![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
i co tam u was dziewczyny?? ja dzisiaj bylam na wycieczce z promotorem ... wyszłam z domu o 7:30 wróciłam przed 17 ... masakra... ale juz wiem co i jak ;]
oliwka trzymam kciuki za egzamin ![]()
#662 |
Zakorzenienie
|
Isi ojej jaka dluuga wycieczka
![]() ![]() Oli daj znac co tam z egzaminem, my nadal trzymamy kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Cześc Kochane
![]() ![]() Ale dziś mamy śliczną pogodę a jak cieplutko ohhh ![]() Odnośnie gezmianu no to tak myślałam że bedzie 5 ale ja to roztrzepana jestem i odrazu zaznaczałam i wogule no i tak mam 1 bład no dobra moge miec 2 wiec ja wiecej nie bedzi ebłedów to będzie 5 ![]() Ten co mam 0 musze isc a więc mam 25 i 27 egzmiany albo nawet dwa 27 maja ![]() ![]() Ale czuję sie super ![]() Ogólnie mam ochote wyjśc w piątek gdzieś któraś nie była by chętna ![]() ![]() Isis23 a ten promotor to jakiś chociaż fajny ![]() ![]() To już masz wyznaczoną date na obrone czy niet? ![]() Wogule jaka historia wczoraj ehh brak słow ten nasz Sulechów Miłego dzionka kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pogoda to dzisiaj booska...a promotor spoko gość.. luzak i wogóle... terminu obrony jeszcze nie mam ... ale to gdzies chyba w czerwcu bedzie i o co kaman z ta historią w sulechowie?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
oli napewno będzie 5
![]() ahh ja zmykam do nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Ehhh własnie ta nauka nic mi sie niechce
![]() No ja mam nadzieje że 5 będzie chcoiaz ![]() ![]() W ogóle to coś tyu sie taka cisza zrobiła czyżby się wszyscy uczyli ![]() Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
ja tam sie nie ucze... od ponad tygodnia latam jak kot z pęcherzem po jakichs bibliotekach albo mierze drzewa... dzisiaj powiedziałam ze dość... cały dzien sie bycze.. poszłam do kumpeli , grzałysmy cały dzien tyłki na słonku.. spaliłam sie troche...
![]() ![]() ![]() a jutro jak dobrze pójdzie to Boryszyn...bo tam jakas imperza z militariami bedzie na weekend ![]() miłej reszty dzionka laski ![]()
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
no i do Boryszyna nie pojechałam
![]()
#670 |
Zakorzenienie
|
Isis23 to tak prawie jak ja tylko ze ja siedzę przy kompie i się uczę albo w lozku i sie ucze i już mi sie nie chce chce wyjechac z dla od wszytskiego i wszytskich odpoczacccc
![]() A nib takie siedzenie w domu i nic nie robie nie tez meczy bo człowiek i tak mysli a trzeba pouczyc sie, a moze prac enapisac a cos tam jeszcz ejestem psychicznie wykonczona blehh ide spać żeby sie wkońcu wyspać ![]() ![]() Dobranoc Kochane ![]() A biiibiii gdzie sie zapodziała? do sesji się szykuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Isis23 a własnie mój kolega dzisiaj tam pojechał miałam doac i przepraszam za literówki ale już nie mam siły nawet poprawiac wybaczcie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z biiibiii nie wiem co ...teraz szcześliwie zareczona, to pewnie weekend z menem spedza na powietrzu ![]() miłego dzionka zycze... ![]() ![]()
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki wrocilam
![]() cały weekend jakis taki zalatany. byłam w tym Boryszynie, zwiedziłam bunkry, fajnie było ![]() a ogolnie to nic ciekawego, sesja sie zbliza, uczyc sie nie chce... heh |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
ehh.. no ja zamiast pisac pracę... to pracuję.... nad opalenizną
![]()
#675 |
Zakorzenienie
|
kolejna lubuszanka was wita
![]()
#676 |
Zakorzenienie
|
Isis no wiesz, na obronie tez trzeba wyglądać
![]() Madaa witamy ![]() skąd dokładnie jesteś ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Isis biiibiii ma rację na obronie też trzeba wyglądać
![]() ![]() Madaaa Witam ![]() ![]() Dziewczyny co wy na to żeby na następną środę się umówić w Vabanq ? Wiem że sesja się zbliża i wogule uczyć się trzeba ale może tak jeden wieczór się zrelaksować? Co wy na to ? ![]() Buziaki kochane ![]() ![]() ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-05-13 o 21:32 Powód: jak zwykle literówki :) |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Wole nie pisać skąd dokładnie jestem, no ale powiem ze tak 50- 60 km od Zg a bywam tam często póki co
![]()
#679 |
Zakorzenienie
|
oliwko racja, w Gorzowie tępią te muszki a u nas plaga
![]() wyszłam wieczorem na chwile na taras bo chciałam sie przewietrzyć i przy okazji jeszcze zrobic cos na kompterze, mialam nadzieje ze bede mogla popracowac z kompem na dworze, ale co ty, chwile posiedziałam i tak mnie zaatakowały, ze uciekłam do domu ![]() wybiera się któras na bachanalia? Mnie dzis kolezanki wyciagaja na BigCyców, ale jakos nie bardzo mi się chce... w piatek natomiast raczej napewno pojawie na LadyPank ![]() Co do Twojej propozycji Oliwko to byłabym za ![]() Noo i bede musiała sobie załatwić transport, czyli moj TZ musiałby być w domu zeby moc mnie odwieźć. ajj musze sie wreszcie dorobić własnego auta |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Biiibiii ja się właśnie dopracowuję prawka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w środę bedę w domku bo będe sie uczyć do 2 egzaminów więc można iść zrelaksować i odstresować sie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Oli ja prawko mam, tylo ze nie mam pkratyki bo nie jezdziłam za duzo. No i auta tez nie mam. Nowowybudowany dom, wiec ciagle jest jeszcze sporo wydatków ;/
Egzaminy zalczysz, napenwo ![]() ![]() mnie czeka prawdziwy maraton kół i zaliczen po tym długim weekendzie, narazie nie myśle nawet... |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
hehe biiibiii musimy dać rade
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Oliwko u Isis, w Cigacicach
![]() Dlatego mam teraz małe problemy z dojazdami na wieczorne wyjścia. ajj ![]() a mieszkanie w Sul sprzedaliśmy więc już tam nie przenocuje. No, ale mam nadzieje ze w przyszłym roku juz kupimy auto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Madaa witam
![]() Cytat:
![]() ![]() widzę wogóle żeście sie rozpisały ![]() na bachanalia nie wiem czy pójde... się zobaczy ;].. pewnie jakas kumpelka mnie wyciagnie, ale nie wiem .... bede akurat pracowac, takze wieczorem pewnie padnieta i wogóle... ale pozyjemy zobaczymy .. miłego dzionka laski ![]()
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
ja dzis bachanalia odpuszczam chyba,
w piatek na Lady Pank sie wybiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Biiibiii to ja widzę że te zaręczyny to i tak w planach byly jak wy juz sie z Tż wybudowaliście ale super zazdroszczę wam! Swój własny domek bez zrzedzenia teściow itp
![]() ![]() Isis kombinuj kombinuj zobaczymy co to bedzie z tą środą mam nadzieje że może jakoś kochane dopiszecie i przyjdziecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
oliwko nie nie, zle mnie zrozumiałaś. Pisząc wybudowaliśmy mialam na mysli moja rodzine czyli mnie i rodziców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Ahiaaa
![]() ![]() ![]() Idę spać bo jutro cieżki dzionek i pojutrze a następnie pracowity tydzień z chwilką na wytchnienie w środę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
oli aaa do wesela to jeszcze maaasa czasu
![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
No a już myślałam że z Isis w jakiś sposób na weselicho sie zapłapiemy hihi
![]() Ale prawda jest taka że najpierw trzeba skończyć studia ![]() A tak z innej strony to boska pogodaaa! Mam nadzieję że od jutra się nie popsuje bo się chyba załamie jak dla mnie to mi pasuje nawet cieplej mogło by być ![]() ![]() Dziewczyny miłego dzionka życzę ![]() ![]() ![]() ![]() Biorę aparat do koleżanki to może jakieś sobie fajne foty porobimy to się później może pochwalę :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.