Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 227 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-23, 09:06   #6781
ch_aga
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Meme, Kostko -- ogromny buziaczek

Mateuszek zrobił mi dziś niespodziankę i spał do 8.15
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 09:23   #6782
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń
Dla Meme i Kostki
życzy Hania i Pati
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 10:25   #6783
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Kostko Meme
Urodziny obchodzicie dnia dzisiejszego,
więc życzę Wam wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w wasze ręce łapcie każdego dnia
życzy Wam tego

Tiaara i Wikula

Kostko na poczatku nie zrozumialam o co chodzi z ta dwojka. nie przejmuj sie kochana, nie wazne ile mamy latek ale na ile udalo nam sie spelnic zyciowo. masz wspanialego TZta a Natalka to najwspanialsze dziecko. Jeszcze kilka dni a bedziecie na swoim. Zycze ci aby dalej szlo ci w zyciu jak najlepiej.

martwi mnie nieobecnosc Agiki. mam nadzieje ze u nich juz wszystko dobrze i ze wracaja do zdrowia.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 10:54   #6784
kasiulka
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Kostko, Meme wszystkiego najlepsiejszego - zdrówka, pociechy z dzieciaczków, własnego M, swietego spokoju od rodziny/tesciów (niewłasciwe skreslic), a dla Meme dodatkowo super łatwego i szybkiego porodu i slicznej córci

Kostko, olej dwojke, trójka tez jest w porzo , najwazniejsze na ile sie czujesz i na ile wyglądasz (a wyglądasz bardzo młodo )

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 12:04   #6785
rybulek
Przyczajenie

Wszystkiego najlepszego dla Dziewczyn obchodzących dziś swe święta!!!!!Miliona cudownych chwil ze swymi pociechami ( tymi małymi i dużymi!) I pysznych tortów!
A swoją drogą to też miałbym ochote na pyszny tort, bo mi smutno jest. Tak piszecie Dziewczyny, o tym ,że trzeba o sobie myśleć i robić coś dla siebie. Doszłam do wniosku, że zdziadzałam i zarosłam w czterech ścisnach! Od tygodnia marzę o kąpieli, a nie tylko 5minutowy prysznic! I co? Dalej marzę! Książki w ręku nie miałam od 2 miesięcy! A jak mówię mężowi, że mam ochotę gdzieś wyjść to mi odpowieda,że przeciesz mogę pójść gdzie chcę! Ech... jak wytłumaczyć mu ,że nie zawsze chcę pojść z nimi? Nawet nie mam komu pomarudzić, że mi źle, bo wszystkich znajomych mam bardzo daleko więc żalę się tu. W dodatku pada i nie można nawet wyść! Ech.... chyba będą dziś potrzebne chusteczki...
rybulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 13:53   #6786
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

rybulku taki juz nasz los. tez mowie TZtowi ze chce gdzies wyjsc a on na to ze przeciez chodze z Wiktoria. nie rozumie ze potrzebuje wyjsc na spokojnie sama, nawet by isc zrobic zakupy. bez myslenia ze Wiki trzeba pilnowac, ze zaraz moze zaczac marudzic. a jeszcze umowilam sie ze szwagierka na niedziele ze idziemy na bazarki a potem do sklepu z meblami bo chce sobie szafe kupic. jak o tym uslyszal to powiedzial ze na bazarki to on idzie a ja zostane z Wiktoria a potem musi jechac cos zalatwic i za meblami nie pojeziemy. efekt jest taki ze od trzech tygodni spedzam czas tylko z Wiktoria. TZ w pracy a potem remont u tesciowki. wraca po godzinie 20. a jeszcze przez ta pogode nie mam jak isc do sklepu kupic Wiki spodni na wiosne. myslalam ze w sobote moze zalatwie ten zakup ale znowu TZ oznajmil ze idzie na mecz. normalnie niecenzuralne slowka cisna sie na jezyk a lzy czasem z bezsilnosci naplywaja do oczu. zastanawiam sie tylko czy jak ja pojde do pracy to tez bee mogla powiedziec wychodze do kosmetyczki na dwie godziny i tak sobie po prostu isc, bo jak na razie to TZ wychodzi z zalozenia ze ja siedze i nic w domu nie robie. on ciezko pracuje i jemu sie nalezy. ach.........
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 15:06   #6787
kociulek
Zakorzenienie

Ech... dziewczyny,skąd ja to znam. Mnie to już chyba jakaś depresja łapie,więc chyba dlatego wymysliłam sobie te ćwiczenia,aby zrobić coś tylko i wyłącznie dla siebie. Ale nie wiele mi to pomaga Dzisiejsza pogoda też mnie dobija.
A jutro mam egzamin poprawkowy
Cieszę się,że wczoraj udało nam się załatwić nadzorcę i murarza na naszą budowę,a jak sie dowiedzieliśmy ile będzie nas kosztowało postawienie domku w stanie surowym,tzn bez dachu i okiem, to normalnie mi Wszystko teraz poszło wgórę i to nawet o 100% Ciągle pod górkę

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 15:11   #6788
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Bo facet jest przekonany, że jak kobieta siedzi w domu z dzieckiem i kochajacym mężem to już nic jej do szczęścia więcej nie potrzebne . Super wiadomo każda z nas kocha swoje dziecko i męża ale ma też własne potzeby jak choćby zakupy czy solarium, albo wyjście wieczorem ze znajomymi do knajpki czy z koleżanką na kawke lub piwko tylko że tak naprawde oni nie zdają sobie z tego sprawy i nie potrafią zrozumieć naszych potrzeb, bo im po pracy marzy się tylko dobry obiad i kanapa a my mamy już tego serdecznie dość, oni nie spędzają tyle czasu co my w domu i z dzieckiem więc tego im może brakować, ale żebyśmy i my razem z nim w tym domu siedzieli .
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 15:15   #6789
kociulek
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Bo facet jest przekonany, że jak kobieta siedzi w domu z dzieckiem i kochajacym mężem to już nic jej do szczęścia więcej nie potrzebne . Super wiadomo każda z nas kocha swoje dziecko i męża ale ma też własne potzeby jak choćby zakupy czy solarium, albo wyjście wieczorem ze znajomymi do knajpki czy z koleżanką na kawke lub piwko tylko że tak naprawde oni nie zdają sobie z tego sprawy i nie potrafią zrozumieć naszych potrzeb, bo im po pracy marzy się tylko dobry obiad i kanapa a my mamy już tego serdecznie dość, oni nie spędzają tyle czasu co my w domu i z dzieckiem więc tego im może brakować, ale żebyśmy i my razem z nim w tym domu siedzieli .
Święte słowa

My + A + K +
Stary 2007-03-23, 15:18   #6790
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Ech... dziewczyny,skąd ja to znam. Mnie to już chyba jakaś depresja łapie,więc chyba dlatego wymysliłam sobie te ćwiczenia,aby zrobić coś tylko i wyłącznie dla siebie. Ale nie wiele mi to pomaga Dzisiejsza pogoda też mnie dobija.
A jutro mam egzamin poprawkowy
Cieszę się,że wczoraj udało nam się załatwić nadzorcę i murarza na naszą budowę,a jak sie dowiedzieliśmy ile będzie nas kosztowało postawienie domku w stanie surowym,tzn bez dachu i okiem, to normalnie mi Wszystko teraz poszło wgórę i to nawet o 100% Ciągle pod górkę
No właśnie dlaczego wszystko idzie w górę, a wypłaty ciągle stoją w miejscu .
Kociulku, a jak ćwiczenia i ile ważysz ?
Stary 2007-03-23, 15:24   #6791
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

rybulek te same słowa usłyszałam ostatnio od mojego męza. tylko ze ja czasem chciałabym wyjść gdzie sama...
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-23, 15:41   #6792
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

No to muszę powiedzieć, że ja sie wczoraj wyrwałam. Wyszłam koło 18-tej z domu i wróciłam po 22-ej. Otóż byłam na Wieczorku Poetyckim mojego kolegi. To był Jego debiut, a zapowiada sie, że będzie z Niego dobry poeta, tzn juz jest. Dostał ostatnio kilka nagród za swoje wiersze....dostaje zaproszenia itp. Kilka wierszy kiedyś napisał dla mnie...miłe to bardzo.....
Mąż zajął się Natalką, po raz drugi. Nakarmił Ją, wykąpał i położył spać.
Podobno wszystko było ok, tylko za bardzo jeść nie chciała....dziwne... kaszkę zawsze wsuwa i nie ma problemu przy jedzeniu.
W każdym bądź razie wieczór sie udał, nagadałam sie przy okazji z kumpelą, odchamiłam sie trochę.... poezja.... wiadomo. Ogólnie przydałby sie częściej taki wypad

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 16:11   #6793
kociulek
Zakorzenienie

Płatku,nie wazyłam sie już chyba z miesiąc,ale ostatnio było 55kg.
Staram się ćwiczyć codziennie. Dzisiaj mały za bardzo mi na to nie pozwolił,bo długo szalał zanim dało sie go położyc spać,a później przyszła nasza bratanica,a ja jakos nie lubie mieć świadków moich zmagań A i mąż zaraz wróci z pracy Ale widzę zdecydowaną różnicę mojego brzuszka

My + A + K +
Stary 2007-03-23, 16:47   #6794
agika11
Zadomowienie

hejka,
buziaczki i moc życzeń dla Meme i Kostki. Oby wam się szczęściło i powodziło
Kostka ja to myślałam, że ty mój rocznik jesteś, ale się myliłam - ciesz się z dwójki na przedzie

U nas nie jest za ciekawie. Kamil wczoraj nagle dostał wieczorkiem wysoką temperaturę 39,7.Rano nadal temperatura. Dziś TŻ poszedł z nim do lekarza i wczesne stadium zapalenia oskrzeli. Dostał antybiotyk. Załamka. Ale jakoś przez to przebrniemy i będzie dobrze.

U nas raczej nie ma spięć typu ja (czytaj TŻ) mam większe prawa. Na równi dzielimy obowiązki domowe, razem sprzątamy, gotujemy, jak ja wracam później mąż gotuje, zajmuje się Kamilem, wychodzę jak mam potrzebę i na odwrót. Jeśli jest potrzeba pozostania z Kamilkiem w domu, czy pójścia do lekarza raz ja zostaję, raz mój mąż. Nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. To przecież nasz wspólny syn i nasz wspólny dom. Ale niestety u wielu moich koleżanek tak właśnie jest Walczcie więc dziewczyny o swoje i tyle, jakoś tych TŻ da się przekonać do podziału choć części obowiązków

Kasiulek, a za tą Cambridge to ci się baty należą , ale zrobisz jak uważasz

Buziaczki i pozdrowienia
Stary 2007-03-23, 16:56   #6795
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

To widze że chyba u prawie wszystkich bycie mamą dla Tż wygląda tak samo przynieś podaj pozamiataj, przecież oni ciężko pracują a my sobie w domu leżymy i nic nie robimy i nam się wyjście nie należy. Ile razy ja słyszałam że przecież zawsze mogę iść gdzie chce tylko jakoś byłam tylko narazie raz.

Kostko to super że ty się wyrwałaś i miałaś wieczór dla siebie i fajnie że chłopaki po sobie mieszkanko ogarneli to się chociaż bardzo nie narobisz

Kociulek chciała bym tyle ważyć co ty niestety jeszcze mi do twojej wagi brakuje

Agika oj biedny Kamilek jeszcze po tej wirusówce się rozchorował, buziaczki dla was oby szybko mu przeszło. A jeśli chodzi o sytuacje w domu to wydaje mi się że u ciebie jest tak bo obydwoje pracujecie, u Kasiulki z tego co pisze to mąż też dużo pomaga.
Więc dziewczyny nic innego tylko wracamy do pracy to i u nas może się zmieni.

Nam przysłali już wózek i jest ogólnie super tylko dziś cały czas pada i na spacerku nie byłyśmy ale naszło mnie i posprzątałam łazienke

Chaga u nas dziś nocka też była super, Pati poszła spać o 20 pierwsza pobudka o 6:30 mleko i spanie do 8 poprostu super jeszcze nie było Tż to miałam całe łóżko dla siebie
Stary 2007-03-23, 17:17   #6796
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

no qurde u nas jest tak jak u Agiki, tak jakoś no tescie sie spisali dobrze mi męza wychowali
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 17:28   #6797
ch_aga
Zadomowienie

Agiko -- wyściskaj Kamilka od nas na zdrowie Niech te choróbsko pójdzie precz !!!
Haniu -- przypomnij mi jaki wózek kupiliście. Bo ja dziś kupiłam Tako, parasolkę i też jestem bardzo zadowolona. Spacerek był tylko po domu bo na dworze brzydko ale Muszek zadowolony
Pozdrawiam
Stary 2007-03-23, 17:30   #6798
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Kociulku to jeszcze nie masz co płakać 55kg to nie jest tak źle tylko my jesteśmy niskie i dlatego nam wydaje się to dużo . Jak widzisz efekty to nieprzestawaj ćwiczyć .

Kostko super ja bardzo lubię francuską poezję, może przedstawisz nam jakiś śliczny wiersz, który kolega napisał dla Ciebie (ciekawa jestem co za tym się kryje ).

Agiko wiem jak ciężko jest gdy dziecko choruje oby wstrętne choróbska zostawiły Kamilka w spokoju dużo zdrówka dla małego .

Ja od wczoraj mam jakiś podły nastrój tż dzisiaj wyjechał i wóci dopiero w niedzielę, znowu zaczynamy się cześciej kłócić .
Stary 2007-03-23, 17:31   #6799
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
Agiko -- wyściskaj Kamilka od nas na zdrowie Niech te choróbsko pójdzie precz !!!
Haniu -- przypomnij mi jaki wózek kupiliście. Bo ja dziś kupiłam Tako, parasolkę i też jestem bardzo zadowolona. Spacerek był tylko po domu bo na dworze brzydko ale Muszek zadowolony
Pozdrawiam

Ch_ago pokaż wózek

Zazdroszcze Wam takich mężów i przespanych nocek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-23, 19:07   #6800
agika11
Zadomowienie

Oj Joasiu sorrki, ale dopiero doczytałam o Julci. Mam nadzieję, ze wszystko okaże się okej, ale z pewnością bym jej oczka zbadała, nawet jeśli to alergia. Tak dla waszego spokoju i szybkiej reakcji jeśli jednak coś jest z jej oczkami. Dobrze, ze działacie w temacie.
A z mieszkankiem jak idzie, macie coś nowego na oku?

Kasiulek, a jak temperament Oliwki?? A ty mi pewnie nie odpowiesz, bo weekend. Kiedy podłączenie internetu??

I jeszcze pytanko - Kostka jak z teściami, układa się?

Bosze jakie mam tyły
Płatek, super zdjątka z roczku.
JA to chyba dołączę do tych ćwiczeń z wami. Muszę nad brzusiem popracować.
Ch_aga gratuluję sukcesów w coraz dłuższym spaniu
Stary 2007-03-23, 19:26   #6801
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Kociulku to jeszcze nie masz co płakać 55kg to nie jest tak źle tylko my jesteśmy niskie i dlatego nam wydaje się to dużo . Jak widzisz efekty to nieprzestawaj ćwiczyć .

To ile macie wzrostu dziewczynki? ja to chyba przy was bym była niezła gdyja bo mam 177 cm wzrostu

u nas paskudna pogoda dzisiaj miałam sie spotkac z przyjaciólka ale przez pogode wolałam nie wychodzić zwłaszcza ze jakies przeziębienie mnie bierze, tylko z tesciami mały wypad na zakupy.
Teraz tak sobie myslałam i czytałam post kostki w sumie juz nie pamiętam kiedy osatnio zrobiłam sobie taka porządna kąpiel z bąbelkami i olejkami i sie tak porządnie wyleżała w wannie...albo wyszła na jakiaś cole z koleżanka...w najblizszym czasie postaram się to zmienić...juz umówiłam sie na kręgle z zaprzyjaznionym małżenstwem...bo ostatnio cos jestem zestresowana...a Nataniel mi padł i śpi...niech wypoczywa bo ostatnio mało poswiecał na to czasu
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 19:51   #6802
ch_aga
Zadomowienie

Kurcze, powdziwiam Was za te diety i ćwiczenia, ja to leń jestem Powinnam schudnąć ... bardzo dużo 10 kg to najmarniej a już ideałem byłoby z 15 Ja uwielbiam słodycze, lubię jeść ale też lubię ćwiczyć tylko mi się nie chce. Jakieś 8 lat temu ćwiczyłam i stosowałam dietę i udało mi się osiągnąć wagę dzięki której śmiało zakładałam krótkie spodenki, obcisłe spodnie i bluzki i czułam się świetnie A jak mężyk wtedy na mnie patrzył, wtedy jeszcze chłopak. Kurcze powinnam się za siebie wziąć, właśnie dla niego, patrzyłby na mnie inaczej
Płatku -- zdjęcie wkleję jak brzdąc pójdzie spać bo narazie skacze po mnie I proszę też Ciebie o zdjęcie Matika w spacerówce bo mówiłam, że jest ona mała a moja też jednak nie duża
Pozdrawiam
Stary 2007-03-23, 20:07   #6803
kociulek
Zakorzenienie

Gosiaczek,ja to chyba tobie po pachy jestem bo mam tylko 158cm. wzrostu. Kiedyś nad tym ubolewałam,bo trafiali się sami wysocy faceci,ale ostateczznie mąż okazał się nie taki wysoki,także czasem moge sobie pozwolić i nie założyć obcasów
Jeśli chodzi o wagę to w przeliczeniu na BMI może i nie jest aż tak źle,ale za to ja źle się czuję z tym brzucholem i nogami nie do pokazania. Poza tym chciałabym już wcisnąc na siebie moje rzeczy sprzed ciąży

Agiko, zdrówka dla twojego synia

Chaga,ja też jestem leń,ale teraz się zawzięłam. Zaniedbałam się i muszę to zmienić Mając 13 lat ważyłam 56 kg Wtedy też wzięłam się za ćwiczenia i schudłam 9 kg. Wyrównało mi sie do 50 i taką wagę utrzymałam aż do ciąży. Teraz też musi mi się udać

My + A + K +

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-23, 20:09   #6804
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Ch_ago bo mi się wydaje, że one wszystkie są takie wąskie i sprzedawczyni też mi tak mówła . Zdjęcie postaram się zrobić w niedziele, albo w następnym tygodniu bo tż zabrał aparat ze sobą .

Gosiaczku ja mam 159cm wzrostu- wysoka jestem, nie ?

Mati dopiero zasnął i powiedzcie skąd te dzieciaki biora tyle sił na zabawy i siedzenia do tak późnej pory . Chyba pójde nałożyć sobie maske bo ostatnio już poprawiła mi się cera i od wczoraj znowu zaczeło mi coś wyskakiwać .

Gosiu_ Szymonek co u Ciebie, jak bratanek bo widze że nas podczytujesz a nic nie piszesz ?
Stary 2007-03-23, 20:11   #6805
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Wita Was maksymalna padaka
Najpierw życzenia: wszytskiego naj naj dla Kostki i Meme
Agika ale masz czarną serię miejmy nadzieję że to już koniec
Nie mam siły pisać: najważniejsze to to że wpłacilismy dzisiaj zaliczke na mieszkanie teraz tylko kwestia dogrania kredytu i mamy swoje M. Nareszcie. Mam nadzieje że to nie kolejny falstart i tym razem wszytsko bedzie dobrze. Nie powiem mam pietra jak nie wiem co.
U mnie z TŻ też mamy podział obowiązków. On np zawsze myje okna, zmywa po obiedzie. Nie ma taryfy ulgowej. Moim zdaniem można się dogadać tylko że nie wolno odpuszczać. Oczywiście czasami wkurza mnie maksymalnie ale w sumie to nie mam na co narzekać, jeśli już to na to że bardzo dużo pracuje.
Miłego weekendu. Ja spędzam go w szkole.

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 20:28   #6806
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasiaa Pokaż wiadomość
.
Miłego weekendu. Ja spędzam go w szkole.
Ja też

My + A + K +
Stary 2007-03-23, 21:13   #6807
ch_aga
Zadomowienie

Joasiu -- to świetnie, że już niedługo będziecie na swoim
Płatku -- parasolka Chicco ct 0,4 jest dużo większa ale niestety też droższa: w sklepie 599zł no a na allegro o jakieś 100zł taniej ale to i tak dużo w porównaniu do ceny naszych wózków
Poniżej Matiś, niestety nie chciał pozować.
Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (80,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2007-03-23, 21:26   #6808
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Joasiu to super wiadomość to teraz żeby wszystko poszło dobrze KRA KRA

Chaga my właśnie kupiliśmy Chicco Ct 04 i fakt ona jest szeroka ale u nas to najbardziej zależało nam na dużych kółkach jutro zrobie Pati fotke to wrzucę. Jeśli chodzi o ćwiczenia to mi na początku też się nie chciało ale teraz już jest dobrze i czekam tylko na jakieś efekty.
Stary 2007-03-24, 05:51   #6809
ch_aga
Zadomowienie

Kurcze, chyba i ja się wezmę za ćwiczenia Ale jak zjem te delicje co leżą napoczęte
Haniu -- ja wiem tylko, że dla kolejnego dziecka kupię właśnie Twój model wózka, bo jestem w nim zakochana. NIestety na dzień dzisiejszy nie stać nas na niego. Ale moja parasolka też ma duże kółka

Dziś już Muszek nie dał pospać, pobudka o 5.19 Ale za to za oknem świci piękne słoneczko więc mam nadzieję przetestować dziś wózek na dworze. Na razie od rana Mateusz siedzi w nim w domu, tylko każe sobie paluszki podawać
Pozdrawiam
Stary 2007-03-24, 06:18   #6810
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
Kurcze, chyba i ja się wezmę za ćwiczenia Ale jak zjem te delicje co leżą napoczęte

nie mogę z Ciebie Ch_ago. Ty zawsze masz zapoczęte jakieś delicje czy czekoladki a poćwiczyć troszkę .

Fajny wózeczek, a ile kosztował? Niestety cena Hani wózka jest naprawde wysoka, ale ja się ciesze że nie będę tym wielkim parowozem jeździć bo w sklepie obijaliśmy się o regały .

Ch_ago my też mieliśmy ciężką noc Mati ciągle jęczał przez te zęby i wiercił się niemiłosiernie prawie całą noc nie dał mi spać łep mi pęka i jestem padaka . Taki piękny dzień, a ja znowu sama . Muszę iść na prawko może będe jeździć do rodzinki jak tż będzie wyjeżdżał .

Joasiu to teraz już tylko z górki .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości