|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
a gdzie sloneczko pracujesz.....
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
candy witamy
ja uciekam do fryzjera ale wrócę tu
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
W Agencji kredytowej, udzielam kredytów, robię opłaty i przekazy pieniężne.
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
talus powodzenia u fryzjera!! do zobaczenia pozniej!! albo raczej do przeczytania pozniej!
|
|
|
|
#665 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#666 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
candy1002 jak spedzasz dzień? jakie plany na weekend?
|
|
|
|
#668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
bez niego bym tu sie zanudzila na smierc!!! co bysmy zrobilły bez neta!!
|
|
|
|
#670 |
|
Wtajemniczenie
|
zawsze zapomne cos dopisac...
isiaczek jeszcze 1,5 godziny i do domu - a niedawno byla 13sta!!! |
|
|
|
#671 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj ja juz dawno nie imprezowalam, jednak Dzidzia troche mi to uniemozliwia...Dobrze chociaz ze babcie i dziadek zostaja czasem z Maluchem i mozemy zaszalec z TZ - jakas randka, czy wyjazd na spacer do Kołobrzegu.
A Ostatni raz na imprezie bylam hmm... z 3, 4 tygodnie temu na urodzinach u kumpla TZta - to i tak nie moglam wypic, bo oczywiscie robilam za kierowce. Ach... czemu my kobiety jestesmy zawsze poszkodowane? macie prawo jazdy? tez robicie zawsze za kierowce?? |
|
|
|
#673 |
|
Przyczajenie
|
JA JUŻ KURS SKOŃCZYŁAM,ALE JAKOŚ MAM LENIA,ŻEBY IŚĆ NA EGZAMIN...JAZDA SAMOCHODEM FAJNA RZECZ,ALE NIE DAM ZROBIĆ Z SIEBIE KIEROWCY W DNIU IMPREZY
![]()
|
|
|
|
#674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i zwijam manele do domku ![]() ![]() ![]() ![]() ludzie chodza nudza... i chca takie *******y a mi se juz niechce z nimi gadac...
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
candy1002 ja tez tak mowilam jak odebralam prawka - zadnego robienia ze mnie kierowny, kilka miesiecy po odebraniu prawka dowiedzialam sie ze jestem w ciąży i kierowca szybko sie znalazl, bo pic nie moglam.
juz sie przyzwyczailam ze jestem kierowca, teraz tez za duzo nie moge pic, bo maluch ma 6 miesiecy - trzeba sie zając Brzdącem Dlatego mnie tak wykorzystuja... czasami sie opłaca odwozenie kogos do domku hihi
|
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
isiaczku widzisz jak szybko czas lesi
godzinka to juz z gorki. Gdzie reszta dziewczyn sie podziala... Wieczorem sie pewnie zleca na forum
|
|
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
candy1002 witam wśród gorących 20-stek
a ze dzis mam mała impreze urodzinkowo-imieninowa(kumpla imieninki) to dla wszystkich 20-stek
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
#678 |
|
Wtajemniczenie
|
vika19871 Ty jeszcze na nogach i trafiasz w klawisze? No to szybko pijemy...
jeszcze raz Twoje zdrowko! oczywiscie lekko, co by pupka nie bolała! |
|
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
freddy296 trafiam trafiam ale z ledwością
![]() ![]() aha,poki jeszcze kontaktuje prosze wypuczyć Kubusia od Cioci Viki ![]()
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
vika19871 Dobrze zaraz jak przyjde z pracy Kubus bedzie wypuczony, zrobie mu mocne puci puci, bo ma wielkie pućki
Ok to ja sie zbieram do domku, bo za chwile 17sta!!! wieczorkiem zajrze tu! Bo musze wymęczyc Kubulka. To see yaaa!!! |
|
|
|
#681 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 18:34 |
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Kaldea pijemy pijemy
![]() ![]() dobra Dziewuszki ja sie bede juz zegnac bo trza jakos wygladac na tej imprezie wiec ide okupowac łazienke ![]() jutro kolo 10 jedziemy do Zakopca z Michalkiem wiec odezwe sie dopiero kolo
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Kaldea pijemy pijemy
![]() ![]() dobla,ja sie bede zegnac bo trza jakos na tej imprezie wygladac wiec ide okupowac lazienke jutro jedziemy do Zakopca z Michalkiem wiec odezwe sie jak wroce czyli kolo
|
|
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
srody
czemu mi tak przerwalo.kurna.....![]() buziaki Misiaki ![]()
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
VIKA jeszcze ja Ci zyczen nie zlozylam...WIEC WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ
Candy witam Cie ![]() Eeee jakoś dziś padnięta jestem, Nie wyspałam sie w nocy bo buuurza była. Gdzieś ok 2 w nocy zasnełam a o 6 wstałam, Codziennie zasypiam o 1 wstaje o 7 i juz zmeczona jestem tym.... W pracy byłam rozkojarzona i dostałam ochrzan...ale co tam... rano byłam na spotkaniu informacyjnym dla bezrobotnych (bo pracuje na czarno i jako taka jestem bezrobotna) Te **** w urzedzie mnie tak *****(zdenerwowały) że szok. Skierowałay mnie do sklepu spożywczego, mojego, mam niby niedaleko bo 10 min drogi ale ja nie chce tutaj pracować. Mama powiedziała że mi to załatwi....Bo z tymi urzędniczkami nie szło sie dogadać.... Juz sobie pojadłam teraz ide pod prysznic, pozniej pewnie bede jakis film ogladać... Do przeczytania pozniej
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z powrotem
Sabcia w Polsce z urzędnikami ciężko się dogadać. Juz tyle razy wprowadzili w błąd kogoś z mojej rodziny w bardzo poważnych sprawach ehhh normalnie szkoda słów vika miłego wypoczynku ![]() Kaldea mnie też namawiają na prawko, szczególnie mama i TŻ trzeba będzie kiedyś pójść ![]() freddy fryzjer zaliczony i bardzo mi się podoba
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
Talus dokładnie szkoda słów i nerwó na nich...Możesz ujawnic swoja nową fryzurke??
Ja juz po prysznicu, Siostra mi przygotowała jabłka banana i pomidorka do pracy na jutro Specjalnie była w sadzie po jabłuszka ale ona mila, ciekawe co chce ![]() Zawsze jak ide do pracy kupuje bułki i cos do tego i w pracy sobie robie dopiero, w domu mi sie nie chce
|
|
#688 |
|
BAN stały
|
Witam wszystkie laseczki,a Ciebie candyszczegolnie
Ja sie szykuje na randke z moim TŻtem ![]() A jutro zaczynam prace.Bede stala za barem na dyskotece.Nie wiem czy sie cieszyc czy martwic.... Zoba czymy jak to bedzie.To wielkie buziory dziewuszki
|
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
vika udanego wypoczynku!!
talus to swietnie ze jestes zadowolona - moze w koncu sie wybiore, ale to po wyplacie TZta ![]() ![]() moze mi zasposoruje, zarabia wiecej ode mnie!Sabcia87 wiecznie o tych burzach... moze ja w Polsce nie mieszkam bo u mnie zadnych burz tego roku - fakt ze mieszkam na pomorzu a moje miasto w takim dolku - kazda burza nas omija!! tylko widac jak sie blyska czasem raz zagrzmi, ale zeby jakas dluga straszna burza to nie w tym roku. to i dobrze. mieszkam w domku, a za moim domkiem ogromna choinka - zawsze sie boje ze sie zawali na moj dach!!
|
|
|
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
Freddy a u mnie są i występują codziennie, nic na to nie poradze....
Ide film ogladac.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

oczywiscie lekko, co by pupka nie bolała! 
trzeba będzie kiedyś pójść
Zoba czymy jak to bedzie.To wielkie buziory dziewuszki
bo u mnie zadnych burz tego roku - fakt ze mieszkam na pomorzu a moje miasto w takim dolku - kazda burza nas omija!! tylko widac jak sie blyska czasem raz zagrzmi, ale zeby jakas dluga straszna burza to nie w tym roku. to i dobrze. mieszkam w domku, a za moim domkiem ogromna choinka - zawsze sie boje ze sie zawali na moj dach!!