|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: nie jesteśmy święte
Lapus pomyśl mogłoby być całkiem zabawnie
Taki mały casting
|
#662 |
|
BAN stały
|
Skoro lublin ma tyle ukrytych zalet to szukanie na forum niepotrzebne.
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ciebie lapusku to nie mowiał o ogłoszeniu.można tam poznac znajomych ,ale każdy robi to co lubi. ja kiedyś przed ślubem z .tz napisałam z koleżanką w nicku.coś erotycznego dzis juz nie pamietam.spotkałyśmy się z kolesiami-chodziło nam w darmowy wjazd na disco i drinki,a pod koniec wieczoru znikłysmy pod pretekstem wyjscia do WC.fajnie było ![]() dzis bylam w robocie,a ze wstaję o 4:30 to odsypialam po południu.byłam na spacerku z psem i teraz juz jestem |
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm, tzn. w Lublinie nie ma typowo branżowego klubu żeby kogoś zarwać
chociaż jakiś czas temu widziałam przed moim uniwerem jak jedna laska daje drugiej kwiatka, hehe ![]() no cóż, może kiedyś...
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
To zapraszamy do Szczecina.
Inferno czeka
|
#666 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tez mam za sobą takie epizody, że umawiałam się do kina czy do pubu pod pretekstem obejrzenia za darmoche filmu czy zjedzenia czegś dobrego. Faceci stawiali i ja nie widze w tym nic złego. |
|
|
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
coff3ina hehe, a wiesz że być może będę w sz-nie na początku maja
|
#668 |
|
BAN stały
|
Ja byłam kiedyś na śląsku na dyskotece. W wakacje to było. Fajnie było, drinki tanie. setka wódki z colą za 10zł.. no no no... tanio jak barszcz.
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#670 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#671 |
|
Wtajemniczenie
|
"co drugi ząb to wystąp"
![]() jezu, podrywy na dyskotece mnie przerażają, naprawdę, jak się jeden z drugim uczepi jak gówno dupy, to lata za tobą całą dyskotekę :|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#673 |
|
BAN stały
|
Oj tak... Na tych większych miastowych dyskotekach to jeszcze nie jest tak źle... Spróbujcie jechac na dicho gdzieś pod Ciechanowem... Każda znajdzie amatora... Szkoda tylko, ze większość z tych facetów ma sobotnie koszule i big stary, a malboro kupuje tylko na weekend, bo w czasie tyg to kasy szkoda, a zaszpanowac trzeba nie? No i ten ciężkawy podryw.... Zebym nie była gołosłowna, potwierdzam, byłam kilka razy na wiejskich dyskotekcach.
|
|
|
|
#674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
o juz jest.mnie też cię miło widzieć
![]() ja jako nastolatka miałam przerąbane. moja mama pracowała jako kelnerka w restauracji z dancingiem,a ze przychodzili młodzi i starsi to były znajomości. nie mogłam nigdy nikogo zarwać,kazdy się bał mojej mamy ![]() nawet miała swoich szpiegów.wiedziała,gdzie jestem,kiedy wracałam i z kim byłam.nawet raz wiedziała w co jestem ubrana. dzieś jej za to dziękuję bo ja naprawde zła kobieta jestem
|
|
|
|
#676 |
|
BAN stały
|
Ale ja dosnokanle zdaję sobie sprawę i wcale nie mówię, że ja od takiej zabawy stronię
Jeżeli jest okazja isc i się pobawić (bo przecież o zabawę tu chodzi) to idę i mam na prawdę głęboko taaam, że to jest wieś. Liczy się zabawa, a nie szpanowanie furami i metkami i drinkami za 25zł.
|
|
|
|
#677 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Swoją drogą to najgorzej jak coś wykręcisz po procentach. Cała wieś będzie Cię wytykać palcami. Za szybko się wieści rozchodzą
|
|
|
|
|
#678 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#679 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No ...i ten samochöd pozyczony od tatusia |
|
|
|
|
#680 |
|
Konto usunięte
|
Czyżbyś chciała wyjawić jakiś brzydki grzeszek co do "alkoholowych sytuacji" ?
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Cześka,help !
Twoja pozycja mi się nie wyświetla
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
o nie, to ja nie mogłabym mieszkać na wsi, zawsze coś po % wykręcam.
pamiętam jak kiedys przesadziłam z alko i poszlam hmm, "oddaję tobie co kryję w sobie", koleżanka poszla ze mną jako asekuracja przed drzwiami, no i beztrosko sobie rzygam a tu nagle słyszę głos panny "kiedy ona wyjdzie! niech ona wychodzi! zaraz jej za***...! rozumiecie jaka trauma? nawet w spokoju człowiek nie może się odtruć!
|
#683 |
|
BAN stały
|
Ja kiedys zgubiłam buty na dyskotece... Wracałam na boso. Tak wywijałam!
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
no ładnie,ja poszłam na kolacje i dymka,a tu cisza.DZIEWCZYNY JA SIĘ NUDZE
|
|
|
|
#685 |
|
BAN stały
|
Ja też, żadna już nie pisze.... Poopowiadajcie jakieś śmieszne historie. Alkoholowe
|
|
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
jaka tam cisza
też się nudzę bo nie chce mi się uczyć, jezu, nienawidzę tego nawału kolosów.
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po szkole zaczęłam pracę w sklepie.miałysmy wieczór personelski i mialysmy sie dobrze bawic za szefa pieniądze z szefem włącznie.ja jako młoda osoba tańczyłam i mało piłam.stare wygi złe na mnie napoiły mnie wódką z wodą utleniona.dwie pięćdziesiątki i straciłam film.kolezanka dowiozła mnie do domu.mama połozyla u siebie w łóżku i pilnowała pół nocy.rano obudziłam się z wątróbce obiadowej.
|
|
|
|
|
#688 |
|
BAN stały
|
Ja kiedyś znakomicie bawiłam się w jakimś pubie ze znajomymi. Trochę przecholowałam z alko i zasnęłam przy stoliku. Jedyne co pamiętam, że jeden kolega nie pił i odwiozł mnie swoim samochodem do domu i pomógł mi wejść do domu. ALe chyba nie musze wspominac ze musiał sobie tapicerke czyscić?
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
przypomiały mi się moje pierwsze samotne wakacje.
pojechałam z kolezanką pod namioty. byly to lata 90 i braki w sklepach.moj tato gdzies wykombinowal namiot dwójka chińska(szafa na ubrania) dzien wczesniej pod blokiem uczylysmy sie rozkladac namiot. na drugi dzien pojechalyśmy naj jezioro kolo nysy. juz na polu namitowym okazało się,ze nie mamy środkowego prętu podtrzymującego tropik. chcialo mi sie plakać bo następny pociąg byl dopiero na drugi dzien,zapowiadała sie noc pod chmurka.udalo sie nam zalatwic tą rurke od chlopakow na czas naszego pobytu. przez dwa dni jadłysmy obiad w restauracji,potem pizze,a potem tylko frytki na cały dzień. taka była impreza,`ze nawet na bilet do domu brakło. udało nam się podewrac konduktora i jeszcze dal nam kanapki do zjedzenia. boże jaki wstyd |
|
|
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
Moja historia alkoholowa
Dziecina lat 16 chciała pokazać jaka jest dorosła piła spirytus popijając piwem łącznie ponad 10kieliszków które pamiętała (rozrabiane3/4 spirytusu i woda) następnie obudziła sie w brodziku w tym co było w jej udręczonym żołądku, następnie żeby było śmieszniej (rzecz dzieje się w internacie) koledzy kochani zrobili jej zdjęcia... Które krążą po dziś dzień... No tak zostałam Legendą...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Taki mały casting

tzn takie ogłoszenia ;P