|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer Szczecin
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
|
#662 |
|
Przyczajenie
|
a czy ktos może sie wypowiedziec cos na temat Grzeska z okay?
|
|
|
|
|
#663 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Byłam dziś w Imperium Wizażu (z Groupona), u pana Yesusa Ramireza. Jestem BARDZO zadowolona
) Ślicznie pocieniował mi włosy, nie schodząc zbytnio z długości, fryzura układa się rewelacyjnie! Doradził odnośnie grzywki, nałożył maskę na ciepło... Wszystko tak, jak chciałam... Polecam!!!
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie
zacznę od tego że mam długie włosy, gęste w miarę, chociaż od jakiegoś czasu mi wypadają i nie są juz takie jak kiedyś. Do fryzjerów chodziłam róznych, zawsze na ścięcie i modelowanie. Dwu krotnie w domu w ostatnim czasie robiłam dekoloryzacje Chantal Pro Salon i ściągneło mi kolor do połowy włosów, koncowki mam dalej ciemne, czarne wpadajace pod swiatlo w ciemny kasztan. Chcialabym sie wkoncu odwazyc i pierwszy raz w zyciu zafarbowac wlosy u fryzjera, gdyz zawsze robilam to sama w domu. Interesuje mnie na poczatek jakis balejage lub pasemka, zeby te wlosy troszke rozjasnic, do momentu gdy bede mogla zafarbowac je juz na jeden jasny kolor w odcieniu rudosci, bezu, jasnego brazu. I teraz pytanie kogo z czystym sumieniem byscie mi Panie poleciły, kto nie spali mi włosów (siano), dobierze ładny kolor i oczywiscie dużo nie zapłace. Czekam na wasze propozycje
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja slyszalam , ze na Grupounie wyglada czesto tak, ze jest specjalnie zawyzona cena za uslugi i ze znizką 60 % płaci się tyle ile tak naprawde kosztuje dana usluga.Podają np cene farbowania ze stryzeniem 270 zl a po znizce z Groupona np. 160 -140 zl.A tak naprawde w wielu salonach jest to standardowa cena |
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widzę takie "promocje" bo standardowa cena jest właśnie taka jaką podajesz ja się nabrać na nie nie dam jeszcze wcześniej przed zakupem polecam obadać taki salon chociażby w internecie opinie i zajrzeć na jego stronkę
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
A jakie macie odczucia po studiu urody "angel".
Ul. Ledóchowskiego , niestety nr. nie pamiętam. Mam tam jutro iść ale nie wiem, wolałabym wcześniej poznać chociaż kilka opinii.
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uważam też że te promocje nie są bez powodu jak to mówią dobry towar nie potrzebuje jakiejś specjalnej reklamy a tu ewidentnie chcą skusić klientów na obniżki dobry salon nie robiłby takiej promocji bo zawsze ma klientele tak uważam
|
|
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
To oczywiście zależy, ja byłam dwa razy u fryzjera z groupona i obu przypadkach były to raczej salony cieszące się dobrą opinią i znane w Szczecinie (Hair Factory i Imperium Wizażu) i też promocja, którą miałam dzięki grouponowi była rzeczywista, dlatego po prostu trzeba patrzeć i sprawdzać co się kupuje.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#672 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja tam zgadzam sie z xLADY.Uwazam ze dobre salony, ktore maja duzo klientów i czeka sie długo na wizyte- nie robia promocji z 50 % znizka.Nie sa w stanie wyrobic się z obsłużeniem klientów za normalną cenę( a co dopiero za połowe! Czyli co?- rezygnuje taki salon z klientek , ktore placa normalnie , po to żeby przyjąc te płacace polowe ceny??? Dlatego wg mnie jak niby dobry salon robi promocję- to chyba dzieje sie w nim coś złego - ma z jakis powodów mało klientow.... i ma czas na robienie wlosow za pół darmo zamiast za normalną cenę. Ja nie daje sie nabrac na takie promocje Pozdrowionka dla wszystkich Edytowane przez aga0101 Czas edycji: 2011-05-05 o 18:48 |
|
|
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Po przejrzeniu tego forum najbardziej zainteresował mnie p. Dawid z salonu O'key. Piszecie, że mają długie terminy.
Tzn. ile trzeba czekać? ile wy czekałyście na wizytę? zamierzam się chyba tam wybrać, może pomoże mi w doborze fryzury
|
|
#674 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=dzeminka;25960986]Ja jakiś czas temu byłam u Dawida z Okeya i byłam meeega zadowolona. Strzyżenie fantastyczne, mycie fantastyczne, pierwszy raz w życiu ktoś zrobił mi taką grzywkę wreszcie jak chciałam... A włosy trzy miesiące po wizycie wciąż układają się dobrze. Także serdecznie polecam, a sama na pewno jeszcze tam wrócę...
Tez zastanawiałam się nad tym ,żeby iść do Dawida ale te mieszane o nim opinie powstrzymaly mnie.Wydaje mi sie, że on tu sam sobie robi reklamę, pisząc te pozytywne komentarze Edytowane przez alocha11 Czas edycji: 2011-05-08 o 16:52 |
|
|
|
|
#675 |
|
Przyczajenie
|
Czekam zawsze miesiąc na wizytę.
Edytowane przez Pani Stomatolog Czas edycji: 2011-05-08 o 17:48 |
|
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem ze Szczecina, więc trudno mi to sprawdzić (opinie koleżanek itd.) .. ale wiadomo, nigdy nie jest tak żeby wszystkim na 100% dogodzić.
z moim pechem pewnie i on mi nie pomoże, ale mimo to czekam na waszą odpowiedź
|
|
#677 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio koleżanka powiedziała mi, że bardzo ładnie ścina włosy p. Wojtek, które się przeniosł na Jagiellońską. Nie pamięta niestety jak ma na nazwisko i w jakim salonie pracuje. Może któraś z Pań będzie mi mogła pomóc?
Edytowane przez Pani Stomatolog Czas edycji: 2011-05-08 o 22:10 |
|
|
|
|
#678 |
|
Przyczajenie
|
Zdecydowanie polecam salon fryzjerski Viva na Pogodnie, szczególnie Panią Olę i Pana Czarka - to artyści. Fryzury robią wręcz za✂✂✂iste. Pierwsza klasa. Polecam naprawdę gorąco.
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Czy orientuje się ktoś, dokąd przeniósł się (z Imperium Wizażu) Yesus Ramirez??
|
|
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#682 |
|
Przyczajenie
|
Odnośnie zamieszczonego przeze mnie postu to pan Wojtek przeniósł się do Gdańska. Klientkom swoim polecił panią Paulinę ( dawniej z nim współpracowała ), która ścina na ul. Jagiellońskiej 24. Jednak nie byłam ścinać włosów u tej pani, więc nie mogę się wypowiedzieć na ten temat.
|
|
|
|
|
#683 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim, mam naturalnie ciemne wlosy, ale gwoli wakacyjnej metamorfozy bardzo chcialabym przefarbowac sie na blond
Czy moglybyscie polecic mi jakiegos dobrego fryzjera, ktory podjalby sie tej misji? Licze na Wasza pomoc!Przy okazji, moge wypowiedziec sie na temat 2 fryzjerow, u ktorych bylam. Pierwszy salon to Cayenne na tkackiej, u niejakiej pani Marzeny. Szczerze NIE POLECAM! Obciela mnie jak od gara. Wlosy w ogole mi sie nie ukladaly i wygladalam paskudnie, a do tego droooga stanal na wysokosci zadania i uratowal mi fryzure, ale musial bardzo skrocic mi wlosy. Natomiast kiedy zapytalam, czy moglby przefarbowac mnie na blond - zbladl i postanowilam nie drazyc tematu Dlatego teraz szukam jakiegos sensownego fryzjera. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#684 |
|
Konto usunięte
|
a ja się zastanawiam ciągle, czy zadzwonić i umówić się do Dawida, bo mnie również kontrastowe opinie martwią. chciałabym tylko wyrównać włosy i trochę pocieniować, bo mam ich za dużo i są nierówne, bo ostatnio sama pobawiłam się nożyczkami :P
a pana Marka Marosza nie polecam- stylizacje do sesji robi bardzo dobre, bo one nie wymagają cięcia ani farbowania ( zazwyczaj) mojej mamie i cioci zgotował na głowie taką tragedię przy farbowaniu- nie przykłada się zupełnie. mama włosy z plamami, ciotka- włosy nierówno obcięte- wyglądało to strasznie. jeszcze nie chciał reklamacji przyjąć. dopiero po awanturze i tekstach " panie nie wiedzą kim ja jestem!", cokolwiek udało się zdziałać i usługę poprawił. |
|
|
|
|
#685 |
|
Przyczajenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;27339371]a ja się zastanawiam ciągle, czy zadzwonić i umówić się do Dawida, bo mnie również kontrastowe opinie martwią. chciałabym tylko wyrównać włosy i trochę pocieniować, bo mam ich za dużo i są nierówne, bo ostatnio sama pobawiłam się nożyczkami :P
a pana Marka Marosza nie polecam- stylizacje do sesji robi bardzo dobre, bo one nie wymagają cięcia ani farbowania ( zazwyczaj) mojej mamie i cioci zgotował na głowie taką tragedię przy farbowaniu- nie przykłada się zupełnie. mama włosy z plamami, ciotka- włosy nierówno obcięte- wyglądało to strasznie. jeszcze nie chciał reklamacji przyjąć. dopiero po awanturze i tekstach " panie nie wiedzą kim ja jestem!", cokolwiek udało się zdziałać i usługę poprawił.[/QUOTE] Ja tez sie zastanawialam nad tymi opiniami o Dawidzie .Raz super opinia , a za chwilę beznadziejnie zła ![]() Ale wiesz to forum dla mnie to jedna wielka lipa Poki nie pójdziesz sama to się nie przekonasz A pewnie kazdemu fryzjerowi wyjdzie zreszta lepiej ze scieciem twoich włosów-niz to jak scięłaś je sobie sama
|
|
|
|
|
#686 |
|
Przyczajenie
|
ja rowniez zachwale Czarka, zawsze wracam zadowolona, ostatnio musialam isc do kogos innego- u czarka nie bylo miejsca a ja na juz potrzebowalam i co---na poczatku niby oki a po 2 dniach juz mi sie nic nie podobalo---odczekalam 2tyg i do czrka w srode z pokora wracam...
|
|
|
|
|
#687 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
ile bierze adam z house of beauty? byla moze ktoras u niego niedawno? mam zamiar jutro do niego przedzwonic, zobaczyc jak terminy wygladaja..
.
|
|
|
|
|
#689 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Polecam wszystkim Panią Anię z salonu na bohaterów - bardzo niskie 29 ceny a fryzurki naprawdę super, włosy świetnie się układają.
Byłam kilka razy w Enjoy, i chyba mam uczulenie na preparaty jakie stosują w każdym razie płaciłam 75zł za ścięcie bez modelowania...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

) Ślicznie pocieniował mi włosy, nie schodząc zbytnio z długości, fryzura układa się rewelacyjnie! Doradził odnośnie grzywki, nałożył maskę na ciepło... Wszystko tak, jak chciałam... Polecam!!!
i ogolnie od samego poczatu byla na nie nie nie, mimo ze nic mi nie przedstawila o tej metodzie odrazu stwierdzila ze jest nie dla mnie. na koniec ocenila mnie na taka co to napewno mnie nie stac na taka usluge. dobrze wiem jakie sa ceny dowiadywalam sie kiedys w innych miejscach. nie powiedziala tak doslowie ale na to wyszlo. kto tak traktuje klientow
bo standardowa cena jest właśnie taka jaką podajesz 

stanal na wysokosci zadania i uratowal mi fryzure, ale musial bardzo skrocic mi wlosy. Natomiast kiedy zapytalam, czy moglby przefarbowac mnie na blond - zbladl i postanowilam nie drazyc tematu
w każdym razie płaciłam 75zł za ścięcie bez modelowania...