Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-09, 17:55   #661
paola89
Przyczajenie

GG do paola89
Prezent na osiemnastkę...!

Witam Mam problem , mój chłopak w wrześniu ma 18-naste urodzinki i nie wiem co mu kupić,,, tzn. mam pomysł, kupić na allegro taką fajną podusie ręcznie malowaną z własną dedykacją, jakąś fajną bluzę, bukiecik z lizaczków i chciałam zrobić coś w stylu kolaża, czyli moje i jego zdjęcie fajne tło i napis... tylko nie umiem tego zrobić..... Więc mam prośbę do was czy jest taka osoba żeby mi pomogła to zrobić...?Plis czekam na odp
Pozdrawiam kiss ;*
paola89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 18:30   #662
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Prezent na osiemnastkę...!

Bukiet z lizaków i podusia to raczej gażety dla dziewczyny..
Stary 2007-08-09, 19:22   #663
paola89
Przyczajenie

GG do paola89

to co proponujesz???
paola89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 19:40   #664
Bridget
Zakorzenienie

wyszukiwarkę

niezmiennnie

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 21:46   #665
Papryczkaa
Zakorzenienie

to dobry pomysł

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 11:17   #666
iza-izka
Raczkowanie

Dot.: Prezent dla wyjezdzajacego TZ

Na ulicach jest pełno "portreciarzy" idź do któregoś i niech Cię namaluje i dasz mu swój portret
iza-izka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 20:23   #667
śnieżka_
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta

Pomocy w sobotę 18-stka kolegi z którym znamy się naście lat Nie przyjaźnimy się ani nic, tylko i wyłącznie jest moim kolegą a nasi rodzice są dobrymi znajomymi i często do siebie wpadają. Nie mam pojęcia co mogę mu kupić. Książka odpada bo jego ciotka pracuje w księgarni, a on itak wątpie żeby przeczytał Konkretna płyta odpada bo słucha 'wszystkiego'. Jedno przewodnie zainteresowanie to żużel. I co tu począć?
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-19, 20:28   #668
sugarfree87
Zadomowienie

GG do sugarfree87
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Za kilka dni wraca mój TŻ
i będzie mieszkał teraz w innym mieszkanku
z tej okazji planuje wpaść do niego z jakimś kwiatuszkiem doniczkowym (najprawdopodobniej kaktus - coby się nie namęczył bardzo z utrzymaniem go przy życiu )
i chce dorzucić do tego jakąś drobnostkę, pomyślałam o soli do kąpieli w jakimś ciekawym opakowaniu

myślicie że to dobry upominek dla faceta?
Stary 2007-08-19, 21:14   #669
Jessiczka
Rozeznanie

GG do Jessiczka
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

dziewczyny prosze Was o pomoc jejku tak sobie mysle i mysle i za miesiąc a nawet nie cały stuknie mi 4 lata z facetem i BRak pomysłu na prezent ..tzn. mam ale czy ktos mi pomoze moze zna jakas strone www z czyms takim jak np. zegarek/budzik w jakims samochodznie a moze macie namiary czy takie cos mozna zaprojektowac hmmm bo moj ma bzika na punkcie swojej beemki i ogolnie tej marki samochodu
a moze jakies inne pomysly hm bede wdzieczna
Stary 2007-08-25, 11:34   #670
zielony_motylek
Rozeznanie

Witam!
Jako, że przeczesałam calutki ten wątek i dużo fajnych pomysłów tu znalazłam i napewno je kiedyś wykorzystam, to podziele się też tym co ja podarowałam mojemu TŻ:
+ jako, że jest DJ'em i kocha płyty winylowe to wytargałam z piwnicy taką starą od taty z czasów młodości i zrobiłam mu z niej zegar, na każdej godzinie była czerwona biedroneczka, a na 3,6,9 i 12 były serduszka, na środku w tym kółku takim jest nasze zdjęcie.. wtedy znaliśmy się tylko 3 miesiące ale prezent bardzo się spodobał i do teraz wisi w jego pokoju
+takie kapciochy pazury na zime (spodobały mu się w sklepie więc potem je mu kupiłam :P)
+maszynke do golenia jakąs lepszą bo cały czas nażekał na jednorazówki
+perfum który mu się podobał a samemu było mu szkoda kasy chyba :P
+ramke ze zdjęciem z naszej studniówki robione przez fotografa
+plecak ze specjalną kieszenią na laptopa
+na dzień dziecka (jako że każdy facet jest jak dziecko :P) kupiłam mu maskotke królika, co prawda myślałam, że nie bardzo mu się spodoba ale spodobał się i został nazwany Godzilla
+no i jeszcze jakieś tam kosmetyki
+18 września są jego urodzinki ale ja już 1 część prezentu mam gotową i jest to teledysk do pisenki "ty jesteś moim skarbem, wiesz?" taka mała dziewczynka to śpiewa, a ja dodałam nasze foty pasujące mniej więcej do tekstu, zrobiłam ładne animacje więc mam nadzieje, że się spodoba, chce mu też kupić nową myszke bo mu się psuje + lampke do laptopa bo zawsze siedzi pociemku i psuje te swoje śliczne oczka..

Hmm.. tyle sobie przypomniałam
A no i jeszcze mój TŻ obiecał mi że na moje urodziny sam uszyje mi misia.. ;D zobaczymy czy mu się uda, w każdym razie moim zdaniem to też jest dobry pomysł na prezent

Po za tym dobrze jest porostu słuchać własnego TŻ, jak mi o coś marudzi to sobie to zapisuje, albo zapamiętuje i mam prezent bez głowienia się co by tu mu dać..

Przez te forum mam tyle pomysłów co by mu tu zrobić, ale wykorzystam je w swoim czasie
Stary 2007-08-25, 12:10   #671
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Jak czytalam ten watek za pierwszym razem to tyle mialam pomyslow ze hoho ale pozapominalam i chyba musze jeszcze raz przeczytac

nadal kocham....<3

Słoneczkooo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 12:05   #672
Nika.83
BAN stały

GG do Nika.83
Smile Urodziny chłopaka - pomóżcie:))

Witam!!

Mam mały problem pod koniec września mój mężczyzna ma swoje urodzinki i nie wiem co wymyśleć. Nie chce aby ten dzień był zwykły jak każdy. Chciałabym aby go zapamiętal na długo... i mam w planach zrobić jakąś niespodzianke ale nie mam żadnego fajnego pomysłu...
Napiszcie co mogłabym zrobić, może ktoś z WAS juz przeżył takie niezapomniane urodzinki
Nika.83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 12:31   #673
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: Urodziny chłopaka - pomóżcie:))

uzyj wyszukiwarki i bedziesz miala duuuuuuzo pomyslow....

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 12:35   #674
Snufki
Rozeznanie

W sumie mam podobny problem, bo mój TŻ ma niedługo urodzinki, więc jestem ciekawa czy któraś z Was miała kiedyś jakiś orginzlny pomysł
Snufki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 12:45   #675
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Dla jednego chłopaka niezapomniane urodziny to może być skok na bungee. Dla innego nie. Skąd mamy wiedzieć, co spodoba się Twojemu chłopakowi? Ty go znasz, nie my.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-05, 13:05   #676
edit23
Zakorzenienie

hehhe ja sama się zastanwiam nas prezentem dla mojego TŻ. On ma 27 lat jest poważny więc jakieś dziwactwa nie wchodzą w grę. Chciałabym, żeby prezent był elegancki, z dobrym smakiem itd. Myślałam, że kupię mu bransoletkę i coś dam do wygrawerowania... nic mi innego do głowy nie przychodzi... Może któraś z Was będzie mieć lepszy pomysł
Stary 2007-09-05, 13:07   #677
patusia22
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=urodziny

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=urodziny

i wiele innych
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 14:17   #678
Nika.83
BAN stały

GG do Nika.83

No właśnie o to chodzi, nie kupię facetowi który ma 27 lat kubka ze swoim zdjęciem bo to płytkie trochę. Chodzi mi o coś szalonego, orginalnego... ale zarazem nie wydam na niego 150 zł bo to nie na tym polega!! interesuje sie piłką wiec wpadłam na pomysł, że może stworze mu jakąś płyte z najlepszymi urywkami meczy...
Piszcie może macie lepsze propozycje....
Nika.83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 14:30   #679
Megiddo
Rozeznanie

A mój TŻ ma już jutro urodzinki, ale mam już prezent...jak zwykle praktyczny.
Stawiam pierwsze kroki w głębię
...poznania życia
A ja bezpieczna oczy zamykam
Staję się motylem istnienia
Mogę wznieść się ponad wieczność
...gdy tylko JESTEŚ !!!
Megiddo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-06, 13:36   #680
Agatkkka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nika.83 Pokaż wiadomość
No właśnie o to chodzi, nie kupię facetowi który ma 27 lat kubka ze swoim zdjęciem bo to płytkie trochę. Chodzi mi o coś szalonego, orginalnego... ale zarazem nie wydam na niego 150 zł bo to nie na tym polega!! interesuje sie piłką wiec wpadłam na pomysł, że może stworze mu jakąś płyte z najlepszymi urywkami meczy...
Piszcie może macie lepsze propozycje....

a może koszulkę jego ulubionej drużyny? moj uwielbia Lecha Poznań i na ich stronce są super koszulki....nie tylko takie w których oni grają ale też bardzo ładne polówki na wyjście.... normalnie extra spory wybór. ja chyba cos takiego mojemu sprawię
Agatkkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 09:13   #681
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Prezent dla chłopaka :)

mam problem kolega ma pod koniec września urodziny i pasuje mi kupić mu prezent bo ja od niego na swoje dostałam pomysłu brak bo nie znam go jakoś bardzo dobrze a poza tym nie chciałabym żeby był zbyt osobisty bo ma zazdrosną dziewczyne wybitnie na mnie uczuloną... i tak myśle ze chyba książke mu kupie...albo płyte...albo kaktusa żeby nie było żadnych podtekstów
Stary 2007-09-07, 10:37   #682
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Dot.: Prezent dla chłopaka :)

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
mam problem kolega ma pod koniec września urodziny i pasuje mi kupić mu prezent bo ja od niego na swoje dostałam pomysłu brak bo nie znam go jakoś bardzo dobrze a poza tym nie chciałabym żeby był zbyt osobisty bo ma zazdrosną dziewczyne wybitnie na mnie uczuloną... i tak myśle ze chyba książke mu kupie...albo płyte...albo kaktusa żeby nie było żadnych podtekstów
myślę że to dobry pomysł...jakaś CD lub książka!! albo jakiś fajny krawat z postacią z kreskówki
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 11:45   #683
agatka13121988
Zakorzenienie

mam pytanie troche z innej beczki chcialam podarowac swojemu facetowi pioro z grawerem. czy takie cos wykonuje sie u jubilera czy jak bo pojecia nie mam:/ jak ktos cos wie na ten temat bede wdzieczna z gory dzieki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-09, 11:48   #684
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agatka13121988 Pokaż wiadomość
mam pytanie troche z innej beczki chcialam podarowac swojemu facetowi pioro z grawerem. czy takie cos wykonuje sie u jubilera czy jak bo pojecia nie mam:/ jak ktos cos wie na ten temat bede wdzieczna z gory dzieki
jest taka mozliwosc ale grawerowanie trwa bardzo dlugo poniewaz nie robi tego sie tak jak u jubilera tylko laserem. musisz popytac

nadal kocham....<3

Słoneczkooo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 13:00   #685
maartus
Rozeznanie

Dot.: co dac:P

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Hm, niech pomyśle.
Jak jest grzeczny to nagradzam go niezganianiem z kanapy, pozwalam spać na łóżku, jak wykona jakis fajny trik to kawalek sera albo parowki dostanie. Jak jest super grzeczny, nie niszczy przedmiotow i podnosi deske daje mu dużą, piękną i smaczną kość.
gratuluje poczucia humoru
maartus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 13:28   #686
maartus
Rozeznanie

Dot.: Prezenty dla naszych kochanych chlopaczkooof :D

Cytat:
Napisane przez rambo Pokaż wiadomość
I do połączenia

Może kup mu coś związanego z jego zainteresowaniami.
Model samochodu, który chciałby mieć na przykład

A tak spytam.. gdzie mozna kupić taki model? chodzi o miniaturkę?
maartus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 17:28   #687
agatka13121988
Zakorzenienie

w sklepie z zabawkami widzialam
Stary 2007-09-09, 19:39   #688
cshee
Raczkowanie

Mam problem z prezentem dla ojca na 60 urodziny. Jezeli chodzi o jego zainteresowania, to jest zapalonym grzybiarzem, a nawet jezeli nie ma sezonu to i tak w lesie siedzi. Napewno boleje trochę, że juz działki nie mamy. Tyle o mogę o niem powiedzieć. Wiem ze marzy mu sie porządna skórzana kurtka, ale 600 zł to duzo za duży wydatek. Myślałam o wdzianku surwiwalowym, ale tak na oko nie bardzo kupowac, z akcesoriów wyboru nie mam bo na dłuzsze wycieczki w teren pod namiot nie jeździ. Urodziny za tydzień, wiec duzo czasu nie mam. Prosze o porade, pomysł jakis.
cshee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 11:10   #689
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Mam wielki problem...:(Co mam kupić chłopakowi tak bez okazji??

hejka Wszystkim. Kobitki pomożcie mi((Chciałabym zrobić jakiś zaskakujący prezent chłopakowi, ale nie wiem co mu kupić Adi interesuje się motoryzacją tylko tyle mogę powiedzieć. Lubi bardzo zaskakujące prezenty i wtedy się cieszy bardzo Pomóżcie Kochane!!!!
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 11:40   #690
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Mam wielki problem...:(Co mam kupić chłopakowi tak bez okazji??

Nie wiem jakie prezenty bierzesz pod uwagę. Mój TŻ kiedyś bardzo się ucieszył gdy dostał ode mnie uroczą kartkę, w której napisałam kilka słów o naszej miłości. To nie musi być wiersz, bo przecież nie każdy potrafi je pisać. Kartka nie była zrobiona przeze mnie, tylko kupiona. Jakaś taka kolorowa, z Prosiaczkiem i Kubusiem Puchatkiem. TŻ był zachwycony. Od tamtej pory co jakiś czas robię mu takie niespodzianki, a on za każdym razem bardzo się cieszy.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości