![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aburkowy Decoupage
Bardzo podoba mi się dzieciowa skrzynka,serduszka i herbaciarka.
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedzenie mojego wątku oraz za miły komentarz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Kolejne super-wieko mam na myśli herbaciarkę... ten motyw jest boski !! (ciekawa jestem skąd masz taki piękniusi)..
Zauroczył mnie też komplet brązowo-turkusowy. Chciałabym umieć takie robich... ahhh... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zadomowienie
|
Agaczek, sioodemka, dziękuję
![]() Te róże to z papieru ryżowego Decomanii, motyw jest na jasnym tle tylko ja je w takim pomazianym umieściłam;-) A jeśli chodzi o komplecik- nic trudnego, tylko trochę uwagi i cierpliwości przy naklejaniu serwetki trzeba. Przyznam, że i ja najbardziej ten brezowo-niebieski polubiłam i z pewnym żalem go dziś w świat wysłałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Bardzo,bardzo,bardzo!!!Ws zystko!Dobór kolorów,wzorów,wykonanie. To jednak sztuka okleićtaką powierzchnie,tak równiutko.I bardzo płodna jestes ostatnio.Tak trzymać!
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
Jambolaja- cieszę się, że Ci się podoba
![]() A z tą płodnością- zamówienia były i puste mieszkanie sąsiadów do tego, więc korzystałam, że miałam się gdzie z całą graciarnią rozłożyć. Niestety wszystko co dobre się kończy a mnie konieczność ciąglego rozkładania i chowania tego bałaganu w mojej ciasnocie mocno stopuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich , jestem tu nowa i oczywiście zielona i zauroczona Twoimi pracami .Ja materiał zbieram i mam nadzieję zacząć jeszcze w tym roku .Mam takie pytanie : to, że cienie wokół motywu to rozumiem ale niebardzo rozumiem jak Ty robisz takie całe powierzchnie cieniowane .Czy np malujesz kolorem podstawowym, a póżniej gąbką i palcem cieniujesz całą powierzchnię ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
Dokładnie tak. Czasem zdarza mi się wstępnie pocieniować przed naklejeniem motywu, ale zwykle papram już potem- koniecznie wcześniej 1-2 razy lakierując bo nie raz się szorowaniem pod kranem kończy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
Ja też badzo, bardzo, bardzo!!! Wszystko!!!
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
sliczne komplety!!! bardzo mi sie wszytskie podobaja! a herbaciarka - po prostu cudna! jakiego kraka uzywalas?
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Paulisia- cieszę się, ze Ci się podoba
![]() Na herbaciarce jest krak Dali (chyba się nie polubimy)- na wcześniejszym pudełku z tym wzorem sottile |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
Prace miodzio
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
Sliczne prace , takie wypieszczone jak to mówi moja znajoma. A co do kraka to myślałam że to tylko ja mam problem z tym krakiem Dali
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne i starannie wykonane prace
![]() skrzynka dziecinna jest taka słodka z tymi delikatnymi cieniowaniam, bombki i ten hustecznik brązowo-turkusowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Ufff, odgrzebałam
![]() Długo mnie nie było, tylko kilka rzeczy przez ten czas powstało. Niestety większość niesfoconych a od nowych właścicieli o fotki się doprosić nie mogę. Jak wróci kompiutr z naprawy (może i dziś) to sprawdzę czy się tam jakieś nie pałętają A tymczasem- klimaty skrzydlate ![]() ![]() Jakoś tego pudełeczka ładniej sfocić nie umiałam- trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Zadomowienie
|
I elfowy smarkatnik. Coś tam się jeszcze robi, też takie bejcowo- proste, jakoś mi ten styl najbardziej pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
Zanim zczęłam bawić się w decoupage i założyłam swój wątek oglądałam wiele prac między innymi Twoje, które bardzo mi się podobały. Przyglądałam się Twoim cieniowaniom patyną, a w pisankach jesteś mistrzynią.
![]() ![]() ![]() Dlatego bardzo się ucieszyłam, że znowu jesteś na forum. I oczywiście ostatnie pudełka bardzo ładne, choć ja też aniołkowa nie jestem. Podoba mi się pomysł na chustecznik z szablonikiem na bejcy. ![]() Czekam na kolejne prace ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
rosier- bardzo dziękuję
![]() Właśnie kompiutra odzyskałam, trochę potrwa zanim ogarnę co i gdzie teraz na nim ![]() Jeszcze sprzed kilku miesięcy komplet- góra na wysoki połysk, dół matowy. Zdjęcia niestety kiepściutkie- robione były do pokazania zamawiającej, innych już nie mam. W rzeczywistości ładniej wygląda, jedna z prac, z której jestem, mimo jej prostoty bardzo zadowolona ( i, co najważniejsze, właścicielka też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
cieszę się,że znów mamy możliwość cos Twojego zobaczyć.Nie uciekaj na tak długo.Ten aniołek prześliczny.Tak to jest,że niby nikt nie jest za aniołkami ale One coś w sobie mają i urzekają.Zwłaszcza jak sa w takiej ślicznej oprawie.Ładnie Ci wyszedł ten niebieski,delikatne przejścia i fajna faktura.Elfiki tez fajnie zrobione.Niby proste ale wykończone ciekawie a przez to efekt końcowy jest super.
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- O! w między czasie wskoczyło cos nowedo.Super podcieniowania.Fajne kropy.To dowód jak z prostego i wydawałoby sie mało efektownego wzoru zrobić cacuszko.
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
i na koniec (na razie) smarkatnik dokładnie sprzed roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Lubię te motywy-takie kobiece.A wykonanie na 5+.Jak zawsze piekne spekania i całość.A koronka dodaje uroku.
![]() |
#681 |
Zadomowienie
|
Jambolaja- dzięki za miłe słowa
![]() A ten kobitkowy motyw też bardzo lubię, bardzo wdzięczny i fajnie się z nim pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
Witaj po długaśnej przerwie
![]() Super,że znow pokazujesz swoje śliczne prace, choć szkoda,że uciekły te, które podziwialam -podobnie jak rosier -jak zaczynalam przygodę z decou. Z ostatnich prac najbardziej podoba mi się komplet z którego jesteś dumna ![]() Chustecznik z koroneczką chętnie postawiłabym obok na moim biureczku ![]()
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
pouzupełniałam zdjęcia- dobrze, że tak mało robię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
piekne prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
Witaj , przepiekne prace, ten stonowany prosty komplet bejcowany jest wspaniały, prosty, urzekający. Chusteczniki piękne. Przed bejca nakładasz grunt??
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
domciatko, dzianga- dziękuję
![]() Pod bejcę nigdy nic nie daję, tylko przeszlifowuję dokładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Sezon bombkowy, więc jajca pokazuję
![]() Czarno, kwieciście i czerwono |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
biało- niebiesko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Zadomowienie
|
różanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.