![]() |
#661 |
BAN stały
|
Dot.: on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
Spytalam o McDonalds bo pamietalam ze tam nie było kelnerów a długie kolejki do kasy. Tu gdzie mieszkam w malych kawiarenkach nie ma kelnerów, płaci się w kasie i podaje paragon do barristy i albo konsumuje przy barze albo przy stoliku, ale donieść trzeba samemu. I teraz dylemat, bo jeśli doniesie kobieta, to facet do odstrzału, bo jej nie szanuje, robi z niej gejsze i każe się obsługiwać. Natomiast facet, nie może donieść, bo wówczas jest pantoflem, wykorzystywanym przez ksiezniczkujaca kobietę, czyhajaca na kawę za 1 euro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Co dziwne. Ja mam wspólna kasę z mężem. Wiec płacimy i tak z naszych 🤣 Watpię aby ktos innym stawiał a swojej dziewczynie nie. Ale na 1 randce to ona jest obca wiec koledzy/przyjaciele ważniejsi jakby nie było. Nic w tym obciachowego Jakby nie było to wątek był o pierwszych randkach gdzie ludzie sie nie znają. Jak jest w związkach to każdy ma jak wybrał. Jak mu sie podoba. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
To samo miałam pisać ale wykasowałam bo myslalam, ze sie pomyliłam. Ze nie było słowa „pierwsza” |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#666 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale sobie dopowiadasz 🤣 płyniesz w całym wątku swoimi teoriami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Rozeznanie
|
Limonka, o mężu to było konkretnie do mon cherry, w związku z jej postem.
Aha. Czyli obcej kobiecie nie ma co stawiać. Bo po co. Przecież może się nie zwrócić, nie ma co 1 euro wyrzucac. Lepiej do skarbonki, będzie na budowę domu. Egoizm, to mało powiedziane |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 | |
Konto usunięte
|
on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?
Teraz juz wiem dlaczego w maku sa kelnerzy. Randowicze nie wiedzieli co robic a chcieli iść tam na pierwsza randkę ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Ja tak nie uwazam, ze nie należy płacić za kogoś. Ale uwazam, ze Nie należy to wymagać od kogoś zapłaty. Ale czegos sie uczepiła męża i niby, ze on stawia komuś piwo a mi nie? Czy ja gdzieś napisałam, ze on stawia kumplom a za mnie nie płaci, ze ty piszesz mi o obciachu? Napisałam, ze nie wiem czy płaci, jak płaci bo chodzi na spotkania Z kumplami na piwo sam. Nie jestem potrzebna na męskich spotkaniach. A jak stawia kumplom to tez mu rośnie męskość? ![]() Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2018-04-18 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
Mon cherry, ty już sama siebie skomentowalas. Nawet nie chcę w to brnąć, bo mi przykro jaki obraz się wyłania z twoich postów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nikt nie ma prawa tego ode mnie oczekiwać, bo inaczej będę niekobieca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#672 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem ile są warte "miłe gesty" które trzeba wykonać obowiązkowo, bo inaczej grozi ci wieczne potępienie. Ale skoro się upierasz, że aż tyle, to ja wciąż będę sobie przynosić swoją tackę w maku. W ciągu tych zawrotnych pięciu sekund które mi to zajmuje nawet nie zdążyłam pomyśleć, że powinnam poczekać aż ktoś to za mnie zrobi. ![]() To w sumie ciekawe zagadnienie, bo gdyby odpowiadać na twoje posty twoimi postami, to wyszłaby z tego najfajniejsza kłótnia ever. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Konto usunięte
|
on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?
Cytat:
Ja mam tak samo. ![]() Nie raz to robiłam. Jesli miałam ochotę. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2018-04-18 o 23:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Rozeznanie
|
No proszę, jaka ja zabawna.
Czyli jednak po 22 stronach wątku, mamy kompromis. Osoba kelnera niewolnika i najlepiej na pierwsza randkę iść do caritasu. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Limonka, ty jako kobieta nie masz stawiać komuś posiłku, Ty masz go ugotować. Od stawiania jest facet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Konto usunięte
|
Idę spać. Wymeczylas mnie tymi wnioskami z pipy.
Pierwsza randka moze być gdziekolwiek ale bez żadnych wymuszeń od drugiego człowieka. Wymuszeń w stylu - jak nie zapłacisz to nie jesteś męski. Jak nie podasz do stolika To nie masz jaj. ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Od stawiania jest kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Rozeznanie
|
Seksistka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#678 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Przyczajenie
|
Chcecie równouprawnienia, połowa krzyczy za swoimi prawami, że kobiety mają do tego i tamtego oczywiste prawo, a potem oczekujecie płacenia za siebie.
Kultura może ok, wymaga tego, ale to nie jest żaden obowiązek. ![]() Kobieta powinna być samodzielna, a nie piszczeć że trafił się facet, który za kawę nie zapłaci.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Konto usunięte
|
Zawsze jak kobiety krzyCza za równouprawnieniem przypomina mi sie dzien świra i akcja w pociągu 🤣
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;83036071]ups, Limonko, tak jak zgadzam sie z wiekszoscia Twoich postow, tak tutaj poplynelas[/QUOTE]Następna.
![]() Naprawdę, rak prostaty? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
Powtarzam po raz tysieczny, tutaj chodzi o gest i klasę. Tak samo, jak nie siada się do kogoś plecami, nie je z otwartymi ustami... nikt ci nie każe, ale jednak... I sa tez kobiety którym to nie przeszkadza....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Kotiiska, doinformuj sie najpierw na czym polega równouprawnienie a potem bierz udział w dyskusji.
Z biologicznego punktu widzenia jesteśmy różni, równouprawnienie na tym poziomie nie funkcjonuje a zdobywanie partnera jak u wszystkich gatunków to kwestia biologicznego uwarunkowania i jego mechanizmów. Kobiety chcące rownouprawnienia dzieci też nie powinne rodzić, przecież to niesprawiedliwe, niech facet też nosi ciąże, jak wszystko po polowie... Mon cherry, nie urodzilas się od razu żona twojego męża, też była pierwsza randka i sama pisałaś, że po co miałby stawiać obcej kobiecie. Ty kiedyś też byłaś dla niego obcą kobietą, czyli na pierwszej randce płaciłas za siebie... A twój jeszcze wówczas chłopak, stawiał piwo kolegom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla duzej czesci kobiet klasa MIEDZY INNYMI tak sie wlasnie objawia i nic na to nie poradzisz. Pierwsza randka trwa powiedzmy 2-3 godziny, ile tak naprawde mozna miec w tym czasie okazji do pokazania sie od najlepszej strony? Gadac o sobie mozna, ale wiadomo ze akcja > slowa. Facet wyciaga portfel to jest to mile i wiele kobiet docenia, ze on chce zaplacic. Nie wiem czemu sprowadzacie to tylko do kasy. Jak mi sie raz amant pojawil na randce w wymietolonej koszuli to tez wiecej sie nie umowilam, bo pokazal zero klasy. Na pierwszych randkach nie ma za bardzo pola do manerwu i kazdy szczegol sie liczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żarty mają to do siebie, że chociaż w założeniu powinny być śmieszne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja na 1 randke gdzie byl tylko spacer kupilam mu lizaka ![]() A on mi dal buziaka ![]() Na drugiej przyniosl róże. Ale nie oczekiwalam tego od niego. A jak potem cos kupowalismy to raz on, raz ja. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2018-04-19 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.