![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Róże,rozświetlacze-czyli to,co ożywia i modeluje cerę;)
Te róże Clinique mają tylko 3,5 grama?Mój (patchwork pink) ma 6 gram
![]() Ja chyba się skuszę na szachownicę,tylko teraz nie wiem jaki odcień ![]()
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
To chyba zalezy od regionu.
Na francuskiej Sephorze te roze maja pojemnosc 7,6 gr. Na amerykanskiej Sephorze 6 gr, to samo na Truskawie. Nie pamietam jakie sa u nas, ale kojarze raczej, ze male. Trzeba zwracac uwage na pojemnosci, bo roznie moze sie cena kalkulowac. Np. te z Allegro, to zadna okazja - 3,5 gr za 74 zl, podczas gdy na Truskawie sa te roze o pojemnosci 6 gr w cenie 58 zl. Tylko ta dostepnosc, ehh... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
A ja propnuje Shimmering Waves z The Body Shop - subtelny połysk lekko metaliczny, może być również używany jako cień do oczu - waga 8,5g. Ja mam odcien:blush/rose.
http://thebodyshop.com/bodyshop/brow...yId=cat4270003
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
mój róz Clinique kupiony w Sephora ma 6 g, więc albo sprzedająca pomyliła się w opisie, albo to jakas mini wersja ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Efelka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Upolowalam wlasnie Clinique Blushing Blush Sunset Glow
![]() ![]() Jest wiecej kolorków min. aglow ![]() Super okazja za 74 zł + 6zł pzesyłka ![]() http://allegro.pl/item214941582_clin..._wydajny_.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
na pokuszenie
![]() http://www.allegro.pl/item215179693_...se_powder.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Już go dziś widziałam - żeby było śmieszniej, to nie widać go na stronie Collistara, ale tutaj można poczytać
![]() http://www.lepotainstil.net/Lepotain...tar_charme.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny poradzcie czy warto inwestowac w meteoryty Winter Radiance, skoro niedawno zaopatrzylam sie w Pucci? Czy efekt bardzo sie rozni, bo skoro nie to szkoda zachodu, ale o WR zawsze marzylam, a teraz znowu sie pojawily... Jednak ciagle mnie jeszcze do nich ciagnie... No sprowadzcie mnie na ziemie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Może Vichy zaszczyci niedługo Polskę i wprowadzi swoje róże w musie z serii Oligo 25
http://www.deutschlandvital.de/oxid....rchparam/oligo http://www.deutschlandvital.de/oxid....rchparam/oligo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się różnią ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pucci są w ciepłej tonacji, a WR z chłodnej. Efekt kolorystyczny, który dają na skórze też jest skrajenie różny - Pucci widocznie zarożawiają skórę, a WR dają lekko perłową, oszronioną poświatę. ![]() Wg mnie jedne i drugie nie nadają się do używania na całą twarz, tylko punktowo. Ja Pucci używam tylko do robienia kolorków i na powieki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
WR są chłodne, tak jak dziewczyny napisały, dla mnie byłby niedpowiednie, wyglądałam w nich szaro i jakos trupio
![]() ![]() z Pucci wystarczy wyjąć różowe kulki i jest OK, uzywam ich prawie codziennie, pasują do mojej ciepłej karnacji, ale nadal uważam, że nie sa warte swojej ceny ![]() ![]() PS. widziałyście ? znacie ? bo mnie trochę skusiły, ale boję sie świnki na twarzy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=215356216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Zadomowienie
|
Jak już tak dokładnie opisałyście WR, mogę prosić o porównanie Welurów? Jaki dają efekt? Zaróżowiają (zaczerwieniają)?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiście welurami (w wersji prasowanej na razie) jestem zachwycona
![]() ![]() Na policzki stosuję tę bardziej ciemną część a na resztę twarzy pozostałe kolorki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja ich tak jak Pucci używam do robienia kolorków. Na całą twarz raczej się nie nadają, bo mogę lekko ją zaczerwienić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
Daisy, Contax - dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
Ale mnie kusicieeee... Jedynie czego sie obawiam to tej szarosci, bo nie mam mozliwosci ich petestowac. Czy WR pobielaja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Ja do WR się powoli przekonuje
![]() Najpierw nie podobało mi się, że się świecę, ale potem zaczęłam kombinować, rozświetlać to tu, to tam i teraz mi się bardzo podobają. Szarości u siebie nie widzę, kolor mi się podoba, tylko to rozświetlenie mi się nie podobalo na początku, ale teraz już jest kontrolowane i tam gdzie chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Ja też żadnej szarości u siebie nie dostrzegłam,wręcz przeciwnie.WR zawierają dużo różowych opalizujących kuleczek,u mnie nadają świeży efekt,ale nie świnki
![]()
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Znowu sie czuje jak indywiduum przy was
![]() Dla mnie WR to puder, a nie rozswietlacz, klade je na cala twarz, w dodatku w wersji ekstremalnej laduja na filtrze 50+. Nie poszarzaja mnie, nie pobielaja (bo nie ma czego), nie rozowia, nadaja delikatny, swiezy wyglad, nie sa "pudrowo-widoczne", ze sie tak wyraze. Lubie. Do efektu sniezki jak znalazl, nawet takiej w wesji blond ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jesteś sama ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Do mnie może na cała twarz się nie nadają, bo jednak nie jestem blada, a one są dość jasne.
Vril, pamiętam jak już gdzieś wcześniej pisałaś, że je dajesz tylko na filtr, nawet próbowałam WR dawać tak na cała twarz, ale jednak to nie dla mnie ![]() Być może własnie ze względu na odcień cery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ze swoich Mythicow wyjelam wszystkie rozowe kuleczki, a dolozylam kilka zielonych (m. in. z Pucci) i dopiero teraz sa idealne na cala twarz. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie, wszystko zalezy od karnacji, jej koloru i jasnosci. WR sa zdecydowanie chlodne i dla takich cer nadaja sie na cala twarz, a dla tych cieplejszych - miejscowo (chociaz, to takie ogolne zasady, i tak kazdy musi na sobie sprawdzic).Dla mnie WR bardzo rozswietlajace nie sa (ale to juz ustalilysmy, ze ja slepa komenda jestem i drobinki pod lupa dostrzegam dopiero), nie mniej nie swiece sie jak "psu jajka na lewej stronie" i dziwnym trafem zdecydowanie bardziej nablyszczaja mnie BC, z tym, ze one sa wg mnie neutralne i nadaja sie dla obu typow karnacji - chlodnej i cieplej.
Aha, napisalam, ze mnie WR nie pobielaja, z tego wzgledu ze naprawde nie maja z czego - blada mimoza ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie bardzo ciężko dobrać podkłady, pudry i róże, żebym wyglądała jak człowiek, w WR wyglądałam koszmarnie, moje piegi miały szary odcień, wyglądałam na wiecznie zmęczoną, pozbyłam sie ich w niecały miesiąc po zakupie, bezowe też miałam i poszły w świat, bo znowuż nie podobał mi się efekt, jaki dawały na mojej skórze jak pisałam, to moje odczucia, bo każda z nas ma inny odcień skóry i nie da się tego porównać, dla mnie meteoryty mogłyby nie istnieć, nie jestem ich fanką, jedyne, które mi się spodobały - choć tez po czasie i różnych testach - to pucci, tutaj efekt nie jest zły, choć nie wiem, czy wart takich pieniędzy, no ale jak sie kupuje w ciemno, to tak bywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Madlaine - dla mnie Meteory nie istniały baardzo długo i źle mi z tym nie było. Potem krótko miałam beżowe (odsypkę) i skóra reagowała dziwnie (nie wiem dlaczego bardzo zaczęła się przetłuszczać, pozbyłam się ich, nawet nie pamiętam efektu), teraz też mam odsypkę Mythiców (bałam się reakcji skórnej, ale nic się nie dzieje) - efekt - całkiem przeciętny, nic aż tak rewelacyjnego (choć i tak lepsze od sypkich pryzm), ale za to te kuleczki mi się bardzo podobają. I opakowanie mi się marzy "bo ładne"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
bieta, a nie masz na miejscu żadnej wizażanki tymi metorkami, żeby sobie sprawdzić ? widzę, że mamy do nich takie samo podejście, a propos mnie też skusiły fotki, no i niedobre wizażanki oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.