![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Teraz już wiem że byłeś jedna wielką stratą czasu...
A ja żądam wolnych poiniedziałków dla bezrobotnych!!! Jak się bawić to się bawić drzwi wy.j.eb.ać okna wstawić %%% Nie,nie lecę na każdego kto mi napisze smsa na dobranoc Kto ma sprzedać dziurki do druszlaka i globus Polski??Pilne!! Kto jedziesz ze mną do Czech?Bo do Czech to ja mam za darmo. Brummm brummm uwagaaaa jadęęęę!!!! No to teraz jeden dokument więcej w portfelu
#662 |
Raczkowanie
|
nie mam nic do powiedzenia. i ty też chyba nie.
nie potrzebujesz mnie. mówie co myśle bo nie umiem tego ukryć. wyjątkowość przeżyć mi dała. w tak słodki sposób nie pozwalasz mi zapomnieć. ja nie myślę co mówię, ja mówię co myślę. otóż choć stoję z boku, nadal tu jestem. ciągle kocham to jak na mnie patrzysz. dziwnie kurczą się ulice, kiedy całujesz moje usta. i tylko ta pustka, aż chce się krzyczeć, aż chce się krzyczeć.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
skarbya ja prosze o opisy o tym ze cos sie we mnie chyba zaczelo wypalac....ze nie traktuje go chyba juz jak swojego chlopaka ale jak przyjaciela przynajmniej kiedy obok go nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() off: nie boj sie nie lekaj sie .... On wystarczy slodkie chwile samotnosci a moze nie bede juz myslec....bo to boli...szkoda ze serce ![]() ![]()
![]() |
#664 |
Przyczajenie
|
Czy mogłabym prosić o opisy dotyczące takiej sytuacji:
Znam już długo chłopaka, z którym ostatnio mnie coś połączyło... Jest cudownie, ale on wyjeżdza na 3 m-ce ![]() Edytowane przez ratherfabulous Czas edycji: 2008-06-11 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem Twojego życia
bo dziewczynka nie jest wcale, kim na pozór się wydaje. wielka wyprzedaż mych uczuć. zapraszam! Tyle słów. Tyle spojrzeń. Tyle uśmiechu. I wszystko fałszywe.! ... |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Nie ma słów...słychać tylko wspólny szept...
Kiedy słowa ranią, burząc cały czar.... ![]() ...więc... kim byłeś...skoro Cię nie ma... Mam takie małe serduszko, ale ono potrafi tak bardzo kochać ![]() Baba z chandrą jest gorsza niż wojna.. .. rozlałam swoje marzenia pod Twoimi stopami ... stąpaj łagodnie... Póki mnie nie znasz, chcesz mnie jeszcze znać... Zycze Ci zeby spadajacy z serca kamien nie urwal Ci czegos po drodze ![]() To na pewno, tak czy siak, Ale tamto – niekoniecznie… Schowaj te łzy do kryształowej szkrzyni... Zamknęłąm drzwi ... nie poddasz się ? Maxymalnie Cię lubie......nawet bardziej niż truskawki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Gdy mnie zabraknie-zakop wspomnienia.. Kiedy zatesknisz-naucz sie milczenia
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
Proszę o opisy które będą mówiły żeby moja przyjaciółka - no już była... teraz koleżanka odczpiła sie od mego brata !! ( w sensie tym że już o sie zakochała i może wszystko) ale ja nie pozwole swego brata zranić bo ja wiem jak ona traktuje swoich chłopaków... i to jeszcze przyjaciółka ???? eh
![]() ![]() ![]() opisiki: milion dramatów. jedna komedia ^^ kochać czasem znaczy umieć nie być razem. a pod łóżkiem trzymam czterolistną koniczyne... na później... ugryzłam miłość... a ona ?. uciekła ;( burczy mi w serduszku ![]() ... więc dalej idź mój zagubiony książę - szukaj szczęścia... [...] ale moje oczy umierają kiedy patrze w twoje ;** zapomnieć ciebie chcę. nie potrafię ![]() lecz uczuć nie zniszczy czas... chciałam płakać lecz i to mi nie wychodziło. ... chociaż nasze dłonie wciąż razem spotkać sie nie mogą... bo ja poprostu tęsknię... walić pięścią w mur tak mocno aż z oczu wypłyną łzy...
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
trouble is her only friend and he's back again / kłopot jest jej jedynym przyjacielem i znów powrócił
Polecam piosenki Lykke Li - kopalnia opisów ![]() Let me occupy your mind As you do mine /Pozwól, że zajmę Twoje myśli, tak jak Ty zajmujesz moje You have lost Too much love/straciłeś za dużo miłości I'm too proud for love /jestem zbyt dumna na miłość I'm Good, I'm Gone / jestem dobra, jestem skończona (nie ma mnie) So give me the reason to stay Give me the reason to wait /Więc daj mi powód by zostać, daj mi powód by czekać 'Cause darling we're here but my true love is not /bo kochanie jesteśmy, lecz nie ma tu mojej prawdziwej miłości I let you think that I'm yours when I'm not /sprawiasz, że czuję się Twoja, gdy nie jestem I’m too proud for love But eyes shut it’s you I’m thinking of/jestem zbyt dumna na miłość, ale gdy zamykam oczy to o Tobie myslę And forget about my tainted heart /i zapomnij o moim zranionym sercu Come here Stay with me Stroke me by the head Cause I would give anything To have you as my man /Chodź tu, zostań ze mną, uderz mnie w głowę, bo oddałabym wszystko byś był moim mężczyzną You know I'm a little lost /Wiesz jestem trochę zagubiona And when it hurts the most I'll push a little more /I gdy boli najbardziej, popycham to dalej Fighting to get up, falling to the floor /walcząc by wstać, upadam na podłogę I sleep with eyes wide In case you change your mind /Śpię z otwartymi oczami, w razie gdybyś zmienił zdanie
![]() |
#671 |
Przyczajenie
|
Może..
bawisz się uczuciami jak dziecko klockami-budujesz i niszczysz..-Nie pozwole! Najważniejsi bliscy.. nie dam Ci ich zniszczyć!!
#672 |
Zadomowienie
|
Mój obecny:
_Kupię globus, bilety na autobus, i zabiorę Ciebie w świat.! ![]() Hey you, see me... [ hey ty, widziesz mnie ] Pictures crazy... [szalone obrazy] All the world I've seen before me passing by... [caly swiatk, tkory widzialem jak mnie mija ] I've got nothing [ nie mam nic ] You don't care about how I feel [Nie obchodzi cię, co ja czuję] I don't feelit, anymore [już tego nie czuję] [System of a down - Atwa]
![]() |
#673 |
Przyczajenie
|
...dziewczynki teraz ja prosze o opisy o tym ze ktos na moj temat glupich rzeczy nagadal
![]() ![]()
#674 |
Przyczajenie
|
Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy
„Przyjaciel to taki ktoś kto dla Twoich łez poświęci uśmiech” Niektórzy ludzie widzą rzeczy takie jakimi są i pytają: DLACZEGO? A ja marzę o rzeczach których nigdy nie było i pytam: DLACZEGO NIE?? No men no cry.. Dni co tak intensywnie pachną uśmiechem... Co weźmiesz do serca, zostanie w nim na zawsze.. Bo pustka nie ma blizn i ran, składa się z zimnych, czarnych ścian.. Naprawde prosze: Potrzebuje waszej pomocy dziewczynki Moj przyjaciel znów sie na mnie obraził (fakt miał powód) ale go bardzo i nie raz przepraszałam.. wręcz kilkakrotnie. On jak zwykle nie będzie się odzywał z 2 miesiące po czym za mną zatęskni i będzie mnie przepraszał i byśmy sie znów przyjaźnili.. Ale ja nie chce.. powiedziałam mu że umarł dla mnie i za 2 miesiące mnie nie będzie dla niego.. I tu się rodzi moja prośba.. prosiłabym jakieś opisy o tym, że brak mi go, taką pustke odczuwam, tęsknie.. nie wstydze sie tego, że tak jest.. i nie cofne się, nie zmienie zdania choćbym nie wiem jak mi brakowało go.. To dla mnie sprawa życia, śmierci i honoru..!! ![]() ![]()
#675 |
Raczkowanie
|
Może coś się komuś przyda:
![]() - Kobiety są jak szanse, niewykorzystane się mszczą... - Per aspera ad astra... (Przez trudy do gwiazd) - Już mnie to wszystko potwornie nudzi... - Nie można iść w różnych kierunkach jednocześnie. - Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga 100% - Czasem trzeba złapać bliznę od życia, by unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem... - Zbitej szyby poskładać przecież nie jesteś w stanie... - W szeleście kropli pochopnych wyborów tracimy resztkę koloru... - Niebo mnie nie chce, a piekło obawia się, że nim zawładnę... - Chciałabym iść do nieba... Ale w piekle tylu znajomych... ![]()
![]() |
#676 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
choć tęsknie strasznie.. naucze się z tym życ i nie zmieni się juz nic.. błedy - kazdy je popełnia ale nie każdy sie na nich uczy.. dla ciebie umarłam.. Ty dla mnie nie.. bo tesknota jest po by jej nie rozumieć.. i raczej zostanie tak jak jest.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Smutne są oczy gdy tęsknią bez końca ... Najbardziej bolesne jest rozpamiętywanie przyszłości ktorej nigdy nie doświadczymy... Czy gwiazdy świecą po to aby pewnego dnia każdy mógł odnaleźć swoją .? Zanurz pędzel w farbie... Namaluj nasze jutro... Wszystko jest nijakie. Dzisiejszy dzień w szczególności. Na łące kwiatów wydeptać scieżkę do szczęscia.... ![]() Edytowane przez MaAdZiA:) Czas edycji: 2008-06-12 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Rozeznanie
|
POLSKA - Austria... jak nic dla nas bedzie na + ![]()
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
Twój uśmiech łagodzi caly ból mojego życia
#681 |
Raczkowanie
|
im wiecej flag tym druzyna mocniejsza? flaga dodaje +1 punkt mocy
![]() Jestem tak dobra w łóżku, że niekiedy już krzyczę swoje imię ![]() Żaden ruch na zdrowym powietrzu nie zastąpi ruchu w zdrowym ciele. Kiedy parkujesz w zabronionej strefie nie wyłączaj wycieraczek. Nie da się za nie włożyć mandatu
![]() |
#682 |
Rozeznanie
|
teraz nie ma nieba, jest tylko zimny wiatr..
już nie będę czuła Twych ust na mej skroni.. człowiek gdy dorośnie, wtedy częściej myśli.. Ten wyścig skończył sie tak ze sie nie zaczął... spyta sennie 'Co Ci jest?' po ciszy przydługiej odpowiesz nic.. kto odejdzie raz, może jeszcze wrócić.. zostanie smutek i tylko smutek ostry jak nagły serca głód.. kto powróci raz, może znowu odejść.. bo kto już kochał raz, tylko raz z całych sił.. aż do utraty tchu.. <3 samotne serca biją w nas choć pragniemy siebie tak zachłannie.. było tak jak zwykle jest.. zgubieni na rozstaju dróg nie potrafimy wierzyć w cud.. nie wierzę, że sens naszych rozmów skończył się.. kiedy jesteś obok, wprost do nieba wznoszę się.. bez Ciebie umiera cząstka mnie..
#683 |
Zadomowienie
|
jak miło, że się komuś podobały
![]() Za słaby by można go odczuć a rośnie w siłę, zabija spokój. Tak dawny a tkwi gdzieś we mnie, dławi oddech, przenika moje wnętrze - ból On niebem jest, on jest piekłem dlatego daje by zabrać dużo więcej. Bo my ciągle pamiętamy jak mordowaliście w imię Boga, wiecznie żądni władzy, wiecznie żądni złota. Słudzy Watykanu to legalna mafia, ona cię okrada, oszukuje każdego dnia. Wasze kościoły zbudowane z krwi mego brata, nie prowadzi was Bóg ale szatan. wszystko z piosenek.
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki prosze o jakies opisy mówiące o naiwności, że było sie naiwnym wierząc w coś.... dziękuje z góry ;*
#685 |
Raczkowanie
|
Może coś sobie wybierzecie:
Coś tam o wolności ![]() - Wolności oddać nie umiem... - Bo wolność to nie cel lecz szansa by spełnić najpiękniejsze sny... - Oddaję Ci wolność, nie wiem co będzie... - Wolni jak marzenia jakby zapomniał o nas czas... - Człowiek wolny jest nieprzewidywalny... Coś o lecie i ciepełku ![]() - Sen nocy letniej... - Dni gorące, non stop świeci słońce... - Lato jak ze snu... - Lato pachnące miętą... - ...jak szliśmy w letnią noc pod gwiazdami... - Bo lato rozpala... - Zwariowana słoneczna gorączka... - Dzikie, nieposkromione lato... - Liczę tylko słoneczne godziny... A tu jakieś takie po prostu ![]() - Najzwyczajniej dzisiaj słów mi brak... - Niespokojna noc znów wita mnie... - Czekam na twoje słowa... zacznijmy wszystko od nowa... - Niech grzeje szept twych ciepłych ust...
#686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moja naiwność z tesknoty za szczęściem Bezmyślnie, naiwnie, zachłannie. Dobry człowiek jest zawsze naiwny. Słodka niewinna? Idiotka naiwna? Suka lub szmata? Jak wolisz, mi to lata! Zbyt naiwnie chciałabym myśleć
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Mam ogromna prosbe moj dobry przyjaciel ma jutro bardzo wazny egzamin i potrzebuje opisik ze jestem z nim myslami wierze w niego i ze zda ale cos niebanalnego
Zgory dziekuje |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochać można nawet rzeczy martwe.. nienawidzić tylko człowieka.. Przyjaciel to ktoś kto dla Twpoich łez poświęci uśmiech.. Przyjaciel jest zawsze z Toba.. nieważne jakby daleko był..
![]() |
#689 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A może: Wciąż nei umiem sie wyzbyć tej tak dziecinnej naiwności.. Dziecinnie naiwna..
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
jednym z kluczy do szczęścia jest krótka pamięć.
Jeszcze raz przytulić się i poczuć Twoje ciepło... usiądz gwiazdko i obejmij mnie...;* Nie dla Ciebie tańczę!Ty nie dla mnie grasz.... Mogłeś mówić ,,KSIĘŻNICZKO" mogłam być tylko Twoja! może jestem wredna.. to nic!.. pozostanę sobą.. ....I kilka takich miejsc...By zapomnieć i pamiętać ... Dziękuje za kłamstwa...przez chwilę były miłe. Miłość Pyta Przyjaźń "Po Co Wogóle Jesteś" odp " By Ukoić Rany Które Pozostawiasz" w kilku, nie do końca pieknych słowach... Przy tobie moje oczka mają blask . Widze Kim Jesteś To Jest Dwulicowść Zamiast Wierność I Przyjaźń Pokazujesz Wrogość Aniołku, dlaczego płaczesz? - zapytał Dabieł...Bo kocham... Oi! poczUj, słodki smaK... ;* maluteńkie światełko w tym po*******onym tunelu... "Musisz Myśleć Pozytywnie, Zanim Cokolwiek Osiągniesz."
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.