|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
Mój fryz to jakby irokez z podpiętych loków
no dobra-nie lubię się obnażać,ale samej też zdjęcia też mi pomogły,więc rzucę kilka.Oglądać szybciutko,bo pewno wymażę niedługo no dobra za duże są więc wrzucam linki niech wam będzie http://www.fotobern.fc.pl/01072006k/Pages/Page1.htm http://www.fotobern.fc.pl/01072006p/Pages/Page1.htm |
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja ogólnie lubię minimalizm,więc może nie powinnaś się sugerować
|
|
|
|
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie mam pewne obawy ze zestaw szal + rękawiczki to przeladowanie ...
A zdjęcia (bohaterowie zdjęc) bardzo mi sie podobają
|
#664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pięknie razem wyglądacie, ale się rozmarzyłam, nie mogę się już doczekać 29 ![]() Włosy świetnie miałaś upięte, chyba ściągnę od Ciebie tą fryzurkę. Wczoraj rozprostowałam sobie włosy, trwało to 3 godz, a efekt... Tragedia! Zobaczyłam przed lustrem zupełnie inną osobę. Wszyscy którzy mnie widzieli aż się krzywili, a mój Tomek.. szkoda gadać, kazał mi zaraz myć włosy ![]() Chyba jednak zostanę przy moich kręciołkach i wymyślę fryzurkę podobną do annLee Pozdrawiam
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
heheh... jak to jest ... ja mam proste wlosy a marzę o kreconych
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
a ja przypełzłam z forum zrzucaczkowego.
ann lee, te 2 foto suuuuuuper wyszłaś, prawdziwa kobietka Zyczę szczęścia dziewczyny i zazdroszczę. |
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
dodam,że naturalne moje to proste jak druty chciałam prostego iroka,ale mój fryzjer widział mnie w lokach i oto kompromis i byłam super zadowolona polecam |
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
AnnLee piekne fotki, piekna mialas fryzurkę!!!
Jak teraz ogladam te zdjęcia to mi lekko łezka stanęlą w oku, bo rozmarzylam sie o wlasnym śłubie!!! Nie moge się doczekac tego 29 lipca!!!! Zycze duzo szczescia i milosci na nowej drodze zycia! ![]() P.S. Jak to jest czuc sie meżatką???...jest tak samo jak przedtem czy jakos inaczej? )) ciekawi mnie to!Pozdrawiam! **
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to jest być mężatką? hmmm....fajnie wiesz,to wszystko tak szybko się działo,że czasem myślę,że to sen był że to nie ja pierwsze 3dni praktycznie przespaliśmy tak bylismy padnięci ale przyjemna jest świadomość posiadania swojego miśka już na zawsze sam chętnie ją nosi...i mówi do mnie żono uśmiech mam ciągle od ucha do ucha on zresztą też jakoś tak....przyjemniutko i milutko trudno określić jakby nic się nie zmieniło a jednak mała różnica jest ale przyjemna bardzo sama niedługo zobaczysz wszystko wyjdzie super-zobaczysz ale inaczej niż sobie wyobrażałaś to na pewno bo tego nie da się wyobrazić po prostu ale jest cudnie i oby trwało jak najdłużej |
|
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
annLee, patrzę i patrze i coraz bardziej podoba to co widze
Twoja "stylizacja" bardzo wyróznia sie sposrod wszystkiego co jest na tym forum, wygladasz dokładnie tak jak powinna wygladac panna młoda - kobieco i bardzo elegancko. Nie zadna tam niespełniona księzniczka w puchatej sukenusi czy słodka pastereczka w falbankach ... wyolbrzymiam wiem, ale po to zeby podkreslic ze Twój minimalizm sprawdza się ... wszystko wyważone i dokładnie takie jak byc powinno ... i ta fryzura - dopełnienie wszystkiego ... Bardzo, bardzo miło oglada mi sie te zdjęcia
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
AnnLee dziekuje za odpowiedz
![]() Nio tak niedlugo sie przekonam;]...przekonamy wszystkie lipcówki ![]() Czasami mi sie wydaje,ze małżenstwo to uzdrowi mój związek z nim, tzn. będzie lepiej...chociaz to wszystko jest względne Ostatnio coś nam sie nie uklada (( On jest taki nieczuly (Przepraszam dziewczyny,ze tak sie tu żale...ale ostatnio mi jest strasznie smutno!! Nie wiem ...on chyba wie,ze mnie juz ma i juz sie tak nie stara (Czasami jest taki kochany i slodki...a czasami taki bezwzgledny....nie iwm zupelnie dlaczego (Jeszce raz przepraszam.....ale jakos mi źle ![]() Mam nadzieje,ze to taka chandra przed śłubem...chce miec to juz za sobą i odetchnąć! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zmienosci nastrojów to przecez kazdy ma swoje dobre i zle dni - byle te drugie zadzaly sie jak najzadziej ... Generalne takie zachowanie zwalam na nerwówke przedslubną ...
|
|
#673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Koledzy, którzy są juz po ślubie opowiadali mi, że strasznie się stresowali, byli nieznośni, gorsi niż "baby" I tylko udają, że ich nic nie obchodzi Będzie dobrze Chciałam też zauważyć, że jutro kolejne lipcówki nie będą już pannami: gosiah, adzik27, e.m.i.l.k.a, Marshiana, Nele WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY. OBY TEN DZIEŃ BYŁ NAJPIĘKNIEJSZYM DNIEM W WASZYM ŻYCIU. ŻEBY WSZYTKO SIĘ UDAŁO NA ŚLUBIE I W DALSZYM, WSPÓLNYM JUŻ ŻYCIU Pozdrawiam
|
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
Marzka82 i Wiktorynka dziękuje!
Wlasnie juz jutro kolejne lipcówki ubywają!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO na nowej drodze zycia!!!!!
|
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie mysle ze to przygotowywanie to jest niezla szkola zycia i trening kompromisu
. Zastanawiam sie, gdybym to wszystko, co wiem teraz wiedziala rok temu, czy nie pokusilabym sie o wynajecie koordynatora? (Mialabym się na kim wyzywac bez uszczerbku na zwiazku ) Z drugiej strony takie doswiadczenie to cos waznego .... hmmm
|
#676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic więcej
|
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Hm, hm... To już jutro...
Zostało mniej czasu niż 24 godziny... Stresujecie się bardzo? Bo ja jakoś mniej - może dlatego, że się dzisiaj pokłóciłam z matką, więc przez pół dnia myślałam o czymś innym. Czuję, że będzie pięknie Pewnie inaczej, niż się spodziewam - piękniej?
|
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego 8-lipcóweczki. Jak już odpoczniecie to czekamy na relację i fotki.
|
|
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego dobrego dziewczynki w Waszym wspólnym nowym życiu, dużo szczęścia, radości i młości
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
annLee pięknie wyglądaliście i cudne zdjęcia.
Pozdrawiam |
|
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
dołączam się do życzeń
|
#682 |
|
Rozeznanie
|
No to się zaczęło
...
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tez się zaczęło
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
skladam zyczenia wszystkiego co moze was spotkac najlepszego na waszej wspolnej drodze zycia.
mam nadzieje ze dobrze sie teraz bawicie ![]() troche zazdrosze tym ktorzy maja juz slub za soba, ja tez chcialabym byc po tych wszystkich przygotowaniach (i nie tylko ja, bo wszyscy ktorzy biora w nich udzial). mamy pecha w zwiazku z naszym slubem: po pierwsze bedzie tylko ok 50% zaproszonych gosci, a po drugie siostra tz od kilku dni jest w szpitalu i jeszcze niewiadomo czy wyjdzie do slubu, nie mowiac o tym ze nie bedzie mogla sie za bardzo bawic (ale jestesmy dobrej mysli). a po za tym to ostatnie dociagniecia z lista gosci i noclegami. glowny temat?? POGODA!! czy utrzyma sie upal, czy tez nie! ja mam troche nadzieje ze bedzie jeszcze ladnie, bo po slubie jedziemy nad nasze polskie morze i ladna pogoda jest wskazana. |
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
acha!!
zapomnialam sie pochwalic. moja sukienka wisi juz w domku. bede mial welon do kostek (w ktorym bede chciala wytrzymac jak najdluzej), diademik i rekawiczki (do ktorych tak do konca nie jestem przekonana). mam zamowiony bukiet i "dekorecje" na auto. jeszcze nie rozmawialismy z dj. jeszcze nie wiemy co wybrac na pierwszy taniec. moze wy cos podpowiecie? w poniedzialek mam dzwonic z potwierdzeniem ilosci osob. |
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!!! uff jak goraco, wlasnie zrobilam sobie mala przerwe w nauce, bo jutro mam obrone pracy mgr
Wyszlam na chwile na ogrod sobie poprzypominac i przy okazji troche opalic, bo blada jestem jak mleko ) ale nie da sie wyttzymac!!!!![]() Ja jestem coraz bardziej "znerwicowana" chyba w dobrym tego slowa znaczeniu...Moje Kochanie tez...hehe widze to po nim, bo jak dotad strugał odważnego ))))Na pierwszy taniec tez jeszce nie wiemy....mnie sie podoba "chce tu zostac" sumptuastic..slowa są wedlug mnie odpowiednie...Jak sądzicie???? ale jeszce nie wiemy![]() Ja szczerze mowiac nie chialabym,zeby w dniu slubu bylo tak gorąco..utopie sie w tej sukni (...Tak 23 st. bylo by cool![]() Mnie tez strasznie ciagnie w tym roku nad polskie morze...rok temu bylismy w Lebie i bylo super!!!! Teskni mis ie roche, tym bardziej,ze aura jest wysmienita na polskie morze )Oki pozdrowka ide dalej kuc.... Buzka!!!
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
my wlasnie w tym roku jedziemy do Leby. bylismy tam dwa lata temu, i tak bardzo nam sie podobalo ze postanowilismy tam wrocic.
a pogoda faktycznie jest wymarzona nad nasze morze, ale obawiam sie ze nie wytrzyma do naszego wyjazdu. jeszcze tylko tydzien i jedziemy do Leby. |
|
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
heh a weicie moze jaka pogoda ma być w sobote?? perspektywa przebycia całego dnia i nocy w sukni mnie przeraza;/ fakt ze sala jest klimatyzowana a na dworze amioty ale jakoś... wolałabym lekki chłodek! Kurcze! za tydzień o tej porze bede już meżatką!! aaaa pozostało 6 dni!!!
|
|
|
|
#689 |
|
Rozeznanie
|
Ewela, trzymam kciuki, ja w środę obroniłam magistra i otrzymałam 5
, więc jestem baaardzo szczęśliwa, choć na samej obronie byłam tak zestresowana, że gdyby ocena na dyplomie zależała od obrony, to na pewno 5 bym nie miała... A poza tym to moje przygotowania do wesela i ślubu są bardzo jakieś takie powolne... Ale trzeba zacząć działać
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Zamilkalam na tydzien przed pierwszym slubem,bo mielismy wiele spraw do zalatwienia i biegalismy jak szaleni na prawo i lewo.Ciezko bylo mi znalezc nawert chwile by napisac do rodzinki!
W skrocie piszac: wszystko przebieglo ok, tylko za szybko!! Goscie zaczeli rozchodzic sie po polnocy!!! A ja nie natanczylam sie prawie wcale!! Moj obecny juz maz obiecuje ,ze nadrobimy to w Polsce! Mam nadzieje!!! Najbardziej wykonczyla mnie sesja zdieciowa z goscmi w pelnym sloncu. Trwalo to 1,5h a temperatura w cieniu wynosila 39 stopni. Wczoraj byly poprawiny w domu z najblizsza rodzina. Bylo sympatycznie i wesolo choc pogoda nas strasznie meczyla, bo bylo ciezkie powietrze! Dzis wraz z moimi rodzicami i tesciami oraz moja siostra jedziemy na kilka dni nad morze odpoczac! Wszyscy na to zasluzylismy!! A sily trzeba odzyskac przed kolejna bieganina i slubem w polsce. Wydaje mi sie,ze slub w Polsce bedzie dla mnie bardziej stresujacy, bo tam bedzie cala moja najblizsza rodzina,ktora zna mnie od dziecka! Dzieki za zyczenia!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

(( On jest taki nieczuly

Wyszlam na chwile na ogrod sobie poprzypominac i przy okazji troche opalic, bo blada jestem jak mleko