![]() |
#6781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Meme, Kostko -- ogromny buziaczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mateuszek zrobił mi dziś niespodziankę i spał do 8.15 ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6782 |
Zadomowienie
|
Jest w roku taki dzień, |
![]() ![]() |
![]() |
#6783 |
Wtajemniczenie
|
Kostko Meme Urodziny obchodzicie dnia dzisiejszego, więc życzę Wam wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w wasze ręce łapcie każdego dnia życzy Wam tego Tiaara i Wikula Kostko na poczatku nie zrozumialam o co chodzi z ta dwojka. nie przejmuj sie kochana, nie wazne ile mamy latek ale na ile udalo nam sie spelnic zyciowo. masz wspanialego TZta a Natalka to najwspanialsze dziecko. Jeszcze kilka dni a bedziecie na swoim. Zycze ci aby dalej szlo ci w zyciu jak najlepiej. martwi mnie nieobecnosc Agiki. mam nadzieje ze u nich juz wszystko dobrze i ze wracaja do zdrowia.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#6784 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Kostko, Meme wszystkiego najlepsiejszego - zdrówka, pociechy z dzieciaczków, własnego M, swietego spokoju od rodziny/tesciów (niewłasciwe skreslic), a dla Meme dodatkowo super łatwego i szybkiego porodu i slicznej córci
![]() Kostko, olej dwojke, trójka tez jest w porzo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6785 |
Przyczajenie
|
Wszystkiego najlepszego dla Dziewczyn obchodzących dziś swe święta!!!!!Miliona cudownych chwil ze swymi pociechami ( tymi małymi i dużymi!) I pysznych tortów!
![]() A swoją drogą to też miałbym ochote na pyszny tort, bo mi smutno jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6786 |
Wtajemniczenie
|
rybulku taki juz nasz los. tez mowie TZtowi ze chce gdzies wyjsc a on na to ze przeciez chodze z Wiktoria. nie rozumie ze potrzebuje wyjsc na spokojnie sama, nawet by isc zrobic zakupy. bez myslenia ze Wiki trzeba pilnowac, ze zaraz moze zaczac marudzic. a jeszcze umowilam sie ze szwagierka na niedziele ze idziemy na bazarki a potem do sklepu z meblami bo chce sobie szafe kupic. jak o tym uslyszal to powiedzial ze na bazarki to on idzie a ja zostane z Wiktoria a potem musi jechac cos zalatwic i za meblami nie pojeziemy. efekt jest taki ze od trzech tygodni spedzam czas tylko z Wiktoria. TZ w pracy a potem remont u tesciowki. wraca po godzinie 20. a jeszcze przez ta pogode nie mam jak isc do sklepu kupic Wiki spodni na wiosne. myslalam ze w sobote moze zalatwie ten zakup ale znowu TZ oznajmil ze idzie na mecz. normalnie niecenzuralne slowka cisna sie na jezyk a lzy czasem z bezsilnosci naplywaja do oczu. zastanawiam sie tylko czy jak ja pojde do pracy to tez bee mogla powiedziec wychodze do kosmetyczki na dwie godziny i tak sobie po prostu isc, bo jak na razie to TZ wychodzi z zalozenia ze ja siedze i nic w domu nie robie. on ciezko pracuje i jemu sie nalezy. ach.........
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#6787 |
Zakorzenienie
|
Ech... dziewczyny,skąd ja to znam. Mnie to już chyba jakaś depresja łapie,więc chyba dlatego wymysliłam sobie te ćwiczenia,aby zrobić coś tylko i wyłącznie dla siebie. Ale nie wiele mi to pomaga
![]() A jutro mam egzamin poprawkowy ![]() Cieszę się,że wczoraj udało nam się załatwić nadzorcę i murarza na naszą budowę,a jak sie dowiedzieliśmy ile będzie nas kosztowało postawienie domku w stanie surowym,tzn bez dachu i okiem, to normalnie mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6788 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Bo facet jest przekonany, że jak kobieta siedzi w domu z dzieckiem i kochajacym mężem to już nic jej do szczęścia więcej nie potrzebne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6789 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6790 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
![]() Kociulku, a jak ćwiczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6791 |
Zadomowienie
|
rybulek te same słowa usłyszałam ostatnio od mojego męza. tylko ze ja czasem chciałabym wyjść gdzie sama...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6792 |
Zadomowienie
|
No to muszę powiedzieć, że ja sie wczoraj wyrwałam. Wyszłam koło 18-tej z domu i wróciłam po 22-ej. Otóż byłam na Wieczorku Poetyckim mojego kolegi. To był Jego debiut, a zapowiada sie, że będzie z Niego dobry poeta, tzn juz jest. Dostał ostatnio kilka nagród za swoje wiersze....dostaje zaproszenia itp. Kilka wierszy kiedyś napisał dla mnie...miłe to bardzo.....
Mąż zajął się Natalką, po raz drugi. Nakarmił Ją, wykąpał i położył spać. Podobno wszystko było ok, tylko za bardzo jeść nie chciała....dziwne... kaszkę zawsze wsuwa i nie ma problemu przy jedzeniu. W każdym bądź razie wieczór sie udał, nagadałam sie przy okazji z kumpelą, odchamiłam sie trochę.... poezja.... wiadomo. Ogólnie przydałby sie częściej taki wypad ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6793 |
Zakorzenienie
|
Płatku,nie wazyłam sie już chyba z miesiąc,ale ostatnio było 55kg.
![]() Staram się ćwiczyć codziennie. Dzisiaj mały za bardzo mi na to nie pozwolił,bo długo szalał zanim dało sie go położyc spać,a później przyszła nasza bratanica,a ja jakos nie lubie mieć świadków moich zmagań ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6794 |
Zadomowienie
|
hejka,
buziaczki i moc życzeń dla Meme i Kostki. Oby wam się szczęściło i powodziło ![]() ![]() ![]() Kostka ja to myślałam, że ty mój rocznik jesteś, ale się myliłam - ciesz się z dwójki na przedzie ![]() U nas nie jest za ciekawie. Kamil wczoraj nagle dostał wieczorkiem wysoką temperaturę 39,7.Rano nadal temperatura. Dziś TŻ poszedł z nim do lekarza i wczesne stadium zapalenia oskrzeli. Dostał antybiotyk. Załamka. Ale jakoś przez to przebrniemy ![]() U nas raczej nie ma spięć typu ja (czytaj TŻ) mam większe prawa. Na równi dzielimy obowiązki domowe, razem sprzątamy, gotujemy, jak ja wracam później mąż gotuje, zajmuje się Kamilem, wychodzę jak mam potrzebę i na odwrót. Jeśli jest potrzeba pozostania z Kamilkiem w domu, czy pójścia do lekarza raz ja zostaję, raz mój mąż. Nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. To przecież nasz wspólny syn i nasz wspólny dom. Ale niestety u wielu moich koleżanek tak właśnie jest ![]() ![]() Kasiulek, a za tą Cambridge to ci się baty należą ![]() Buziaczki i pozdrowienia
#6795 |
Zadomowienie
|
To widze że chyba u prawie wszystkich bycie mamą dla Tż wygląda tak samo
![]() ![]() Kostko to super że ty się wyrwałaś ![]() ![]() Kociulek chciała bym tyle ważyć co ty ![]() ![]() Agika oj biedny Kamilek jeszcze po tej wirusówce się rozchorował, buziaczki dla was oby szybko mu przeszło. A jeśli chodzi o sytuacje w domu to wydaje mi się że u ciebie jest tak bo obydwoje pracujecie, u Kasiulki z tego co pisze to mąż też dużo pomaga. Więc dziewczyny nic innego tylko wracamy do pracy to i u nas może się zmieni. Nam przysłali już wózek i jest ogólnie super ![]() ![]() ![]() Chaga u nas dziś nocka też była super, Pati poszła spać o 20 pierwsza pobudka o 6:30 mleko i spanie do 8 poprostu super jeszcze nie było Tż to miałam całe łóżko dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6796 |
Rozeznanie
|
no qurde u nas jest tak jak u Agiki, tak jakoś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6797 |
Zadomowienie
|
Agiko -- wyściskaj Kamilka od nas na zdrowie
![]() Haniu -- przypomnij mi jaki wózek kupiliście. Bo ja dziś kupiłam Tako, parasolkę i też jestem bardzo zadowolona. Spacerek był tylko po domu bo na dworze brzydko ale Muszek zadowolony ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6798 |
Zakorzenienie
|
Kociulku to jeszcze nie masz co płakać
![]() ![]() ![]() Kostko super ![]() ![]() ![]() Agiko ![]() ![]() ![]() ![]() Ja od wczoraj mam jakiś podły nastrój ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ch_ago pokaż wózek ![]() Zazdroszcze Wam takich mężów i przespanych nocek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6800 |
Zadomowienie
|
Oj Joasiu sorrki, ale dopiero doczytałam o Julci. Mam nadzieję, ze wszystko okaże się okej, ale z pewnością bym jej oczka zbadała, nawet jeśli to alergia. Tak dla waszego spokoju i szybkiej reakcji jeśli jednak coś jest z jej oczkami. Dobrze, ze działacie w temacie.
A z mieszkankiem jak idzie, macie coś nowego na oku? Kasiulek, a jak temperament Oliwki?? A ty mi pewnie nie odpowiesz, bo weekend. Kiedy podłączenie internetu?? I jeszcze pytanko - Kostka jak z teściami, układa się? Bosze jakie mam tyły ![]() Płatek, super zdjątka z roczku. JA to chyba dołączę do tych ćwiczeń z wami. Muszę nad brzusiem popracować. Ch_aga gratuluję sukcesów w coraz dłuższym spaniu ![]()
#6801 |
Zadomowienie
|
Kociulku to jeszcze nie masz co płakać
![]() ![]() ![]() To ile macie wzrostu dziewczynki? ja to chyba przy was bym była niezła gdyja ![]() ![]() u nas paskudna pogoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6802 |
Zadomowienie
|
Kurcze, powdziwiam Was za te diety i ćwiczenia, ja to leń jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Płatku -- zdjęcie wkleję jak brzdąc pójdzie spać bo narazie skacze po mnie ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6803 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczek,ja to chyba tobie po pachy jestem
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o wagę to w przeliczeniu na BMI może i nie jest aż tak źle,ale za to ja źle się czuję z tym brzucholem i nogami nie do pokazania. Poza tym chciałabym już wcisnąc na siebie moje rzeczy sprzed ciąży ![]() Agiko, zdrówka dla twojego synia ![]() Chaga,ja też jestem leń,ale teraz się zawzięłam. Zaniedbałam się i muszę to zmienić ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6804 |
Zakorzenienie
|
Ch_ago bo mi się wydaje, że one wszystkie są takie wąskie i sprzedawczyni też mi tak mówła
![]() ![]() Gosiaczku ja mam 159cm wzrostu- wysoka jestem, nie ![]() ![]() Mati dopiero zasnął ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu_ Szymonek co u Ciebie, jak bratanek bo widze że nas podczytujesz a nic nie piszesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6805 |
Wtajemniczenie
|
Wita Was maksymalna padaka
![]() Najpierw życzenia: wszytskiego naj naj dla Kostki i Meme ![]() Agika ale masz czarną serię ![]() Nie mam siły pisać: najważniejsze to to że wpłacilismy dzisiaj zaliczke na mieszkanie ![]() U mnie z TŻ też mamy podział obowiązków. On np zawsze myje okna, zmywa po obiedzie. Nie ma taryfy ulgowej. Moim zdaniem można się dogadać tylko że nie wolno odpuszczać. Oczywiście czasami wkurza mnie maksymalnie ale w sumie to nie mam na co narzekać, jeśli już to na to że bardzo dużo pracuje. Miłego weekendu. Ja spędzam go w szkole.
#6806 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#6807 |
Zadomowienie
|
Joasiu -- to świetnie, że już niedługo będziecie na swoim
![]() Płatku -- parasolka Chicco ct 0,4 jest dużo większa ale niestety też droższa: w sklepie 599zł no a na allegro o jakieś 100zł taniej ale to i tak dużo w porównaniu do ceny naszych wózków ![]() Poniżej Matiś, niestety nie chciał pozować. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6808 |
Zadomowienie
|
Joasiu to super wiadomość
![]() Chaga my właśnie kupiliśmy Chicco Ct 04 i fakt ona jest szeroka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6809 |
Zadomowienie
|
Kurcze, chyba i ja się wezmę za ćwiczenia
![]() ![]() Haniu -- ja wiem tylko, że dla kolejnego dziecka kupię właśnie Twój model wózka, bo jestem w nim zakochana. NIestety na dzień dzisiejszy nie stać nas na niego. Ale moja parasolka też ma duże kółka ![]() Dziś już Muszek nie dał pospać, pobudka o 5.19 ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajny wózeczek, a ile kosztował? Niestety cena Hani wózka jest naprawde wysoka, ale ja się ciesze że nie będę tym wielkim parowozem jeździć bo w sklepie obijaliśmy się o regały ![]() Ch_ago my też mieliśmy ciężką noc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joasiu to teraz już tylko z górki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.