![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
![]()
Laska z tego kotlet tv zdecydowanie za mało wyjaśnia, no ale jak się wrzuca przepis na surówkę z marchewki z jabłkiem, czyli idzie na ilość a nie na jakość to tak jest i później mamy wszystkie sto pytań do Australii.
Śliweczka dokładnie, jak Twoje dziecko jest cicho wiedz, że cos się dzieje.
![]() |
#662 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
AAAA do tego raczkowanie poszło pelna para i tylko słychać jak przebiera tymi małymi pacłapkami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Australia zajrzałam Ignasiowi w paszcze a tam dwa zęby na dole ;p hhaha |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Nasz piernik już gotowy
![]() Kasiu dziękuję za przepis i inspirację ![]() Piernik jest obłędny ![]() ![]() ![]() IMG_20161221_132158.jpg
#664 |
Zakorzenienie
|
Sliweczka widać, obstawiam najbliższe dni . Padłam z tego lizania klapka hahah
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Zabijecie mnie tym pisaniem o piernikach. I jeszcze te smakowite zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas samo wyrżnięcie (czy jak to się nazywa) bezproblemowe, ale jak już wyszły, to bity tydzień było takie marudzenie, że masakra ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#667 |
Rozeznanie
|
Honcia robisz smaka, ale ja mojego nie ruszam do piatku chociaz slinla cieknie
![]() A tak w ogole dzien dobry. Bylam dzisiaj na paznokciach oczywiście Oliwia ze mną. Wzielam jej kilka zabawek i grzecznie siedziala 1,5 h w miedzyczasie karmienie zaliczyla ![]() Sliweczko Ignas sam sobie diete rozszerza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość że klapek wymyty pod prysznicem to jeszcze odkażony chlorem😂 Cytat:
Dlugo mieszkam osobno więc pępowinka odcięta. Poza tym pierwszą Wigilię bez rodziców spędziłam z narzeczonym w Irlandii. Miałam do wyboru albo święta z rodzicami w Pl albo z narzeczonym w Irlandii. A że ogólnie rzadko widywalismy się to wiadomo co wybrałam. Poza tym, tak jak kiedyś wspominlam , moja mama odleciala niezdrowo w stronę kościola i relacje nam się bardzo popsuły. Jakoś mam wrażenie, że spotykamy się bo tak wypada a nie dlatego, że ma potrzebę i chęć nas zaprosić i spędzić z nami czas. Smutne ale co zrobić. Ale za to mam cudowna moją małą rodzinkę i z nimi święta są cudowne... Cytat:
Brawo za udany debiut! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Kasia wow 😲 super , ja to sama sobie nie mogę w spokoju zrobić a co dopiero w salonie. Ostatnio jak jeden spał to drugi przyszedł i autkami miedzy lampa a lakierami jeździł
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||||
Ania
|
Witam
![]() Hania śpi, ja nadrabiam. Moje dziecko od wczoraj nie chce za bardzo obiadku jeść, tzn innego niż mleko.. no nic, nie to nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja ostatnio lizała dywan..(u rodziców w pokoju jest). Akurat było przed odkurzaniem..... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój mąż nie chce jechać do siebie na Święta, właśnie dlatego, że nie chce sztuczności... Tyle, że u niego z innego powodu wszystko jest nie tak jak powinno. Ja nie rozumiem i nie zrozumiem nigdy... U mnie jest kochająca, wspierająca się rodzina. U niego nie. I męzowi jest z tym cholernie źle, ale nie wie, co zrobić, żeby było ok. Strasznie go to gryzie i boli... Ech, nie umiem tego chyba nawet opisać,musiałabym tu pół strony nabazgrać.....
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Konto usunięte
|
Temat może niezbyt świąteczny, a już na pewno nie piernikowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||
Rozeznanie
|
Kasia- wow! ale że wytrzymała tak długo
![]() Na szczęście zadzwoniła mi siostra, że właśnie jest w gabinecie i że pani kosmetyczka mnie prosi żebym przyszła pół godziny później. Oczywiście nikomu się nie przyznałam, że zapomniałabym gdyby nie ten telefon ;-) Leona do nosidełka i mi siostra w gabinecie zabawiła te pół godzinki więc dobrze wyszło, że akurat miała wizytę zaraz przede mną ![]() Śliweczka- to by sobie z Leonem podali rączkę. Twój lubi klapki, mój pantofle ![]() Paulina- są też takie wirusy, że gorączka tylko 1 dzień. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Rozeznanie
|
Sliweczka ja na hemoroidy mialam procto eze. Ale czasami jeszcze mam z nimi problem, moze powinnam do lekarza z tym pojsc hmm sama nie wiem?
Zebrah az tak zle po ciazy z przebarwienia ze na laser sie zdecydowałas? Ja bym kiedys chciala laserowo sobie nogi wydepilowac 😀 |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
Kasia, niestety ale nie dało się chodzić z takimi plamami na buzi, bo to wyglądało jakbym miała coś brudnego miejscami. Typowa ostuda. Trochę samo zeszło, ale resztę tępię laserem już od końca września. Efekt widać- ale nie zeszło całkiem.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Kurde, nie doczytałam i myślałam, że chodzi o rozstępy... A tu takie coś, o rany! A lepiej wygląda chociaż po tych zabiegach ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-12-21 o 18:55 Powód: Ogłoszenie w cytacie. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo ja mam drewno do połupania i ogródek do przekopania i ogród do wyrównania... Ale kolezanka pierwsza była ![]()
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-12-21 o 18:55 Powód: Ogłoszenie w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Konto usunięte
|
zebrah ja miałam mnóstwo takich plam na czole, bliżej linii włosów i zbledły gdy słońce przestało mocno świecić. Mi się pojawiły już przed ciążą, w roku w którym skończyłam 30 lat
![]() Latem pewnie znowu zciemnieją pomimo, że się nie opalam ... Drogi taki laser? A nie samotnej ? Też by mi się pomoc w porządkach w domu przydała ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-12-21 o 18:56 Powód: Ogłoszenie w cytacie. |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie jak byłam u proktologa po pierwszym porodzie to mowil, że lepiej maścią smarować niż czopki. Kiedyś jeszcze stosowalam Procto glyvenol, też ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Sliweczka ja jeszcze się bujam z nimi. Moja fizjo robiła mi terapię manualną i jeden pięknie się wchłoną ale wylazł znów po osłabieniu chorobą , mam jeszcze ćwiczenia i musze przyznać że jak ćwiczyłam to nie doskwierały. Przez chorobę przestałam, muszę wrócić
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Rozeznanie
|
Sliweczko pierogi sama sobie wymyśliłam bo teście zawsze kupują na wigilię a u mnie zawsze były robione domowe a na ich Wigilii nigdy mi nic nie smakuje to stwierdziłam że chociaż dobrych pierogów pojem. No więc obiecalam że zrobię to nie będę się wycofywac.
Szczepienie mamy zaliczone, Mały wazy 7590g, 68cm długi ale Pani powiedziała że za bardzo sie kręcił więc ręki nie da obciac ![]() Zdrowy, bardzo ładnie się rozwija, ale pani doktor wysłuchała też szmer na serduszku który się już kiedyś pojawił więc dostaliśmy skierowanie do kardiologa dzieciecego, przy okazji też na morfologię, żelazo i chyba ob. Podoba mi się ta nowa pediatra. Wszystko obejrzała, dokładnie zbadała. Zajrzała do gardła, do uszu obejrzała go dokładnie łącznie z tym co pod pielucha. Generalnie na plus. Piszę tego posta od południa... Wiec edit: wrocilismy z zakupów. Franek został z dziadkami, my "obskoczylismy" parę sklepów. To obskoczenie trwało ponad 4 godziny... Zgroza ![]() Wszystko załatwione, prezenty z glowy, chyba mamy już wszystko na święta. Pieniędzy poszło baaardzo dużo. Aż byłam zdziwiona że tyle. No coz, ponad 700 nie nasze, a zakupów mało co. Aaa i kupiliśmy Frankowi prezent pod choinkę! Cudne adaśki, takie słodkie *.* Jak nie zapomnę to jutro podrzuce fotke ![]() Teraz ogarnelam sobie trochę pazurki bo tragicznie już wyglądały. Wiecie że odkąd Franek jest na świecie nie wycinalam skórek? :O masakra. Od czasu do czasu odsunelam. Wiec dziś trochę z tym posiedziałam w ramach odstresowania ![]() Uff no to czytam Was dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kiedyś myłam Krzysiowi gryzaki za każdym razem jak dotknęły podłogi. Teraz myślę sobie "oj, odkurzane było" Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
Majkela ale zaszalalas z tą kurtka ;p a nie możesz zwrócić i kupić cieplejszej?
![]() Paulina pewnie masz rację że kwestia przyzwyczajenia, zresztą co by nie mowic, zawsze łatwiej jak w domu jest druga osoba bo można chociaż na moment malucha podrzucic ![]() Co do wolnego to jest jeszcze opcja że dostanie jednak teraz. Sprawa wygląda tak że przełożony nikomu nie podpisał urlopów bo się pokłócił z prezesem i miał zły humor. Wiec się wylądował. Ale może jak ochlonal na drugi dzień to mu przeszło i podpisał, okaże się jak w piątek tz pójdzie do pracy. Ahh hemoroidy, mnie chyba też trochę mecza. Tzn niby jest ok ale od czasu do czasu zaczynają bolec. Moze tez powinnam to wyleczyć.? Kasiu oj tak, depilacja laserowa byłaby super! Nienawidzę golić nóg:p Czekam na tz bo pojechał pomoc koledze z popsutym autem, ma być za parę min, po drodze wstąpi po chinczyka, mamy piwko, zaszalalam i mam radlera 2% ciekawe czy się upije. ;p miłej nocki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Lena- po przerwie z ciążą i kp to się samym zapachem piwa upijesz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tej depilacji lasetowej to kiedys już miałam pisać. Jesli kiedys będę miała kasę na zbyciu to pierwsze co robię to bożenę/grażynę na zero! ![]() ![]()
![]() |
#687 |
Konto usunięte
|
Sliweczka mi po porodzie pomógł posterisan masc. Jakiś czas potem koledzy wrócili i pójść nie chcieli, zamowilan na Gemini czopki i zanim zdazylam użyć zniknęli.
Widzę ze kolega nie odpuszcza z ogloszeniami. Brawa za szybkie reakcje Moderatorki 👏 Honcia zjadam wzrokiem ten Twój piernik 😍 Soffinka brawa dla ignasia za ząbki, oby dalej wychodziły mu tak niezauważalnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
Honcia a cala bozene da radae? Bo np woskiem to niebardzo mozna z tego co wiem. A przynajmniej ja bym nie ryzykowala bólu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
Konto usunięte
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Cytat:
Jak będzie to wracać to pójdę do lekarza, może przepisze coś na receptę ![]() Cytat:
Muszę zapisać sobie te zalecenia i kupić co trzeba ![]() Ignaś już miał 3 pobudki. Dopóki leżę obok jest ok. W ogóle dzisiaj na przedpołudnowej drzemce chciałam jak zawsze go odessać i iść coś zrobić ale się nie dało. Co mu cyca z buzi wytargałam to się budził. Dopiero chyba po 20 minutach i za piątym razem się udało. Upiekłam dzisiaj duuużo ciasteczek. Jutro będę je przekładać marmoladą ![]() I jeszcze przyszły mi piórka do zrobienia choinki. Oj, za dużo tego wszystkiego ![]() Zmykam spać. Dobrej nocy wszystkim! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.