|
|
#661 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A teraz: tam tam ta ra ra zostałam dzisiaj świeżo upioeczonym kierowcą ufff...Prawko odbieram za 2 tygodnie
WIELKIE GRATKI ![]() ![]() ![]() EDIT Kupiłam sobie dzisiaj płaszcz w reserved, naprawde bardzo fajny Odnośnie spotkania, to nie chciałam zabrać przyjaciólki w celach "obstawy", a w takim by dziewczyna trochę rozerwała się, no ale skoro to problem, to nie ma sprawy. ja w każdym razie jeśli wyrobię się w pracy to pojawię sie w umówionym miejscu, jednak nie obiecuję. Jestem osoba punktualną , wieć jeśli nie będzię mnie o 20, to znaczy że mam "nici ze spotkania" i walczę w pracy... choc szczerze nie mam na to ochoty . Edytowane przez Pyreczka Czas edycji: 2007-03-01 o 22:26 Powód: co by nie tworzyć dodatkowych postów :):) |
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Pyreczko, dziękuję
Jesli masz ochote, to oczywiście przyjdź z kolezanką/przyjaciółką . Możesz polecić jej stronke wizazu .
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Pyreczko sprobuj wyrwac sie z pracy, choc wiem jakie to ciezkie
. zatem mam nadzieje, ze uda Ci sie przyjsc. kolezanke bierz ze soba jak macie obie ochote z nami sie spotkac. przypominam, ze o 20:00 pod bamberka na starym rynku .
|
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
Pyreczko zrób wszystko by się z nami spotkać tak bardzo chcemy Cię poznać i nie jest problemem byś przyszła z koleżanką.
Czekamy na Ciebie o 20-tej pod Bamberką |
|
|
|
#665 |
|
|
Hej Dziewczyny,
nie będzie mnie dzisiaj , w pracy mam dzisiaj nasiudwkę , musze zamknąc miesiac sprzedaży a dotałam zgodę przed chwilą,bo szefowi obrót sie spodobał bardzo mi przykro z tego powodu , ale mam nadzieje że na następne spotkanie z Wami załapie się bez niczego . Nic zabieram się za raportowanie
|
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi ale dzisiaj nie dam rady. Jutro mam pracę od 6rana, a jeszcze czuję się okropnie.
Bawcie się dobrze i do następnego razu |
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
No to nasze dzisiejsze grono zmniejsza się o trzy osoby bo Karola30 tez nie przyjdzie
Czyli będzie nas 7 osób czyli stara ekipa plus Arianka |
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze Pyreczki, Masiek i Karoli30 ne bedzie.
Juz sie nie moge doczekac szarlotki na goraco
|
|
|
|
#669 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakąś szpachlą sobie ryj zaklajstruje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mogę doczekać się spotkanka Ta w środku to ja
|
||||
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś nie biorę kulki. Można bezpiecznie obok mnie siadać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was weźmie aparat?
|
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
hej
słuchajcie to jest na knajpa na pięterku gdzie Iga z Anią jadły pomidory z mozarella ?? ja na 20 nie zdąże bo dopiero z pracy przyszlam i mam kilka rzeczy jeszcze do zrobienia (m.in. wycieczkę do M1 ), w takim razie dojdę do Was....ale nie posiedze długo bo jeszcze mam dziś do zaliczenia SQ ;D
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
A co dzisiaj jest za impreza w SQ?
|
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
Ja Was dzisiaj pomęczę aparatem
, dawno żadnych fotek ze spotkania nie było na forum więc musimy to nadrobić.Dobra wiadomość, udało mi się Karolę30 namówić by się od pracy oderwała i przyjdzie Do zobaczenia wieczorkiem babeczki. |
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
milego spotkanka
i pokazcie fotki oczywiscie
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego spotkania życzę i czekamy na fotki
|
#678 |
|
|
Hej Dziewczyny,
dopiero wróciłam do domu, ale wszystko w pracy zrobiłam , inaczej musiałabym jeszcze jutro zasuwac, teraz lecę pod prysznic i do łóżeczka. Moją koleżankę rozczarowałam, myślała że sie rozerwie a tu nici przyszłam ze bawicie się w tej chwili w najlepsze i bardzo dobrze ![]() ![]() życzę Wam udanej zabawy a jeśli będzie planowac kolejne spotkanie to zaraz dajcie mi znac to poustawiam moje plany, tylko czy to tak się da.... jak tu nagle cos się wali . padam w każdym razie z nóg do jutra ps czytam zę foty zrobicie, jeśli to nie sprawi problemu chętnie poroskoszuje się ich widokiem i bedę rozpaczać ile straciłam pozdrawiam |
|
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsza
![]() Dopadlam jeszcze kompa bo jutro nie będe miala nawet kiedy napisać. Dzięki dziewczyny za spotkanie No,spadam do wyrka.
|
|
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. przepraszam za ksiazke, ale na sto procent myslalam, ze dam rade wrocic z pracy do domu i wziac ksiazke, a tu nic - z pracy od razu do Was przyszlam . przepraszam Ewus. obzarstwo nie poplaca .Cytat:
? ja mialam tym razem rozmownego taksowkarza, ktory pochodzi z gor. jak wchodzilam do samochodu to powiedzialam do niego "dobry wieczor", a on "wieczor to moze tak, ale czy dobry to sie okaze dopiero rano" i sie zaczelo . dziekuje za spotkanie ?IIGGAA pamietasz o moich zdjeciach, (Arianko milo Cie bylo poznac . mam nadzieje, ze bedziesz teraz stalym bywalcem .no i jednak Karola30 przyszla masiek kuruj sie tam do konca .Roxi a Ty co - znowu dalas ciala Pyreczko moze nastepnym razem uda Ci sie do nas zawitac .dzisiaj nie pada deszcz |
||
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Miło było i głosno, normalka jak sie ma Evkę przy stoliku ![]() Ja sie wczoraj też przesłodziłam, szarlotka i dwa koktajle, ale nie żałuję Evciu a co sie stało, że nie bdziesz juz wiecej wracac taksówką? Miałaś jakies nieprzyjemności? Iga czekamy na zdjęcia .Pyreczko mam nadzieje, że na nastepnym spotkaniu będziesz. No właśnie może coś wstepnie ustalimy co do daty? Na początku kwietnia są święta, dlatego proponuję: piątek 13stego kwietnia ( ) albo tydzień później czyli piątek 20stego.
|
|
|
|
#682 |
|
|
Witaski,
Czytam że super imprezka ![]() koniecznie na nastepnej będę ![]() ![]() 13 kwietnia u mnie odpada, będę przygotować obiad rodzinny na sobotę , ponieważ 14 mam malutkie świeto ( imieniny) co prawda nie wyprawiam, ale robie zawsze imieniony obiad z rodzicami włącznie. Jestem za 20 kwietniem , nie jest to koniec miesiaca i nic mi niewyskoczy, tak wiec jesli podejmiecie decyzje na 20 to zaraz robię rezerwację w kalendarzu ![]() ![]() |
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
mi jak na razie pasuje zarowno 13, jak i 20 kwietnia. piszcie jak to u Was wyglada
.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Wtajemniczenie
|
ciesze sie ze spotkanko sie udalo
i bardzo Wam zazdroszcze ja siedze sobie przy kompie, chlop sie uczy bo w srode ma kolosa.. ehh i pogoda tutaj brzydka jakos tak szaro a jak w Poznaniu ?jestem strasznie ciekawa zdjeeeeeeeeeeec ehhh jak ja zaluje ze mnie nie bylo :|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Nafie mam nadzieje, że będziesz na następnym spotkaniu? Pogoda niezbyt ciekawa, ale z czasem będzie coraz ładniej
|
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej, było bardzo miło się z Wami zobaczyć
, ale to normalka . Mam nadzieję że dziewczyny które nie przyszły nadrobią to następnym razem Roxi podpadłaś . A oto fotki choć jest ich niewiele ale to dziewczyny nie chciały być fotografowane |
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście mało zdjęć, ale wyszły fajnie
Może następnym razem uda mi sie zabrac aparat, a wtedy nie bedzie zmiłuj |
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak nastepnym razem Camilla wezmiesz aparat to ja nie przychodze
|
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
przedstawcie mi nowe buzie
prosze
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
w bialej bluzce babessa
. obok niej na zdjeciu nasza Ewcia . w okularach Karola30. obok Camilli Arianka (w czarnej bluzce) .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

.
. zatem mam nadzieje, ze uda Ci sie przyjsc. kolezanke bierz ze soba jak macie obie ochote z nami sie spotkac. przypominam, ze o 20:00 pod bamberka na starym rynku
.
, w pracy mam dzisiaj nasiudwkę , musze zamknąc miesiac sprzedaży a dotałam zgodę przed chwilą,bo szefowi obrót sie spodobał 

Ta w środku to ja

), w takim razie dojdę do Was....ale nie posiedze długo bo jeszcze mam dziś do zaliczenia SQ ;D
, dawno żadnych fotek ze spotkania nie było na forum więc musimy to nadrobić.

ale to dziewczyny nie chciały być fotografowane