![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
12 Stonka Revelka ;** dziękuje
![]() mMee oczywiście ja kradnę ![]() ![]() Styrana jak już uporasz sie z problemami to wracaj szybciutko do Nas ![]() _________________________ _____ Jasne kolory barwne cienie jesień zmienia w deszcz ... Przebacz mi inny zabrał juz moje sny ... życie różną układa treść. Tak czy siak nieważne i tak .... Czysta jak łza ... Shame. / wstyd Wyjęła dwie filiżanki zaparzyła kawe Postawiła na stole spojrzała na krzesło gdzie zawsze siedział i pił z nią poranną kawę było puste.... To tylko złudzenie ... słowa,gesty nic nie znaczą tu ... Są takie chwilę jak sztylet rozrywają duszę w kilka sekund ... Jeśli u mnie zasypiasz to w kącie mojej głowy ... Nastrojona na miłość ... Nie ma takiej rzeczy której nie da sie przeskoczyć ... Jeszcze bedziemy razem ![]() Gdy mi zimno Ciebie nie ma by ogrzać mnie ... A kiedy już zapada noc zostajesz sam ...
#662 |
Zadomowienie
|
`Wierna i niewierna już innych rąk dotyk zna ..
`Na co dzień i od święta próbuję żal w uśmiechu kryć `Tęsknię, bo oczy Twe pamiętam .. ` Miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, a zostało tylko kilka zdjęć ...
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
Domiiniisiia i TwOjaImaginaCja dziękuje baardzo
![]() ![]() mÓj: -W te PrzeKleta Noc..CzeKam Na naDzieji GloS..
#664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odeszli.MiałamImTyleDoPow iedzenia.NadalMam,BoPrzec ieżWciążSą...WSercu[*] Ja co miesiac w dniu kiedy zgineli moi kumple mam jeden z tych opisów moze i Tobie się przyda ![]()
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
Wrócić do kumpli którzy Cię rozumieją- bezcenne
![]() ![]() ![]()
#666 |
Raczkowanie
|
~~Moje serce potrzebuje....nowej dawki czekolady...
![]() ~~Kiedy uśmiech zaczyna bolec... ![]() ~~Mężczyźni są jak tusz do rzęs - spływają jak pojawi się trochę uczuć. ![]() ~~Kiedyś byłam różą dla Twojego serca ![]() ~~Bo są momenty, gdy tęcza przestaje błyszczeć kolorami. ![]() ~~Nie znasz mojej wartości ,oceniasz po całości... ![]() patrząc na ciebie widze róże...z której ciągle ktoś odrywa płatki.. ![]() ~~złudne nadzieje...samotności ciąg dalszy... ![]() ~~I.. I L.. I LO.. I LOV.. I LOVE .. I LOVE Y.. I LOVE YO.. i LOVE YOGURT ![]() ~~Pragne pachnieć Tobą ... ~~Jak wariatka wciąż o Tobie myślę ... ![]() ~~Po kolana w trawie, po szyje w chmurach ... ![]() ~~Moje usta są różowe, oczy błyszczą znów. To Twoja wina kochanie ![]() ~~Zaczarowana jestem;* ~~Bo jest ktoś bez kogo świat byłby smutny... Na pustej drodze ktoś. Czy to Ty? ...i śniła, że dla niego tańczy... a on ukradkiem bije jej brawo Milosc jest jak RedBull- dodaje skrzydeł |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
ujrzała go . uśmiech zagościł jej w sercu .
nie można osądzać ludzi po wyglądzie , prawda ? lubił Twój uśmiech . teraz jest po porostu daleko .. ale tak samo lubi to wszystko. to nasz smutek . mój i Twój. brak czegoś, co znajome. był obojętny . wzruszył ramionami . kiedy jesteśmy razem - czuję się mało ważna. w głowie retoryczne pytanie ; czy wróci ?
#668 |
Raczkowanie
|
kontrowersyjna19
Suess DarlingForeverYours dziękuje ;*
#669 |
Zadomowienie
|
show must go on
![]() Ready or not? ![]() I'm gonna find you and make you want me ![]()
![]() |
#670 |
BAN stały
|
Kocham Twoje opisy ![]() czekam na więcej (; |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
Kłamstwo wyrasta
Dobrą energią szastam Słowa jak ptaki które wyfruwają z gniazda Co się w nas tli ? Poczuj czego chcesz Ty Bit przeżuwam Jak DJ rządze wojskiem ![]()
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
zostań nim skradnie mi Cię dzień
nie zawsze nam miłość swe uroki odkrywa bez Ciebie trudno jest przetrwać nie czujesz, że moje serce bije szybciej ?! zawsze kiedy mnie całujesz- przysięgam, mogłabym latać dzisiaj jest za wcześnie, żeby zapomnieć choć pragniemy siebie tak zachłannie gdybyś chciał podzielić choć raz ze mną żar bezsennej nocy liczymy oddechy miasta, które śpi miał się nam nie kurczyć świat |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
___
Ona w szczęściu witała Go zalana łzami<3 Jesteś moim aniołem, którego moge zawołać.. Kocham iść przez życie i być silna, dzięki Tobie. Jest przecież miłość wierzę w to jeszcze zbuduję dla niej dom. naprawdę, wspaniałe rzeczy dzieją się w mgnieniu oka Mówisz, że jestem twoim diamentem Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej. Podaruj uśmiech swój, tym których napotkałeś na jawie i wśród snów. Wcale nie jest łatwo się śmiać. Płakać jest o wiele łatwiej - wystarczy jedna cebula. *** Siedem rzeczy, których w tobie nienawidzę Jesteś próżny, te twoje gierki, jesteś niepewny Kochasz mnie, lubisz ją Sprawiasz, że się śmieję, sprawiasz, że płaczę Nie wiem, którą stronę kupić Twoi kumple to idioci I kiedy grasz tak jak oni wiedz, że to rani Chciałabym być z jednym, wiem I siódma rzecz, której najbardziej w tobie nienawidzę to ta, Że sprawiasz, że cię kocham , Siedem rzeczy, które w tobie lubię Twoje włosy, twoje oczy, twoje stare Levis'y Kiedy całujemy się, jestem zahipnotyzowana Sprawiasz, że się śmieję, sprawiasz, że płaczę Ale myślę, że muszę kupić obie Twoja ręka na mojej Kiedy przytulaliśmy się, wszystko było w porządku Chciałabym być z jednym, wiem I siódma rzecz, którą najbardziej w tobie lubię to ta, Że sprawiasz, że cię kocham
#674 |
Zakorzenienie
|
Frizz, Lougess (kradnę nałogowo twoje opisy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ciszy wyobrażam sobie Ciebie tutaj. Tak trudno mi zrozumieć co było źle. Wymazałam twoje odbicie z mojej pamięci. Urządzam małe ognisko... z naszych wspólnych zdjęć ![]() ![]() Ach masz to "coś" i... nie mogę się temu oprzeć ![]() Są tysiące powodów do uśmiechu ![]() Obiecałeś... cóż można się było spodziewać, że szybko zmienisz zdanie. Gdy na mnie patrzysz tak... mrrrr odchodzę od zmysłów ![]() ![]()
#675 |
Przyczajenie
|
dziewczyny macie jakies opisy o tym ze to juz rok jak jestem z nim?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
a ja mam troche cytatów z Lejdis...kocham ten film
![]() "W dupie mam taką bajkę " "Czekamy tu na ciebie. Ja i moja owulacja." "A jeżeli faceci są z Marsa, to niech tam ****a wracają." "Miłość to niewola, płacz i zgrzytanie pochwy." "Oni zawsze zdradzają" Może komuś coś podpasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
![]() * Kochać, to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku.. * Dopiero w samotności człowiek jest naprawdę sobą.. * Czuję się jak coś, co kot przywlókł ze śmietnika. ![]() * Kochać, to znaczy odejść - nawet za cenę własnego cierpienia.. * Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, niech zginą przy ich realizacji.. * Chcę żeby ktoś o mnie myślał..tęsknił.. chcę być komuś potrzebna i niezbędna.. najważniejsza, niezastąpiona, konieczna.. Chcę być u kogoś na pierwszym miejscu.. chcę stać się dla kogoś całym światem. Jestem niewidzialna..wystarczy więc, że mnie zauważysz, żeby stać się całym światem dla mnie.. * Im więcej w człowieku zła, tym bardziej musimy go kochać.. * [...] oprzytomnij, przetrzyj oczy nim życie Cię zaskoczy.. zanim dostaniesz w twarz.! [...] * Tak łatwo z rąk wymykam się, uciekam wciąż, znikam we mgle [...] A Ty mnie chcesz na własność mieć, zamknąć, przed światem schować.. prywatny skarb. Niemożliwe.. * Pomyśl o mnie, jak ja myślę o Tobie.. * Każdego ranka dostajemy szansę na nowe życie. Pomimo chmur walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach, a słońce świeci ponad nimi.. * Szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść. Znika równie szybko jak się pojawia..i nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar.. * Niech Ci się przyśni złote niebo, niech Ci się przyśni wyspa róż.. * Pamiętaj, że wielka miłość i wielki sukces wymagają podjęcia wielkiego ryzyka.. * ..i choć nie mieszka tu nikt, ktoś znowu z okna wyskoczył.. * Nie tłumacz się - przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak Ci nie uwierzą.. * Miłości nigdy nie było i Ciebie nigdy nie było.. * Rozchodzą się. Koniec. Kropka. Może spróbują mądrze żyć, może nie..diabli ich wiedzą..ale w tym miejscu trzeba już kończyć, dosyć tej zabawy. Więc rozchodzą się. Pogoń za szczęściem się kończy. Zawsze bezcelowa, ale dla której warto poświęcić życie.. * Śpij aniele mój..może sen uchroni Cię przed moim złem.. * - Co dalej? - Nie wiem. - Czy ją kochasz? - Więcej, niż Ci się zdaje.. - I dlatego musisz zrobić tak głupio? - Dlatego. - Jakbyś jej nie kochał, co byś zrobił wtedy? - To proste..żyłbym z nią dalej. - Więc cóż Ci z tego przyjdzie? - Wiele.. * Ważny jest skutek, lecz ważniejsza przyczyna.. * Tęsknię. Coś od środka we mnie płacze. Przypomina stare melodie, zabiera myśli. Marzenia spełniające się z opóźnieniem, kiedy nie ma siły, by uczestniczyć w ich realizacji.. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
_wpadasz w długi, nie masz nawet na szlugi
_je.bać oddech nędzy.. _chu.j z kulturą to jak handlowy pawilon _jedni żyją chwilą inni z losem się biją _liczą sie konkrety, jak u kobiety duże uda.. ![]()
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
kochane prosze was o opisy na temat tego ze moj byly facet zachowuje sie jak dziecko , rospowiada wszystkim rzeczy ktorych nie bylo i wogole nie chce mnie juz wiecej widziec (jak to napisal swojej przyjaciolce) eh szkoda bo myslalam ze bedzie z tego znajomosc lub przyjazn , nioe chcialam go zranic naprawde
![]()
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
sub
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Reszta nie znaczy wiele po za tym, że brak tutaj szczęścia.
Ile dasz z siebie tyle dostaniesz sam. Ty musisz wiedzieć co daje ci prawdziwe szczęście. Jak świat długi, szeroki popatrz tam nie ma miejsca. Dla nas tam nie ma wejścia. Coraz trudniej jest żyć naprawdę. Może wreszcie dostaniesz to co dobre i piękne. Idealna kombinacja - kobieta i mężczyzna. Więc może wreszcie coś sie zmieni.
![]() |
#682 |
Przyczajenie
|
w naszym pokoiku po prostu mnie przytul
A marzyciele spacerują nad chmurami Czy mogę o Pani prosić o Twą dłoń? Muszę strzec. Muszę nas strzec, bo gdzieś tutaj krąży ten facet czas i chce policzyć ziarnka piasku naszego zamku Gdy już przeczytasz te wszystkie mądre książki i gdy już będziesz tak mądry, jak one, to zabierz mnie miły na długi spacer... A jeśli zechcesz Możesz dotknąć gwiazdy jeśli kiedyś zapomnisz tekstu swojej roli, jeśli zapomnisz nawet W jakim przedstawieniu grasz Zawsze wtedy możesz pójść przed siebie swoją drogą... Kup mnie miły... Oddam Ci swe ciało, duszę I co tylko chcesz ... tylko mnie miły kup. |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
~~teraz widZę jak mnie kOchałeś ! tylkO serCe mi złamałeś ! ~~ktoś kochany zdaje się być zakłamany ;/ ~~Kiedyś Byłeś Mym Marzeniem, Teraz Jesteś Koszmarem... ![]() ~~Ładnie mówisz.. szkoda, że kłamiesz. ~~ Na miliony dziewczyn musiałeś zniszczyć życie właśnie mi ? ~~W ulewie kłamstw...bez parasola... ~~Sam wybrałeś, Twoja strata. Proszę odejdź z mego świata. ~~Miłość.... 6 literek, które zniszczyły mi życie ~~FaCeT tO sZowiNistyCzny rEprodUktor nIe PosIaDająCy żAdnyCh UcZuć !!!! ~~Był dla mnie jak cały świat...a teraz nie jest nic wart.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
i może dobrze, że los nie postawił na Nas.
odnaleźć się w okruchach zwykłego z Tobą dnia.' stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie.' powiedz jak zapomnieć, powiedz a spróbuje.' dlaczego mój i Twój świat się zderzył.? sam na sam z bezsennością. co się z Nami stało? i zostawiłeś mnie bez słowa. czemu nie umiem przestać kochać na zawołanie. po co budowaliśmy to co teraz zniszczyłeś? Kochane prosze Was o jakieś opisy związane z tym, że On ze mną zerwał. po roku bycia razem. że usłyszałam tyle słów, że już nie moge z tym sobie poradzić. że już mnie nie kocha. bez słowa zostawił. sen nie przychodzi. łzy cisną się do oczu. że byłam tylko zabawką w jego rękach. a serce ciągle kocha. i nie chce przestać ![]() ![]() ![]()
#685 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
BAN stały
|
Kochane prosze Was o jakieś opisy związane z tym, że On ze mną zerwał. po roku bycia razem. że usłyszałam tyle słów, że już nie moge z tym sobie poradzić. że już mnie nie kocha. bez słowa zostawił. sen nie przychodzi. łzy cisną się do oczu. że byłam tylko zabawką w jego rękach. a serce ciągle kocha. i nie chce przestać ![]() ![]() ![]() otworzyłam Ci drzwi, a Ty tak po prostu wyszedłeś z mojego życia. i niby wiesz gdzie mnie szukać, a jakoś nie szukasz.. i wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze.. założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę. chyba wszystkie stąd są, tylko chyba z innych części. przyznaję się , że ukradłam żeby potem nie było :P ale mam nadzieję , że pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
sygitaa - Słońce nasze, nie łam się. Wiem, że mi jest łatwo takie coś mówić, ale staraj się zająć myśli czymś innym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
KaP KaP KaP PłYnĄ ŁzY...CiEsZySz SiĘ?!OnE PłYnĄ DzIęKi ToBiE! dla ciebie rozkwitłam,przez ciebie więdnę ;( ŻEBY SERCE MOGŁO ŻYĆ KTOŚ MUSI W NIM BYĆ ... MOJE UMIERA Słyszysz te łzy?? Jesteś zadowolony?? One płyną przez CIEBIE!!!!! nie wiesz jak to boli...kochać a nie być kochanym Pokazałeś mi, jak można się kimś bawić... ..::Moje serce pękło na pół:.. Zostań...Tak Kocham Cie...Nie odchodź...Nie zostawiaj mnie... Już nigdy nie przytule cie..nigdy nie poczuje juz bicia twego serca. ![]() nA WiErZcHu sZtUcZnY UsMiEcH A W oCzACh boL i ciErPiEniE cham-Kochales! Ja Kocham Dalej-A Ty Przestałes Tylko z Tobą przez życie iśc chciałam. Myślałam, że mówiąc kocham, mówił prawdę...- myliłam się... Nie umiem przestać Cie kochać... I'm heartbroken without your love//mam załamane serce bez twojej miłości |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Wizażanki ![]() jestem tu nowa ale przyznam że od dawna podkradam Wasze opisy.. wszystkie są cudowne więc nie będe każdej z Was wymieniać. Kochane prosze Was o jakieś opisy związane z tym, że On ze mną zerwał. po roku bycia razem. że usłyszałam tyle słów, że już nie moge z tym sobie poradzić. że już mnie nie kocha. bez słowa zostawił. sen nie przychodzi. łzy cisną się do oczu. że byłam tylko zabawką w jego rękach. a serce ciągle kocha. i nie chce przestać ![]() ![]() ![]() [/quote] Mam nadzieje, że może Ci sie coś przyda: * Człowiek uświadamia sobie ile coś jest warte, dopiero wtedy gdy to traci. * Rozkochiwałeś mnie po mistrzowsku i wygrałeś, ale już nie będe Twoja kotku ![]() * Nie wiedziałam, że to może tak cholernie boleć. ;( * Ty sie jeszcze obudzisz bo życie to nie jest zabawa,granie ludziom na uczuciach! * Byle On, byle tu, byle by być razem znów. * czasem by normalnie żyć trzeba kogoś z serca wyrzucić, choć boli. niektóre są długie AleJakBedzieszPisaćTak to sie zmieszczą. ![]() ii głowa do góry.. ja wiem, że bedzie Ci o nim trudno zapomnieć, bo tez byłam w takiej sytuacji.. ale jeżeli tak postąpił to nie był wart Ciebie. ! buźka ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opętałeś mnie wszystko traci sens, bo Ciebie już przy mnie nie ma… Nie tak to miało być… nie tak. Chciałabym wierzyć, lecz szanse są małe, że to wszystko mi się tylko wydaje… rzeczywistość tnie serce moje na wskroś... w błękitnych oczach zgasiłeś blask. I tylko nocą cichutko spłynie łza której nie udało się zapomnieć... Miało być tak kolorowo...ale ktoś połamał kredki... Oderwana od rzeczywistości.. Myślami daleko.. Poszukuje ukojenia.. szkoda tylko, że ja ciągle Cię kocham... Byłeś tylko Ty a reszta nie miała znaczenia.. a teraz? pustka.. Tych ciepłych słów z Twoich ust na co dzień wciąż brakuje mi... A myślałam, że to właśnie Ty będziesz księciem z mojej bajki... Pojawiłeś się nagle, ot tak i zburzyłeś cały mój poukładany świat.. Zatrzymaj się i spójrz w me oczy.. Nie odwracaj wzroku... Tak Poprostu. Byłam jedną z wielu. może coś się przyda, pozdrawiam i uszy do góry : *
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.