![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
![]()
teraz oficjalnie mowie dzien dobry!!!
![]() ![]() ![]() kraven a cholercia ze nie trafilam ale jak zauwazylas ta pozycja ![]() ![]() ![]() kurcze chyba musze sobie kupic zmywarke!!!codziennie tyle mycia jest ![]() ![]() wlasnie kawke pije ![]() ehhh zastanawiam sie i musze po inter surfowac ![]() ![]() evil dzis nowy dzien juz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ---> 10 kg mniej do końca roku 2007 <---
ciapulinka - no, zmywarka to dobra rzecz
![]() ![]() a mnie sie nudzi, nudzi mi sie, sie mi nudzi ;( nie wiem co z soba zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
![]()
ja tu mialam plany i dupa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
a u mnie swieci wsciekle slonce :P jest tak cieplo i taka duza wilgotnosc ze sie wytrzymac nie da!!
wlasnie wrocilam z uczelni, zaliczylam angielski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
No jestem
![]() Bo ja mialam taki pomysl, ktory juz pewnie ktos mial albo tak robi... Bo chodzi o to zeby zapisywac wszystko co sie zje w danym dniu i zapisywac ile co ma kalorii, weglowodanow itp. I mysle, ze takie cos zmotywowaloby mnie do jedzenia mniejszych posilkow. Teraz jak o tym mysle to juz mi sie to nie wydaje takie fajne, ale mozna sprobowac... I chyba zaczne po powrocie znad morza ![]() Hmm... tak ogolnie to zjadlam dzisiaj malo. Sziedzialam okolo 3 godziny u kosmetyczki, ktora 'oczyszczala' mi twarz. Tzn. nakladala jakies maseczki, wcierala cos itp. ![]() ![]() Tylko ta pogoda jakos sie nie poprawia... Ciapulinka, dzieki ![]() Karolka, witam ![]() Juz 3 dzien utrzymuje wage 59kg ![]() ![]() Co myslicie o tym co napisalam? To byl taki malutki pomysl ![]()
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
Asia - ja od dzis robie to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bede tego praktykować bo po pewnym czasie to człowiek ma obsesje na punkcie iled zjadł co zjadł i ile to miało kalorii
![]()
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4325,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4177}
-->
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
a ja to i tak tylko na kilka dni bo potem wakacje w Łebie!
![]() ![]() ![]() ![]() Evil - zmotywowalas mnie tą swoja opowieścia o wizycie u kosmetyczki do zrobienia sobie maseczki ![]() ![]() ![]() o! wsmaruje sobie zaraz balsam ujedrniajacy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
hej hej laseczki...
![]() ciapulinka dzięks piękna jestem ![]() ![]() karolka witam na pokładzie ![]() dzisiaj mnie trochę wcześniej puścili z pracy...ale co się nasprzątałam to moje ![]() ![]() nie wiem czy to ze stresu czy jak...wczoraj wieczorem po kolacji stanęłam na wagę i pokazało 70 kg...ale to chyba niemożliwe, żeby kg same leciały ja nic nie ćwiczę przyznaję się, tyle co się w pracy pogimnstykuję przy sprzątaniu... mam spore zaległości przez tą pracę widzę... aha Evil...pomysł pewnie dobry, ale wybacz narazie nie będę go realizować, nie mam jak liczyć tych kalorii a poza tym kiedyś to stosowałam i potem fakt miałam taka manię, że spojrzałam na coś i widziałam ile to ma kalorii...ale zajmowało mi dużo czasu przygotowaywanie wszystkiego, ważenie, odmnierzanie...teraz nie mam czasu [ a kto by pomyślał swoją drogą ![]() ale Wam powodzenia zyczę...najlepeij sobie zeszyciki załóżcie ![]()
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
paula - a mnie wlasnie sprawia przyjemnosc to cale wazenie, liczenie, odmierzanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
ja też próbowalam liczyc, ale mi się znudziło
![]() ![]()
![]() |
#672 |
Rozeznanie
|
może gdybym była w innej sytuacji...też wróciłabym do prowadzenia mojego zeszytu i obliczania wszystkiego...jak dawniej z nudów...teraz mi się nie nudzi...a wręcz mam mało czasu...ot i tyle
![]() no nic to do jutra...miłego dnia życzę Wam już na zapas ![]() ![]()
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
A ja jutro na 8.00 ide na zaliczenie z nefrologii. Trzymajcie kciuki!!!
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#674 |
Rozeznanie
|
![]()
hejka
![]() paula jasne z emzoesz jesli cis ie podoba ![]() evil ja nie zebym nie chciala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzis pije drinka wiec puste kalorie lapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4327,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#676 | ||
Zakorzenienie
|
A ja jak zwykle przychodze, kiedy juz nikogo nie ma
![]() Eeech ![]() ![]() Mialam wczoraj jakas załamke... ale dzisiaj juz jest ok. jeszcze poczytałam troche waszych postów i humor mam swietny - tak przed snem to super - pewnie bedzie mi sie cis fajnego sniło ![]() elianka, ciapulinka jesteście moim Red Bullem ![]() ![]() ![]() A teraz koniec tego ncnego bredzenia. ![]()
![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
witam mam podobny problem mam 163cm i waze 62/63 i tez zaczyna mi byc ciezko z nadmarem tłuszczyku a raczej fałdek pragne schudnac na poczatek 5kg kupiłam sobie term line moze sie cos ruszy
![]() |
#678 |
Wtajemniczenie
|
dzien doberek
![]() ![]() co tam u Was? ![]() ![]() ![]() yooniga - witamy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
rzuciłam therm line.. ktoś chce odkupić dwa op?
![]() ![]() orisha ![]() yooniga- same prochy nic nie zdziałają niestety... musis ćwiczyc, ćwiczyć, ćwiczyć i diekować ... nie ma innej możliwości. a 5 kg.. to tylko miesiąc, na pewno się uda ![]()
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4328,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4299}
-->
![]() |
#680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich jak szybko odp kurcze pierwszy raz pisze i troszke sie stresuje nie opowiadałam nigdy o sobie w ten sposób ciesze sie ze jestescie ze mna i trzymacie kciuki naprawde 5 kilo to 1 msc?az trudno uwierzyc
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
elianka ja z checia przyjme term line w prezencie dla mmnie jest
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Witam Yooniga
![]() Czuje sie taka 'pelna' po tych platkach... A najbardziej to mnie przygnebia pogoda... Nie chce mi sie nic! ![]()
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4329,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
![]()
mam nadzieje ze mi pomozecie dacie jakies radyy na to aby dobrze i sprawnie mi poszło odchudzanie.term line biore 3 dzien dopiero wiec nie oczekuje cudu zaczynam jesc inaczej mianowicie gotowane miesko z kury i warzywka chleba ziemniaków własciwie nie jadam nigdy.wstałam dzis o 830.zjadłam term line zrobiłam 60 brzuszków a po sniadanku ide na bierznie jakies 15min wiecej nie dam rady
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
ja narazie nie widze zadnych objawów po nich moze tylko ta delikatnie podwyzszona ciepłota ale to nie utrzymuje sie cały czas
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
![]()
a moze sypniecie jakimis radami jak sie pozbyc zbednych kilkogramów
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Jedz mniej i cwicz. Tyle wystarczy. Najprzyjemniejszy sposob odchudzania ![]()
10 kg mniej do ko\u0144ca roku 2007 <---","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Zdrowie i Medycyna\/Dietetyka\/Wsp\u00f3lne odchudzanie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16155739,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4330,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
ciekawa jestem czy po term line wraca sie do swojej wagi poprzedniej bo znajoma jadła ale fat transporter i schudła 3kilo gdy go odstawiła utracone kilogramy powróciły.
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
ciekawa jestem czy po term line wraca sie do swojej wagi poprzedniej bo znajoma jadła ale fat transporter i schudła 3kilo gdy go odstawiła utracone kilogramy powróciły.
![]() |
#690 |
Rozeznanie
|
yooniga jak dla mnie therm line jest beznadziejny... na mnie nie dzialal pozytywnie a wrecz przeciwnie - negatywnie... moja cera sie tak pogorszyla ze poprostu wzielam tabletki wyrzucilam i po paru dniach wszystko zaczelo wracac do normy... lepiej wez sie za cwiczenia i odpowiednia diete, w cuda tutaj nie ma co wierzyc
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.