|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
| Pokaż wyniki sondy: Zadecyduj o przyszłości karmy na forum | |||
| zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym |
|
720 | 44,01% |
| zostawiamy karmę jak teraz oprócz mocy dotknięcia - wszyscy mają identyczną |
|
236 | 14,43% |
| karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, moc dotknięcia bez zmian |
|
84 | 5,13% |
| karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, ale wszyscy mają mieć jednakową moc dotknięcia |
|
83 | 5,07% |
| całkowicie rezygnujemy z karmy |
|
513 | 31,36% |
| Głosujący: 1636. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KARMA: głosowanie
Cytat:
niby jo. hmmm.
|
|
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Albertynka bedzie płakac
Bardzo, bardzo! Fakt jest taki, ze nie udzielam się na wielu forach wizazu, uwazam, ze nie powinnam wtracać swoich trzech groszy, w dziedziny o których nie mam pojęcia i nabijac postów, zatem postów mam niezbyt wiele, bo pisze głównie na pod forum paznokcie- tam moge sie wypowiadac, bo jestem w tej dziedzinie specjalistka. Karme mam niezbyt wielka, bo nie wiele osób w ogole wie o moim istnieniu- głównie , te wizazanki, które siedza "w paznokciach", a tych jest mniejszośc. Moja karma jest w 90% "wypracowana" poprzez niewielkie dotykanka kolezanek, a nie za staz, czy liczbe postów i byam z mojej czterokwadracikowej karmy dumna. z mojej mocy dotyku- 13 tez, to chciaz mialam nieco wieksze, bo ilośc kwadracików- skromna, a teraz NAWET I TO MI ODEBRANO! To, co teraz powinnam zacząć pisac posty w stylu "Mi tez sie podoba" i wazic na wszystkie fora, zeby nabic sobie punktów? Gdybym wiedziuała, ze tak to się skończy, to nie głosowałabym ZA, BEZ ZMIAN , na co głosowała, wiekszość! ale przeciw! Mo ze i jestem rozżlona, ale nie zauważyam, zeby opcja- "ZA, ale zmiana liczby punktów" wygrała! A raczej wygrała "Jesetm za, nic nie zmieniajmy"! To, w takim razie, gdzie tu demokracja?! I po co głosowanie, skoro admini, moderatorzy i tak robią, co uważają za słuszne?
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zmalała mi moc dotyku
Cytat:
A jaka ja teraz szczupła jestem, no no... ![]() Albertyna - wiesz co, rozumiałabym, gdyby tylko Tobie zmniejszono Karmę. Ale przecież wszystkim się Moc uszczupliła! I dobrze, że się to tak zmieni. Różnice w Mocy były zbyt duże - ponad 100 punktów za jednym hapnięciem?
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie widze nic zlego w macaniu kogos bo sie go lubi, bo ma fajny podpis, czy avatar ktory mnie rozsmiesza a czy swoj krag? oj to chyba nie, po prostu jedne dziewczyny lubi sie bardziej, zna sie lepiej itp i nie ,wcale nie trzeba moim zdaniem dawac tylko karme komus zeby za cos dziekowac jakbym miala dziekowac komus karma to chyba bym nikomu jeszcze nie dala, gdyz nie szukalam pomocy ani razu na wizazu oj raz sklamalabym
|
|
#666 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Zeby bylo to sprawiedliwe starym Wizazanka musialby zostac ciachniety wezyk - a o tym juz byla dyskusja dosc dluga, ze niby o komentarze chodzilo [ ktore i tak nota bene znikaja ] Nie da sie zadowolisc wszytskich |
|
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
I dobrze, że zmieniono
|
|
|
|
#668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moim zdaniem, albo karmy w ogole nie powinno byc (tak zagłosowałam) albo od samego poczatku powinna być jednakowa moc dotknięcia. |
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna była swiadomość, ze jednym dotknieciem, moge tyle sprawic1 ![]() Że niekiedy zmieniałam kolezankom karme! ![]() A teraz... nie mam prawie nic!
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#671 |
|
Mrs Mrau
|
podoba mi się to
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Boże, a ja nawet nie zauważyłam...
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze jest, mi sie podoba
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#675 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Mimo iż większość zagłosowała za opcją A, to uważam, że sprawiedliwszy w tej sytuacji jest wybór B. Przepraszam, jeśli ktoś się poczuł oszukany, ale taka jest czasami moja niewdzięczna rola. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
w sumie dobre rozwiazanie, mniejsze przepascie sa teraz miedzy nami, ciezej bedzie zdobyc wieksza moc dotkniecia... weze dalej zostaly, ale moze to i lepiej
|
|
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie, skoro karma już ma być, to węże też powinny zostać skrócone o połowę
|
#681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to co jest teraz to nie jest ani A, ani B ani C rozwiązanie... NIKT nie pisał o tym, że zostaną zmniejszone moce i nastąpi zmiana warunków nabywania mocy - 1 pkt za np. 500 postów. A przede wszystkim wygrała opcja, której NIE było w sondzie, nikt jej nie ujął jako ewentualnego rozwiązania. TO trochę tak jakbym oddała w wyborach prezydenckich głos na Tuska, a wygrał Kaczyński, który w ogóle nie kandydował. A Marszałek Senior wyszedł na Trybuny sejmowe i ogłosił: przepraszam jeśli ktoś poczuł się oszukany, ale taka moja niewdzięczna rola. Wybrałem to co chciałem, a nie co naród sobie życzył. ![]() NO Sorry Aga, ale tak to wygląda.
|
||
|
|
|
#682 |
|
BAN stały
|
Przykro to mówić ale Pomadka ma absolutną rację....
Po kiego grzyba był w takim razie taki szum wokół sondy skoro i tak na nic się ona nie przydała....? Czy gdyby wygrala opcja "likwidujemy" również Góra zadecydowałaby o tym ,że np karma zostaje ale ucinamy spasionym 3/4 mocy? Dziwne ![]() I tak jak ktoś zauważył wczesniej - najbardziej poszkodowane są nowe Wizazanki ,ktore na karmę porownywalną ze stałymi bywalczyniami będą musiały dużo dłuzej pracować. |
|
|
|
#683 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bronię decyzji Sił Wyższych. To udany kompromis. Wężyki, komentarze, różna moc zostają, ale zmniejszyły się dysproporcje między nowymi a starymi. Jeśli chodzi o trudność w zdobywaniu "upasienia", to cóż... coś trzeba poświęcić, żeby zaprowadzić nowy, lepszy porządek. Im trudniej zdobyć karmę, tym mniej wielgachnych wężyków i wielkich mocy, tym mniej się na to zwraca uwagę i tym mniej się tym przejmuje. Jak w ogóle można się przejmować czymś takim, co jest zabawą? Lepiej się pozastanawiać nad technicznymi sprawami związanymi w funkcjonowaniem forum, ale w tej kwestii mniej osób ma coś konkretnego do powiedzenia, stąd znikoma ilość konfliktów.
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z argumentami przedstawionymi przez Pomadkę bezsprzecznie wygrała opcja, której nie bylo. W sumie to mnie to rozśmieszyło, bo wychodzi na to, że glosownie było zbędne. Nie zgłaszałabym pretetensji na odgórne oświadczenie o przeprowadzonych zmianach w końcu święte prawo szefostwa, a tak mamy jakąś dziwną demokrację i kilka obszernych wątków z dyskusją o karmie.
Czy można stwierdzić, że mamy co wybrała większość... |
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie karma tez powinna zostac obcieta o polowe.
a nawet jesli nie karma to wezyki tak, ze zalozmy dusza w krysztalkach bylaby od 4000pkt. wtedy mysle wizazanki takze bylby mniej wypasione, nie byloby takich roznic w spoleczenstwie ![]() tzn generalnie przykroby mi bylo skrocic swojego weza, ale wnosze wniosek o wyrownanie wypasienia
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
a ja za tym jestem..aby bylo to co wygralo , w koncu bylo ilestam na ta opcje glosow
i to by bylo najsprawiedliwsze, byla ankieta, glosowanie i to co przeszlo powinno zostac
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem robienie ankiety, a następnie wybieranie opcji innej niż wygrała jest bez sensu i niesprawiedliwe.
Ale decyzja została podjęta, a my musimy się z nią zgodzić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie całkowicie z Pomadką
Poza tym nie zgadzam się z tym podziałem na nowe/stare wizażanki... ja udzielać się zaczęłam całkiem niedawno, bardzo szybko zostałam zauważona i macana, tak, że uzbierała mi się moc 27 przed cięciami- jak dla mnie to bardzo duża moc. I zawsze macałam osoby, któe jakoś wywołaly uśmiech na mojej twarzy, często to były takie z mocą 3 i jak widziałam, że zamienia im sie na 4, to mi również dawało to satysfakcję, że moge kogoś wynagrodzić i wspieram go w rozkręcaniu się na forum... i mała moc dotknięcia osób z małym wężykiem wydaje mi się uzasadniona- nowe osoby często nie wiedzą o co tu chodzi, nie czytają regulaminu, a potem bezsensu klikają, a jeśli są to wyjątkowi "nowi" to szybko im się karma zwiększa i moc dotyku też... to było jak dla mnie sprawiedliwe, teraz jest bezsensu...
|
|
|
|
#689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
e tam. ja tez nie udzielam sie byle gdzie, siedze na plotkowym-fakt, ale w watkach w ktorych wpisuje sie jedno słowo jestem sporadycznie, kiedy sie nudze i juz kompletnie nie mam co robic. karma to karma. dla mie mogłaby nie istniec mimo, ze głosowałam zeby bylo po staremu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

] 

ja dzis wchodze na kompa ( a nie bylo mnie przynajmniej dzien na forum) patrze..