![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Mariolcia moja mama w sumie to popiera mnie w moich wyborach ![]() ![]() ![]() ![]() No ale nie im ma sie podobac tylko nam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Adwokat diabła
|
Pretty, a kto nie chce
![]()
![]() |
#663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce żebym wyjeżdzała do innego miasta na studia i ogólnie jest przewrażliwiony. ![]()
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7696600]nie denerwujcie się tak, drogie Niedobitki_które_jeszcze_ coś_zdają!
![]() trzymam dla Was kciuki!!! dla rozrywki - fotka z moim nowym kumplem. popatrzcie, jaki z niego osioł; ))) (TŻ zabrał mnie do zoo)[/quote] to o mnie chyba ![]() osioł świetny ![]() ja ostatnio miałam ochote jechać do zoo. i chyba kiedyś wezme czesc dzieciaków z rodziny i pojedziemy ![]() leluś szczęśliwej podróży!!! i zajrzyj czasem do nas!! ![]() ![]() i czekamy na kartki, zdjęcia i PREZENTY ![]() ![]() ![]() ![]() dobra ide do kąpieli i przeczytać jeszcze raz prezentacje. jak zadadzą mi jakieś kosmiczne pytania to chyba im tam coś powiem niemiłego ![]() trzymać kciuki!!!! ![]()
#665 |
Zakorzenienie
|
A moze ktos nie bedzie akurat chcial i bedzie o jedna kartke mniej do wyslania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
pretty nibytak ale denerwuje mnei to boto ja bede sie tameczyc 5 lat a potem cale zycie nie oni
![]() ![]() ![]() nie odp mi z tej restauacji myslicie ze moze zadzwonic i spytac?
#667 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Zetka, nie utop się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To Twoje studia beda wiec musisz wybrac cos co CIE interesuje a nie ICH bo to Ty bedziesz studiowala i sie meczyla lub nie ![]() Ja bym zadzwonila bo meilami to sie ciezko dogadac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
Mariolcia ja tez bym zdzwoniła
![]() Ide przeczytam jeszcze ze 2 razy teraz ta prezentacjie. Potem prysznic i jeszcze raz przed snem ![]()
#670 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie tylko niestety to co dla nas oczywiste dla neij nei bardzo... kiedys chciala zebym zdawala matme i szla na sgh oszalala chyba
![]() ![]() chyba jutro zadzwonie powiem ze wyslalam maila ale nie dostalam odp a nie wiem czy dalej szukac.
#671 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() zdałam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rodzice chca napewno dobrze ale dostrzega nasz wybor dopiero jak zobacza ze to jest to co chcemy dalej w zyciu robic ![]() Moja mama tez nie popierala mojego brata zeby szedl na "oceanotechnike i okretownictwo" bo co po tym robic? ![]() ![]() Dlatego nie warto rezygnowac z czegos co nas interesuje tylko dlatego bo tego rodzice chca ![]() Ja radze jutro zadzwonic i spytac o to co postanowili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Zetka, max. prosimy jutro
![]() Powodzenia niedobitki ![]() Mariolcia, pogadają, pogadają i im się znudzi. Wczoraj mój tato też się zastanawiał na jaki kierunek na UMCS mogłabym iść. Halo, tato? ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Co do studiów, to moi już się przyzwyczaili, że co chwila zmieniam zdanie (przeszli już przez historię Kościoła, dziennikarstwo, filozofię, historię, ekonomię, finanse, międzynarodowe stosunki gospodarcze na AE, teraz przyszła kolej na kierunki biologiczno-chemiczne
![]() Na razie na to, że przez rok zamierzam NIC nie robić (nic w sensie nie chodzić do żadnej szkoły) będą musieli jakoś przeżyć. Choć nie wierzą, że dostanę się na medycynę za pierwszym razem, nie dziwię im się. Chyba woleliby, żebym miała już jakiś sensowny papierek w razie porażki. No bo nawet jeśli się dostanę, to trzeba jeszcze te studia skończyć ![]() Nie uwierzycie, ale... chyba pokochałam niemiecki, jak słucham jakichś nawet krótkich listeningów, to z niemca rozumiem więcej niż z angielskiego ![]() ![]() POSLUCHAJCIE ![]() http://www.jezykiobce.pl/chinski_kur...t.php#nagrania Na dole, lekcja 10, praca i zawody ![]() I w ogóle, fajna stronka ![]() ![]() czeski ![]()
#676 |
Zakorzenienie
|
pretty co do jezykow sie zgadzamy bo ona tez chce bym na to szla ale nie moze zrozumiec ze nop na UW czy cos tego typu nie mam szans... moze i zrozumie w koncu ale edo tego czasu wykonczy mnie psychicznie
![]() jeszcze te pretensje ze gdzies wychodze hallo wakacje? eh;/ dzieki ze mnie rozumiecie ![]() Nija ja tez lubie niemiecki wcale nie dziwne;p Iwona i jak?
#678 | |
Zakorzenienie
|
udało sie
![]() gratulacje ![]() max ![]() (nie)dziekuje ![]() Cytat:
![]() za 9h już bede wychodziła z sali (albo bede mnie wynosić jak mi nie pojdzie ;x ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#679 |
Adwokat diabła
|
dobranoc
![]() trzymam kciuki!!!
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
tak zbiorowo odpowiem, bo zasnac nie moge i jeszcze przed chwila sie depilowalam, bo wczesniej zapomnialam, ze mam to zrobic..
jutro jakos o po 14 mam wylot, a rano musze jeszcze samochod na warsztat odstawic.. w ogole fajnie, ze przelece sie samolotem, ale wolalabym inne miejsce i zamiast rodzicow i cioc ito Tz i was ![]() hehe ale by byla impreza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy mijaja przez 3 miesiace... -on nie chce tracic z Toba kontaktu ![]() wiec moze... ale racja.. lepiej zeby nie mieszal.. dla Ciebie lepiej ![]() aaa.... jaka wolnosc fajna xD co do rodzicow, moja mama akceptuje wszystkie moje pomysly, jedne podobaja jej sie bardziej, inne mniej ale mi mowi ze skoro jestem niby dorosla, to to moje zycie ![]() i to co ona chce to sie nie liczy ![]()
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Vill zazdroszcze...
wierzcie lub nie ale wesola jestem tylko kiedy mam obok TZ
#683 |
Zadomowienie
|
Dobranoc kochane
![]() Trzymjacie jutro rano kciuki nawet przez sen ![]() ![]()
#684 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za zdajace jutro
![]() ![]() ![]() lelusiu Tobie zycze milej podrozy choc pewnie jeszcze do nas wpadniesz przed odlotem ![]() ![]() Ja ide spac bo juz pozna pora ![]() Dobranoc Kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() DO BRA NOC ![]()
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
Ja chyba naprawdę jestem jakaś dziwna
![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie mam jedno pytanie, odnośnie odchudzania. Nija czyałam tu gdzieś, że stosujesz South Beach. Ekekty jak widzę są piorunujące, ale powiedz mi jak u Ciebie z samopoczuciem? Mnie jakoś nie do konca przekonuje ten brak owoców, bo to główne źródło witamin, a ja już i tak wyglądam jak wampir.. ![]() ![]() edit. Się spóźniłam.. No trudno
#687 |
Zakorzenienie
|
Pretty jak Ty dobrze mnie znasz
Zetko ale chyba wszystkie bysmy tak padaly, a nie tylko jedna jak na emotce:P Choomik ja tez tak czasem mam.. i w sumie wole pojsc spac pozniej niz wstac rano.. a ja tak wczesnie na nogach, bo kochana ciocia oczywiscie musiala zrobic pobudke godzine wczesniej niz bylo zaplanowane.. czuje nosem, ze bedzie to wspanialy rodzinny wypad ( tia) |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Trzymjacie kciuki zaraz wychodze
![]() Zetka damy rade ![]() Lele udanej podróży ![]() ![]()
#689 |
Zakorzenienie
|
Buziaki przed wyjazdem, samochodzik juz na warsztacie sie naprawia.. i nic tylko leciec
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lele trzymaj się tam jakoś bez nas ![]() wstałam i pierwsze co poczułam to ból głowy ![]() zaraz musze się zebrać i jadę do fryzjera ![]() mój TŻ zaczyna za 15 minut istny polski!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.