|
|
#661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zobaczę co zadecyduje w środę. Trochę się zmartwiłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym go raczej brała okazjonalnie niż na stałe. No-spa Ci nie pomagała czy od razu z grubej rury lekarz zasunął? Ale skoro zlecił to wie co robi. Zapytaj w środę jeśli Cię to niepokoi.
Najczęściej lekarze trzymają się kilku leków i przepisują jak leci pacjentkom, scopolan nie zawsze był w szafce a, może nawet lekarz sobie nie zdaje z tego sprawy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapytam w środę na pewno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani dziecku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dopiero co wróciłam do domu. Na koncercie Chylińskiej było wystrzałowo
potanczylam, pospiewałam i w końcu wyszłam z domu sama i z myślą o sobie Screenshot_20190630_232056_com.android.gallery3d.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wytancowalam się na weselu w weekend ale czułam się super pomimo upałów Za to dziś pobudka o 4 z katarem i drapiacym gardłem :/ W nocy upał a rano mega ochłodzenie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
To u nas w sobotę na chrzcinach było super, namiocik w cieniu, max 25 stopni, fajnie podwiewało. A najbardziej zdziwiło mnie chrzczone dziecko: pierwszy raz widziałam takie, które ani przez całą uroczystość ani przez imprezę ani razu nawet nie zakwiliło.
Za to wczoraj... 36stopni w cieniu, gorąco, wiatr saharyjski, wytrzymać się nie dało. Mój TŻ nawet nie siedział, bo się kleił do krzeseł. A najbardziej mi było szkoda dzieciaczka bo było widać, że mu gorąco, a oprócz pampka na dupce to jeszcze bodziaki dość grube, skarpetki i czapka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z niektórymi ludźmi nie warto zwyczajnie utrzymywać kontaktów. Widać, że dziewczyna ma coś do Ciebie/Was i tyle. Szkoda nerwów bo w przyszłości jeszcze nie raz się na niej zawiedziesz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ---------- Cytat:
Fantastycznie super ze się dobrze bawiłaś ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 05:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ---------- Dzień dobry ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#675 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Daj spokój - lubi siać ferment i się w tym kisić - niech to czyni, nikt jej nie zabroni. Szkoda Waszych nerwów \Dzień dobry dziewczyny, jakie plany na dziś? Ja mam dzień roboczy, od rana Zasuwam rano na badania krwi, bo jutro kontrola u ginekologa, planuję dłuugi spacer z psami po lesie, potem muszę ogarnąć pocztę - bo przyszedł list z US, i na deser planuję wziąć się za robienie dżemów. Pierwszy raz w życiu :p Jeśli ktoś ma sprawdzone przepisy, to chętnie przyjmę
|
||||
|
|
|
#676 |
|
Konto usunięte
|
Owocowykoktajl - olej sprawę. Będziesz się starać, godzić, a zaraz znowu o Was nagadają rodzinie - to taki typ, ciągle miesza, kombinuje, kłamie. Od walnietych osób trzeba się odciąć, bierz przykład z męża.
Ja dzisiaj praca, standardowo. Ale teraz robię po 7h (1 godzina gratis ), więc szybciej będzie mijać Jakiś obiadek muszę zrobić i może złożę dzisiaj przewijak z IKEI. U nas spore ochłodzenie - do 23 stopni, więc można coś porobić w domu wreszcie
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym dokąd TŻ nie wróci z pracy to mam zamiar ogarnąć Teściom chałupę, bo człowiek się przykleja do podłogi i zrobić jakiś obiadek. [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;86952933]Owocowykoktajl - olej sprawę. Będziesz się starać, godzić, a zaraz znowu o Was nagadają rodzinie - to taki typ, ciągle miesza, kombinuje, kłamie. Od walnietych osób trzeba się odciąć, bierz przykład z męża. Ja dzisiaj praca, standardowo. Ale teraz robię po 7h (1 godzina gratis ), więc szybciej będzie mijać Jakiś obiadek muszę zrobić i może złożę dzisiaj przewijak z IKEI. U nas spore ochłodzenie - do 23 stopni, więc można coś porobić w domu wreszcie [/QUOTE]Strasznie zazdroszczę mężowi umiejętności uciecia kontaktów. Mam nadzieję, że Zuza będzie mniej sentymentalna niż ja.Zuzanna wczoraj dała salwę Tatusiowi, ale to taka, że aż przerazone oczy miał. Sama nie sądziłam, że dziecko w łonie może być aż tak silne. A Wasze plany jak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dziś jeszcze trochę bola nogi to chyba efekt tylu godzin na obcasach wiec dziś leniuchuje tzn byłam już w lidlu i jadę później jeszcze po owoce na bazarek bo tak rano jeszcze nic nie było i może jeszcze pojadę na basen? Jutro mamy sesje zdjęciowa ![]() A mój maluch tak rzadko kopie ze aż mi przykro ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#679 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dzień dobry, ja już jestem po śniadaniu i pije kawkę. Dzisiaj u nas się zapowiada ekstra gorący dzień a mąż idzie na 14 do pracy więc z młodym musimy sobie coś zorganizować na popołudnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
U nas też dzisiaj będzie goraco. Jest 8:30 a na termometrze w cieniu 24 stopnie
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
️Owocowykoktajl - ja tez nie znosze takich sytacji i nie tak łatwo mi sie tak po prostu odciąć od czegos co jest nie wyjasnione ale próbuj! Bo straszna pinda ta dziewczyna ![]() ![]() My wczoraj na grillu w 34 stopniach w cieniu, ale nie bylo dramatu bylam w mega cienkiej sukience takiej rozgolaszonej i stół byl w cieniu, wiec od 14 do 21 posiedzielismy ![]() ![]() Dzis sie ledwo podnioslam, czuję się jak na kacu nie wiem jak moj TZ wstal o 6 do pracy bo on kaca ma prawo mieć ![]() ![]() A w srode polowkowe od tygodnia żyje tylko tym ![]() ![]() Dzis przyjedzie kurier z paczką ze smyka i mama wczoraj nakupowala jakis ciuszkow i chuba pojade dzis odebrac![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
️ ️ ️ jak mąż wróci to mu powiem, żeby przyniósł torbę, bo są prze-słod-kie ![]() I trafiliśmy 2 ręczniki z kapturkiem, teściowa znalazła u siebie 3,więc chyba 5 ręczników z kapturkiem starczy, nie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
U nas już jest 28 stopni w cieniu.
Muszę zrobić nowe paznokcie ma wyjazd. Wczoraj zamówiłam Liwii dwie bluzy w 5.10.15 ale na 62 i 68. Fajne, bo zapinane na zamek, bez kaptura. Lubię takie dla dzieci. I czuje się jak zombie. Zdecydowanie za mało snu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#686 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: dziewczyny zobaczcie sobie ten film http://www.youtube.com/watch?v=uOFcQYOgln0 ja ciągle teraz siedzę w domu ale postanowiłam się wystawiać na słońce chociaż na 20 minut dziennie, witamina D w suplementach nie wystarczy. Edytowane przez Jaguś Czas edycji: 2019-07-01 o 08:46 |
||
|
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nigdy nie rozumiem czemu producenci robią dla leżących dzieci bluzy z kapturemWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj, siedząc w kawiarni zobaczyłam jak faluje mi sukienka na brzuchu, nawet TŻ siedząc naprzeciwko to zauważył, także nasze miny na były bezcenne. A w nocy potrafi tak kopnąć, że się budzę. Chyba ćwiczy jak tata. U nas sobota była upalna, ale byliśmy nad rzeką, więc jakoś poszło. Wczoraj już lepiej, a dzisiaj stabilne 21, co mi bardzo pasuje, bo kiszę się w pracy. Dzień dobry!
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do kiedy chcesz pracowac ? Mnie się kończy zwolnienie w przyszły piątek i tak myśle czy wracać do pracy czy nie ale chyba wrócę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

♀️

potanczylam, pospiewałam i w końcu wyszłam z domu sama i z myślą o sobie 

bo było widać, że mu gorąco, a oprócz pampka na dupce to jeszcze bodziaki dość grube, skarpetki i czapka.

Daj spokój - lubi siać ferment i się w tym kisić - niech to czyni, nikt jej nie zabroni. Szkoda Waszych nerwów
\
Jeśli ktoś ma sprawdzone przepisy, to chętnie przyjmę 
️
ale próbuj! Bo straszna pinda ta dziewczyna 

od tygodnia żyje tylko tym