|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
kto che sobie popodizwiac Ebika niech obejrzy filmiki
![]() http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=m...tekst&p1=34745 http://ms2006.interia.pl/video |
|
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra ja lece papap
|
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
pa
|
|
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
nie pamiętam czy to już było ale wrzuce Urodzony 09.01.1981 r . w Łodzi. Przebieg kariery: Sprit uit Ouderkerk aan den Ussel, Feyenoard Rotterdam, Borussia Dortmund. Występy w reprezentacji: 11 meczów - 677 minut - 3 gole.Trudno być synem sławnego niegdyś piłkarza, bo od początku jest się skazanym na porównania. Ebi Smolarek poprzeczkę ma zawieszoną bardzo wysoko. Musi bardzo wiele osiągnąć, by przerosnąć ojca Włodzimierza, dwukrotnego uczestnika Mistrzostw Świata (1982 i 1986), strzelca dwóch goli w tych imprezach. - Z tatą o mundialu wogóle nie dyskutuję. Zawsze mi powtarza, że będę się mógł odzywać do niego jak dwa razy zagram w mistrzostwach - odpowiada. Wychowany w Holandii mało ma mentalności z polskich zawodników. Nigdy nie narzeka, błędów szuka u siebie. Już mając 21 lat, mógł zadebiutować na mundialu. Na przeszkodzie w wyjeździe do Korei Południowej stanęła kontuzja. - Dwa lata musiałem pauzować. Myślałem nawet o zakończniu kariery. Pocieszano mnie, że jestem młody. Młody, który nie mógł poruszać nogą? - pytał. Holendrzy śmiali się, że Ebi jest głupi bo chciał grać dla Polski. Zrobił to jednak ze względu na szacunek do swojej ukochanej babci Apolonii Świątek. "Zajączek Duracell" mówi o nim trener Borussi Dortmund - Bert van Marwijk. - To dlarego, że ma niespożyte siły - mówi Marwijk. Chwali go nie tylko klubowy trener. Fachowe pismo "World Soccer" uznało go za "Gwiazdę Jutra", czyli najbardziej utalentowanego zawodnika, jaki pojawił się w tym sezonie na światowych stadionach. W Polsce został wybrany piłkarzem roku 2005. Jego wizerunek wykorzystywany jest w reklamach wielu firm. Stał się tak popularny, że klub... wynajmuje go sponsorom. - Jeśli ktoś zapłaci dostatecznie dużo, to może mnie zaprosić na jakąś imprezę. Nie mam nic przeciwko temu, bo pieniądze przeznaczę np. na jeden z łódzkich domów dziecka. - odpowiadał. Ebi nie znosi rozgłosu. Dystansu do ludzi nabrał po aferze, w którą był przypadkowo wmieszany po meczu Pucharu UEFA z PSV Eindhoven. Kontrola antydopingowa wykazała w jego organiźmie podwyższony poziom cannabinolu, substancji znajdującej się m.in. w haszyszu i marichuanie. Wielu wówczas brutalnie krytykowało piłkarza. - Nawdychałem się dymu w dyskotece i stąd to nieporozumienie - twierdził. Ebiego ostatecznie oczyszczono z zarzutów, ale niesmak pozostał. 14 czerwca w Dortmundzie Polska rozegrała na mundialu swój drugi mecz, z rywalem trudnym, dla nas najtrudniejszym. Nigdy nie udało się biało - czerwonym pokonać Niemców. - W Dortmundzie jest mój stadion i publiczność. Niech niemieccy kibice nie próbują nawet na mnie i na moich kolegów gwizdać - mówi. Smolarek będzie prawdopodobnie najmłodszym zawodnikiem w wyjściowej jedenastce Pawła Janasa. - Wytrzyma presję. Od małego był przygotowany do tego, aby być bardzo dobrym piłkarzem -mówi Włodzimierz Smolarek. |
|
|
|
#667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
"Zajączek Duracell"
![]() przyszłam sie pożegnac mam nadzieję, że jak wrócę za dwa tygodnie, to będę miała o czym czytac, pilnujcie naszego ciastusia papa |
|
|
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
Matko Święta!
Różowy sweterek
|
|
|
|
#671 |
|
Wtajemniczenie
|
zastanawiam sie nad zmiana avatarka... Ebi... czy moze jednak ballack ... a moze ktos inny ...
|
#672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to Ebi
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam go kocham nawet i w różowym i nawet w blond włosach ( uwielbiam blondynów ) także dla mnie spox
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale słodzizna |
|
|
|
|
#675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi tam on sie we wszystkim podoba ale najbardziej bez niczego |
|
|
|
|
#676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie, niezaleznie w czym ( lub bez czego ) by był, my go kochamy i bedziemy kochac i podziwiac
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to nawet jego trenerką pod Twoją nieobecność zostałam |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taką sportową i hm troszke inną |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze mozna by z Ebikiem troszke w lozku potrenowac co Ty na to?
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zadomowienie
|
. :d
|
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
:d
|
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja go wolę w "normalnych" ubraniach. Tu już znacznie lepiej. Choć photoshop miał na tym zdjęciu dużo do powiedzenia No i nie widać różowego sweterka
|
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
Imię: Euzebiusz
Nazwisko: Smolarek Pseudo: Ebi Data i miejsce urodzenia: 9 stycznia 1981, Łódź Wzrost: 178cm Waga: 67kg Kolor oczu: brązowy Rodzeństwo: brat - Mariusz Rozmiar buta: 41 Hobby: serwowanie po necie, słuchanie muzyki Ulubiona muzyka: house, trance Kolczyki i tatuaże: brak Ulubione miejsce na wakacje: Włochy Najbardziej seksowna osoba: kobieta z pięknym ciałem i piękną duszą Ulubione ubranie do spania: bokserki Ulubiona marka samochodu: ferrari Ulubione miasto: Rotterdam Ulubiona pieszczota: pocałunek Ulubione czasopismo: Maxim(!) Ulubiony dźwięk: budzik Ulubiony serial: Archiwum X Ulubione filmy: horrory Ulubiony kolor: biały i czarny Ulubiony artysta: Lenny Kravitz Ulubiona potrawa: ogólnie włoskie jedzenie Ulubiony przedmiot w szkole: historia Ulubiony napój: 7-up Ulubiona cyfra: 3 Dezodorant którego używa: CKone Kładzie się spać o: 23.00 Co pija w łóżku: wodę Co robi w weekend: trenuje i czasami gdzieś wyjdzie W szkole nie lubił: matematyki Ulubione śniadanie: smażone jajka Nie lubi jeść: brukselki Zwierze domowe: pies Ile chciałby mieć dzieci: 2 Jest osobą otwartą i wierzy w reinkarnacje. Aktualny klub: Borussia Dortmund |
|
|
|
#686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra robota Kasia1552 Uhh jak wiele mnie łączy z Ebikiem |
|
|
|
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
patrzac na ta fotke stwierdzilam, ze kocham go na zaboj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

)

mam nadzieję, że jak wrócę za dwa tygodnie, to będę miała o czym czytac, pilnujcie naszego ciastusia

ale słodzizna