![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Natura
Dziekuje za skany.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was skorzystała już z kuponu rabatowego -20% który jest w aktualnej Urodzie? Orientujecie sie może, czy kosmetyki już wpromocji tez podlegają temu rabatowi, czy tylko te w normalnej cenie?
#663 |
Raczkowanie
|
Orientuje się może któraś w jakiej cenie jest w Naturze Rimmel London Podkład Recover?
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Konto usunięte
|
no wlasnie tez nie wiem a wolalabym wiedziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | ||
Raczkowanie
|
A czy któraś z dziewczyn będąc w naturze widziała może jakieś męskie zestawy kosmetyków np. STR8, Gillette, Adidas??
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
Wie ktoś może coś o nowej gazetce??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Naturze. Poprzednia gazetka obowiązywała do wczoraj ale nadal kilka produktów było w promocji (np. zestaw balsam+krem oliwkowy Ziaji). Nowej gazetki nie było ![]()
#668 |
Zakorzenienie
|
ja mam
promocja od 15 do 27 listopada jutro powinno byc w internecie, ale postaram sie zrobic fotki jezeli ktos chce |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Konto usunięte
|
ja też. ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
ja widze nową: www.drogerienatura.pl
Ciekawe promocje, lepsze niż w rossmannie, ale akurat nic nie potrzebuję ![]()
#673 |
Rozeznanie
|
nowa gazetka jest od 15-27.11 na stronce
jest seria czarnej bielendy może zakupię masło do ciała(bardzo ładne opakowania swoją drogą) przyjrzę się też serii od babuni z joanny nie widziałam wcześniej masło kakaowe z ziaji do twarzy też znajdzie się na liście jest też nowa kolekcja kolorówki esence nic wiecej nie zwróciło mojej uwagi
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
seria babuni ma smieszne plastikowe ciemne buteleczki, mam odzywke znaczy sie balsam miodowo mleczny czy jakos tak i zajezdza taka sztucznoscia. nie polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||
Raczkowanie
|
OOO juz lecę oglądać gazetkę
![]() Mam nadzieję że coś mnie zainteresuje ![]()
![]() |
#676 |
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5790148]seria babuni ma smieszne plastikowe ciemne buteleczki, mam odzywke znaczy sie balsam miodowo mleczny czy jakos tak i zajezdza taka sztucznoscia. nie polecam.
![]() ale pomaga coś na wloski czy nie bardzo? bi do tej pory joanna miała dobre kosmetyki włosowe:P
![]() |
#677 |
Konto usunięte
|
jak dla mnie slabo dziala.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Rozeznanie
|
Ja też dziś dostałam gazetkę....polecę chyba i kupię na zapas serum eveline 3d, co tam, że właśnie dostałam nowe. Zastanawiam się też nad balsamem z sorai i tuszem z rimmela za 9,90 Extra Super Lash. Moja koleżanka mówi, że działa tak jak sky high curves maybellina, tylko nie wysycha po dwóch tygodniach. Co o tym myślicie? Bo jednak to 10zł jest takie podejrzane....
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#680 |
Konto usunięte
|
mi potrzebny jakis wydluzajacy pilnie !
a co do sky curves to nie znalazlam go w rossmanie nie wiem czemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Rozeznanie
|
Ale ja konkretnie potrzebuję tuszu podkrecająco-wydłużającego...a jak dotąd takiego nie znalazłam, więc miałam nadzieję, że ten tani kosmetyk zadziała. Nie narzekam na rzęsy są czarne, gęste i długie, tyle , że proste:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
Blue_cat - jeśli mogę ci coś polecić, to w Naturze jest właśnie promocja na tusz Volum' Express Curved Brush Maybelline (niebieskie opakowanie). Kupiłam go juz któryś raz i jak dla mnie to KWC - świetnie wydłuża (ale nie pogrubia) i podkręca rzęsy a nakładam zawsze tylko jedną warstwę! Twały, rzadnego sklejania (jest dość płynny) i zmywanie bez problemu. Polecam! A tak a propos - w gazetce jest promocja - za zakup tuszu płyn do demakijażu gratis - upomniałam się przy kasie, sprzedawczyni powiedziała rozbrajająco, że płynu nie ma i dała mi "na pocieszenie" dwa mini dezodoranty Rexony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id= 13194 Sama chciałam go sobie kupić, ale w "mojej" Naturze wystawki Essence brak ![]() A propos - pytanko do wszystkich - co polecacie z najnowszej gazetki. Jak dla mnie jest bardzo atrakcyjna, spory wybór. Trochę się już obłowiłam ![]() Czy któraś z was ma już jakieś opinie o reszcie kosmetyków Czarna Oliwka, o kuracji wzmacniającej Joanna, serii AA Nano Odżywianie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja sprawiłam sobie szampon i kompres nawilżająco-regenerujacy: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19886 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19885 Kompres spisuje się nie źle, szampon to taki średniak - trzeba go wziaść sporo, bo inaczej plącze włosy, myje dosyć skutecznie, efakt całkiem przyjemny, ale więcej nie kupie. Kuszą mnie jeszcze ampułki, ale coś czuje że to pic na wodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
Dzięki oh!
![]() Co do serii Joanny - zastanawiałam się nad tym kompresem (czy to taka maseczka? obciąża?), ale wzięłam jednak balsam regenerujący (bez rewelacji, ale jak na preparat regenerujący chyba faktycznie za słaby, trochę usztywnił mi włosy, ale przynajmniej nie obciążył, a to dla mnie plus!). Dziś użyłam też szamponu normalizującego i mam podobne odczucia - całkiem fajny, miło pachnie (nie wiedziałam, że taki jest zapach chmielu ![]() Dodam jeszcze opinie po pierwszym użyciu Odżywki wzmacniającej Joanna: zapach niespecjalny, ziołowy, przypomina mi dawne tanie szampony ziołowe, jakościowo raczej OK, ułatwia rozczesywanie, nie obciąża. Muszę dłużej poużywać, to zobaczę czy przeciwdziała wypadaniu (mam z tym jeszcze troche problem ostatnio ![]() Olejek w formie balsamu Bielendy Czarna Oliwka: cudo!! Ślicznie pachnie, tak kwiatowo bardziej niż oliwkowo, super natłuszcza. Forma zgodnie z nazwą "balsamowa" - i tu minusik bo ciut za gęsta i przez to trochę trudno rozsmarować. Często musiałam nakładać sobie nowa porcję, więc z wydajnościa będzie krucho ![]() Edytowane przez Daszka Czas edycji: 2007-11-20 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
widziała może któraś z Was ostatnio jakieś nowe kosmetyki z essence? Wg ulotki niby mają być, ale czy to prawda? Ja niestety mam dość daleko do najbliższej drogerii, która ma tą serię a nie chciałabym jechać w ciemno
![]() ups nie zauważyłam, że wyżej było podobne pytanie, no ale mam nadzieje, że nie będziecie mały mi tego za złe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
używałam go kilka lat na przemian z innymi z tej firmy jak : Mascara XXL (porubiająco-wydłużający) Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zadomowienie
|
m.a.r.t.a.- nic dodać, nic ująć...A najgorsze, że takie sytuacje są nagminne (nie tylko w drogeriach, ale też np. w aptekach). Dziwię się, że przedstawiciele handlowi danych marek nie kontrolują tego, co dzieje się z gratisami, a w każdym razie to tolerują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.