|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Przyczajenie
|
Prezent na osiemnastkę...!
Witam
![]() ![]() Pozdrawiam kiss ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na osiemnastkę...!
Bukiet z lizaków i podusia to raczej gażety dla dziewczyny..
#663 |
Przyczajenie
|
to co proponujesz???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
wyszukiwarkę
![]() niezmiennnie ![]()
#665 |
Zakorzenienie
|
![]() to dobry pomysł ![]()
#666 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla wyjezdzajacego TZ
Na ulicach jest pełno "portreciarzy" idź do któregoś i niech Cię namaluje i dasz mu swój portret
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta
Pomocy w sobotę 18-stka kolegi z którym znamy się naście lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Za kilka dni wraca mój TŻ
i będzie mieszkał teraz w innym mieszkanku z tej okazji planuje wpaść do niego z jakimś kwiatuszkiem doniczkowym (najprawdopodobniej kaktus - coby się nie namęczył bardzo z utrzymaniem go przy życiu ![]() i chce dorzucić do tego jakąś drobnostkę, pomyślałam o soli do kąpieli w jakimś ciekawym opakowaniu myślicie że to dobry upominek dla faceta?
#669 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
dziewczyny prosze Was o pomoc jejku tak sobie mysle i mysle i za miesiąc a nawet nie cały stuknie mi 4 lata z facetem i BRak pomysłu na prezent ..tzn. mam ale czy ktos mi pomoze moze zna jakas strone www z czyms takim jak np. zegarek/budzik w jakims samochodznie a moze macie namiary czy takie cos mozna zaprojektowac hmmm bo moj ma bzika na punkcie swojej beemki i ogolnie tej marki samochodu
a moze jakies inne pomysly hm bede wdzieczna ![]()
#670 |
Rozeznanie
|
Witam!
Jako, że przeczesałam calutki ten wątek i dużo fajnych pomysłów tu znalazłam i napewno je kiedyś wykorzystam, to podziele się też tym co ja podarowałam mojemu TŻ: + jako, że jest DJ'em i kocha płyty winylowe to wytargałam z piwnicy taką starą od taty z czasów młodości i zrobiłam mu z niej zegar, na każdej godzinie była czerwona biedroneczka, a na 3,6,9 i 12 były serduszka, na środku w tym kółku takim jest nasze zdjęcie.. wtedy znaliśmy się tylko 3 miesiące ale prezent bardzo się spodobał i do teraz wisi w jego pokoju ![]() +takie kapciochy pazury na zime ![]() +maszynke do golenia jakąs lepszą bo cały czas nażekał na jednorazówki +perfum który mu się podobał a samemu było mu szkoda kasy chyba :P +ramke ze zdjęciem z naszej studniówki robione przez fotografa +plecak ze specjalną kieszenią na laptopa +na dzień dziecka (jako że każdy facet jest jak dziecko :P) kupiłam mu maskotke królika, co prawda myślałam, że nie bardzo mu się spodoba ale spodobał się i został nazwany Godzilla ![]() +no i jeszcze jakieś tam kosmetyki +18 września są jego urodzinki ale ja już 1 część prezentu mam gotową i jest to teledysk do pisenki "ty jesteś moim skarbem, wiesz?" taka mała dziewczynka to śpiewa, a ja dodałam nasze foty pasujące mniej więcej do tekstu, zrobiłam ładne animacje więc mam nadzieje, że się spodoba, chce mu też kupić nową myszke bo mu się psuje + lampke do laptopa bo zawsze siedzi pociemku i psuje te swoje śliczne oczka.. Hmm.. tyle sobie przypomniałam ![]() A no i jeszcze mój TŻ obiecał mi że na moje urodziny sam uszyje mi misia.. ;D zobaczymy czy mu się uda, w każdym razie moim zdaniem to też jest dobry pomysł na prezent ![]() Po za tym dobrze jest porostu słuchać własnego TŻ, jak mi o coś marudzi to sobie to zapisuje, albo zapamiętuje i mam prezent bez głowienia się co by tu mu dać.. Przez te forum mam tyle pomysłów co by mu tu zrobić, ale wykorzystam je w swoim czasie ![]()
#671 |
Raczkowanie
|
Jak czytalam ten watek za pierwszym razem to tyle mialam pomyslow ze hoho ale pozapominalam i chyba musze jeszcze raz przeczytac
![]()
![]() |
#672 |
BAN stały
|
![]()
Witam!!
Mam mały problem pod koniec września mój mężczyzna ma swoje urodzinki ![]() ![]() Napiszcie co mogłabym zrobić, może ktoś z WAS juz przeżył takie niezapomniane urodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodziny chłopaka - pomóżcie:))
uzyj wyszukiwarki i bedziesz miala duuuuuuzo pomyslow....
#674 |
Rozeznanie
|
W sumie mam podobny problem, bo mój TŻ ma niedługo urodzinki, więc jestem ciekawa czy któraś z Was miała kiedyś jakiś orginzlny pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Dla jednego chłopaka niezapomniane urodziny to może być skok na bungee. Dla innego nie. Skąd mamy wiedzieć, co spodoba się Twojemu chłopakowi? Ty go znasz, nie my.
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
hehhe ja sama się zastanwiam nas prezentem dla mojego TŻ. On ma 27 lat jest poważny więc jakieś dziwactwa nie wchodzą w grę. Chciałabym, żeby prezent był elegancki, z dobrym smakiem itd. Myślałam, że kupię mu bransoletkę i coś dam do wygrawerowania... nic mi innego do głowy nie przychodzi... Może któraś z Was będzie mieć lepszy pomysł
![]() ![]()
#677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
BAN stały
|
No właśnie o to chodzi, nie kupię facetowi który ma 27 lat kubka ze swoim zdjęciem bo to płytkie trochę. Chodzi mi o coś szalonego, orginalnego... ale zarazem nie wydam na niego 150 zł bo to nie na tym polega!! interesuje sie piłką wiec wpadłam na pomysł, że może stworze mu jakąś płyte z najlepszymi urywkami meczy...
Piszcie może macie lepsze propozycje.... |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Rozeznanie
|
A mój TŻ ma już jutro urodzinki, ale mam już prezent...jak zwykle praktyczny.
![]()
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a może koszulkę jego ulubionej drużyny? moj uwielbia Lecha Poznań i na ich stronce są super koszulki....nie tylko takie w których oni grają ale też bardzo ładne polówki na wyjście.... normalnie extra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka :)
mam problem
![]() ![]() ![]() ![]()
#682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka :)
Cytat:
![]()
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie troche z innej beczki
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
jest taka mozliwosc ale grawerowanie trwa bardzo dlugo poniewaz nie robi tego sie tak jak u jubilera tylko laserem. musisz popytac
#685 | |
Rozeznanie
|
Dot.: co dac:P
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty dla naszych kochanych chlopaczkooof :D
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
w sklepie z zabawkami widzialam
![]()
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Mam problem z prezentem dla ojca na 60 urodziny. Jezeli chodzi o jego zainteresowania, to jest zapalonym grzybiarzem, a nawet jezeli nie ma sezonu to i tak w lesie siedzi. Napewno boleje trochę, że juz działki nie mamy. Tyle o mogę o niem powiedzieć. Wiem ze marzy mu sie porządna skórzana kurtka, ale 600 zł to duzo za duży wydatek. Myślałam o wdzianku surwiwalowym, ale tak na oko nie bardzo kupowac, z akcesoriów wyboru nie mam bo na dłuzsze wycieczki w teren pod namiot nie jeździ. Urodziny za tydzień, wiec duzo czasu nie mam. Prosze o porade, pomysł jakis.
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Mam wielki problem...:(Co mam kupić chłopakowi tak bez okazji??
hejka Wszystkim. Kobitki pomożcie mi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam wielki problem...:(Co mam kupić chłopakowi tak bez okazji??
Nie wiem jakie prezenty bierzesz pod uwagę. Mój TŻ kiedyś bardzo się ucieszył gdy dostał ode mnie uroczą kartkę, w której napisałam kilka słów o naszej miłości. To nie musi być wiersz, bo przecież nie każdy potrafi je pisać. Kartka nie była zrobiona przeze mnie, tylko kupiona. Jakaś taka kolorowa, z Prosiaczkiem i Kubusiem Puchatkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.