![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cudaki Me!!!
![]() ![]() A co powiedzą Ci wszyscy inni, którzy to dostaną? Hmmm.... Ja bym powiedziała: "Jesusicku! Jakie śliczne!" ![]() No i znowu stawiasz mnie przed faktem, że nie wiem co mam powiedzieć... A co tam... Dziś pomilczę... i nie powiem nic więcej niż powiedziałam, bo i po co... co się będę przemęczać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
O rany Kamilciu, kolejna ksiega jest cudna, no i widze ze wykorzystalas pomysl z baza scarapowa (ale sie madrze
![]() Kartka garniturowa super, a kartka dla taty piekna, ale sie ucieszy ![]() P.S. Uwielbiam Twoje prace, zawsze sa takie swietne!
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
nirshya
![]() Joasiu dziękuję Ci ślicznie...czekałam na Twoje słowa ![]() marikusia uwielbiam Cię i Twoje "milczenie"... ![]() ![]() ![]() ![]() sagap co do harmonijki to naprawdę jest stabilniej i kartki się łatwiej przewraca ale czasochłonne też jest, tym bardziej że ja jeszcze wszystkie strony dziurkowałam żeby kokardkę przełożyć...ale polecam i widzę że uczymy się z tego samego, dobrego źródła ![]() muszę się wam przyznać że troszkę się dziś zdołowałam że chyba jednak karteczka tatowa i album to niewypały ale wiedziałam gdzie przyjść żeby poprawić sobie samopoczucie...jesteście kochane... ![]()
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Super album
![]() ![]() ![]()
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
Kamilcia piękne kartki
Album jeszcze bardziej mi sę podoba ... powiedz z czego zrobiłaś okładkę i tę wstawkę ?? zachwycam się tym album i zachwywacm a właśnie czegoś takiego szukałam !!!
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Nie dołuj się dziewczyno, bo jak Ty się będziesz dołować robiąc takie śliczności, to ja nie odważę się niczego pokazać (jesli cos wogóle zaczne). Śliczny album, pomysł rewelacja, pracuś jesteś, dłubek i to niesamowity.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
arizoona buziak wielki dla ciebie i podziękowania
![]() malijko już Ci wszytko tłumaczę...jako bazę do okładki możesz użyć zwykłego kartonu, teczki takiej wiązanej, tektury i jeszcze pewnie wiele jest materiałów...ja ostatnio wynalazłam teczkę do archiwizowania...jest to tektura o gr 1 mm i świetnie się sprawdziła...to okleiłam papierem gniecionym...to białe na środku to pięknie mieniąca się kalka, na brzegach czerwona tektura falista oklejona wstążeczką i różne ozdóbki...bierz się do roboty, dla brata to będzie świetna pamiątka...i dziękuję za miły komplement ![]() hejasz cioteczko nasza dziękuje Ci bardzo bardzo ![]() mój prywatny osobisty fotograf ![]()
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
No no karteczka smakowicie wygląda. Bardzo ładna też jest oczywiście. Za herbatke dziękuję. Dzis wypije kawę, bo inaczej zasnę. Ale chetnie w Twoim towarzystwie Kamilciu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
to może przełożymy kawę na kiedy indziej bo dziś projektów mi się nie chce robić więc nie muszę siedzieć do rana a jakbym kawę wypiła chodziłabym na rzęsach...w takim razie dziękuję ślicznie za miłe słowo i życzę spokojnej nocy...buziak wielki i miłego odsypiania...
![]()
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Kamilciu
![]() Kolejna karteczka super!
![]() |
#672 |
Rozeznanie
|
ale żeś naprodukowała piekności.
super pomysł z tą okładką jak będe miec kolejne zamówienie to skorzystam z niego. pozdro i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
hm... czy ktoś tu częstuje Tortem/ Uwielbiam torty a ten wygląda na taki smakowity az slinka cieknie
![]() L.
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
kamilcia, powiem Ci w sekrecie, że kartka jest fantastyczna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#675 |
Zadomowienie
|
Ja tu jestem głodna a Ty takie rzeczy pokazujesz?
![]() Nie dość, że jak zawsze powalasz kartkami to teraz jeszcze to... Gdyby chociaż ta brzydka była- może bym przebolała, ale tak... Chcesz mnie wykończyć nerwowo, czy co? Nieładnie Kamilciu, nieładnie ![]() Informacja dla moich gości ślubnych- jak się tak zdarzy, że wyjdę za mąż to się nie obrażę jak dostanę jakąś z karteczek Kamilci_W
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
CraftMod
|
Kartka jest super śliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Piękniutka karteczka z torcikiem
![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Kamilcia kartka rewelacyjna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Kamilcia_w
![]() Księga kartko-krawat oraz kartka Taty śliczne ![]() Wspaniałe rozwiązanie z tymi kartkami księgi - pomysł godny naśladowania ![]()
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
W weekend byłam w Poznaniu na weselu więc dopiero dziś mogę wam podziękować...
sagap ![]() aga97 ![]() Ludojadka` ![]() Asiu ![]() marikusia ![]() ![]() nirshya ![]() arizoona ![]() damurek ![]() bewix ![]() GLINKO ![]() a teraz mała relacja z weekendu...państwo młodzi zadowoleni z księgi wszyscy goście sie wpisali, karteczka torcikowa też im sie bardzo podobała (a tak miedzy nami nie spodziewałam się że tak poruszy wasze ślinianki)...a teraz najważniejsze...pisałam już wcześniej ze tata mój nie potrafi wyrażać swoich uczuć i tak było dałam mu karteczkę, uśmiechnął sie i podziękował...wczoraj wróciłam z wesela, mama wzięła mnie na bok i mówi że mieli gości i jak ona robiła kawę to tata sie chwalił że w nowym domu buduje mi pomieszczenie do pracy bo zajmuje sie rękodziełem (mama to usłyszała przypadkiem)...później ta znajoma podeszła do mamy i mówi "słyszałam że macie uzdolniona córkę"...ale się wzruszyłam...
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Kamilciu sama sie wzruszylam tym co powiedzial Twoj tato, bardzo sie ciesze i gratuluje Ci z calego serca
![]()
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
ahh ta ksiega
cudowne wszystko sliczne
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
sagap dla mnie to tak dużo znaczy...
![]() pomyslowa-dziecinko witam u mnie i ślicznie dziękuję ![]() a dziś cosik nowego...oczywiście powinnam uczyć się do egzaminu ale wszystko jest ważniejsze niż uczelnia...dziś prezentuję kartkę dla mojego dziecka...czyli mojej chrześnicy Julci...karteczka jest formatu A4 więc troszkę duża jak na karteczkę...ale dla niej musiała być wyjątkowa...myślę że osiągnęłam to...aha kolorki w rzeczywistości troszkę jaśniejsze...
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
Oj, jest wyjątkowa !!!! Cel osiągnięty...
![]() ![]()
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
Ehhhh... No śliczna jest.... naprawdę... aż tak sobie westchnęłam.... ehhhh... strasznie mi się podoba a do tego przypomniała mi jak strasznie chciałabym nitownicę (czy jak to się zwie)... Ehhhh... No widzi mi się kurcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Rozeznanie
|
ale fajna karteczka urodzinkowa
![]() acha, torcik z karteczki slubnej to na pewno ci zabiorę - zaszyję się w kącie i zjem cały ![]()
![]() |
#688 |
CraftMod
|
Kamilciu - śliczna kartka! Ja bym taką postawiła sobie koło łóżka i patrzyła i patrzyła, albo włożyła pod poduszkę, żeby mi się takie piękne sny śniły jak ta karteczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
kamilciu jak czytałam o tacie to sama sie wzruszyłam az mi sie łza zakręciła w oczku. ty powinnaś nazwać swój wątek MISTRZYNI ROBIENIA CUDAKÓW.
piekna karteczka dla chrześnicy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
piekna kateczka ...
hyh chcialabym miec taki talent ja bym baaaardzo chciala dostac taka karte mam pytanie do marikusi... co to jest ta nitownica??? a ty kamilciu mozesz napisac mijak zrobilas takie cudo?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.