|
|
#661 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najbardziej seksowny zapach dla kobiety
Moja wspaniała trójka, budząca zachwyt męskich nosów
![]() Armani - Code Dior - Hypnotic Poison Eau Sensuelle Dolce & Gabbana - The One |
|
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem na etapie poszukiwań tych, po których mój mąż opuści komputer
![]() coco, the one, amor amor, diamenty Armani, wszelakie avon, wszelakie coty, teraz zakupiłam Kenzo Femme, pokręcił nosem ..... i Versace Cristal noir w którym się zakochałam od pierwszego węchu a na moim mężu zero wrażenia. Ale obca brzydka płeć reaguje ![]() Mój mąż lubi zapach konwaliowego płynu do higieny intymnej haha poważnie. Czasami kąpię się w nim cała I z całą pewnością macie rację, że zapach musi pasować do kobiety. Każdy ma inny zapach i połączenie tych zapachów daje wynik. Moja cioteczka używa Amor Amor i na niej ten zapach to poezja i dla mnie i dla mojego męża. Trzeba szukać testować a myślę że w końcu się coś dla siebie znajdzie takiego magnetyzującego wszystkich wokoło I niewątpliwie wątek fajny
|
|
#663 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Chyba, ze masz na myśli spryskanie pokoju czymś wybitnie cuchnącym, co skłoni męża do rozpaczliwej ewakuacji.
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#665 |
|
BAN stały
|
mój maż najbardziej lubi Balenciaga L`Essence i ja też kocham ten zapach
|
|
|
|
|
#666 |
|
Rozeznanie
|
Obwiam się, że chyba najbardziej to ciepłe kadzidła czy przyprawowce. Przynajmniej na mnie. No to powiedzmy, że klasyczna Poison, Shalimar, Mitsouko oraz Słoń od Kenzo.
"Śnił mi się koszmar. Przerost biurokracji w państwie, gdzie niedawno ukończono likwidację analfabetyzmu". "Człowiek z człowiekiem się nie zejdzie, ale góra z górą zawsze". Stanisław Jerzy Lec Obłąkane Retorty Ż ≠ RZ
U ≠ Ó KS ≠ X!! |
|
|
|
|
#667 |
|
Przyczajenie
|
Marc Jacobs-Daisy, nie ma dnia bez komplementu lub conajmniej spytania o nazwe tego cudenka
(osobiscie polecam zakup perfum, drozsze lecz duzo dluzej utrzymuja swoj zapach)Nastepny w kolejnosci i cenowo bardziej przystepny to Ultraviolet. Na czarnej liscie natomiast mam D&G blue bleeeeee
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej seksowny zapach dla kobiety???? hmmm mysle ze zapach schabowego z piwem, wiadomo przez zoladek do serca
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
Midnight Poison i Hugo Boss intense. A mój chłop to zawsze się rozczula i dostaje maślanych oczu jak pachnę poczciwym pret a porter bo ten zapach sam mi kieeeedyś kupił.
|
|
|
|
|
#670 |
|
Konto usunięte
|
Mnie zachwyca. Rzecz jasna, nie na blotterze, tylko na kobiecej skórze. Pozdrawiam. [Mężczyzna]
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-09-05 o 22:32 |
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#673 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry,
zastanawiam się nad kupnem pięknego zapachu dla kobiety. Mój wybór zacieśnił się do dwóch zapachów: 1) Aqua Eternity Calvin Klein 2) Armani Code Może mógłbym liczyć na pomoc Pań w wyborze jednego z w/w zapachów. Wiem, że to wszystko zależy co komu się podoba, jest tyle zapachów i każdy znajduje swoich zwolenników... ale może jednak ktoś mi coś podpowie, oczywiście nie biorąc pod uwagę w ogóle ceny... z góry dziękuję za pomoc
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale oczywiście każdy lubi co innego, więc nie wiadomo, czy Twojej wybrance się spodoba
|
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam też wolałbym Code, o wiele bardziej
ale co wybranka woli?... ![]() Code z pewnościa będzie droższy. |
|
|
|
|
#676 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
... zawsze to jakaś pierwsza wskazówka... ja mogę powiedzieć od siebie, że na mnie oba zapachy zrobiły wrażenie, z tym, że armani code wydał mi się dużo intensywniejszy, a aqua delikatniejsza... poza tym faktycznie o armani code znalazłem właściwie mnóstwo pozytywnych opinii, natomiast o aqua prawie nic, ale to chyba dlatego, że zapach jest nowy...
|
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż zbliża się jesień, więc ja też obstawiam Code, bardziej pasuje na tę porę roku.
|
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Ja też w związku z nadchodzącą jesienią wybrałabym code
![]() A tak na marginesie szkoda, że mój facet się tu nie pofatygował nigdy w celu poszukiwań. |
|
|
|
|
#679 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ....w niektórych opiniach armani code opisywany jest jako zapach słodki... naprawdę tak go odbieracie? nie wąhałem go może jakoś bardzo intensywnie, ale jakoś nie miałem skojarzenia, że jest słodki ... szczerze mówiąc sam nie przepadam za szczególnie słodkimi zapachami
|
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą to musi być przyjemne dostać zapach od faceta, który jego zdaniem idealnie do ciebie pasuje. Jego wybór, jego szukanie, jego decyzja
|
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#682 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, wcale nie jest powiedziane że dostałabyś Code, skoro go nie cierpisz tzn że do ciebie nie pasuje więc byś dostała co innego;-) - coś co pasuje.
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
... wystarczy, że spodobałby się jej... i mi ... chyba wsiądę w samochód i odwiedzę sephorę...
|
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dziewczyny chwalą Code, a ja go nie cierpię na przykład. I gdybym go dostała od TŻ nawet, nie nosiłabym go, bo zwyczajnie bolałaby mnie od niego głowa. Także najpierw sprawdź może toaletkę swojej dziewczyny i napisz tu jakich zapachów używa. Będzie wtedy łatwiej Ci doradzić .
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Podnoszę wątek, gdyż może na bieżąco doradzicie mi, kochani, zapach kuszący - sprawdziłam chyba wszystko...
Chodzi mi o takie BLACK, NOIR itd - ideałem byłoby Black Orchid takie, jak na początku - bo psuje się na mnie... Coco klasyczna też się źle układa. chodzi mi o zapach nowoczesny, bez nut retro, dość ekspansywny może być i bez jadalnych, słodkich nut, może być trzymający na dystans. Lubię oudy - ale niestety i Dark Aoud Montala i Oud Royal Armani Prive robią się płaską mieszanką dymno - słodką na bazie Iso E super. Bleee Zlikwidowałam praktycznie kolekcję, zostawiłam 3 zapachy i teraz chcę ją odbudować - w bardziej kobiecą stronę. Będę wdzięczna za pomoc
|
|
#686 |
|
Panaroja
|
A Noir de Noir Toma Forda ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa noiry w jednej nazwie? To może być coś!
(nie znam notuję)
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Stendhal Elixir Noir - gęsty, puchaty, kobiecy mrr i tez z orchideą ale raczej bezpieczny nie jest jakiś niepokojący
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem co Wy za chuopy w domach hodujecie ![]() W sumie to spokojnie mogę się nazwać komputrowym maniakiem, a niewiele mi trza było coby mnie odciągnąć od monitora Może ja jaki mało wymagający jestem, albo zwyczajnie na dziewczyńskich zapachach się nie znam (to drugie na pewno), ale jest cały wachlarz woni działających na mnie: CN Scent Intense, Alien Liqueu, Anioły EDT i EDP, Forbidden Euphoria, Elixir des Merveilles, Dunhill Desire (te szczególnie lubię Sam mainstream , zero wyszukanych niszowców No dodam Opus V, ale niech se pachnie ze swojej flaszki ![]() Sporo tego, albo ja taki wrażliwy na piękno perfum ), albo ja nie wiem co I mam nadzieję, że tym razem Wizaż nie zeżre mojego posta, bo się wkurzę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

Obwiam się, że chyba najbardziej to ciepłe kadzidła czy przyprawowce. Przynajmniej na mnie.

... szczerze mówiąc sam nie przepadam za szczególnie słodkimi zapachami