![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co Wam się dziś śniło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze sny
a prawie nigdy nie pamiętam swoich snów, może kilka razy je zapamiętałam ale to były prorocze, i niestety nigdy nie były dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
A mi sie snił złamany paznokiec...czyzby jakis koniec czegos albo zapowiadajace sie klopoty? hm..tak slyszalam...
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Mi dziś się śniło, że byłam z mamą i moim koleżankami w Londynie, i przechodziłyśmy ciąglę przez most, póżniej zerwała się jakaś wichura . . . ach te sny
![]()
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
śniło mi się że kupiłam rybaczki i do nich była spódniczka,tzn:taki jakby fartuszek coś takiego tylko to było razem połączone (ciekawe co to oznacza??)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
a mnie się dziś śniło, że uczyłam się tańczyć, moim partnerem był grubasek
![]() a kazała nam ańczyc wredna nauczycielka z liceum ![]()
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
ja znowu mialam jakies koszmary zwiazane ze szkola.
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
śniło mi się, że obudziłam się rano, a w moim pokoju stał rowerek treningowy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
śniła mi się wielka wiedźma.. tzn. naprawdę gigantycza, wielkości bloku.. szła w półmroku i budziła grozę..
domyślam się kogo symbolizuje ta wiedźma, ale o tym cicho sza ![]()
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
A mi dziś przyszedł z allegro zamówiony senniczek, jest boski, wielki i w ogóle budzi zaufanie
![]() Chociaż niekoniecznie chciałabym by był do końca prawdziwy, gdyż śniło mi się dziś, że moja koleżanka urodziła dziecko i byliśmy na spacerze i to dziecko(chłopiec) było rude strasznie. Generalnie dziecko zawsze źle znaczy, kłopoty natomiast rudzielec to ostrzeżenie przed fałszywymi przyjaciółmi, znajomymi(powiedzmy że mam swój typ ale nikt nie lubi ludzi dwulicowych, nicht war?)
![]() |
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj mialam sen, jak nigdy... Obudzilam sie gdzies o 7:50 : po prostu otworzylam oczy i mialam przyspieszone tetno... Dawno nie mialam takiego uczucia.
Sen rozgrywal sie w domu mojej babci, by w nim Dziadek, ktory juz nie zyje (w snie wiedzialam, ze go ozywili lekarze, wstal z martwych ![]() ![]() Dziwny sen, dawno takiego realistycznego nie mialam.
![]() |
#673 |
Rozeznanie
|
Ja miałam dziś w nocy głupi sen
![]() Ja i 2 nieznajome mi osoby siedzieliśmy przy stole, jakaś dziewczyna wbijała coś w brzuch mężczyźnie, a ja nie chciałam na to patrzeć i zakrywałam oczy. Po chwili znalazłam się w jakimś domu z tamtą dziewczyną i okazało się, że to ja mam rozcięty brzuch, krwawie i w ogóle nie mogłam nic zrobić ![]() ![]() ![]() W tamtym momencie zobaczyłam drzwi i uciekłam, wyszłam z klatki i okazało się, że to ta sama klatka w której kiedyś mieszkał mój brat z żoną i dzieckiem ( blisko mojego domu) ![]() Zapewne żadna z Was nie wie co ten sen mógł znaczyć?? ![]()
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
Mi się śniło,że się zaręczyłam i dostałam taki śliczny pierścionek, ale Fresa mi go ukradła, po czym założyła wątek o tym,że się zaręczyła i dostała śliczny pierścionek zaręczynowy,a jak pisałam,że to mój to nikt mi nie wierzył.
![]() Dodam,że Fresę bardzo lubię ![]()
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Mi się ostatnio śnił kolega z którym jestem pokłócona. Najpierw się z nim pogodziłam a potem przyszłam na jego pogrzeb
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam jak śnił mi się mój ślub kościelny z człowiekiem z którym nie chciałam tego ślubu. Później oboje prosiliśmy o potraganie papierów by ślub unieważnić. Dokładnie widziałam siebie w białej sukni. Troszke mnie to przeraża.
Wczoraj natomiast śniło mi sie, że byłam na wakacjach z Tż i jakąś inną parą. Nagle ktoś wpadł na pomysł by pozbierać muszelki. Ja zbierałam noże. Później ktoś wpadł na pomysł by zamienić się partnerkami i uprawiać z nimi seks ![]() ![]()
![]() |
#677 |
BAN stały
|
O dobrze,że jest ten wątek na wierzchu,bo wczoraj jak i dziś miałam jak zwykle głupie sny.
![]() 1) Z piątku na sobote śniło mi się,że szłam z jakimś rudym gościem i naprzeciwko szedł mój były ze swoją nową panną.Poczym jak ich zobaczyłam powiedziałam,o nie tylko nie mój były,jeszcze tego brakowało.Włączyła mi się nieźla agresja wobec nich i chyba się z nimi byłam.Dałam czadu byłemu i jego nowej panience ![]() 2) A dzisiaj śniło mi się,że u mojej sąsiadki(babci) z naprzeciwka/wizawi w oknie była moja kumpela z sąsiedniej klatki i jej się spytałam,czy wyjdzie na dwór,a odpowiedziała że nie,bo ma gości i dodała żebym to ja wpadła do niej.Ok,poszłam i była u niej koleżanka,co najlepsze to była pewna forumka ze swoją córeczką z innego forum ![]() ![]() ![]() Ja chyba mam prorocze sny,w tym sensie że okazało się że coś co było zaplanowane się nie udało zrealizować,noi przez to się lekko z kimś posprzeczałam.Teraz wiem,że jak byly mi sę sni,to oznacza to coś złego ![]() Ten drugi sen nie wiem co oznacza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj miałam dziwny sen składający się z dwóch części
![]() 1) Poszłam na narty z Darią i Pauliną z Wizażu (a ich nigdy na oczy nie widziałam ![]() ![]() ![]() 2) Siedziałam na jakiejś ławce z Pauliną (z klasy tym razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
A mi przyśnił się Rudolf Hess i razem odcinaliśmy ludzkie ręce w celu ich konsumpcji, tzn zamiast chleba do takich poskładanych kanapek. Dodam że jestem normalna, nie nadużywam alkoholu i grzybków halucynogennych
![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio miałam strasznie miły sen - jechałam autobusem, a obok mnie siedział Johnny Depp
![]() Szkoda, że to był tylko sen... ![]()
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
a mnie sie dzis snilo ze na tescie ciązowym wyszly mi dwie grube bordowe kreseczki byłam taka szczęsliwa -ale niestety to był tylko sen dzis chyba @ dostane bo brzuch boli i plamie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Co ci się przyśniło??
![]() ![]() Takze piszcie co wam sie ostatnio przysnilo. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ci się przyśniło??
Cytat:
![]() Łączę ![]() *** Mojej koleżance ostatnio drugi raz się śniło, że..... się całowała z kotem ![]() Ciekawe co to oznacza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Wasze sny
mi się dziś śniło, że wypadły mi prawie wszystkie zęby
![]() ![]() A wczoraj śnił mi się kolega chłopaka ![]() ![]()
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Fajny wątek.
Swoją drogą ja mam bardzo szurnięte sny ![]() Ostatnio śnił mi sie różowy pudelek, a wczorak śniło mi sie, ze odpadły mi gałki oczne i one mi tak wisiały ![]() ![]()
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj śniło mi sie że skakałam na bungee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Rozeznanie
|
dziewczyny moze wy wiecie co może oznaczac autobus w snie? Nie ma w zadnym senniku;/ a prawie ciagle sni mi sie ze jade autobusem albo pociagiem ..ciagle gdzies jeżdze
![]()
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
MartuFFFia ja mam!
![]() AUTOBUS Może oznaczać - okazja, szansa, możliwość. Jedziesz jako pasażer czy kierowca? Może przejeżdża on obok Ciebie? Dokąd zmierza? Wiezie ludzi czy jest pusty? Czy jest duży, nowy, zadbany? Jeśli go prowadzisz wypełnionego pasażerami - naczelne stanowisko, odpowiedzialność lub pomaganie innym. Jaki masz stosunek do jazdy? Jak siedzisz - skierowany tyłem czy przodem do kierunku jazdy? Tyłem - może oznaczać Twoje gorsze położenie, dyskomfort. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
a co oznaczają gałki oczne
![]()
![]() |
#690 |
BAN stały
|
no wkoncu moge sie sie pochwalic co mi sie sni:P ogolnie codziennie:P chodz dzisiaj nic:P moze opwiem dwa najlglupsze
![]() 1 dotyczyl oczywiscie szkoly siedzialam sobie na przerwie i stringi bylo mi widac przeszedl jakis koles i mnie za nie pociagna i pely hehe ![]() 2 z urzyciem reki:P spalkam sobie az nagle jakas reke znalazlam w lozku macam macam jakas zimna w snie mysle jakas reke trupa budze sie przestraszona a to moja hehe ![]() postaram sie nabierzaco opowiadac bo naprawde niektory sa glupie hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.