|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6841 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj w jednym z marketów stała OMS-ka jakaś czy liderka i dawała ulotki i próbki, dostałam szampon i odżywkę 2w1 AT zieloną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#6842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze trzeba rozpoczac jakis masowy atak na avon?! i codziennie wysylac maile z oburzeniem z powodu brakow szczegolnie w nowosciach?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6844 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6845 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3932912]
Dzisiaj w jednym z marketów stała OMS-ka jakaś czy liderka i dawała ulotki i próbki, dostałam szampon i odżywkę 2w1 AT zieloną ![]() ejj no to fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6846 |
Zakorzenienie
|
ja dziś dostałam moja pierwsza
![]() ![]() a mam pytanko. dostałam jako gratis tusz Pelnia Rzes. nie rozpakowalam, bo kolezanka chetnie go odkupi za 20zł ale wlasnie nie wiem czy sprzedawac czy nie? dobry on jest tak wogole? ![]()
#6847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6848 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny czy któraś z Was uzywała Kojąco-chłodzących płatków pod oczy Wody Mineralne islandii bo kupiłam je na moje zmęczone z cieniami oczka..."Instrukcja obsługi" mało co mówi jak je stosować..Ile czasu powinno trzymać pod okiem ten płatek? I najlepiej na noc po zmyciu makijażu co nie ? ![]()
![]() |
#6849 |
BAN stały
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6850 |
Zakorzenienie
|
hmmm pomysle jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i jeszcze mam pytanie o specjalną ofertę internetową, produkty tam zamowione przychodza z innymi kosmetykami normalnie paczka czy oddzielnie?
#6851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() te wszystkie zabiegi zawsze robię wieczorem, kiedy wiem, że nigdzie już nie wyjdę - po platku skora jest wilgotna, nie wycieram jej, tylko czekam az sama wyschnie polecam - fajnie koi skórę pod oczami, wygładza, nie uczula kiedyś były dostępne płatki z biała herbatą - też fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6852 |
Zakorzenienie
|
baaardzo proszę, czy możecie podać stronkę, na której były do ściągania katalogi avonu
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6854 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Złożyłam zamówienie z kat. 4 i zgodnie z obietnicą wzięłam tylko Fullspeed dla TŻ a dla siebie nic ![]() Za to poszaleję w kat 5 ![]() Ma ktoś może jakieś nowe wieści/fotki tych nowych promiennych błyszczyków z kat 5? ![]() ![]()
#6855 |
Raczkowanie
|
Witam kobitki w weekend
![]() Ja z 05 miałam nie brać nic, ale wezmę tylko kurację do stóp z AHA. Użyłam wczoraj pierwszy raz płatkow peelingujących i już się zakochałam. Stópki są miękkie i gładkie, a użyłam jeden płatek na jedną stopę i było w sam raz. Dziękuję HOSENKO za dobre rozreklamowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6856 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie
![]() Ja byłam przekonana,że w kat 5 jest krem do ciała śródziemnomorski,który muszę kupić bo mi się skończył, a tu klapa nie ma kremu - jest maseczka do włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6857 |
Raczkowanie
|
witam.tez napisalam im podobny list w zwiazku z brakami. a oto co odpisali.
Dziękujemy, że zwróciła się Pani do nas i opisała występujące niedogodności. Opinie Konsultantek są dla nas bardzo cenne i zawsze traktujemy je poważnie. Pani list daje nam okazję do złożenia pisemnych wyjaśnień i przeproszenia za występowanie nieprawidłowości. Przygotowując ofertę katalogową z dużym wyprzedzeniem, opieramy się na planach i szacunkach zainteresowania danym artykułem ze strony Klientów. Na tej podstawie podejmowane są decyzje dotyczące skali produkcji. Unikamy powstawania nadwyżek, ponieważ magazynowanie dużej ilości zapasów produktu znacznie zwiększyłoby jego cenę. Ponadto, co ważniejsze, możemy zagwarantować naszym Konsultantkom, że otrzymają kosmetyk wyprodukowany niedawno, z długim terminem przydatności do użycia. Jeśli popyt w pierwszych dniach sprzedaży danego produktu przewyższa założenia, jest to dla nas sygnałem do zwiększenia produkcji. W zależności od specyfiki danego produktu przyspieszenie następuje natychmiast, bądź wiąże się z oczekiwaniem na dostarczenie komponentu niezbędnego do produkcji, który nie jest wytwarzany w naszej fabryce. Dodatkowo zwiększenie produkcji wiąże się z zamówieniem większej ilości opakowań, dostarczanych nam przez firmę zewnętrzną. W tym momencie jesteśmy w dużej mierze uzależnieni od możliwości poddostawcy. Kolejnym elementem decydującym o możliwości szybkiego zwiększenia produkcji jest długość samego procesu produkcyjnego. By zachować wysoką jakość naszych produktów musimy dbać o to, by cały proces produkcji, łącznie z wykonaniem testów sprawdzających jakość, odbył się zgodnie ze standardami obowiązującymi w firmie. W momencie uzupełnienia stanów magazynowych, zamówiony wcześniej przez Konsultantkę produkt dołączany jest automatycznie do jej najbliższego zamówienia. Gwarantujemy przy tym, że cena artykułów jest zgodna z tą, która obowiązywała w chwili ich zamawiania oraz utrzymane są wszystkie wypracowane promocje i opusty. Zdajemy sobie sprawę, w jak trudnej sytuacji postawiliśmy Panią wobec Klientów. Doceniamy Pani pracę i dziękujemy za zaangażowanie w działalność Konsultantki. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i pozostajemy z nadzieją, że nasza współpraca będzie układała się coraz lepiej. Jeśli chciałaby Pani otrzymać upominek przeprosinowy dla swoich klientek prosimy o kontakt z Działem Obsługi Konsultantek pod numerem (022) 878 28 00 od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-20.00. |
![]() ![]() |
![]() |
#6858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6859 |
Zadomowienie
|
No to ja się dołączę
![]() ![]() Zbombardujmy ich tymi mailami, może to coś da. Chociaż wątpię, ale spróbować można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6861 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6862 |
Zadomowienie
|
ja wam cos powiem. pracowlaam okolo roku w fabryce kosmetykow w avonie pod krakowem. wiem ile trwa cykl produkcyjny po wytwarzalismy tysiace sztuk kosmetykow dziennie [cienie, blyszczyki, perfumy] i co najlepsze nie szly one wszystkie na polske a np do rosji co mnie dziwi. czy w rosji nie moga otworzyc fabryki tylko musza w poslce? malo tego kosmetyki z calego dnia szly od razu na tira wiec niech nie mwoia o tym ze cykl produkcyjny trwa dlugo. owszem moze trwac dlugo jesli np w warszawie znalezli krzywo naklejona mareczke to wtedy cala partia szla do nas spowrotem. czyli np 10 palet a na kazdej palecie po kilka tysiecy kosmetykow ktore trzeba bylo wszystkie sprawdzic!!1
koszmar. z jednej stony przynajmniej dbaja o jakosc no ale chyba bez przeady by kogos denerwowoalo ze ma lekko przesunieta naklejke. mi sie po poza tym chore jest etz to ze az tyle trzeba czekac na kosmetyk. bo ja rozumiem jedna kampanie ale wtedy oni widza ile jest brakow ile mniej wiecej trzeba wyprodukowac by jaknajszybciej uzupelnic braki a nie zeby sie czekalo kilka kampani czyli co za tym idzie ponad miesiac!! ale oczywsice to nie oni swieca oczami przed klientami. potem sie dziwic ze klienkta odchodzi od nas skoro np na bazarze znalazla kogos kto taniej sprzedaje kosmetyki avonu [co jest zakazane] ehh brak slow ps. a tak juz z innej beczki. powiedzcie mi jaki jest taki posredni kolor podkladu poniedzy ivory a nude? jest jakis?
#6863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyłaczam się do tego pytania...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bransoletkę kryształową zamówię sobie z kat.5 ,zobaczę ją wcześniej (o ile nie będzie w brakach) gdyż jedna z klientek ją zamówiła w II terminie kat.4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6865 |
Wtajemniczenie
|
Cześć. Zastanawiam się czy nie zamówić cieni Lśniące Piaski bo niedlugo je wycofują, a uwielbiam brązowe ciepłe kolorki. Moze miała je któraś z Was i opisze? Na KWC ich nie ma
![]()
#6866 |
Raczkowanie
|
właśnie napisałam maila do avonu, że jestem oburzona ciągłymi brakami i podawaniem przez nich wymyślonych teminów dostępności produktów. Wycwanili się, bo ze strony avonu nie można wysyłać do nich długich maili, ale ja wysłałam normalnie-ze skrzynki mailowej. Ciekawe co odpiszą
|
![]() ![]() |
![]() |
#6867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6868 |
Zadomowienie
|
raczej nic nie wywalczymy. przeciez oni doskonale wiedza jak jest ale ze to nie oni sie tlumacza to im to wisi. niech daja za to np znizke dla klienta albo jakis kosmetyk w zamian. pamietam jak kiedys dawali cos za zwloke. w ramach przeprosin niby
#6869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć ![]() Mam od wakacji te cienie: kolorek Bronze Sands, jestem z nich bardzo zadowolona. Nie osypują się, nie zbierają w załamaniu powieki i bardzo ładnie wyglądają. Zamów śmiało, a nie pożałujesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
namawiacie mnie do zlego bo mialam nie zamawiac juz tyle
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.