|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Chociaż powiem Wam tak teraz jak patrze i lustruje i porównuje, że Dudek wcale nie wygląda tak źle przy Ikerze (przy Ikeru, przy Ikerowi? kutwa nie wiem
taaak marze o Michale Wiśniewskim i jak słysze Michał W to niestety pierwsze co mi przychodzi na myśl to właśnie on Za dużo się Ich Troje na weselu osłuchałam ![]() specjalna dedykacja koloru czerwonego dla Michała Wiśniewskiego
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-08-27 o 14:06 Powód: Michał W :D |
|
|
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę sobie podgrzać pomidorówke i spadam na Pogode na miłość (o ile jeszcze to idzie bo dawno nie oglądałam
)A jeśli jestem już przy zawodnikach Realu, to właśnie kasowałam smsy w komie i mam coś takiego jak robocze i patrze a tam zapisane moje nazwisko, którym mnie kiedyś przy żarciu pizzy Margharity ochrzciła kumpela: Margharita Cannavaro
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Kurczak...ale jestem happy!!!
8 i 9 września,nieopodal mojej małej miejscowości,za górami i lasami i 7 dolinami w południowej wielkopolsce,odbędzie się memoriał Arka Gołasia,na który zdobyłam bilet tocząc morderczą walkę z kolejką,pełną podnieconych i zdesperowanych leutów!!! Mają wystąpić 4 drużyny z polskiej ligi siatkarskiej,ale nie czołowe,niestety...no i nie będzie takich unikatów jak Wlazły,ale zawsze coś... No i mam problem,bo nie jestem kurde,aż taką patriotką i nie zaopatrzyłam się wcześniej w odpowiedni strój,nawet szalika nie mam,no ale gdzie ja wcześniej w takim przedstawieniu uczestniczyłam??? Mam nadzieje,że pooglądam sobie siatkówke na jako takim poziomie,no bo najlepszych nie będzie... A Dudka,to ja nienawidze za to ze poszedł to Realu,bo tam siedzi na lawce i kase liczy,nic więcej!!!
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
o matko też mi się kiedyś podobał Cannavaro
ej ogląda któraś z Was herosów? bo ja mam dwa pierwsze odcinki i nie wiem czy oglądać czy nie Edzia super, że będziesz na jakieś siatkarskiej imprezie założ sobie białą albo czerwoną bluzke, pomaluj policzki i gotowe a jeśli chodzi o przechodzenie piłkarzy z klubu od jednego do drugiego to tak już jest. w tych czasach mało, który zawodnik gotów jest poświęcić się dla klubu, dlatego bardzo szanuje piłkarzy, którzy zostali w Juventusie mimo spadku do 2 ligi, szkoda aby, że takich sportowców jest coraz mniej. F-O-T-O-K-O-P-I-J-E-R |
|
|
|
#665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iker to okaz seksapilu, do Dudka to nawet nie można go porównywać ![]() Jasne, że mówimy o Wiśniewskim, w końcu to ciacho nieprzeciętne ![]() Cytat:
Przypomniałaś mi o pogodzie, tak to bym pewnie znowu przegapiła ![]() Apropo piłkarzy, znalazłam ciekawe zdjęcie: http://static.blogo.it/calcioblog/cannavaro_nudo_1.jpg Cytat:
Nie musisz przecież mieć na koszulce napisu Polska. Wystarczy, że ubierzesz sie na biało-czerwono, na policzkach flagi namalowane farbkami itp. ![]() Cytat:
Leciała na tvp1. Wiecie może czy jest nakręcona też 2 seria i czy będzie w tv? ![]() Widze, że chętnie byś Kimiego dokładnie nauczyła co to fotokopier Jakbyś potrzebowała asystentki, która Ci pomoże wyszkolić Kimiego, to ja sie zgłaszam
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojj Edzia zazdroszcze! I tak jak Angel mówi pomalujta się i bedzie
![]() Nie no w sumie, wcale ten Fabio nie jest taki zły Ale wydaje mi się że teraz wygląda lepiej ![]() Ja również takich piłkarzy szanuje, Nedved, Trezegue, Buffon - to nie są byle jakie nazwiska i mimo to dalej działają w Juve. Za to nie jestem jakoś specjalnie za odchodzeniem z klubu i wracaniem spowrotem po jakichś wyskokach gdziekolwiek indziej. Tak jak poniekąd Szymkowiak wrócił do Wisełki, Żurawski niby ma, Kosowski - dla mnie to jest bez sensu, bo skoro największe tęgie głowy za granicą uznały, że Ci zawodnicy są dla nich beznadziejni to wracają tu, a tu ich biorą bo na naszą lige są cudowni, ale dzięki temu to my w Lidze Mistrzów nie powarjujemy zbytnio. Ale off top ![]() I co oglądałaś? No właśnie jutro już pierwszy odc. The O.C. - szczerze to wałkowanie w kółko już jest nudne, wolalabym faktycznie OTH. Herosi jak dla mnie byli fajni, ale już się w pewnym momencie tak zamieszałam co do tego całego wyjadania mózgów, że zaprzestałam oglądać - what is a photocopier?
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, to miłe z Twojej strony, że chcesz nam pomóc, ale wiesz poradzimy sobie sami
skoro mówisz, że herosi fajni to chyba sobie obejrzę ![]() a powracając do offtopa Plotki, to gdyby polscy piłkarze nie byli tak łasi na kasę i zapatrzeni w każdy inni kraj niż Polska, to nasza liga była dziś zdecydowanie mocniejsza, może nawet walczylibyśmy w LM, do tego zwiększyłyby się zarobki, ale cóż większość woli skorzystać z każdej propozycji by tylko wyrwać się z Polski mimo, że będą siedzieć na ławce. Nie mówie tu o wszystkich, ale z większością tak niestety jest. weście pojeździłabym sobie bolidem
|
|
|
|
#668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie! ![]() Cytat:
Nie Ty jedna Aha zapomniałam, Kasia jaka ta fotka jest hot Jak myslicie, oni są tam tacy wypchani komputerowo jak modelkom się powiększa piersi? Bo im nie ma co innego powiększyć komputerowo, chyba że mięśnie
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto tu się uczy niemieckiego?
http://www.youtube.com/watch?v=OM7BC...elated&search= Oni tam coś fajnego gadają coś o prezencie i króliku tak mi się zdaje, ale nie paniemaju
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
a może im tam powiększyli wiecie co
Edzia uczy się niemieckiego, Kasia nie wiem bo się nam nie przyznała jeszcze chyba ej jakiś dziwny ten niemiecki tam
|
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
Ile mialam do czytania
Wiecie co... dzis tez nie nadaje sie do myslenia i w ogoole do niczego ;/ od rana tak mnie glowa boli, ze masakra zreszta tak mnie boli juz od kilku tyg... A poza tym to zla od rana jestem... kupilam sobie torbe, taka do szkoly i okazalo sie, ze mi pasek z niej wyjeli i musze tam isc po ten glupi pasek :/Paula a mi sie nie wlacza ten filmik na youtube :/pozniej sprobuje. Angel ja ogladalm pare odcinkow Herosow, ale tylko ze wzgledu na mojego ukochanego aktora - Milo VentimigliaNawet nie mam dzis weny do pisania kurcze... zle ze mna jest ;/
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
Napewno im to powiększyli, niemożliwe żeby tak mieli od urodzenia
![]() No właśnie dziwny, może to nie niemiecki? Ale wyłapałam kanninchen czy jakoś tak a wiem że to królik i że geschanke (czy jakoś tak ) to prezent ![]() Mi też się teraz youtube zacina, nie wiem czemu ![]() Spróbuj faktycznie później ![]() - what is the photocopier? - i don't know ![]() Może musisz się wyspać tak całkowicie? Albo idź na spacerek! Albo no nie wiem.. Ja zaraz ide na basen i mam nadzieje ze mnie wprawi w lepszy nastrój (nawet sobie nie wyobrażacie jak mnie dopiero DZIŚ boli wszystko, najbardziej uda, łydki troche i ramiooona zaraz mi odlecą!) No Bożenko jak to co ![]()
|
|
#674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Są boscy,szczegolnie Peter!!!
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
KASIA:
Ja oglądałam pierwszą serie i mi sie podobała Leciała na tvp1. Wiecie może czy jest nakręcona też 2 seria i czy będzie w tv? ![]() Widze, że chętnie byś Kimiego dokładnie nauczyła co to fotokopier Jakbyś potrzebowała asystentki, która Ci pomoże wyszkolić Kimiego, to ja sie zgłaszam [/quote]Jest już druga seria,ale tylko w Ameryce i tam będzie lecieć od wrzesnia!!!
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Spróbuje wam to przetlumazcyć ale pozniej,bo teraz mykam,bede kolo 19.To coś tam moze wyplodze...
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, czekamy na tłumaczenie
![]() Zaszły zmiany w moim podpisie Ja też już mykam zebrać się na basen, a tak szczerze to muszę wam się przyznać do czegoś... ... ja jeszcze w piżamce siedze ![]() Aż wstyd!
|
|
#678 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dobrze wiem kto, komu i kiedy ten mózg wyjadł Cytat:
Ide płakać. Cytat:
![]() Cytat:
A Milo Ventimiglia - cudo ![]() wzdychałam do niego przez całą pierwszą serie Cytat:
Cytat:
![]() Ja siedziałam w piżamie aż do 16, a potem sie przebrałam, bo troche ćwiczyłam ![]() EDIT: Macie jeszcze jedno zdjęcie chłopaków, tym razem w innych majtach: http://static.blogo.it/calcioblog/cannavaro_nudo.jpg
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu wybacz, że zraniłam Twoje uczucia, ale wiesz Montoya też nie wie co to jest
![]() jeszcze nic straconego ![]() ja jak narazie czekam na 3 serie Prisona, tęsknie za Went'em ehh widze, że musze zlustrować tego całego Milo z herosów skoro tak chwalicie też sobie chciałam zrobić opis z photocopier ale wciąż zwlekałam i teraz oo ![]() ehh za Kimiego |
|
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
A więc jest trudno,nie rozumie dobrze słow,bo tak jakoś nie wyrażnie...ale mam pierwszą wymiane słow między nią,a nim:
Ona:Zabrałeś Kimi prezent ze sobą?? On:tak Ona:Jesteś pewny?? On:tak No i dalej nie slysze dokladnie,ale bede sie starc cos tam podchwycic... Przepraszam,że nie spelnie waszych oczekiwan...
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Pózniej ona sie goo cos pyta,ale tego nie umie rozszyfrowac i potem jest tez cos o kroliku,ale nie potrafie wyczaic poczatku i potem ona sie znow go pyta o zjąca-krolika i on na wszystko tak.
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
aha,ona sie go pyta czy daje tam komus krolika!!!
A on,że tak!!!
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
Ja pierdziele jak ta baba dziwnie gadala...jak bym miala tekscior to juz bym wiedziala...co tam sobie opowiadaja!!!
Kurcze wychwytuje tylko słowka,bo reszta jest niewyrazna. Cos tam jest o prysznicu bo <dusche>. No nie wiem...chyba juz wiecej nic niw wykombinuje...
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
A propos Milo,to widziałyście teledysk Fergie-Big Girl don't cry??
On tam jest,boski jest...ma tatuaze...ach...zaraz się rozpłyne...
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny znalazłam coś fajnego
http://www.youtube.com/watch?v=vpEzu...elated&search= a tutaj dla każdego coś miłego http://www.youtube.com/watch?v=yffCAZ72TDs&NR=1 |
|
|
|
#686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
BOSKIE!!! Masz tego więcej,ale się napaliłam......heeee
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
Angel dziekuje za podanie linkow
bo warto bylo obejrzec... az sie napalilam Tylko jedno mi tam nie pasowalo... a mianowcie to, ze zaduzo bylo Heidfelda :/ w ogole nie powinno go tam byc! a Kubica tylko raz sie pojawil A ja stwierdzilam, ze musze isc jutro do lekarza... bo ta glowa nie daje mi spokoju :/ do tego jeszcze mam nudnosci... a jakby nie bylo tego malo to zmierzylam sobie dzis poziom cukru we krwi(bo moj tata ma cukrzyce i mam takie cos do mierzenia) i okazalo sie, ze mam 234:/ a to jest zdecydowanie zaduzo... ale rano zmierze, bo ponoc wieczorem jak sie ma duzo to nie jest tak zle. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
Bożenka jak to 234
jak sobie zmierzysz rano to powiedz ile masz, ja nie dawno miałam pobieraną krew do badań i mi wyszło, że mam cukier coś koło 70 czyli ok chyba... musisz iść do lekarza skoro tak a co do planety małp to strasznie dużo go i w innych filmach i w ogóle czytałam w komentarzach, jak ludzie pisali, że on jest lepszy niż Kubica, pff zobaczymy. |
|
|
|
#690 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, ze nie mialam okazji zadnego z nich zobaczyc w realu jakbym np Kimiego zobaczyla to bym chyba zemdlala hehe ![]() Cytat:
Moze tak duzo mialam, bo wczesniej gofra zjadlam... Ale zobacze jutro jak bedzie...Planeta malp - dobrze go nazwalas Lepszy? Chyba ci co wypisuja takie glupoty sa Niemcami :P Kubica jest najlepszy, wiadomo no nie?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

Za dużo się Ich Troje na weselu osłuchałam 

)
Iker to okaz seksapilu, do Dudka to nawet nie można go porównywać
Przypomniałaś mi o pogodzie, tak to bym pewnie znowu przegapiła 
Nie musisz przecież mieć na koszulce napisu Polska. Wystarczy, że ubierzesz sie na biało-czerwono, na policzkach flagi namalowane farbkami itp.
Leciała na tvp1. Wiecie może czy jest nakręcona też 2 seria i czy będzie w tv?