|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Cytat:
Mnie nawiezli ciuszkow i powiedzieli, ze co mi wpadnie w oko mam wziasc, a reszte oddac czy wyrzucic. Wiec tak zrobilam, bo niektore ciuszki byly juz na prawde znoszone i sprane. A czego jeszcze zabraknie, to wyjdzie w praktyce i sie dokupi. Wiekszosc ciuszkow jest malutkich, na noworodka, wiec i tak wyrosnie szybko, a takie ladniejsze dla bobasa sama pokupuje z czasem
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Mijalea właśnie tak
Niestety u mnie rodzinka albo wciąż ma małe dzieci, albo mieć będzie więc cieniutko Na pewno dostanę jakieś prezenty, ale to po urodzeniu maluszka
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiunia nadal aktualny jest nasz wypad na badania??
Godz 8:30 przystanek kolo dolowej??? ![]()
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jakie wy macie piękne brzuchatki!!! I jakie z Was lasencje
można popaść w kompleksy przy Was i jakie zgrabne tylko ja taka słonica, jutro słonica pokaże wam swoje kilogramy ![]() Mija szkoda że do mnie tacy goście nie wpadają ![]() Muszę popytać o tą glukozę skoro wy już dziewczynki jutro idziecie a macie termin podobny do mnie... idę w srodę do gieniowej to się popytam, znów zapisuję sobie na kartce o co pytać bym nie zapomniała. Jednak mam zamiar zacxząć chodzić na basen, może moja waga nie będzie tak szła w górę.... tylko w środę zapytam gieniowej czy szyjka ok i czy mogę i biorę się za basenik choć jak wspomnę nasze wywody na temat obmywania penisów i pochw na basenie to się trochę krzywię ale muszę dać radę bo za chwilę będę się toczyć zamiast chodzić
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a co porabiacie?
mi sie nic nie chce... ten tydzien to ostatni w pracy, a potem bede Was zameczala, bo pewnie tylko na wizazu bede siedziala .Dziekuje za komplementy w imieniu moim i bejbusa . Az skacze z radosci, pozniej pokaze Wam jesczez spodenki, ktore kupilam, sa boskie i super na wiosne...maja swietny material, zew o0gole sie w nch nie poce, niestety ostatnio to moj najwiekszy problem.Kasiulka i Leona, ale macie fajnie, ze mieszacie w tym samym miesie, tez tak chce .Poulette...pomylilam sie rzeczywiscie z terminami, bo po wlosku rozmowa kwalifikacyjn to colloquio . To trzymam wielkie kciuki, a poza tym Genewajest przesliczna!Judi, Ty rowneiz slicznie wygladasz i nie przejmuj se absolutnie kilogramami, moja kolezanka przytyla 0 kg i zaraz po porodzie zrzucila prawie wszystko, a teraz, 6 mies. po nawet 7 kg swoich, jest szczupusienka. Bedzies zna pewo miala czas na dbanie o sylwetke, a teraz dogadzaj sobie ile wlezie
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Judi moze to woda Ci sie zatrzymuje worganizmie, koniecznie zasygnalizuj swoj proble gieniowej. Ale wlasnei ta moja kolezanka rowneiz nie jadla duzo i tyla...wlasciwie to puchla. Machnela na t reka i bylòa totalnie zrelaksowana, wiec jesli gieniowa nic nie poradzi na to to obzeraj sie i nie zaluj sobie, a co...bedzie dobrze zobaczysz.
Ale sie nudze normalnie...ufffaaa... |
|
|
|
#669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ide z pozytywnym nastawieniem...A ja jeszcze mam 75 g jak zobaczylam to nie uwoerzylam...tego jest tak strasznie duzo....![]() No faktycznie fajnie ze mieszkemay w tym samym miescie...a jeszcze lepsze jest to ze sie wczesniej czesto spotykalysmy ![]() Gratuluje wszystkim mamusiom sliczne macie te brzuszki
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PRZYZNAM żE KIECUHCHę MASZ SUPER ![]() w ogóle pięknie wyglądasz a co do nudów to ja też, chodze po necie czytam co tylko mnie interesuje a mój aniosłek tak się rozszalał wczoraj, ze myślałam, że przebije mi skórę za chwile dzisiaj póki co lekko plumka a co do zabaw to ja marticia robiłam ostatnio dokładnie to samo i mały oddawał. Ja go puk a on mi też no to ja go znów a on mi też czytałam, że dziecko może takimi kopniaczkami zachęcać nas do zabawy no więc się bawiliśmy![]() Kochane a powiedzcie czy wy macie takie brodawki pełne czy takie akurat do ssania dzidziusia no wiecie z tym dzyndzelkiem? ![]() Pytam bo czytam na necie ze niektóre kobiety które mają wypukłe brodawki mają duze problemy z karmieniem bo dziecko nie ma jak chwycić takiej brodawki. Bo ja właśnie mam takie wypukłe i ciekawi mnie co mogłabym zrobić żeby je "wyciągnąć" hihi. Tak mnie naszło, jakby któraś z was miała jakieś informacje to dajcie znać
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2008-03-24 o 20:26 |
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Leoncia najwyżej jutro będziemy się wspierać, co by pawika po tej glukozie nie puścić
![]() Judi foteczki koniecznie nam jutro pokaż jestem pewna, że jak ją zobaczę parę miesięcy po porodzie będzie wyglądać równie fantastycznie. Czeka nas wielki wysiłek, nie tylko wydanie dzidzi na świat, ale później zajmowanie się maluszkiem, wstawanie, niedosypianie, niedojadanie, kilogramy polecą jak się patrzy
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka widzę Cie
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2008-03-24 o 21:47 |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
pięknie czytam co naskrobałyście od mojej ostatniej wizyty i siedzę bez stanika bo zaraz idę spać a tu z lewej piersi siara jak z kranu leci.Makabra niech nikt tego nie chce.
Judi nie martw się ja do chudych nie należę.gdybyś widziała mnie od tyłu...Wielka kupa mięsa
|
#674 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Jolu
..witam dziewczyny . Jeśli można to dołączam do was. Moje dziecię ma przyjść na świat 21.07 . Płeć jeszcze nie znana bo młode jakieś uparte i nie chce się pokazać ..ale czuję chłopczyka . Zobaczymy może w kwietniu się pokaże na usg . Pozdrawiam!!Zapomniałam się przedstawić mam na imię Lena
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cieszę się ze do nas dołączyłaś ciekawe która z nas wcześniej urodzi![]() maladt wyglądasz bardzo ładnie. a ja nago wyglądam jak kobiety Rubensa kiedyś miałam wcięcie teraz jestem taka duuuuża obła feeeeeeeeee
|
|
#676 |
|
Przyczajenie
|
Szkoda, że ty tak daleko odemnie
tak to byśmy razem na spacerki chodziły
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to ja bym tu z każdą w dziewczyn na spacery chodziła taka wycieczka mamusiek z wózkami ale byśmy plotkowały no nic moje drogie, padam na dziób, idę się myć i nynać do jutra buziolki
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
matko!!!! brzuszki piekne a Wy super wyglądacie , a jak czytam ze "juz 7 kg przytylam " to chce mi sie wyc!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sie wazylam w 22 i przybylo mi 10
chyba wiecej sie wazyc nie bede! i gdybym jeszcze sie obzerala, zero słodyczy , chipsow i innych badziewi, a waga rosnie ;( a o cellulicie nawet nie bede wspominac, jestem paskudna!!!!!!!!!!! doły łapie jak kolejne ubrania sa mi przyciasne massssakra dzis mialam jazde z TŻ poryczalam sie jak bob, oczywiscie z niczego zrobila sie straszna jazda, tzn ja ją mialam, a ze TŻ niestety nie nalezy do tych chłopów co to przyjda i przytula to ryczalam dalej. Przeciez juz powinnam sie nauczyc ze on wtedy sie tylko wkurza jak ja płaczę, ze odbiera to strasznie osobiscie , ze mam mu cos za złe, ze go atakuje, no i zazwyczaj sie chowa w skorupke a ja czekam az mnie przytuli głupia jestem i tyle, bo nie bylo w sumie o co, a powinnam sie juz nauczyc ze okazywanie przy TZ mojej słabosci wcale mi nie pomaga. Ok brzmi to troche zagmatwanie ale tak chcialam sie wyzalic, taki jakis głupi dzien, teraz poszedł do pracy a ja siedze sama w domu i oczy mnie pieką. Dzwonil juz dwa razy i w sumie powinnam juz byc zadowolona ale jakos teraz mi głupio ze taka histeryczka jestem matko jaki wstyd!!!!!!!!!! pieprzone hormony ![]() jutro ide po wyniki, trzymajcie kciuki
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm..... chciałam coś napisać, ale już znam odpowiedź
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
taka sobie, nie martw się, tyjemy podobnie, widocznie niektóre egzemplarze tak mają...
a co do humorków to nie nbierz tego tak do siebie, czasm ma się dzień kupy i tyle. Miałaś gorszy dzionek, wstałaś lewą nogą, ale widzisz tz dzwonil już dwa razy, martwi się czy u Ciebie wszystko ok nei smuć się mała![]()
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Judi
tylko ze sęk w tym ze dzien zaczął sie przepieknie, długo sobie leniuchowalismy w łóżku, sniadanko w łóżku i w ogole wszystko pieknie i nagla bum!! nie panuje nad tym a faceci chyba tego nie rozumieją, ehh dobra nie mysle juz o tym. Anisia no to sie ciesze ze jestes juz w domku, moze kiedys na spacerek wózkowy sie razem wybierzemy masz juz wybrany szpital? i z ktorej czesci Gliwic jestes?
|
#682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba to wszystko jakos odreagowac![]() a co do tycia oj boze ja jak wazylam sie w 21 tyg mialam 9 na plusie....Uda mam jak słonica... ale nie martwmy sie...juz za nie dlugo bedziemy pisac ile mamy na minusie![]() xyz345 witaj
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamierzam rodzic w Pyskowicach, siostra testowala ten szpital w pazdzierniku 2006 i byla wniebowzieta Obsluga mila i fachowa, zreszta z tego co czytalam ma 1 miejsce w rankingu "rodzic po ludzku" zreszta gin mowi ze jak chce rodzic bez stresu to tylko Pyskowice.. pomijam fakt ze na gliwicka porodowke mam 5min w kapciach.. no ale porod wiadomo nic przyjemnego procz chwili jak zobacze dzidziola i przytule do siebie wiec wiecej stresow mi nie potrzeba ![]() Jeeeeee laski, ale naplodzilyscie nie bylo mnie przez popoludnie wczoraj i jakie efekty Kasiulka, MaladT, Marti, Jowiszku brzunie suuuperowe sliczne okraglutkie i sie z tego cieszcie, kilogramami sie nie przejmujcie, to znak ze dzidziol rosnie zdrow Moj wczoraj skopal wszystkie ciotki ktore przylozyly reke do brzucha hehehe moje malenstwo ![]() Czas na kawke, bo cos spiacam i zle mi sie spalo w nocy... mezul za bardzo chrapal, a pozniej dostalam w cycka.. bo mlody stwierdzil ze przytuli sie do zony i bach mi glowe z calym impetem w cycusia.. alaaa.. oczywiscie rano po uswiadomieniu go nic nie pamietal co za malpiszon
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja odprawilam gosci- pojechali zwiedzac Hamburg i zaraz musze sie zabrac za sprzatnie, bo przy 3 malych chlopakow, troche sie nabrudzilo. A noc mialam dzis koszmarna, sasiedzi mieli imprezke, polozylam sie specjalnie wczesniej spac i co?? i tylko drzemalam cala noc bo jakos nie moglam usnac ![]() Teraz wygladam jak przez lustro ![]() Wkleje wam dzisiaj zdjecia brzuchola ![]() A wazyc to mi sie narazie nawet nie chce...ehh |
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
No i jak obiecalam- nasz brzuszek w 24 tyg
|
|
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
ho ho, widze dziewczynki, że świateczne lenistwo na całego, nikt na wizaż nie zagląda
![]() Matko jakie obrzarstwo, same pysznosci na stole to jak tu nie jeść? Tylko coraz trudniej w lustro spojrzeć, szczególnie na ten zaatakowany celulitem tyłek jak ja sie tego pozbęde ![]() W sumie święta fajne, nawet z moja bratową rozmawiałam, co mozna zdecydowanie zaliczyc do świątecznych cudów ![]() Poullette - trzymam kciuki za prace Twojego męża. Dziewczynki - brzucholki macie pierwsza klasa Buziaczki |
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
super wyglądacie dziewczyny
![]() ja siedzę w pracy stąd mnie mało. nie wyspałam się dziś i coś mi prawa pachwina dokucza
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
Melduję się po badaniach Oświadczam, myślę że zgodnie z Leonka że glukoza jest do przezycia. Nie miałam swojej cytryny bo akurat wczoraj się skończyły, a ja dziś nie szukałam po sklepach. Za to kobitka sama wlała mi jakiegoś kwasko soku do kubka i rozmieszała mi to z glukozą. Wypić się spokojnie dało, nawet dobre było, trochę drapało mnie w gardle od tej słodyczy, ale do przeżycia. Później lekkie zamulenie, ale szybko przeszło. Leonka dzielnie wytrzymała 75g bo ja tylko 50 Strasznie teraz jem, naprawdę coś niesamowitego ![]() Mijalea brzuszek przepiękny i bardzo zgrabniutki. Teraz czekam na fotki kochanej Judi Xyz345 witaj Udzielaj się często Im nas więcej tym weselej Taka sobie nie smuć się kochana, chociaż rozumiem Cię doskonale, to hormonki szaleją. Twój TŻ Cię kocha nad życie, nochalek do góry Wyniki z dzisiejszych badań mogę odebrać sama, albo pojawią się u mojej dr już jutro więc najpewniej nie będę odbierać niech sobie dojadą do lekarki, w czwartek się wszystkiego dowiem, na wizycie Wracam do szamania pysznych bułek ![]() Leonko dziękuję za wspaniałe spotkanie i wspólne badania, było super. Wyglądasz prześlicznie
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No w sumie prawda ta glukoza nie jest taka zła choc ja do teraz ja czuje i ja dostalam bez kawasku hihi...ale nie jest zle i nie ma co sie bac... W smaku przypomina duza ilosc cukru pudru rozmieszanego z mała ilościa wody Kasiu autobusik byl od razu takze nawet nie czekałam...I bardzo predziutko bieglam do domku bo siusiu mi sie w drodze zachcialo Dopiero co sie zagrzalam bo tak zmarzłam Cieplo to tam nie było...ja juz najedzona i teraz sobie troszke odpoczywam ![]() ty Kasiuniu równiez pieknie wygladasz...Sliczna mamusią bedziesz(jestes) A teraz juz sie nie moge doczekac naszych maluszków....i wspólnych spacerków
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
No moje drogie ja dzisiaj tj.teraz śmigam do Torunia.W pociągu trzesie jak nigdy i powoli bierze mnie na cofkę.Masakra.Jutro decyduję się na glukozę o ile wstanę.Dodatkowo jeszcze muszę z siuśkami się bujnąć. Tak sobie obliczyłam kiedy będę mieć kolejne fotografowanie mojego słoneczka i oczywiście okazuje się,że 30tydzień będzie sie rozpoczynał 8maja,a wtedy powinnam już być ciocia;p przy okazji taki cynk.
Moje drogie brzuszkowe panie jesteście prześliczne.Ja zdjęcia robię tylko w ciuchach,bo mam super ekstra wypasione biodra,cyc po pas bez stanika.Po 2 cellulit tez nie jest mi obcy więc struktura pomarańczki musi narazie zostać zaakceptowana.Najbardziej mnie wkurza siateczka rozstepów na biuście i na pupie,ale z tym zrobię porzadek,tak jak z cellulitem po ciąży.Na szczęście ja się nie będę raczej przed żadnym facetem rozbierać więc jakoś postaram się to zwalczyć.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

Nasz przodowniku

można popaść w kompleksy przy Was i jakie zgrabne
tylko ja taka słonica, jutro słonica pokaże wam swoje kilogramy 

chyba wiecej sie wazyc nie bede! i gdybym jeszcze sie obzerala, zero słodyczy , chipsow i innych badziewi, a waga rosnie ;( a o cellulicie nawet nie bede wspominac, jestem paskudna!!!!!!!!!!! doły łapie jak kolejne ubrania sa mi przyciasne 

Strasznie teraz jem, naprawdę coś niesamowitego
i bardzo zgrabniutki. Teraz czekam na fotki kochanej Judi