|
|
#661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V
Cytat:
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;69017686]Hikari widzę, że interesujesz się Japonią [/QUOTE]Tak choć teraz już mniej w tym siedzę. Nie to co kiedyś
|
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
Shawtty - jednak? I słusznie, ile można czekać
![]() Nie dziękuję hikari
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Michalova, tak, nie skreslam go, ale nie mogę się tak ograniczać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i prawidłowo ![]() Ja wychodzę z założenia,że co jakiś czas można się z kimś nowym spotkać -a nuż się uda, a jak nie to przecież właściwie nic się nie traci
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież w związku nie jestem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#666 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam szczęście - zerwałam w tym roku, potem byłam parę miesięcy singlem, byłam na 5 rankach z portali, a N. i tak poznałam przez znajomych.
|
|
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam na randkach z dwoma facetami, z jednym to było kilka spotkań, z drugim tylko jedno. Obu znałam z realu, bo nie mam jeszcze żadnego konta na portalu w Internecie
Takie pytanie: jeśli kogoś znacie od dawna i zaczyna coś między wami iskrzyc to idziecie z nimi na normalną jawna randkę ? Bo u mnie to wygląda tak, że "Idę na piwo z kolegą" i najczęściej jest tak, że on w tej friendzone zostaje. Myślicie że to trzeba wcześniej określić, żeby to się tak nie kończyło?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Poza tym nie wiem jak to się dzieje, ja mam mnóstwo znajomych i cały czas poznaje nowych ludzi, w tym dużo facetów. Więc to nie w tym tkwi problem, jak niektore z was pisaly, że w pracy same kobiety a po pracy okazji brak. A mimo to ciągle jestem singielka bo nie potrafię wyjść poza schemat kolega-kolezanka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie pamiętam kiedy byłem ostatni raz na randce z kimś " z poza internetu "
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam na chyba 5 randkach z internetu w tym roku i wszystkie to niewypał. Zdecydowanie lepsze kontakty na żywo łapie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Moj bilans jest taki:
Listopad- styczen - umawialam się z facetem poznanym w pracy ale jemu się odwidzialo bo niby jakaś ex do niego chciała wrócic ale to chyba ściema. 2 randki z tindera - niwypal Kejna randka z tindera chyba to byl marzec - z kolesiem spotykałam się jakieś 2 miesiące ale zauważyłam, że ma problem z alkoholem i olałam go. Potem poznałam faceta w realu, na spotkaniu językowym który super mi sie podobal. ( i w sumie podoba do dzisiaj) Mielismy kontakt codziennie. Pocałowałam go a on tez jakies wymigiwanki i texty o byłej.... Nie wiem po co ale kumplujemy sie i piszemy do siebie wciąż ale tylko po koleżensku. Potem miałam spotkanie na tinderze (to juz byl chyba wrzesien) i poznałam swoj ideal. Facet mi pasował pod kazdym względem. Byl moim ideałem z charakteru ale po dwóch miesiącach wrócil niby do swojej bylej z ktora byl 8 lat. Ostatnio bylam tylko na 1 randce z facetem poznanym na imprezie ale nic nie wyszlo. Wniosek?czuję, że mam mega pecha. Za każdym razem jak kogoś poznaje i wydaje mi sie fajny to dostaje kopa.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Moje podsumowanie. Mija pół roku od kiedy nie jestem z byłym.
1 randka tylko kawka nic specjalnego potem dłuższe kręcenie z 1 koleżka ale nie był dla mnie. Później koleś poznany na tinderze również fajnie spędziliśmy czas ale nie mój typ. Następne 3 randki z innym i też nie mój typ. Podsumowanie - wybredna? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
No i dzisiaj chyba zakończyłam znajomość z tym chłopakiem, który mieszka w Holandii. Stwierdził, że on liczył na coś więcej niż przyjaźń. I w moim odczuciu trochę chamsko z jego strony wyszło, bo stwierdził że ma już dosyć dużo przyjaciół i chyba nowych nie potrzebuje. No życie.
|
#674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moje podsumowanie wygląda tak: W styczniu poznałam pana P. Spotkaliśmy się jeszcze w luty. Potem rozeszło się po kościach. Dodam, że utrzymujemy kontakt do tej pory. On w okolicach marca usunął mnie z fb, ja w okolicach września go zablokowałam (na parę dni W maju spotkałam się z innym chłopakiem. Po pierwszej minucie randki doszłam do wniosku, że jednak pan P. jest mi przeznaczony i zaraz po randce do niego napisałam. Spotkałam się w czerwcu z panem P. - po raz kolejny nasze drogi się rozeszły. Ze złamanym sercem doszłam do wniosku, że muszę przecierpieć i mi przejdzie. W lipcu poznałam M. Był ideałem- takim mężczyzną, o którym całe życie marzyłam. Dalej tęskniłam za panem P. który moim ideałem nigdy nie był LOLKU nawet podobny do niego nie był.W sierpniu napisałam życzenia urodzinowe panu P. i się zaczęło od nowa ![]() We wrześniu go zablokowałam na fb - nie uzyskałam odpowiedzi co dalej z naszą znajomością, a M. naciskał. W październiku zaczęłam chodzić z M. Obiecałam sobie, że dam sobie spokój z panem P. Zerwałam z nim pod koniec października. Zgadnijcie dla kogo? ![]() Od tamtej pory nie widziałam pana P. ... |
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Moje podsumowanie:
początek roku pod znakiem byłego potem z dwa spotkania z netu - oba niezbyt oraz dwa spotkania ze znajomymi znajomych - również raczej niewypał Szczerze to w tym roku nie poznałam ŻADNEGO faceta, który by mi się spodobał i którym bym się zainteresowała. Nawet nie mam o kim fantazjować przed snem ![]() ![]() A od września nie byłam na żadnej randce - cisza i spokój
|
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
Ja to moze na 5 randkach bylam, nawet nie pamietam i nie za bardzo mnie to interesuje
Coraz czesciej mam przekonanie ze samej jest mi lepiej Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo trzeźwo się zachował - ja też zazwyczaj podobny tekst mam na propozycje przyjaźni W Twoim odczuciu chamsko bo nie widzi się w roli przyjaciela, w jego odczuciu też może chamsko bo nie dałaś mu szansy na coś więcej ![]() Classic i Liii wybredne dziewuszki z Was
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
ja tak miałam do pewnego czasu, zaraz będę mieć 26 lat i chyba zaczyna mi doskwierać samotność.
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolek - mógł to po prostu inaczej ubrać w słowa. Tak jakoś taktowniej.
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Michalova uznaj to jako komplement - poczuł się mocno rozczarowany Twoją deklaracją i w ten sposób wyraził swoje emocje
|
|
|
|
#681 | |||
|
Gotowa do ataku
|
mój ostatni ex to ewenement na skalę światową, kłamał w każdej sprawie, nawet do wieku nie potrafił się przyznać, a potem to już z góry leciały kłamstwa grubszego kalibru nie wspominając, że jest śmierdzącym leniem i patrzy tylko kogo by tu wykorzystać. Ale tak szczerze szczerze, to najbardziej obrzydził mi siebie w momencie, kiedy zaczął robić z siebie ofiarę losu i wiecznie było źle i smutno
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Witam, Modlę się, zeby ten tydzień się już wreszcie skończył, a ten dzień to już typowo ![]() Poważnie rozważam zmianę pracy, bo moja szefowa okazała się typem człowieka, którego nie jestem w stanie tolerować - prosto w oczy uśmiech i koleżanka, a za plecami fałsz fałszem fałsz pogania
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolek, mimo wszystko szkoda mi tej znajomości, bo dobrze się rozmawiało. Swobodnie, na przeróżne tematy. No ale cieszę się, że temat celów tej znajomości wypłynął prędzej niż później.
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku miałam 2 spotkania z 2 różnymi chłopakami z T. Z jednym mam mieć kolejne spotkanie w tym tygodniu.
Bilans bez szału xD ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- hahhahaha piękne <3 |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Michalova mogę się założyć że jemu też szkoda
![]() Classic no jak dziewczyny mają tam tylu adoratow to skromny Lolek nie ma szans się przebić
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha racja, też tego nie lubię.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja z większością mam normalny kontakt. W końcu są powody dla których byliśmy razem - dogadujemy się, uważamy się za fajnych ludzi, mamy wspólne tematy i podobne poczucie humoru. A to, że para z nas była kiepska to inna sprawa i nie czyni to ich w moich oczach nagle złymi/nieciekawymi ludźmi, albo takimi z którymi nie mam o czym rozmawiać.
Z osób, z którymi się spotykałam to mam dwóch, z którymi na piwo bym nie poszła. Pan numer jedne to raczej gość z którym się spotykałam, a nie typowy eks. Ale to ten co nagle bez słowa się przestał odzywać, a na moją próbę wyjaśnienia sytuacji wyrzucił mnie ze znajomych na fejsie. A jak się po kilku miesiącach spotkaliśmy, to się na mnie praktycznie bez słowa (najpierw się przywitał jak mnie zobaczył xD) rzucił i próbował się ze mną przespać o.O No z nim to nie mam o czym rozmawiać A Pan numer dwa, to Pan który "zapomniał" mi powiedzieć, że jestem "tą drugą". Bywałam u niego w pracy, wychodziliśmy ze wspólnymi znajomymi i razem byliśmy na wyjazdach. A potem okazało się, że on się z kimś już spotykał zanim zaczął spotykać się ze mną. I jakoś nie uznał za stosowne powiedzieć. A po kilku miesiącach jeszcze wyszło, że on jej mówił, że ja to jestem tylko koleżanką z pracy, która nawet nigdy u niego w domu nie była ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
), ale jednak regularnego seksu to mi brakuje ![]() A układy FF wszystkie mi się już rozsypały
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Mój eks ostatnio się odezwał po roku jakby nigdy nic. I chce się po nowym roku spotkać i pogadać. Jedynie podejrzany był tekst: "Nie miałem odwagi wcześniej Ci tego napisać bo bałem się, że odmówisz". Mam jednak nadzieję, że nie ma żadnych niecnych planów
.
Edytowane przez kasia5266 Czas edycji: 2016-12-28 o 21:09 |
|
|
|
#689 |
|
Konto usunięte
|
Do mnie exi się odzywają i najczęściej zaczyna się od niewinnego "Co u Ciebie? Chcesz na piwko?" a kończy na "U Ciebie, dziś wieczorem?"
|
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w układzie FF bym się nie odnalazła. Tak źle i tak niedobrze Dobrze, że czasem chociaż coś ciekawego mi się śni
Edytowane przez Classic Czas edycji: 2016-12-28 o 21:11 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

a właściwie mężczyzny, bo jest ciut starszy.
choć teraz już mniej w tym siedzę. Nie to co kiedyś