![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
najlepiej chodzic caly czas w zwiazanych wlosach wtedy sie o nich nie mysli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Przyczajenie
|
Ja 4 lata temu miałam prawie do pasa długie i gęste blond włoski, kiedy je obcięłam to od razu zrobiło mi się lżej na głowie. Teraz znów zapuszczam, bo zatęskniłam za długimi.
Moja babcia mawi, że długie, zadbane włoski są ozdobą kobiety. Babcia ma 66 lat i ma do pasa kręcone blon włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Generlanie u starszych osob, az takie dlugie wlosy mi sie nie podobaja
![]()
#665 |
Wtajemniczenie
|
Mi się generalnie wydaje że dojrzałe kobiety (po 40-stce) wyglądają brzydko z długimi włosami....
#666 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nauczycielkę taką ok. 45 lat, ma długie, proste czarne włosy, z przedziałkiem po środku
![]() ![]() Ma pseudonim Pocahontas ![]() Może gdzieś ją znajde na zdjęciu to wam pokaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
prostuje 5 razy w tygodniu prostownica i mam rozjasniane pasemka,wlosy za ramiona....do czekam sie dlugich? ;(
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj chyba cięzko będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ja nie w tej sprawie tutaj... Mam włosy do ramion i po przestudiowaniu wątka odnośnie fryzurki a'la Victoria B stoję przed dylematem, zapuścić czy zrobić się na Victorię... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
BAN stały
|
Najpierw zrob sie na Victorię, ale jak ci sie znudzi to zapuszczaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Przyczajenie
|
Ja od wakacji zapuszczam włosy i jakieś 5 cm mi brzybyło...
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
ja niby zapuszczam, juz dwa lata, ale ostatnio powoli dojrzewa we mnie mysl, ze chyba obetne. zniszczone sa bardzo, farbowane. wpradzie nie katuje ich suszarka ani prostownica, ale chyba lepiej miec ktorsze a zdrowe, niz dlugie i zniszczone. co myslicie? troche jednka szkoda obcinac
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdzieś wyczytałam, że ona ściela swoje kudły :P Bo były juz tak znisczone od pzredłuzania ... Pewnie jak je zregegenruje to zacznie zapuszczac / czyt. pzredłuzac ![]() ![]() Mnie na to nie stać, więc może to jest monotonne już, ale wybieram moje naturalnie długie włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się nad fryzurą Victorii ale troche szkoda mi ścinać włosów, bo juz je trochę hoduje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jej nowa fryzura moim zdaniem jest świetna i sama chętnie bym się w takiej widziała, a mój TŻ jeszcze chętniej ... Nie wiem co mu się w moich długich włosach nie podoba (Ale niedługo idę do super fryzjera, jak mi zrobi nareszcie porządek na głowie, to wtedy TŻ zoabczy ![]() Natomiast wiem, że taka fryzurka moglaby mi się szybko znudzić, a wtedy powrót do obecnej fryzury ... 2 lata ... ![]() A za kilka lata będe już za stara na długie wlosy, to wtedy będe eksperymentować z długością |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/1571/w..._jej_w_seksie/ Mam te same obawy co Ty. Zetnę włosy, nie będzie mi się podobało/ znudza mi się i co. Znowu tyle zapuszczania.. Ech. Chociaż ja nie mam takich długich jak Ty, to i tak mi szkoda, bo "hodowanie" zajęło mi dość długo dzieki cudownym fryzjerom, którzy nie do konca wiedzą co to znaczy " podciąć końcówki" ![]() Czego masz byc za stara na długie włosy? Zbliżasz się do 40stki?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Pozwolę sobie zacytować: " po prostu odpadały - to było takie upokarzające. " Mocno musiał ją ciągnąc za te "sztuczne kudły", że wypadały ![]() "Jest moim idolem, zrobiłabym dla niego wszystko" To jest chyba najlepszy tekst :P Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomyślałam, że póki jeszcze mogę i je lubię, będę się nimi cieszyć Miałam taki etap w życiu, dość długi, że były krótkie, miałam różne fryzury, farbowałam itp... Aż w wieku 20 lat stwierdziłam, że chce mieć piękne, naturalne, długie włosy jakie kiedyś ... No i mam ![]() Twoje "doświadczenia" dobrze rozumiem, bo na mojej drodze do długich włosów, też pojawili się tacy fryzjerzy, którzy słyszą ale nie słuchają, szybko sprowadzali mnie na ziemię ![]() Nie wiem jakie masz długie włosy, ale skoro zaczełaś zapuszczać, szkoda zmarnować tego czasu !!! Czas sam pokaże, czy będziesz zadowolona z coraz dluższych włosów i to jest to .. CZy może w końcu będziesz pewna, że chcesz sciąć i że nie będziesz żałowała tej decyzji Ja w trakcie zapuszczania chciałam ścinać bo były nijakie, ale jak osiągneły pewną długość to pzrestałam w ogóle myśleć o tym, że zapuszczam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
BAN stały
|
Tak sobie teraz pomyślałam
Długie włosy też mają jednak swoje minusy ... Oprócz oczywistych - pielęgnacja sa i inne Ja na przykład zauważyłam taki, że nie zawsze mogę je rozpuścić, bo do niektórych ubrań to nie wygląda moim zdaniem "FAJNIE" Jeśli chcę założyć bluzkę bez peców - to też muszę związać A oprócz tego pare razy wyrwałam sobie "garść" włosów, torebką na ramieniu :P Najbardziej jednak WKRZURZA mnie i to tak, że zabiłabym kiedy ... siedzę np. w autubusie a ktoś za mną, wstaje i chcąc złapac się za oparcie siedzenia, szarpnie mnie pzrez nieuwagę za włosy i inne tym podobne sytuacje |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kobiete od wfu, ktora ma moze z 60 lat( nie wiem co jeszcze robi w tym liceum) czarne wlosy, solara, brwi narysowane
![]() ![]() ![]() Ja gdzies tez czytalam, ze od noszenia w gumce wlosy takze sie nsizcza. Mozna powiedziec, ze wsyztko je niszczy ![]() ![]() ![]()
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Właśnie
![]() ![]() Ale tak na serio to zauważyłam, że włosy mam najładniejsze kiedy noszę rozpuszczone. Czasem mi się nawet łamią jak mam taką gumkę cienką ![]() Dlatego jeśli już noszę, to frotkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
co za duzo to niezdrowo, we wtorek do fryzjera ide
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Scinasz wlosy?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#687 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
do jakich np? (oprocz bluzki bez plecow)
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Ja chce ja chce! Rezerwuje je!
![]() Jej ja oszaleje, jesli moje wloski beda staly w miejscu... ![]() A masz fotke swoich wlosow, bo mozliwe, ze zamiescilas, ale nie pamietam wsyztkich czuprynek ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.