Wszystko o Avonie - Część II - Strona 229 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-16, 19:44   #6841
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
wg mnie wykonanie jest dobrze, nie widzę w niej żadnych niedociągnięć...
po południu mogę zrobić fotkę i zamieścić tu, jeśli chcesz...
Oczywiście, że chcę. Będę wdzięczna

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Wlasnie napisalam maila do avonu cyt. treść"Witam wlasnie obejrzalam podglad faktury z II terminu kat.4 i znowu jest brak szminki PW. Szczerze mowiac jestem oburzona tym faktem, bo to juz chyba troche przesada ze po raz 2 nie mam tej pomadki, coraz czesciej zauwazam ze avon chyba robi sobie z nas zarty i przede wszystkim nie dba o klientow, jest mi bardzo glupio znowu poinformowac klientke ze szminki nadal nie ma ,prosze chociaz nas konsultantki zrozumiec ze to my informujemy o brakach i tym samym stacimy klientkow. mysle ze Avon powinniem pomyslec by w takich zaistnialych sytuacjach dawac jakie bonusy bysmy mogly przeprosic nasze klientki. Ostatnio na pianke czekalam 3 miesiace az w koncu klientka zrezygnowala bo to juz chyba lekka przesada.A przeciez wspolnie zalezy nam by avon mial jak najwiecej klientek. Pozdrawiam i jestem niezadowolona z takiego traktowania nas konsultantek i naszych klientek." z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz.
Brawo Może jutro cos napiszę w związku z cieniem Chocoloate

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was może zamawiała tusz Stylista - Amethyst?? Jaki ona ma kolor? Bo dzisiaj koleżanka odebrała zamówienie i rozpakowała tusz i podobno jest brązowy a nie fioletowy. Nie wiem, czy im się coś pokićkało, bo brązowy Stylista Amethyst jest na stronie z wyprzedażą. Czy w ogóle istnieje fioletowy Stylista??
Z tego co było w katalogu to amethyst to fiolet a brąz to poprostu brown lub brown/black. Sprawdź sama, jak to jest brąz to napisz im , że przysłali zły tusz i nie chcesz ponosić kosztów za zwrot. powinni zareagowac i przysłać coś w rekompensacie

Dzisiaj w jednym z marketów stała OMS-ka jakaś czy liderka i dawała ulotki i próbki, dostałam szampon i odżywkę 2w1 AT zieloną
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 20:09   #6842
olenkah
Raczkowanie

Cytat:
Wlasnie napisalam maila do avonu cyt. treść"Witam wlasnie obejrzalam podglad faktury z II terminu kat.4 i znowu jest brak szminki PW. Szczerze mowiac jestem oburzona tym faktem, bo to juz chyba troche przesada ze po raz 2 nie mam tej pomadki, coraz czesciej zauwazam ze avon chyba robi sobie z nas zarty i przede wszystkim nie dba o klientow, jest mi bardzo glupio znowu poinformowac klientke ze szminki nadal nie ma ,prosze chociaz nas konsultantki zrozumiec ze to my informujemy o brakach i tym samym stacimy klientkow. mysle ze Avon powinniem pomyslec by w takich zaistnialych sytuacjach dawac jakie bonusy bysmy mogly przeprosic nasze klientki. Ostatnio na pianke czekalam 3 miesiace az w koncu klientka zrezygnowala bo to juz chyba lekka przesada.A przeciez wspolnie zalezy nam by avon mial jak najwiecej klientek. Pozdrawiam i jestem niezadowolona z takiego traktowania nas konsultantek i naszych klientek." z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz.
Daj znac co odpisal Ci avon. ja kiedys napisalam cos podobnego razem z odwolaniem jakiegos kosmetyku. To napisali tylko, ze przepraszaja i ze dany kosmetyk zostal wykreslony z mojego zamowienia. Sama czekam na cien Chocoloate i juz mam dosc czekania (zamawialam na karnawal!! )

Moze trzeba rozpoczac jakis masowy atak na avon?! i codziennie wysylac maile z oburzeniem z powodu brakow szczegolnie w nowosciach??
olenkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 20:30   #6843
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Czy któraś z Was może zamawiała tusz Stylista - Amethyst?? Jaki ona ma kolor? Bo dzisiaj koleżanka odebrała zamówienie i rozpakowała tusz i podobno jest brązowy a nie fioletowy. Nie wiem, czy im się coś pokićkało, bo brązowy Stylista Amethyst jest na stronie z wyprzedażą. Czy w ogóle istnieje fioletowy Stylista??
Witam ja kiedys tez go zamawiałam razem z kolezanką i tez mialysmy nadzieje ze bedzie fioletowy a to jest odcien wpadajacy w brąz, ogolnie jest taki sobie moze ze 2 razy nim malowalam ,prawie nic nie widac zadnego efektu- osobiscie nie polecam
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 20:33   #6844
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkah Pokaż wiadomość
Daj znac co odpisal Ci avon. ja kiedys napisalam cos podobnego razem z odwolaniem jakiegos kosmetyku. To napisali tylko, ze przepraszaja i ze dany kosmetyk zostal wykreslony z mojego zamowienia. Sama czekam na cien Chocoloate i juz mam dosc czekania (zamawialam na karnawal!! )

Moze trzeba rozpoczac jakis masowy atak na avon?! i codziennie wysylac maile z oburzeniem z powodu brakow szczegolnie w nowosciach??
Ja rowniez uwazam ze jezeli wiecej osob bedzie sie domagalo jakiejs rekompensaty od avonu za zbyt dlugie czekanie i swiecenie przed klientkami to moze uda nam sie cos osiągnac pozdrawiam i zycze wszystkim dobrej nocy.
Stary 2007-03-16, 20:42   #6845
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3932912]

Dzisiaj w jednym z marketów stała OMS-ka jakaś czy liderka i dawała ulotki i próbki, dostałam szampon i odżywkę 2w1 AT zieloną [/quote]
ejj no to fajnie ja tez tak chce
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 20:47   #6846
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

ja dziś dostałam moja pierwsza paczke i w brakach byla woda dla mamy Perceive. poczekamy
a mam pytanko. dostałam jako gratis tusz Pelnia Rzes. nie rozpakowalam, bo kolezanka chetnie go odkupi za 20zł ale wlasnie nie wiem czy sprzedawac czy nie? dobry on jest tak wogole?
Stary 2007-03-16, 20:48   #6847
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Witam ja kiedys tez go zamawiałam razem z kolezanką i tez mialysmy nadzieje ze bedzie fioletowy a to jest odcien wpadajacy w brąz, ogolnie jest taki sobie moze ze 2 razy nim malowalam ,prawie nic nie widac zadnego efektu- osobiscie nie polecam
O kurde, to nieciekawie
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-16, 20:56   #6848
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sugar_kitty Pokaż wiadomość
ja dziś dostałam moja pierwsza paczke i w brakach byla woda dla mamy Perceive. poczekamy
a mam pytanko. dostałam jako gratis tusz Pelnia Rzes. nie rozpakowalam, bo kolezanka chetnie go odkupi za 20zł ale wlasnie nie wiem czy sprzedawac czy nie? dobry on jest tak wogole?
A gdzie tam nie oddawaj bierz sobie tusz jest świetny Właśnie jestem w trakcie uzywania Telescopic loreala ( dostałam od TŻ ) bo "pełnia rzęs" mi sie skończyła a teraz nie ma na promocji..uzyłam dopiero dwa razy to sie nie wypowiem ale gdy pełnia rzęs pojawi się w promocji biorę na zapas 2 opakowania

Dziewczyny czy któraś z Was uzywała Kojąco-chłodzących płatków pod oczy Wody Mineralne islandii bo kupiłam je na moje zmęczone z cieniami oczka..."Instrukcja obsługi" mało co mówi jak je stosować..Ile czasu powinno trzymać pod okiem ten płatek? I najlepiej na noc po zmyciu makijażu co nie ?

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 21:03   #6849
kittyyy1
BAN stały

Witam ja dziś chodze strasznie złaa... bo dostałam paczkę, patrzę na fakturę i porównujee. a na fakturze jest ten zestaw Anew lifting oczu plus płatki.. Niestety liftungu nie ma w paczce ;/ myslałam ze się przewrócę. Pierwszy raz taki numer mi wykręcili.. Zadzwoniłam do liderki, ona dzwoniła to w ciągu 3 dni rozpatrzą. Dżizyss, jak oi pakują te paczki? Dobra dobra nie złoszczę się już bo to urodzie szkodzi ;D (żart)
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 21:04   #6850
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

hmmm pomysle jeszcze ale dodatkowa kasa zawsze sie przyda biorac pod uwage,ze mam jeszcze tusz a i tak nie uzywam go codziennie wole sobie coś pachnącego za to kupić albo myslalam nad tuszem i błyszczykiem 2w1 ma to ktoś?
a i jeszcze mam pytanie o specjalną ofertę internetową, produkty tam zamowione przychodza z innymi kosmetykami normalnie paczka czy oddzielnie?
Stary 2007-03-16, 21:41   #6851
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy któraś z Was uzywała Kojąco-chłodzących płatków pod oczy Wody Mineralne islandii bo kupiłam je na moje zmęczone z cieniami oczka..."Instrukcja obsługi" mało co mówi jak je stosować..Ile czasu powinno trzymać pod okiem ten płatek? I najlepiej na noc po zmyciu makijażu co nie ?
mam te płatki pod oczy - używam 1-2 razy w tygodniu, po zrobieniu peelingu i maseczki - trzymam 10-12 minut - jeden płatek przecinam na pół, bo ma być on pod oczy, a nie na policzki
te wszystkie zabiegi zawsze robię wieczorem, kiedy wiem, że nigdzie już nie wyjdę - po platku skora jest wilgotna, nie wycieram jej, tylko czekam az sama wyschnie
polecam - fajnie koi skórę pod oczami, wygładza, nie uczula
kiedyś były dostępne płatki z biała herbatą - też fajne
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-16, 22:28   #6852
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

baaardzo proszę, czy możecie podać stronkę, na której były do ściągania katalogi avonu coś mi się zwiesza jak chcę ja wyszukać w wątku
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 22:35   #6853
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
baaardzo proszę, czy możecie podać stronkę, na której były do ściągania katalogi avonu coś mi się zwiesza jak chcę ja wyszukać w wątku
Proszę http://www.avoninfo.yoyo.pl/index.php?id=61

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 06:41   #6854
isa666
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Złożyłam zamówienie z kat. 4 i zgodnie z obietnicą wzięłam tylko Fullspeed dla TŻ a dla siebie nic

Za to poszaleję w kat 5
Ma ktoś może jakieś nowe wieści/fotki tych nowych promiennych błyszczyków z kat 5?
Stary 2007-03-17, 06:50   #6855
varda
Raczkowanie

Witam kobitki w weekend

Ja z 05 miałam nie brać nic, ale wezmę tylko kurację do stóp z AHA.
Użyłam wczoraj pierwszy raz płatkow peelingujących i już się zakochałam. Stópki są miękkie i gładkie, a użyłam jeden płatek na jedną stopę i było w sam raz. Dziękuję HOSENKO za dobre rozreklamowanie

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 08:12   #6856
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witajcie
Ja byłam przekonana,że w kat 5 jest krem do ciała śródziemnomorski,który muszę kupić bo mi się skończył, a tu klapa nie ma kremu - jest maseczka do włosów
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 08:17   #6857
mala_martyna
Raczkowanie

witam.tez napisalam im podobny list w zwiazku z brakami. a oto co odpisali.

Dziękujemy, że zwróciła się Pani do nas i opisała występujące niedogodności. Opinie Konsultantek są dla nas bardzo cenne i zawsze traktujemy
je poważnie. Pani list daje nam okazję do złożenia pisemnych wyjaśnień i przeproszenia za występowanie nieprawidłowości.

Przygotowując ofertę katalogową z dużym wyprzedzeniem, opieramy się na planach i szacunkach zainteresowania danym artykułem ze strony Klientów. Na tej podstawie podejmowane są decyzje dotyczące skali produkcji. Unikamy powstawania nadwyżek, ponieważ magazynowanie dużej ilości zapasów produktu znacznie zwiększyłoby jego cenę. Ponadto, co ważniejsze, możemy zagwarantować naszym Konsultantkom, że otrzymają kosmetyk wyprodukowany niedawno, z długim terminem przydatności do użycia.

Jeśli popyt w pierwszych dniach sprzedaży danego produktu przewyższa założenia, jest to dla nas sygnałem do zwiększenia produkcji. W zależności od specyfiki danego produktu przyspieszenie następuje natychmiast, bądź wiąże się z oczekiwaniem na dostarczenie komponentu niezbędnego do produkcji, który nie jest wytwarzany w naszej fabryce. Dodatkowo zwiększenie produkcji wiąże się z zamówieniem większej ilości opakowań, dostarczanych nam przez firmę zewnętrzną. W tym momencie jesteśmy w dużej mierze uzależnieni od możliwości poddostawcy.

Kolejnym elementem decydującym o możliwości szybkiego zwiększenia produkcji jest długość samego procesu produkcyjnego. By zachować wysoką jakość naszych produktów musimy dbać o to, by cały proces produkcji, łącznie z wykonaniem testów sprawdzających jakość, odbył się zgodnie ze standardami obowiązującymi w firmie.

W momencie uzupełnienia stanów magazynowych, zamówiony wcześniej przez Konsultantkę produkt dołączany jest automatycznie do jej najbliższego zamówienia. Gwarantujemy przy tym, że cena artykułów jest zgodna z tą, która obowiązywała w chwili ich zamawiania oraz utrzymane są wszystkie wypracowane promocje i opusty.

Zdajemy sobie sprawę, w jak trudnej sytuacji postawiliśmy Panią wobec Klientów. Doceniamy Pani pracę i dziękujemy za zaangażowanie w działalność Konsultantki. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i pozostajemy z nadzieją, że nasza współpraca będzie układała się coraz lepiej.

Jeśli chciałaby Pani otrzymać upominek przeprosinowy dla swoich klientek prosimy o kontakt z Działem Obsługi Konsultantek pod numerem (022) 878 28 00 od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-20.00.
mala_martyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 09:19   #6858
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala_martyna Pokaż wiadomość
witam.tez napisalam im podobny list w zwiazku z brakami. a oto co odpisali.

Dziękujemy, że zwróciła się Pani do nas i opisała występujące niedogodności. Opinie Konsultantek są dla nas bardzo cenne i zawsze traktujemy
je poważnie. Pani list daje nam okazję do złożenia pisemnych wyjaśnień i przeproszenia za występowanie nieprawidłowości.

Przygotowując ofertę katalogową z dużym wyprzedzeniem, opieramy się na planach i szacunkach zainteresowania danym artykułem ze strony Klientów. Na tej podstawie podejmowane są decyzje dotyczące skali produkcji. Unikamy powstawania nadwyżek, ponieważ magazynowanie dużej ilości zapasów produktu znacznie zwiększyłoby jego cenę. Ponadto, co ważniejsze, możemy zagwarantować naszym Konsultantkom, że otrzymają kosmetyk wyprodukowany niedawno, z długim terminem przydatności do użycia.

Jeśli popyt w pierwszych dniach sprzedaży danego produktu przewyższa założenia, jest to dla nas sygnałem do zwiększenia produkcji. W zależności od specyfiki danego produktu przyspieszenie następuje natychmiast, bądź wiąże się z oczekiwaniem na dostarczenie komponentu niezbędnego do produkcji, który nie jest wytwarzany w naszej fabryce. Dodatkowo zwiększenie produkcji wiąże się z zamówieniem większej ilości opakowań, dostarczanych nam przez firmę zewnętrzną. W tym momencie jesteśmy w dużej mierze uzależnieni od możliwości poddostawcy.

Kolejnym elementem decydującym o możliwości szybkiego zwiększenia produkcji jest długość samego procesu produkcyjnego. By zachować wysoką jakość naszych produktów musimy dbać o to, by cały proces produkcji, łącznie z wykonaniem testów sprawdzających jakość, odbył się zgodnie ze standardami obowiązującymi w firmie.

W momencie uzupełnienia stanów magazynowych, zamówiony wcześniej przez Konsultantkę produkt dołączany jest automatycznie do jej najbliższego zamówienia. Gwarantujemy przy tym, że cena artykułów jest zgodna z tą, która obowiązywała w chwili ich zamawiania oraz utrzymane są wszystkie wypracowane promocje i opusty.

Zdajemy sobie sprawę, w jak trudnej sytuacji postawiliśmy Panią wobec Klientów. Doceniamy Pani pracę i dziękujemy za zaangażowanie w działalność Konsultantki. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i pozostajemy z nadzieją, że nasza współpraca będzie układała się coraz lepiej.

Jeśli chciałaby Pani otrzymać upominek przeprosinowy dla swoich klientek prosimy o kontakt z Działem Obsługi Konsultantek pod numerem (022) 878 28 00 od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-20.00.
Witam mnie osobiscie taka odpowiedz nie satysfakcjonuje bo rozumiem ze produkcja jest opozniona tydz. lub 2 ale czasami czeka sie po 3 miesiace wiec to sa juz zarty a przeciez klientce przewaznie zalezy na zamowieniu jak najszybszym a nie czekanie niewiadomo jak dlugo po takim oczekiwaniu to sie juz rezygnuje z danego kosmetyku pozdrawiam wszystkich w sobotni u mnie deszczony początek dnia
Stary 2007-03-17, 09:22   #6859
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

No to ja się dołączę Też napisał maila do Avonu . Ciekawe, co napiszą. Może będą kopiować tego jednego maila, co dostała mala_martyna i nam wysyłać.
Zbombardujmy ich tymi mailami, może to coś da. Chociaż wątpię, ale spróbować można
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-17, 09:23   #6860
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Witam mnie osobiscie taka odpowiedz nie satysfakcjonuje bo rozumiem ze produkcja jest opozniona tydz. lub 2 ale czasami czeka sie po 3 miesiace wiec to sa juz zarty a przeciez klientce przewaznie zalezy na zamowieniu jak najszybszym a nie czekanie niewiadomo jak dlugo po takim oczekiwaniu to sie juz rezygnuje z danego kosmetyku pozdrawiam wszystkich w sobotni u mnie deszczony początek dnia
Mam pytanie czy ktoras z was miala ten elayner w plynie Jet Black? czy on ma drobinki brokatu czy jest zwykly czarny? i czy latwo sie go naklada.czy ten aplikator nie jest zbyt miekki i nie robi grubych kresek. Bardzo chetnie czekam na opinie
Stary 2007-03-17, 09:26   #6861
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
No to ja się dołączę Też napisał maila do Avonu . Ciekawe, co napiszą. Może będą kopiować tego jednego maila, co dostała mala_martyna i nam wysyłać.
Zbombardujmy ich tymi mailami, może to coś da. Chociaż wątpię, ale spróbować można
Dzieki Selina ze jestes ze mna musimy zaczac walczyc z tymi brakami i dbac przede wszystykich o nas i nasze klientki pozdrawiam
Stary 2007-03-17, 09:31   #6862
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

ja wam cos powiem. pracowlaam okolo roku w fabryce kosmetykow w avonie pod krakowem. wiem ile trwa cykl produkcyjny po wytwarzalismy tysiace sztuk kosmetykow dziennie [cienie, blyszczyki, perfumy] i co najlepsze nie szly one wszystkie na polske a np do rosji co mnie dziwi. czy w rosji nie moga otworzyc fabryki tylko musza w poslce? malo tego kosmetyki z calego dnia szly od razu na tira wiec niech nie mwoia o tym ze cykl produkcyjny trwa dlugo. owszem moze trwac dlugo jesli np w warszawie znalezli krzywo naklejona mareczke to wtedy cala partia szla do nas spowrotem. czyli np 10 palet a na kazdej palecie po kilka tysiecy kosmetykow ktore trzeba bylo wszystkie sprawdzic!!1
koszmar. z jednej stony przynajmniej dbaja o jakosc no ale chyba bez przeady by kogos denerwowoalo ze ma lekko przesunieta naklejke.

mi sie po poza tym chore jest etz to ze az tyle trzeba czekac na kosmetyk. bo ja rozumiem jedna kampanie ale wtedy oni widza ile jest brakow ile mniej wiecej trzeba wyprodukowac by jaknajszybciej uzupelnic braki a nie zeby sie czekalo kilka kampani czyli co za tym idzie ponad miesiac!! ale oczywsice to nie oni swieca oczami przed klientami. potem sie dziwic ze klienkta odchodzi od nas skoro np na bazarze znalazla kogos kto taniej sprzedaje kosmetyki avonu [co jest zakazane]

ehh brak slow

ps. a tak juz z innej beczki. powiedzcie mi jaki jest taki posredni kolor podkladu poniedzy ivory a nude? jest jakis?
Stary 2007-03-17, 09:47   #6863
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
powiedzcie mi jaki jest taki posredni kolor podkladu poniedzy ivory a nude? jest jakis?

przyłaczam się do tego pytania...

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 10:41   #6864
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86 Pokaż wiadomość
reeva, też chcę kupić sobie tą bransoletkę, teraz w 4 jest za 32,90, ale w 5 będzie za 29,90. W 6 też bedzie ta bransoletka i znow za 32,90...

ja też bransoletkę kryształową zamówię sobie z kat.5 ,zobaczę ją wcześniej (o ile nie będzie w brakach) gdyż jedna z klientek ją zamówiła w II terminie kat.4
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 10:47   #6865
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cześć. Zastanawiam się czy nie zamówić cieni Lśniące Piaski bo niedlugo je wycofują, a uwielbiam brązowe ciepłe kolorki. Moze miała je któraś z Was i opisze? Na KWC ich nie ma
Stary 2007-03-17, 11:59   #6866
varda
Raczkowanie

właśnie napisałam maila do avonu, że jestem oburzona ciągłymi brakami i podawaniem przez nich wymyślonych teminów dostępności produktów. Wycwanili się, bo ze strony avonu nie można wysyłać do nich długich maili, ale ja wysłałam normalnie-ze skrzynki mailowej. Ciekawe co odpiszą

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 12:09   #6867
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
właśnie napisałam maila do avonu, że jestem oburzona ciągłymi brakami i podawaniem przez nich wymyślonych teminów dostępności produktów. Wycwanili się, bo ze strony avonu nie można wysyłać do nich długich maili, ale ja wysłałam normalnie-ze skrzynki mailowej. Ciekawe co odpiszą
Brawo Brawo!!!moze cos wspólnie wywalczymy
Stary 2007-03-17, 12:14   #6868
elffee
Zadomowienie

raczej nic nie wywalczymy. przeciez oni doskonale wiedza jak jest ale ze to nie oni sie tlumacza to im to wisi. niech daja za to np znizke dla klienta albo jakis kosmetyk w zamian. pamietam jak kiedys dawali cos za zwloke. w ramach przeprosin niby
Stary 2007-03-17, 12:18   #6869
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Cześć. Zastanawiam się czy nie zamówić cieni Lśniące Piaski bo niedlugo je wycofują, a uwielbiam brązowe ciepłe kolorki. Moze miała je któraś z Was i opisze? Na KWC ich nie ma

Cześć

Mam od wakacji te cienie: kolorek Bronze Sands, jestem z nich bardzo zadowolona. Nie osypują się, nie zbierają w załamaniu powieki i bardzo ładnie wyglądają. Zamów śmiało, a nie pożałujesz

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 12:19   #6870
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Cześć

Mam od wakacji te cienie: kolorek Bronze Sands, jestem z nich bardzo zadowolona. Nie osypują się, nie zbierają w załamaniu powieki i bardzo ładnie wyglądają. Zamów śmiało, a nie pożałujesz
to ja tez sie skusze. mialam brac ale sie wahalam bo nie wiedzialam jak sie beda prezentowac.

namawiacie mnie do zlego bo mialam nie zamawiac juz tyle

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości