![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
Mój fryz to jakby irokez z podpiętych loków
![]() no dobra-nie lubię się obnażać,ale samej też zdjęcia też mi pomogły,więc rzucę kilka.Oglądać szybciutko,bo pewno wymażę niedługo ![]() no dobra za duże są więc wrzucam linki niech wam będzie ![]() http://www.fotobern.fc.pl/01072006k/Pages/Page1.htm http://www.fotobern.fc.pl/01072006p/Pages/Page1.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja ogólnie lubię minimalizm,więc może nie powinnaś się sugerować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zadomowienie
|
No wlasnie mam pewne obawy ze zestaw szal + rękawiczki to przeladowanie ...
A zdjęcia (bohaterowie zdjęc) bardzo mi sie podobają ![]()
#664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pięknie razem wyglądacie, ale się rozmarzyłam, nie mogę się już doczekać 29 ![]() Włosy świetnie miałaś upięte, chyba ściągnę od Ciebie tą fryzurkę. Wczoraj rozprostowałam sobie włosy, trwało to 3 godz, a efekt... Tragedia! Zobaczyłam przed lustrem zupełnie inną osobę. Wszyscy którzy mnie widzieli aż się krzywili, a mój Tomek.. szkoda gadać, kazał mi zaraz myć włosy ![]() Chyba jednak zostanę przy moich kręciołkach i wymyślę fryzurkę podobną do annLee ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
heheh... jak to jest ... ja mam proste wlosy a marzę o kreconych
![]()
#666 |
Raczkowanie
|
a ja przypełzłam z forum zrzucaczkowego.
ann lee, te 2 foto suuuuuuper wyszłaś, prawdziwa kobietka ![]() Zyczę szczęścia dziewczyny i zazdroszczę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() dodam,że naturalne moje to proste jak druty ![]() chciałam prostego iroka,ale mój fryzjer widział mnie w lokach i oto kompromis ![]() i byłam super zadowolona ![]() polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
AnnLee piekne fotki, piekna mialas fryzurkę!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak teraz ogladam te zdjęcia to mi lekko łezka stanęlą w oku, bo rozmarzylam sie o wlasnym śłubie!!! Nie moge się doczekac tego 29 lipca!!!! Zycze duzo szczescia i milosci na nowej drodze zycia! ![]() P.S. Jak to jest czuc sie meżatką???...jest tak samo jak przedtem czy jakos inaczej? ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to jest być mężatką? hmmm....fajnie ![]() wiesz,to wszystko tak szybko się działo,że czasem myślę,że to sen był że to nie ja ![]() pierwsze 3dni praktycznie przespaliśmy tak bylismy padnięci ![]() ale przyjemna jest świadomość posiadania swojego miśka już na zawsze ![]() ![]() ![]() uśmiech mam ciągle od ucha do ucha ![]() on zresztą też ![]() jakoś tak....przyjemniutko i milutko trudno określić jakby nic się nie zmieniło a jednak mała różnica jest ale przyjemna bardzo sama niedługo zobaczysz ![]() wszystko wyjdzie super-zobaczysz ale inaczej niż sobie wyobrażałaś to na pewno bo tego nie da się wyobrazić po prostu ![]() ale jest cudnie i oby trwało jak najdłużej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
annLee, patrzę i patrze i coraz bardziej podoba to co widze
![]() Twoja "stylizacja" bardzo wyróznia sie sposrod wszystkiego co jest na tym forum, wygladasz dokładnie tak jak powinna wygladac panna młoda - kobieco i bardzo elegancko. Nie zadna tam niespełniona księzniczka w puchatej sukenusi czy słodka pastereczka w falbankach ... wyolbrzymiam wiem, ale po to zeby podkreslic ze Twój minimalizm sprawdza się ... wszystko wyważone i dokładnie takie jak byc powinno ... i ta fryzura - dopełnienie wszystkiego ... Bardzo, bardzo miło oglada mi sie te zdjęcia ![]()
#671 |
Raczkowanie
|
AnnLee dziekuje za odpowiedz
![]() ![]() Nio tak niedlugo sie przekonam;]...przekonamy wszystkie lipcówki ![]() Czasami mi sie wydaje,ze małżenstwo to uzdrowi mój związek z nim, tzn. będzie lepiej...chociaz to wszystko jest względne ![]() Ostatnio coś nam sie nie uklada ![]() ![]() Przepraszam dziewczyny,ze tak sie tu żale...ale ostatnio mi jest strasznie smutno!! Nie wiem ...on chyba wie,ze mnie juz ma i juz sie tak nie stara ![]() Czasami jest taki kochany i slodki...a czasami taki bezwzgledny....nie iwm zupelnie dlaczego ![]() Jeszce raz przepraszam.....ale jakos mi źle ![]() Mam nadzieje,ze to taka chandra przed śłubem...chce miec to juz za sobą i odetchnąć! |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zmienosci nastrojów to przecez kazdy ma swoje dobre i zle dni - byle te drugie zadzaly sie jak najzadziej ![]() ![]()
![]() |
#673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Koledzy, którzy są juz po ślubie opowiadali mi, że strasznie się stresowali, byli nieznośni, gorsi niż "baby" ![]() ![]() Będzie dobrze ![]() Chciałam też zauważyć, że jutro kolejne lipcówki nie będą już pannami: gosiah, adzik27, e.m.i.l.k.a, Marshiana, Nele WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY. OBY TEN DZIEŃ BYŁ NAJPIĘKNIEJSZYM DNIEM W WASZYM ŻYCIU. ŻEBY WSZYTKO SIĘ UDAŁO NA ŚLUBIE I W DALSZYM, WSPÓLNYM JUŻ ŻYCIU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Marzka82 i Wiktorynka dziękuje!
![]() Wlasnie juz jutro kolejne lipcówki ubywają!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO na nowej drodze zycia!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zadomowienie
|
Tak sobie mysle ze to przygotowywanie to jest niezla szkola zycia i trening kompromisu
![]() Zastanawiam sie, gdybym to wszystko, co wiem teraz wiedziala rok temu, czy nie pokusilabym sie o wynajecie koordynatora? (Mialabym się na kim wyzywac bez uszczerbku na zwiazku ![]() Z drugiej strony takie doswiadczenie to cos waznego .... hmmm
#676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nic więcej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Hm, hm... To już jutro...
![]() Zostało mniej czasu niż 24 godziny... ![]() Stresujecie się bardzo? Bo ja jakoś mniej - może dlatego, że się dzisiaj pokłóciłam z matką, więc przez pół dnia myślałam o czymś innym. Czuję, że będzie pięknie ![]() ![]() ![]() Pewnie inaczej, niż się spodziewam - piękniej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego 8-lipcóweczki. Jak już odpoczniecie to czekamy na relację i fotki.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego dobrego dziewczynki w Waszym wspólnym nowym życiu, dużo szczęścia, radości i młości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
annLee pięknie wyglądaliście i cudne zdjęcia.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Rozeznanie
|
dołączam się do życzeń
#682 |
Rozeznanie
|
No to się zaczęło
![]()
#683 |
Raczkowanie
|
u mnie tez się zaczęło
![]()
#684 |
Raczkowanie
|
skladam zyczenia wszystkiego co moze was spotkac najlepszego na waszej wspolnej drodze zycia.
mam nadzieje ze dobrze sie teraz bawicie ![]() troche zazdrosze tym ktorzy maja juz slub za soba, ja tez chcialabym byc po tych wszystkich przygotowaniach (i nie tylko ja, bo wszyscy ktorzy biora w nich udzial). mamy pecha w zwiazku z naszym slubem: po pierwsze bedzie tylko ok 50% zaproszonych gosci, a po drugie siostra tz od kilku dni jest w szpitalu i jeszcze niewiadomo czy wyjdzie do slubu, nie mowiac o tym ze nie bedzie mogla sie za bardzo bawic (ale jestesmy dobrej mysli). a po za tym to ostatnie dociagniecia z lista gosci i noclegami. glowny temat?? POGODA!! czy utrzyma sie upal, czy tez nie! ja mam troche nadzieje ze bedzie jeszcze ladnie, bo po slubie jedziemy nad nasze polskie morze i ladna pogoda jest wskazana. |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
acha!!
zapomnialam sie pochwalic. moja sukienka wisi juz w domku. bede mial welon do kostek (w ktorym bede chciala wytrzymac jak najdluzej), diademik i rekawiczki (do ktorych tak do konca nie jestem przekonana). mam zamowiony bukiet i "dekorecje" na auto. jeszcze nie rozmawialismy z dj. jeszcze nie wiemy co wybrac na pierwszy taniec. moze wy cos podpowiecie? w poniedzialek mam dzwonic z potwierdzeniem ilosci osob. |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!!! uff jak goraco, wlasnie zrobilam sobie mala przerwe w nauce, bo jutro mam obrone pracy mgr
![]() ![]() ![]() Ja jestem coraz bardziej "znerwicowana" chyba w dobrym tego slowa znaczeniu...Moje Kochanie tez...hehe widze to po nim, bo jak dotad strugał odważnego ![]() Na pierwszy taniec tez jeszce nie wiemy....mnie sie podoba "chce tu zostac" sumptuastic..slowa są wedlug mnie odpowiednie...Jak sądzicie???? ![]() ![]() Ja szczerze mowiac nie chialabym,zeby w dniu slubu bylo tak gorąco..utopie sie w tej sukni ![]() ![]() Mnie tez strasznie ciagnie w tym roku nad polskie morze...rok temu bylismy w Lebie i bylo super!!!! Teskni mis ie roche, tym bardziej,ze aura jest wysmienita na polskie morze ![]() Oki pozdrowka ide dalej kuc.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
my wlasnie w tym roku jedziemy do Leby. bylismy tam dwa lata temu, i tak bardzo nam sie podobalo ze postanowilismy tam wrocic.
a pogoda faktycznie jest wymarzona nad nasze morze, ale obawiam sie ze nie wytrzyma do naszego wyjazdu. jeszcze tylko tydzien i jedziemy do Leby. |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
heh a weicie moze jaka pogoda ma być w sobote?? perspektywa przebycia całego dnia i nocy w sukni mnie przeraza;/ fakt ze sala jest klimatyzowana a na dworze amioty ale jakoś... wolałabym lekki chłodek! Kurcze! za tydzień o tej porze bede już meżatką!! aaaa pozostało 6 dni!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
Ewela, trzymam kciuki, ja w środę obroniłam magistra i otrzymałam 5
![]() A poza tym to moje przygotowania do wesela i ślubu są bardzo jakieś takie powolne... ![]()
#690 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Zamilkalam na tydzien przed pierwszym slubem,bo mielismy wiele spraw do zalatwienia i biegalismy jak szaleni na prawo i lewo.Ciezko bylo mi znalezc nawert chwile by napisac do rodzinki!
W skrocie piszac: wszystko przebieglo ok, tylko za szybko!! Goscie zaczeli rozchodzic sie po polnocy!!! A ja nie natanczylam sie prawie wcale!! Moj obecny juz maz obiecuje ,ze nadrobimy to w Polsce! Mam nadzieje!!! Najbardziej wykonczyla mnie sesja zdieciowa z goscmi w pelnym sloncu. Trwalo to 1,5h a temperatura w cieniu wynosila 39 stopni. Wczoraj byly poprawiny w domu z najblizsza rodzina. Bylo sympatycznie i wesolo choc pogoda nas strasznie meczyla, bo bylo ciezkie powietrze! Dzis wraz z moimi rodzicami i tesciami oraz moja siostra jedziemy na kilka dni nad morze odpoczac! Wszyscy na to zasluzylismy!! A sily trzeba odzyskac przed kolejna bieganina i slubem w polsce. Wydaje mi sie,ze slub w Polsce bedzie dla mnie bardziej stresujacy, bo tam bedzie cala moja najblizsza rodzina,ktora zna mnie od dziecka! ![]() Dzieki za zyczenia!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.