![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
agnes208 na Jasnej wiem że profesjonalnie przedłużają włosy, w salonie Loreala
gosikk_s 250 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Przyczajenie
|
Z tego co sie orientuje to w Kielcach nie ma takich sal, dlatego szukamy poza Kielcami..słyszałyście może coś na temat sal w Niestachowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Ja również szukałam samej sali,bez wyżywienia.Po ciężkich poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na salę w Mniowie, a dokładniej na Skokach.Bardzo ładna i przestronna ,no i oczywiście z klimatyzacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
p.Piotrowi płaci się po weselu
![]() za lokal płaciliśmy część tydzień przed, a ostatnią część w pon po weselu ![]() Cytat:
![]() ![]() a za bukiet to.....drogo zapłaciłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
nie,p.Kurowski
![]() grał u mnie i będzie też u Puchatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
gosik: pięknie wygladałaś i ten naszyjnik
![]() martyna_martyna: ja bym świadkową zmieniła. wiem że to łatwo powiedzieć ale zgodziłaś się na nią z jakiś tam przyczyn nie bede wnikać.może dlatego zeby świadek miał sie z kim bawić. ale moim zdanem po tym jak was traktują powinnaś sie postawić i powiedzieć nie ona świadkową nie będzie. wybierz bliską ci osobę i ona niech tez przyjdzie z osoba towarzysząca i siedzcie przy stole w6. wtedy nie będziesz miała żadnych dylematów i przez całe wesele nie bedziesz się męczyć że ona koło ciebie jest dzustine: taka sala jest w masłowie II. jadać od małsowa I (od kościoła) skręcasz na górce n masłów II i tak 500m w podwórku masz taką sale. sala pomieściła200 osób. aha jest nowa ![]() wiecie co. już niebawem coraz rzadziej będziemy tu zaglądac. moze założymy wątek w zakładce "już po" pod tytułem "kieleckie żony" albo cośw tym stylu. bo smutno tak się z wami bedzie rozstać ![]()
Edytowane przez madziadominik Czas edycji: 2008-07-22 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Przyczajenie
|
siemka dziewczyny mam pytanko czy może mi ktoś poradzić bo na początku sierpnia chcemy kupić garnitur dla mojego ukochanego i chcemy kupić w kielcach i chcielibysmy sie dowiedziec gdzie można kupić tani i dobry jakościowo gajerek moze ktoś wie o jakiś przecenach to bardzo prosze o odp pa pozdro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- fantazjusz koło 1000 - katarzyna: dziewczyny mówiły że to koszt bodajże 800zł - bliski (na sienkiewicza 45)- jedna z wizażystek mówiła że to garnitury projektantów vistuli- koło 700-100zl - paryżanka - 1300 zł, sa promocje na jasne garnitury hmmm nie wiem co jeszcze ?!?1 może inna z pań pomoże ![]()
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I dziękuję bardzo wszystkim za miłe słowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki powiedzcie mi czy jeśli zrezygnuje z Pleneru gdzieś tam daleko i np. fotografowania wesela i zmniejszenie ilości zdjęć z 800 np. na 200 to cena się zmieni? Raczej zależy mi tylko na albumie ślubnym, a zdjęcia raczej robiłabym koło sali. Wiem że najlepiej zapytać o to fotografa ale nie wiem czy wogóle proponować takie coś.
Ale chyba mam taką możliwość?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | ||
Raczkowanie
|
gosik_s wyglądałaś slicznie, bukiecik jest skromny ale piękny
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Gosikk cudownie wyglądałaś - tak powinna wyglądać każda panna młodam - optymizm bije z każdego zdjęcia
![]() Właśnie przed chwilą dostałam przesyłkę z Targów Kielce z informacją o Targach Modny Ślub w terminie 14-16.11.2008r. Dla niektórych z nas już wtedy będzie po wszystkim, ale na pewno komuś się przydadzą ![]() Wczoraj byłam na próbnym makijażu i fryzurze. Makijaż u pani Marty - zawsze się u niem maluje, więc tylko upewniłam się po raz kolejny w trafnym wyborze. Ślicznie zostałam umalowana - makijaż trzymał się do późnych godzin wieczornych - bez żadnych problemów i niepotrzebnego błyszczenia ![]() ![]() Co do fryzury - salon Oszin... dramat bezpostaciowy... pani fryzjerka zupełnie nie nadawała się do robienia koków lub innych upięć. Patrzyłam w lustro i zastanawiałam się kiedy zacznie mi lecieć krew od "delikatnego" wpinania wsuwek... Fryzurę próbną zrobiła mi na odwal się... Ulizała mi włosy, głowę miałam jak zapałka, a brat podsumowała mnie stwierdzeniem - wygladasz jak 8 pasażer Nostromo. obcy.... Wieczorkiem postaram się wkleić zdjęcia, to same ocenicie... Na szczęście cudem udało mi sie zapisać do mojej starej fryzjerki, która tydzień przed weselem przylatuje na wakacje - na półtora tygodniea, bo inaczej, to nie wiem co bym zrobiła ![]() Dopadła mnie chyba jakaś depresja przedślubna - nic mi sie nie chce... nie mam ochoty z nikim rozmawiać... jednym słowem smutek ![]()
#678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u fryzjera to dramat musiał byc, nie lubie takich drapieznych fryzjerek - a jeszcze wsuwką, to rzeczywiscie krew mogła sie polac, na szczescie masz swoją sprawdzona ![]() co do tej depresji, to pewnie przemęczenie, ze z jednej strony tak blisko, wszystko trzeba dopiąć, zeby było idelanie, a z drugiej strony juz by się chciało aby był ten Dzien, ale z tego co pamietam to wieczór panienski masz w sobotę, wiec pomyśl o nim...napewno pomoże ![]()
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
proponuje jeden dzieć "urlopu" tzn weź narzeczonego i pojedzcie gdzieś razem na cały dzień. nie myślcie nie rozmawiajcie o ślubie i weslu a zobaczysz że wszytko wórci do poprzedniego stanu. czyli niecierpliwego wyczekiwania na ten dzień ![]() ![]() w niedziele bedzie ładnie więc proponuje wybrać się nad wode ![]()
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
gosik - my ok.20 wyszliśmy z Bristolu na zdjęcia
![]() ![]() podaj mi swojego maila na priv ![]() gazelcia- o korej będziesz 2.08 u p.Marty na makijażu? może się spotkamy,bo ja też będę malowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczynki za słowa wsparcia - jakoś muszę się zebrać w sobie i odżyć
![]() Kalex makijaż mam umówiony na 13 - a Ty ??
#684 |
Przyczajenie
|
dziewczyny ja tez szukam kosmetyczki dlatego pozwoliłam sobie do was zajrzeć! co to za pani Ania? i gdzie pracuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#686 |
Przyczajenie
|
a ma ktoś do niej może nr tel?
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Wtajemniczenie
|
Robię sobie właśnie tam cały czas paznokcie i na razie jestem zadowolona, jeśli chodzi o makijaż to jeszcze tego nie sprawdzałam ale polecam bo robiły mi już dwie dziewczyny paznokcie a trzecia robi mi 1 sierpnia przed weselem znajomej i jak na razie każda z nich się sprawdziła.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | ||
Zakorzenienie
|
ja na 10-ślub i wesele nie są w Kielcach, dlatego taka godzina
![]() o 13 byłam na swój ślub malowana ![]() Cytat:
Cytat:
to nie p.Ania ![]() w salonie Vita na Grunwaldzkiej koło BP pracuje p.Marta i to u Niej się malujemy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe powiedziałam co wiedziałam ![]()
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
nic się nie stało
![]() taki tu natłok informacji,że zawsze coś się może pomieszać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.