sie stało z moimi piersiami ( niegdyś duże c) to efekt karmienia po 20 miesięcy (chciałam trzy a jak wyszło tak wyszło) także dziewczyny przed dziećmi dbajcie o biust i jak możecie nie popelniajcie mojego błędu

Ale policzylam jeszcze Mężowi ze za mleko enfamil premium musisłby przez te 20 miesięcy wydać 7000 zł czyli polowe kaski na cycki własnym cycem zarobiłam prawda
to tylko facet może mieć takie pomysły

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 10:21   #6643
gawisz
Raczkowanie

Kachula a Ty masz w przyszłym tygodniu konsultację będziesz się od razu umawiać na operację? Długo czekałaś na samą wizytę - ile orientacyjnie czeka sie na zabieg?

Ladybarque - tacy są mężczyźni. Oczywiście chcieliby żebysmy były piękne, zgrabne, miały duże piersi, ale... tylko dla nich.. reszta powinna widzieć nas tylko w worku po ziemniakach Pozostaje tylko upewniać ich w przekonaniu, że nikt inny nie zajmie ich miejsca. A co do karmienia to spory dylemat... ja karmiłam dwójkę swoich maluchów - każdego 13 miesięcy. Bałam się, że nie uda mi się, bo miałam bardzo mały biust, ale jak się okazało produkcja szła pełną parą. Bardzo lubiłam karmić i cieszyłam się, mogę to robić. Niestety po odstawieniu drugiego syna piersi skurczyły się do rozmiaru mikro, właściwie zostały tylko brodawki Domyślam się jaki dylemat mają kobiety o ładnym sporym biuście - karmienie może całkowicie go zdeformować, a z drugiej strony wg. mnie to jednen z najpiękniejszych aspektów macierzyństwa.

Olivka - z takim dekoltem to wcale się nie dziwię, że czujesz się cudnie! Moje narazie są przyklejone i w dość dużym oddaleniu od siebie - i właśnie się zastanawiam czy one się wogóle do siebie jeszcze zbliżą??
Stary 2013-05-09, 10:36   #6644
ktopozna
Raczkowanie

Ninka, ja do tej pory mam zdrętwiałe doły. Ta 'woda' to może opuchlizna? Jeśli bardzo Cię to niepokoi zadzwoń do lekarza.
Ja jutro już miesiąc po cycki mam fantastyczne
Co nie zmienia faktu, że są betonowe nieruchome i sprawności pełnej nie odzyskałam. Ze sprzątaniem nie mogę przeginać, bo od razu coś kłuje, uciska i w sumie, to mogłyby być ciut większe

Czekam na konsultację wtorkową, normalne biustonosze, i bluzki z głębokim dekoltem
Stary 2013-05-09, 10:43   #6645
Kachuula
Zadomowienie

Gawisz tak na konsultacje czekam już 3miesiące. Co do terminu operacji to ze strony kliniki wyczytałam ze dwa do trzech miesięcy się czeka. Ja mogę zrobić najwcześniej sierpień lub wrzesień więc jestem na oczekiwanie przygotowana. Uzgodnilismy z mężem ze jeżeli wszystko będzie ok na konsultacji zarezerujemy termin. Ale mój tez ostatnio kręci nosem dla kogo te cycki , chłop glupieje jak mu kobieta chce się zrobić na bóstwo
Taka ich mentalność jesteśmy razem 17 lat z czego 12 po ślubie i takie głupoty gada. Ehhh szkoda gadać. Nie słucham tego i robię swoje
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 11:56   #6646
karollyn
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!!
Jestem tu nowa, choć przeglądam wasze wpisy regularnie od kilku dni wiele lat czekałam aż piersi urosną mi same, nie stało się tak jednak dlatego ostatecznie zdecydowalam sie na ich powiekszenie przez implanty (mimo, że zawsze wykluczałam tę opcję!). Teraz wszystko potoczyło się bardzo szybko, nawet nie wiem od czego to się zaczęło, któregoś dnia wstałam i powiedziałam sobie że biorę kredyt i robię piersi, bo nie ma na co czekać i męczyć się dłużej!! Przeglądałam fora mając nadzieję, że znajdę najlepszego lekarza, ale od tego można tylko dostać gorączki Ostatecznie zaufałam moim znajomym i wybrałam dr G. z Warszawy (mimo, że czytałam złe i dobre opinie na jej temat). Byłam już na konsultacji i powiem Wam że jestem zachwycona, ładna klinika, pani dr bardzo miła, rzetelna, spędziłam u niej chyba z godzinę, a teraz idę na kolejną konsultację, żeby jeszcze raz zmierzyć rozmiary implantów. A mianowicie pani dr zaproponowała mi implanty firmy Polytech okrągłe rozmiar 285 lub 315.. i nie wiem które wybrać! bardziej skłaniam się ku większym, ale pani dr mówiła, że mogą być zbyt masywne do mojej sylwetki (160 wzrostu, 49kg, rozmiar stanika jakieś 70a, czasem b, zależy jaka firma i ile wkładek jest w środku ;P). Może któraś z Was mi coś podpowie? Pls!
I może któraś mogłaby mi polecić w której prywatnej przychodni w Warszawie zrobić badania, żeby nie wyszło zbyt drogo, bo w Luxmedzie to można się za głowę złapać..
No nic na początek może wystarczy
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki!

Edytowane przez karollyn
Czas edycji: 2013-05-14 o 08:31
karollyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 12:36   #6647
MyaDiva
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny i ja się witam. Pogoda śliczna ja skorzystałam i swoje białe kończyny na słonko wystawiłam teraz pora za pracę się wziąść

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny witam w ta piekna pogode u mnie juz lato wiosny sie nie doczekalam

W kocnu moge powiedziec ze nie narzekam na swoje piersi ciesze sie ze je mam moge zalozyc bluzke z dekoldem i nie musze sie martwic ze moja wkladka zaraz mi wyleci cudowne uczucieee nareszcie docenilam ze je mam tak na 10000% po 10 miesiacach prawie ale lepiej pozno nic wcale jak to sie mowi
Alleluja
U Ciebie piersi miały dużo pracy bo masz zbitą i jędrną tkankę, do tego jest jej sporo Temu tyle czasu to trwało- ale każdemu można życzyć właśnie takiego układania się żelek, powolutku i stopniowo Jak słaba tkanka szybko puści, piersi się rozbujają nic dobrego z tego nie będzie. Całe szczęście że byłaś na tyle cierpliwa że ich od razu na większe nie zamieniłaś

Cytat:

Może jasne że może, i pewnie często tak jest hihi i może dobrze że faceci zdają sobie sprawę że jest ich więcej na świecie
A poważnie mówiąc zdeformowane piersi nie są estetyczne, źle z nimi się żyje, nieprzyjemnie na nie patrzeć codziennie, niemiło jak je ktoś takie dotyka No takie nasze szczęście że za najcudowniejszy okres w życiu jakim jest macierzyństwo dostajemy deformację ciała takie to wielkie i głębokie nie wiem kto to wymyślił ale wszystkie wiemy kto może temu zaradzić

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

poradźcie mi proszę bo oszaleje kurczę lewa pierś jest spuchnięta i w dolnej części piersi jak dotykam to nie mam czucia i jak dotykam to mam wrażenie jakby tam jakiś płyn był, bo jest taka dziwna nie wiem czy to dlatego, że nie mam czucia i dlatego jest takie wrażenie nie wiem czy mam się martwić i lecieć już do lekarza, miałyście też tak? wiem że opuchlizna może się utrzymywać ale czy też nie miałyście czucia?[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o
Brak czucia w dolnej części piersi, odrętwienie zdarza się często. Więc tym nie należy się martwić. Natomiast jeśli chodzi o płyny które mogą się gromadzić- obserwuj pierś czy nie robi się większa, tkliwa i boląca. Nie należy od razu zakładać że dzieje się coś niepokojącego , nawet chlupotanie jest dość normalnym objawem więc spokojnie. Pij dużo wody i zdejmuj staniczek na troszkę ze dwa razy dziennie, niech opuchlizna spłynie. A jak zobaczysz że dzieje się coś niepokojącego i nadal będziesz się niepokoić zadzwoń do Pana dr.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 14:52   #6648
Saba08
Zadomowienie

Cytat:

Z tego, co słyszałam, niektórzy faceci tak mówią, ale wynika to z zazdrości Bo będziesz bardziej pewna siebie, bo będziesz atrakcyjniejsza i... ktoś może mu Cię odebrać! Musisz mu powiedzieć, że dla niego to robisz itp

a co do karmienia, to ja jak mnie będzie to dotyczyło, to raczej nie będę długo karmić, jeśli nie wcale - właśnie z powodu, o którym piszesz.
Stary 2013-05-09, 15:36   #6649
horo_2
Zadomowienie

hej dziewczynki
dawno mnie tutaj nie było, ale... pamiętam o Was i trzymam kciuki za wszystkie nowe i stare

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 15:40   #6650
ladybarque
Raczkowanie

Wiesz saba, żeby nie było - nie żałuje karmienia, nie myślałam jednak, ze tak fatalnie skończy przez to mój biust... Wydawało mi się trudno, zwiotczeja, troszkę opada, ale to co z nich zostało na prawdę mnie przeraża. Jeszcze tydzień po zakończeniu karmienia (jakieś 2 miesiące temu) myślałam kurka nie jest tak zle a cycki z dnia na dzień malały i opadaly po 2 tyg nie było z nich nic...masakra

Także jak mi ktoś kit wciska ze karmił 2 lata i cycki są jak nowki nie uwierzy, moje wszystkie koleżanki maja ten sam problem ( oprócz tych co karmily 3/4 miesiące te maja jak przed ciąża i karmieniem)
Stary 2013-05-09, 15:51   #6651
horo_2
Zadomowienie

ja się mogę wypowiedzieć....
zawsze karmiłam dzieci krótko (ok.4 miesiecy) i cycki też znikały... po każdej ciąży coraz mniejsze, ale nie obwisły (nie miało co obwisać ) ... ale to przed implantami.
Ostatnia ciąża z implantami i karmienie 7 miesięcy... biust pozostał ok... jest bardziej naturalny, ciut opadł (na korzyść )

Ale mam koleżankę, która przed ciążą miała coś ok. 70 F (naturalne), nie karmiła właśnie ze zwględu na obawy o późniejszy stan piersi i niestety... teraz ma jakieś 75 C... wiotkie, wiszące i brzydkie ... taka skóra

Stary 2013-05-09, 15:56   #6652
ladybarque
Raczkowanie

Dziewczynki a jak to jest ze staniczkami, kupowałyscie już po operacji? Ja w zasadzie wrócę z wakacji i 5 dni pózniej mam operacje, także mam nadzieje, ze zdążę z badaniami itd ale nie wiem, czy wytrzymam w 1 staniku ileś dni i czy nie kupić sobie wcześniej kilku na zmianę?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ja się mogę wypowiedzieć....
zawsze karmiłam dzieci krótko (ok.4 miesiecy) i cycki też znikały... po każdej ciąży coraz mniejsze, ale nie obwisły (nie miało co obwisać ) ... ale to przed implantami.
Ostatnia ciąża z implantami i karmienie 7 miesięcy... biust pozostał ok... jest bardziej naturalny, ciut opadł (na korzyść )

Ale mam koleżankę, która przed ciążą miała coś ok. 70 F (naturalne), nie karmiła właśnie ze zwględu na obawy o późniejszy stan piersi i niestety... teraz ma jakieś 75 C... wiotkie, wiszące i brzydkie ... taka skóra
No mnie już w ogóle zalamalas koleżanka co nie karmily i nic jej nie zostało :/ ech to znaczy indywidualna sprawa jest, sprzezystosc skory itd...

Ale nie znam doprawdy nikogo w druga stronę - co by karmił kilka lat i cycuchy były jak nowki...
Stary 2013-05-09, 16:19   #6653
Saba08
Zadomowienie

Ladybarque nie kupuj nic przed operacją, bo nie wiesz, jaki będziesz miała rozmiar. Na początek dostaniesz jakiś od dr, a potem kupisz. Ja zamawiałam przez internet chyba 5 dni po operacji. Te doktorowe są raczej cienkie, więc szybko schną.
Stary 2013-05-09, 16:41   #6654
horo_2
Zadomowienie

Aniczko
widzę Cie

Stary 2013-05-09, 16:45   #6655
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
a blizny mam dalej bez zmian ciemno rozowe i widac je z boku zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ze posluchalam dr zeby niczym je nie smarowac ej to zaraz 10 miesiac

anika a jak u Ciebei z nimi?tez masz widoczne z boku?bo masz tak jak ja nad faldem
Kasik, moje blizny też jeszcze zaróżowione, tzn, kreski po cięciu są białe, ale wzdłuż tych kresek dookoła skóra jest różowa, nie ciemno, ale jest.
A z boku blizny trochę widać, ale nie przeszkadza mi to. Może to zależy od metody cięcia - niektóre dziewczyny mają ciachane centralnie pod piersią, a inne bardziej z boku .

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Mam pytanie, nie wiem czy do wszystkich, ale do tych z zerową wyjściówką przed operacją (ale do tych, co naprawdę tak miały, bo tu większość tak uważa ), bo wtedy jest na ogół mało gruczołu, mało tłuszczu itp. Czy jak jesteście w pozycji powiedzmy - koci grzbiet - to wyczuwacie marszczenia na implancie?
Ja jak siedzę np w wannie, to czuję to w obu piersiach i mam wrażenie, że jak się wyprostuję, to wtedy wraca wszystko do normy, napina się. I nie wiem czy implant tak "pracuje" w momencie, kiedy takie pozycje się przyjmuje, czy to jednak jakiś powód do obaw?

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Ojeeej a tak w ogóle to WITAM Wpadłam jak chamidło jakieś
Ja miałam trochę gruczołu, ale sprawdziłam - marszczy się . A do tej pory żyłam w błogiej nieświadomości

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hihihi słyszałam że jakaś pralnia ma kłopoty spamy i nabijane posty, więcej agencji niż zwykłych użytkowników, dobrze im tak
Już chyba działają

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Zadzwoń do swojego doktora i zapytaj

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

przedpo witaj dawno Cie nie bylo dawaj jakies foteczki my tu pewnie wszystkie z checia obejrzymy

A ja rozpoczęłam wiosenną konspirację, ale ciężko mi to wychodzi

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Hej Horo
Stary 2013-05-09, 18:17   #6656
ania2003
Raczkowanie

A ja dziewczynki dzisiaj przez tą pogodę zaczęłam przymierzać bluzeczki i przyznam , że żadna ze mnie cycolina, tylko zwykła dziewczyna jak inne. Nawet zajrzałam do moich wyjściówek żeby sobie chociaż trochę humor poprawić.
Jak mąż wrócił z pracy to od razu zaczęłam mu narzekać, a on że to tak jest że szybko się przyzwyczajamy i potem idziemy znów powiększać , więc ja Oliwko po tobie druga w kolejce za parę lat pójdę je sobie jeszcze powiększyć.
Stary 2013-05-09, 18:36   #6657
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
A ja dziewczynki dzisiaj przez tą pogodę zaczęłam przymierzać bluzeczki i przyznam , że żadna ze mnie cycolina, tylko zwykła dziewczyna jak inne. Nawet zajrzałam do moich wyjściówek żeby sobie chociaż trochę humor poprawić.
Jak mąż wrócił z pracy to od razu zaczęłam mu narzekać, a on że to tak jest że szybko się przyzwyczajamy i potem idziemy znów powiększać , więc ja Oliwko po tobie druga w kolejce za parę lat pójdę je sobie jeszcze powiększyć.
Hej hej, ja też już jestem w tej kolejce, więc jesteś trzecia hihihi

No to jest prawda, na początku chcemy mieć piersi, a jak je mamy, to chcemy "widoczne w ubraniu" piersi A poza tym człowiek do dobrego bardzo szybko się przyzywczaja A poza tym nie wierzę, że żadna z Ciebie cycolina, nawet moje szkraby w obcisłym ubraniu są widoczne, więc co dopiero Twoje W tłumie nie będziemy się wyróżniać, ale spoko, za 10, 15 lat hahahah

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

korolowa jutro Twój wielki dzień, trzymam kciuki!!! Wracaj do nas z nowymi nabytkami Ach te operacje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 19:01   #6658
malwi92
Przyczajenie

Ja znowu tylko na chwilę. Miałam zrobić podpis ale dziś nie dam rady
Saba napisałaś że te po ciąży wychodzą większe. Ja się teraz boję że jak lekarze zobaczą jak schudłam wygonią mnie w ogóle i powiedzą że z takich zwisów nie da się nic zrobić(( Straszne są moje na zdjęciach. W realu tego nie widać! Tyle ma stresu przez tą operację że chyba schudnę sobie znowu Na razie zrobię test ryżowy bo na razie jestem zupełnie zielona.
malwi92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 19:13   #6659
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwi92 Pokaż wiadomość
Ja znowu tylko na chwilę. Miałam zrobić podpis ale dziś nie dam rady
Saba napisałaś że te po ciąży wychodzą większe. Ja się teraz boję że jak lekarze zobaczą jak schudłam wygonią mnie w ogóle i powiedzą że z takich zwisów nie da się nic zrobić(( Straszne są moje na zdjęciach. W realu tego nie widać! Tyle ma stresu przez tą operację że chyba schudnę sobie znowu Na razie zrobię test ryżowy bo na razie jestem zupełnie zielona.
Nie mów tak! No coś Ty! Sama się dołujesz, nie rób tego. Nikt Cię nie wygoni i na pewno da się zrobić piękne piersi. Zobaczysz Nie pamiętam, Ty już byłaś na konsultacji?

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

A w ogóle moim piersiom za chwilę stuknie pół roku. Z tej okazji wrzuciłam fotki i specjalnie dla Ani2003 2 w ubraniu

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-05-09 o 20:09
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 20:46   #6660
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość

[/COLOR]A w ogóle moim piersiom za chwilę stuknie pół roku. Z tej okazji wrzuciłam fotki i specjalnie dla Ani2003 2 w ubraniu
Dziekuje Saba. Bylam widzialam i wyglladasz super. Ja jak zrobie tylko gore to tez jest ok. Niestety na tle mojej calej sylwetki i nieszcsesnych szerokich bioder to moje piersi giną

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Korolowa trzymam za Ciebie kciuki i wracaj do nas szybciutko juz jako cycolina. Powodzenia! !!!!!!!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości