![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowyNiestety już wymieniłam się na sandy fair, ale zaintereso
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowyNiestety już wymieniłam się na sandy fair, ale zaintereso
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1290050 7]Minerałów nie mam, ale zajrzyj proszę...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320373[/QUOTE] Niestety nic nie znalazłam ![]() U Ciebie zainteresowała mnie odlewka hydrolatu z kocanki i spirulina, albo próbka różu EDM apple? Niestety mogę już wymienić tylko olej z pestek malin, z tamanu już w trakcie wymiany ![]() Super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy
Przypomnę swe zbiory
![]() - aloes 10x 30ml nieotwierany - kwas kojowy 5gr - kwas salicylowy 10gr - lha 5gr - macerat z marchwi 15ml - nicynamid 10-15gr - all in one 10gr - sorbitol - slp - olej z orzechow laskowych oleofarm - olej ze śliwki 4ml - olej z avocado - olejek palmaroza 5ml - alkohol cetylowy 25gr nieotwierany - wosk zółty - lanolina - mleczko pszczele Olejek do włosów Mahabhringraja i Amla Lit ilość do ustalenia poszukuje próbek olei wszelakich (dopiero szukam idealu)pantenol, hialuron, kreatyna puder bambusowy liposomy zsk-u ogolnie specyfiki "na wlosy"[/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Przyczajenie
|
Witajcie, widzę że wątek odżył, więc może i ja się przypomnę
Kto chce 17-18gramów telocapilu plus gratis ok 10g kw. migdałowego? Nie chcę odsypki, najlepiej jakieś napoczęte opakowanie czegoś ewentualnie bronzer mineralny pozdrawiam Edytowane przez verkaserduschka Czas edycji: 2009-06-23 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zajrzyj proszę... może akurat coś wyszukasz... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320373 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pol sampla EDM Soft Bronzer, moze dobierzesz cos? ![]()
![]() |
![]() |
#667 | |
Rozeznanie
|
Bezcielesna, interesują mnie:
Cytat:
Ja mogę zrobić Ci odlewkę oleju z kiełków pszenicy i lnianego oraz dołożyć małą odlewkę liposomów (muszę zobaczyć ile, i których jeszcze mam). Byłabyś wstępnie zainteresowana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
Avocado okolo 10-15ml
Lniany olej juz mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Przyczajenie
|
Psychodelia masz zawaliste próbki ale ja mam takiego lenia mazidłowego że pewnie wszystkie mi się popsują zanim je zużyję. Najchętniej bym przygarnęła jedną rzecz w podobnej cenie a Twoje niemazidlane kosmetyki są za drogie na taką wymiankę, pozdrawiam serdecznie
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- One Love, troche nie opłaca sie wysyłać samego kwasu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Rozeznanie
|
Hhmm... To może:
- olej z kiełków pszenicy ok. 10ml - łyżka pudru bambusowego - odlewka 1.5ml liposomów na naczynka i wzmacniających włosy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() moze innym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
Mam do oddania:
Hydrolat neroli (BU) Olej z pachnotki (ZSK) Olej palmowy z nasion (ZSK) Absolut Champaka (Mazidla) LHA (ZSK) PHA - glukonolakton i kwas laktobionowy (ZSK) Ekstrakt z truskawki (Mazidla) E. z banana (Mazidla) E. z granatu (Mazidla) E. z banana (Mazidla) E. przeciwtradzikowy (ZSK) Puder neem (BU) Puder ze skorek pomaranczy (Hesh) Maseczka na bazie neem i innych indyjskich ziół (Hesh) Optiphen Plus (Mazidla) Mocznik (ZSK) Sorbitol (ZSK) Wosk Candelilla (ZSK) Tego Sun Z500 (ZSK) Tego Soft PC 41 (ZSK) Adenozyna (Thanatos) Kompleks do paznokci (Thanatos) Witamina K (Ecospa) Poszukuje: Hydrolat lipowy Hydrolat kiwi Olej z nasion malin (tylko z Naturalisa) Niezmydlana frakcja oleju sojowego Ekstrakt jeczmienny Skwalan Olej z kocanki Serum z wit. C z BU Maslo tucuma Ekstrakty z ZSK do wlosow Kofeina Edytowane przez rocki Czas edycji: 2011-08-09 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania:
Hydrolat oczarowy z BU - NOWY, 130 ml ![]() + to co w wątku ![]() Można kusić ![]()
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
aktualizacja
![]() do oddania: - olej z maliny naturalis - opakowanie 10ml do oddania - ubytek kilka kropel - pełne opakowanie liposomow na rozstępy ZSK mogę się podzielić (większość półproduktów pochodzi z mazideł, ekstrakty w większości od Thanatosa): ekstrakty roślinne: - soja - wazna do końca 12/2009 - spirulina - niewielkie ilości na spróbowanie: amla, henna, indygo, eclipta, z truskawki, z czerwonej koniczyny, z banana nawilżacze: - hydromanil (od Thanatosa) - glikol propylenowy - gliceryna (apteka) - mocznik (Thanatos) witaminy: - kwas askorbinowy 02/10 - niewiekie ilości: niacynamid, panthenol 75% oleje i masła (olejów mogę odlać jeśli mam aktualnie pojemniczki ![]() - oleje Oleofarmu - sezamowy i z pestek dyni - mogę odlać sporo - masło tucuma, olej kokosowy - po kilka gram - mogę odlać po ok.1ml na spróbowanie (jesli aktualnie mam pojemniczki ![]() woski: - pszczeli biały i Candelilla emulgatory: - biobaza - imwitor - niewielkie ilości: glyceryl cocoate, polysorbate 80, polysorbate 85, lipodermina - baza kremowa z ZSK inne składniki kosmetyczne (aktywne): - keratyna - kwas ferulowy - bromelaina - Silol 350F - silikon Dimethiconum - trikenol - niewielkie ilości: telocapil inne składniki kosmetyczne (pomocnicze): - wersenian - guma ksantanowa - BHT inne: - niewielka ilość: kompleks do paznokci, dry-flo z jedwabiem, glinka biała amazońska - jedwab-proszek z mazideł, opakowanie 2g - ubytek niewielki -kompleks silikonowy z mazideł poszukuje: - minerałów (bardziej szczegółowo opisane jakich w moim wątku wymiankowym - link w podpisie) - peptydów z naturalis - liposomow do cery dojrzałej ZSK - hydrolatow (rozanego, neroli, aloesowego, z kocanki, oczarowego i innych) - alg-biofermentu - glinki różowej - ekstraktu z banana, może jakiegoś innego ekstraktu owocowego - ekstraktu z pine bark z długą datą ważności - indygo z mazidel - ekstraktów do włosów - eclipty, z pokrzywy, ze skrzypu polnego - i pewnie czegoś jeszcze ![]() zapraszam ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-11-11 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 | |
Rozeznanie
|
Aktualizacja:
Cytat:
![]() Edytowane przez mosutatsu Czas edycji: 2009-06-27 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Konto usunięte
|
Wymienię:
*hydrolat oczarowy eco (50ml - Mazidła) *hydrolat szałwiowy (100ml - ZSK) *niacynamid wit.B3 (12ml - Naturalis) *optiphen plus * emulgator P-4C *retinol roślinny *emulgator Glyceryl Cocoate (całe opakowanie bez 7ml) *kompozycja witaminowa All In one ( termin miała do 06.2009) *koncentrat z aloesu zatężony 10x (50ml) *odsypka ekstraktu z soi *odsypka ekstraktu z korzenia lukrecji *odsypka ekstraku z kasztanowca *guma ksantanowa *spirulina (ok.10g) *kwas kojowy (5g) *mocznik *d-pantenol *bromelaina *kwas ferulowy *wit. C (kwas askorbinowy) - ok. 18g *kwas salicylowy - nowy nieotwierany z Mazideł lub odsypka z otwartego *kwas mlekowy *olej lniany (Oleofarm) *peg 400 *glikol propylenowy Pod koniec tygodnia robię małe zakupy w ZSK, więc mogę też zamówić coś na życzenie... Poszukuję właściwie tylko hydrolatu i maceratu z kocanki. Edytowane przez 513900e90b83d91c2e26787f916d5639aed43c42 Czas edycji: 2009-06-27 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
aktualizacja
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Rozeznanie
|
Ilono znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Rozeznanie
|
* ryż - do 5ml * kokos frakcjonowany * pestki granatu - odlewka * skwalan - do 5ml olej żurawinowy - odlewka alantoina * pachnotka - odlewka * malina czerwona - odlewka D-pantenol 75% Oczywiscie nie upieram się przy wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Rozeznanie
|
Aktualizacja:
Cytat:
- puder bambusowy z dodatkiem jedwabiu (BU) - 80% słoiczka 50 ml (całość lub odsypki wielkości sampla EDM lub jego wielokrotności) ważny do 12/2010 - leci do tampoli - olej (macerat) brzozowy (mazidła) - 30% butelki 60 g; ważny do 03/2010 POSZUKUJĘ: - intensywnie kryjących podkładów mineralnych w odcieniu zbliżonym do Light Almond Intensive EDM (czyli jasne, ale nie ekstremalnie jasne; bez różu, brzoskwini, raczej bez żółci lub z niewielką jej ilością - takie neutralnie szaro - brudne/oliwkowe) - mogą być też cienie mineralne w kolorze fioletowym, zielonym, granatowym (bardzo chętnie przyjmę cienie GULF OF MEXICO, CLOVER GREEN, CEYLON TEA LEAF, PELICAN BAY, i AMETHYST z EGM) albo jakieś fajne róże mineralne (raczej chłodny jasny róż, bardzo chętnie przyjmę róże XENIA i GRAPEVINE z EGM) - próbki ("odlewki") Avene Tres Haute Protection Emulsion [Very High Protection Emulsion] SPF 50+ (Emulsja z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną, wersja 2009) - pędzla Angled Brow & Liner Brush EDM - jestem zainteresowana również pudełeczkami na pudry sypkie i atomizerami w dużych ilościach szukam: - olejów intensywnie pachnących owocami (do tłustej skóry) - hydrolatów: neroli, oczarowego, z róży stulistnej - olejków myjących do twarzy (pomarańczowy lub waniliowy) - maseczek wulkanicznych - peelingu enzymatycznego z bromelaniną [mam także do wymiany - minerały - ale to na wątku wymiankowo -mineralnym -> Minerały i kosmetyki głównie pielęgnacja - m.in. produkty z serii Ziaja Pro, flos-lek, Tołpa, seboderm) - szczegóły tutaj -> Kosmetyki]
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2009-07-29 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() liczyłam, że może Mustela Cię skusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Nic to, może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy ktoś będzie chętny, ale zawsze można spróbować
![]() Mam do oddania Maseczkę morską z perłami (BU), zmieszana 3.07, użyta raz. Niestety, podrażniła moją skórę, może komuś się przyda, ja już jej raczej nie użyję ![]() NIEAKTUALNE
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2009-07-28 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Konto usunięte
|
Wymienię:
hydrolaty: *oczarowy eco (50ml - Mazidła) *szałwiowy (100ml lub więcej - ZSK) *hydrolat różany (ZSK - 100ml) *hydrolat lipowy (Mazidła - 100ml) emulgatory: *P-4C (15ml) *Glyceryl Cocoate (całe opakowanie z ubytkiem 7ml) witaminy: * niacynamid wit. B3 (12ml - Naturalis) *kompozycja witaminowa All in one (ale data ważności minęła w czerwcu - chętnie dorzucę do jakiejś wymiany jako gratis) * kwas askorbinowy wit. C (Mazidła ok. 18g) ekstrakty roślinne i substancje aktywne: *odsypka ekstraktu z korzenia lukrecji *odsypka ekstraktu z kasztanowca *odsypka ekstraktu z soi *odlewka retinolu roślinnego *koncentrat z aloesu zatężony 10x (50ml) *kwas kojowy (5g) *odsypka kwasu ferulowego kwasy: *kwas mlekowy *kwas salicylowy (Mazidła - nowy, nieotwierany) substancje nawilżające: *mocznik *alantoina inne: *peeling ze skały wulkanicznej *konserwant optiphen plus *guma ksantanowa *spirulina (ok. 10g) *peg 400 *glikol propylenowy *olejek eteryczny z cytrynowego drzewa herbacianego (ubytek 6 kropli) Szukam: *hydrolat z kocanki *hydrolat róża damascena (BU) *macerat z kocanki *olej z rokitnika *glukonolakton *olej arganowy *może coś jeszcze... Edytowane przez 513900e90b83d91c2e26787f916d5639aed43c42 Czas edycji: 2009-07-17 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, poszukuje piperyny i saw palmetto..PILNIE!
![]() |
#690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2009-07-17 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.