![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
co do pączków (i plotek o których powinnyśmy w innym wątku gadać :-P) zjadłam z 6
![]() ![]() Co do pierwszej wypłaty (4 lata temu) to pierwszym zakupem był kufel piwa z koleżanką ![]() ![]() ![]() Zakupy wciąż nie zrobione ;/ gastone - nie widać fotki ![]()
#662 |
Raczkowanie
|
czy teraz zdjecie mojej sukni jest widoczne? poprawilam. u mnie widac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
kilka fotek
Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-02-08 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
gastone - tak teraz widziałam
![]() ![]() co do propozycji, to pierwsza i ostatnia fotka juz były ![]()
#665 |
Zadomowienie
|
Chilanes,,w takim razie postaram się,,,już w tym wątku nie obiegać od tematu mody,,,,
![]() ![]() fotki z NECERMANA Edytowane przez Toogra Czas edycji: 2008-02-06 o 14:52 Powód: dopisek firmy |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
ależ nie nie, no odbiega można oczywiście
![]() ![]() ![]()
#667 |
Zakorzenienie
|
Mam prośbę dziewczyny - jeśli zamieszczacie zdjęcia z firm które oferują sprzedaż w PL lub do PL to zamieszczajcie ich nazwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a nie rozmawialyscie wogole o spodnicach!!! sukienki byly a lubicie spodnice? Ja uwielbiam dlugie, zwlaszcza mam pociag do jeansu ! Ale szczerze mowiac tez nie latwo jakas konretna dobrac. Marzy mi sie rownierz :bojowka, taka prawdziwa militarna..ehh ale chyba mogr pomarzyc bo w duzych rozmiarach nie widzialam. na ebay brytyjskim znalazlam 3 jeansowe w duzych rozmiarach. ale mnie sie podoba tylko ta pierwsza. a wam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
no i dzinsy.. marza mi sie takie szerokie, z cienkiego dzinsu..mam takie jedne , maja super nogawki, leza swietnie na pupce ale... w pasie niestety nie..bo sa ciazowe..wiec wygladam w nich idealnie tylko w ciazy.. buuuu
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Gastone z twoich propozycji podobają mi się srodkowe spodnie,,,te ostatnie trochę chyba za bardzo wyolbrzymiają pupę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
mnie sie podobaja te srodkowe, ale musialy by byc ciemne.Wydaje mi sie ze wycierane jasne dzinsy w przypadku duzej pupy i grubych ud nie sa wskazane. No a Toogra co myslisz o spodnicach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
Gastone ja w sumie bardzo rzadko chodzę w spódnicach,,,spodnie to moj ulubiony stroj
Ale z tych co proponujesz mam 1 ,2 fason spodnic w domciu,,ta 3 chyba za bardzo poszerza.Ja jestem typ gruszka,,czyli talia względna,a biodra i uda grube ![]() ![]() Co do spodni faktycznie wytarte z białymi sladami absolutnie nam nie pasują...wg mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
było o spódnicach
![]() ![]() A tak poza tym to szukam fryzur dla okrągłe buźki..
#674 |
Raczkowanie
|
ja tez lubie spodnie. tylko ze prawde mowiac jestem do nich strasznie wybredna. Mam grube nogi jak kolki i musze je zakrywac szerokimi spodniami, waskie wogole nie wchodza w gre. strasznie mnie lubie jak spodnie przylegaja mi do lydek. Nie moge sie wtedy na niczym skupic ty;lko na tym ze mi ciasno! wiec wybieram raczej szerokie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
marze marze marze... o pieknych dzinsach, jak szytych na mnie.. chce takie!! ehh.. marzenia.. Zaopatryuje sie glownie w sklepach Evans (pisala o nich wczesniej jedna z was). Jest tam mnostwo dzinsow,..ale.. jak sie naprzymierzam to mam dosc. Ni moge nic dobrac. Jak nogawki dobre to na brzuchu worek wisi. Jak na tylku i w brzuchu leza swietnie to nogawki za ciasne..eh.. wiem wiem marudze! dzis mam dzien do bani.Siedze w dresie i przegladam wasze zdjecia i marze jak pieknie mozna wygladac..
cos dla poprawy humoru (dajcie znac jesli juz bylo, trudno sie nie pogubic) |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ta pierwsza bluzka ma super kolor, chciałabym taka mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
Gastone staraj się nie pisać postów pod postami raczej edytuj poprzedni.Przepraszam ,że Ci zwracam uwagę,,ale z tego co się orientuje takie są tu zasady.
Fajne propozycje ,,sklepy EVans nie spotkałam w swoim mieście. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Tak, takie są zasady, ale, wtedy, gdy nie dodajemy fotek
![]() Byleby nie było 3-4 krótkich, "suchych" tekstów pod sobą. A ja przed chwilą oglądałam "Jak dobrze wyglądać..." Akurat była powtórka z dziewczyną w moim rozmiarze i kurde, aż mnie skręcało z zazdrości, jak pokazywali ciuchy ![]() ![]() chadzidzia - gdzieś taką chabrową bluzkę widziałam...kurka! jak sobie przypomnę to dam znać
#679 |
Raczkowanie
|
co do spodni jak właśnie jestem w fazie poszukiwań... i jest sporo w C&A ale kolory których nie lubie [akceptuje czarne, ciemny granat.. albo czarne
![]() ![]() a co do spódnic.. chciałam sobie kupić, ale nie moge trafić w odpowiednim fasonie dla mnie ![]() ![]() a i jutro wrzuce zdjęcia mojego ubioru, który bardzo mi się podoba i nie widać dużego brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Ol! - a spróbuj nie wstawić
![]() Ja też coś powstawiam, jak najdzie mnie ochota na małą sesję ![]()
#682 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
przepraszam ogroma za naginanie zasad ale to moje pierwsze forum w zyciu i ostatnie bo czasu zbyt wiele nie mam), wiec wybaczcie. postaram sie ..ale upominajcie mnie prosze jak zrobie znow cos zle. co do chabrowej bluzki to tez chce taka!!! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-02-08 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
A jakie spodnie dla kogos kto ma spory brzuszek(zostalo po ciazy) ale nogi w miare w porzadku??
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gastone spokojnie,,,Ja tu jestem już długo i też o wszystkim nie wiem,,,sama często robię gafy...Więc się nie przejmuj,,,tylko śmiało wiżażuj ![]() Anulcia -na pewno w grę nie wchodzą biodrówki,,tylko takie wysokie do pasa.czasami można się własnie ratować ciążowymi spodniami o ile nie chce się miec bluzek na wierzchu ![]() A to znalazłam w necie: Duży brzuch Na pocieszenie: Kobiety z płaskim brzuchem są genetycznym odstępstwem od normy lub bez wytchnienia nad nim pracują! 1. Biodrówki nie są przewidziane dla Ciebie, tak samo jak fasony typu "second skin". 2. Dobrze Ci w rzeczach z marszczonym pionowo przodem i sukienkach z obniżoną talią. 3. Nie ma nic gorszego od zaciasnych dżinsów. Wybieraj spodnie zapinane z boku. 4. Efektownie będziesz wyglądać w krótkim dopasowanym w talii żakiecie. 5. Noś rzeczy spływające po ciele, a nie opinające. Brak talii Na pocieszenie: Istnieją sposoby na stworzenie wrażenia wąskiej talii. 1. Nie zakładaj workowatych ubrań. 2. Dobrze Ci będzie w fasonach z głębokim dekoltem w kształcie V. 3. Wystrzegaj się dwurzędowych zapięć w żakietach. Dobrze, gdy żakiety są lekko wycięte w pasie. 4. Szeroki pasek wokół bioder stworzy wrażenie wąskiej talii. Duża pupa Na pocieszenie: Dobrze odziana, zaokrąglona pupa jest bardzo sexy. 1. Spodnie z wysoką talią sprawią, że twoja pupa nie będzie duża... będzie ogromna. Lepiej Ci w biodrówkach, bo takie dzielą pupę w połowie. 2. Krótkie żakiety nie są dla Ciebie. 3. Pupa w spodniach z fasonem w linii A nie poprawi Twojego wyglądu. Lepiej Ci w spódnicach rozkloszowanych dołem. 4. Nie ubieraj pupy w miękkie materiały o dużych wzorach. sek wokół bioder stworzy wrażenie wąskiej talii. Grube ramiona Na pocieszenie: Odpowiedni fason rękawa pozwoli założyć Ci na siebie każdą rzecz. 1. Wystrzegaj się ubrań z krótkimi, obcisłymi rękawami lub rękawami na gumkę. Najlepszym rozwiązaniem są rękawy trzy czwarte. 2. Drobny wzorek na materiale ukrywa zwały ciała pod nim. 3. Bluzka z bufką i powiewającymi mankietami schowa grube ramiona. 4. Ubrania na cienkich ramionkach lepiej omijaj z daleka. 5. Gruba bransoleta na ręku chowa jej najcieńszą część - lepiej pokusić się o delikatną bransoletę. /www.wedwoje.pl/ Niekoniecznie zgadzam się z tymi wszystkimi punktami,myslę,,że same w lustrze widzimy jak najlepiej wyglądamy ![]() Edytowane przez Toogra Czas edycji: 2008-02-08 o 13:06 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
No wlasnie..brzuszek po ciazy.. nie moge sie go pozbyc , i nie ladnie wyglada.Ciezko dobrac mi jakies konkretne spodnie. ...brzuszek to wlasciwie nie brzuszek tylko brzuuch!! Ale poszukuje czegos od dluzszego czasu zeby go ukryc.jak cos znajde to sie napewno pochwale. A teraz dla poprawy humoru :
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie duzy brzuszek i duzy biust przez to nosze 46 !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
A ja od pasa w górę 44/46, a od pasa w dół 42/44, przez co mam zawsze problem z kupowaniem ciuchów, bo jak jakis np żakiet dobrze lezy w biuście to w pasie jest za szeroki...
I mam właśnie na sobie jeansy z podwyższonym stanem, nie wiedziałam, ze to mi tyłek powiększy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Ale czy zauwazylyscie ze ogolnie jest problem z kupnem takich rozmiarow ubrani od 46 w góre??Czy tylko ja widze rzeczy na siebie w stylu "moja babcia"??
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Anulcia, jest problem nawet z kupnem od 44 w górę, zwłaszcza jak siew małym mieście mieszka, w większości sklepów u mnie moda włoska, tam nawet 44 jest dla mnei za małe, a jak już są większe rozmiary, to tak jak mówisz, styl dla babci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Szukalam ostatnio spodni i weszlam do sklepu i spytalam o taki rozmiar a ekspedientka na to"Prosze Pani u nas takie rozmiary??Tylko do L-ki!!"No myslalam ze sie zalamie
Jak tak mozna?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.