|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Zadecyduj o przyszłości karmy na forum | |||
zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym |
![]() ![]() ![]() ![]() |
720 | 44,01% |
zostawiamy karmę jak teraz oprócz mocy dotknięcia - wszyscy mają identyczną |
236 | 14,43% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, moc dotknięcia bez zmian |
84 | 5,13% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, ale wszyscy mają mieć jednakową moc dotknięcia |
83 | 5,07% |
całkowicie rezygnujemy z karmy |
513 | 31,36% |
Głosujący: 1636. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: KARMA: głosowanie
Cytat:
niby jo. hmmm.
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
![]()
Albertynka bedzie płakac
![]() Bardzo, bardzo! Fakt jest taki, ze nie udzielam się na wielu forach wizazu, uwazam, ze nie powinnam wtracać swoich trzech groszy, w dziedziny o których nie mam pojęcia i nabijac postów, zatem postów mam niezbyt wiele, bo pisze głównie na pod forum paznokcie- tam moge sie wypowiadac, bo jestem w tej dziedzinie specjalistka. ![]() Karme mam niezbyt wielka, bo nie wiele osób w ogole wie o moim istnieniu- głównie , te wizazanki, które siedza "w paznokciach", a tych jest mniejszośc. Moja karma jest w 90% "wypracowana" poprzez niewielkie dotykanka kolezanek, a nie za staz, czy liczbe postów i byam z mojej czterokwadracikowej karmy dumna. z mojej mocy dotyku- 13 tez, to chciaz mialam nieco wieksze, bo ilośc kwadracików- skromna, a teraz ![]() NAWET I TO MI ODEBRANO! ![]() ![]() ![]() To, co teraz powinnam zacząć pisac posty w stylu "Mi tez sie podoba" i wazic na wszystkie fora, zeby nabic sobie punktów? ![]() ![]() Gdybym wiedziuała, ze tak to się skończy, to nie głosowałabym ZA, BEZ ZMIAN , na co głosowała, wiekszość! ale przeciw! Mo ze i jestem rozżlona, ale nie zauważyam, zeby opcja- "ZA, ale zmiana liczby punktów" wygrała! A raczej wygrała "Jesetm za, nic nie zmieniajmy"! To, w takim razie, gdzie tu demokracja?! ![]()
#664 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zmalała mi moc dotyku
Cytat:
![]() A jaka ja teraz szczupła jestem, no no... ![]() ![]() Albertyna - wiesz co, rozumiałabym, gdyby tylko Tobie zmniejszono Karmę. Ale przecież wszystkim się Moc uszczupliła! I dobrze, że się to tak zmieni. Różnice w Mocy były zbyt duże - ponad 100 punktów za jednym hapnięciem? ![]()
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#666 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Zeby bylo to sprawiedliwe starym Wizazanka musialby zostac ciachniety wezyk - a o tym juz byla dyskusja dosc dluga, ze niby o komentarze chodzilo [ ktore i tak nota bene znikaja ![]() Nie da sie zadowolisc wszytskich |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
I dobrze, że zmieniono
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moim zdaniem, albo karmy w ogole nie powinno byc (tak zagłosowałam) albo od samego poczatku powinna być jednakowa moc dotknięcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna była swiadomość, ze jednym dotknieciem, moge tyle sprawic1 ![]() Że niekiedy zmieniałam kolezankom karme! ![]() A teraz... nie mam prawie nic!
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#671 |
Mrs Mrau
|
podoba mi się to
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Mój Boże, a ja nawet nie zauważyłam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Dobrze jest, mi sie podoba
![]()
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#675 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Mimo iż większość zagłosowała za opcją A, to uważam, że sprawiedliwszy w tej sytuacji jest wybór B. Przepraszam, jeśli ktoś się poczuł oszukany, ale taka jest czasami moja niewdzięczna rola. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
w sumie dobre rozwiazanie, mniejsze przepascie sa teraz miedzy nami, ciezej bedzie zdobyc wieksza moc dotkniecia... weze dalej zostaly, ale moze to i lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie, skoro karma już ma być, to węże też powinny zostać skrócone o połowę
![]()
#681 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
A to co jest teraz to nie jest ani A, ani B ani C rozwiązanie... NIKT nie pisał o tym, że zostaną zmniejszone moce i nastąpi zmiana warunków nabywania mocy - 1 pkt za np. 500 postów. A przede wszystkim wygrała opcja, której NIE było w sondzie, nikt jej nie ujął jako ewentualnego rozwiązania. TO trochę tak jakbym oddała w wyborach prezydenckich głos na Tuska, a wygrał Kaczyński, który w ogóle nie kandydował. ![]() ![]() NO Sorry Aga, ale tak to wygląda. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
BAN stały
|
Przykro to mówić ale Pomadka ma absolutną rację....
![]() Po kiego grzyba był w takim razie taki szum wokół sondy skoro i tak na nic się ona nie przydała....? Czy gdyby wygrala opcja "likwidujemy" również Góra zadecydowałaby o tym ,że np karma zostaje ale ucinamy spasionym 3/4 mocy? Dziwne ![]() I tak jak ktoś zauważył wczesniej - najbardziej poszkodowane są nowe Wizazanki ,ktore na karmę porownywalną ze stałymi bywalczyniami będą musiały dużo dłuzej pracować. |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Nie depcze krokusów
|
Bronię decyzji Sił Wyższych. To udany kompromis. Wężyki, komentarze, różna moc zostają, ale zmniejszyły się dysproporcje między nowymi a starymi. Jeśli chodzi o trudność w zdobywaniu "upasienia", to cóż... coś trzeba poświęcić, żeby zaprowadzić nowy, lepszy porządek. Im trudniej zdobyć karmę, tym mniej wielgachnych wężyków i wielkich mocy, tym mniej się na to zwraca uwagę i tym mniej się tym przejmuje. Jak w ogóle można się przejmować czymś takim, co jest zabawą? Lepiej się pozastanawiać nad technicznymi sprawami związanymi w funkcjonowaniem forum, ale w tej kwestii mniej osób ma coś konkretnego do powiedzenia, stąd znikoma ilość konfliktów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z argumentami przedstawionymi przez Pomadkę bezsprzecznie wygrała opcja, której nie bylo. W sumie to mnie to rozśmieszyło, bo wychodzi na to, że glosownie było zbędne. Nie zgłaszałabym pretetensji na odgórne oświadczenie o przeprowadzonych zmianach w końcu święte prawo szefostwa, a tak mamy jakąś dziwną demokrację i kilka obszernych wątków z dyskusją o karmie.
Czy można stwierdzić, że mamy co wybrała większość... |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
w takim razie karma tez powinna zostac obcieta o polowe.
a nawet jesli nie karma to wezyki tak, ze zalozmy dusza w krysztalkach bylaby od 4000pkt. wtedy mysle wizazanki takze bylby mniej wypasione, nie byloby takich roznic w spoleczenstwie ![]() tzn generalnie przykroby mi bylo skrocic swojego weza, ale wnosze wniosek o wyrownanie wypasienia ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
a ja za tym jestem..aby bylo to co wygralo , w koncu bylo ilestam na ta opcje glosow
![]() ![]()
#687 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem robienie ankiety, a następnie wybieranie opcji innej niż wygrała jest bez sensu i niesprawiedliwe.
Ale decyzja została podjęta, a my musimy się z nią zgodzić.
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie całkowicie z Pomadką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() e tam. ja tez nie udzielam sie byle gdzie, siedze na plotkowym-fakt, ale w watkach w ktorych wpisuje sie jedno słowo jestem sporadycznie, kiedy sie nudze i juz kompletnie nie mam co robic. karma to karma. dla mie mogłaby nie istniec mimo, ze głosowałam zeby bylo po staremu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.