Sabat Czarownic:) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 17:47   #661
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Sabat Czarownic:)

Cytat:
Napisane przez aaneczka Pokaż wiadomość
Ja bym może nawet i wydała te 200 zł na stanik, tylko gdzie?????

60D
Anuś kobito a jako problem??????????
Patrz tutaj:
http://www.avocado.com.pl/oferta2.php?nazwa=m_wyszukane&
wszystkie te modele dostępne sa w rozmierze 60D
i zaznaczam ten sklep jest w Warszawie więc niemusisz kupować w ciemno! Zadzwoń tam i zapytaj czy mają staniki w tym rozmiarze bo na stronie widzę, że są więc i w sklepie być powinny

W tym sklepie
http://www.peachfield.pl/szukaj.html
tez jest kilka w rozmierze 60D.
To niby sklep internetowy ale wysyłałam tam maila i można sie umówić z nimi na mierzenie i zakupy na żywo I oczywiście też są w Warszawie

I co? Moze byc???

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 17:54   #662
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Anuś kobito a jako problem??????????
Patrz tutaj:
http://www.avocado.com.pl/oferta2.php?nazwa=m_wyszukane&
wszystkie te modele dostępne sa w rozmierze 60D
i zaznaczam ten sklep jest w Warszawie więc niemusisz kupować w ciemno! Zadzwoń tam i zapytaj czy mają staniki w tym rozmiarze bo na stronie widzę, że są więc i w sklepie być powinny

W tym sklepie
http://www.peachfield.pl/szukaj.html
tez jest kilka w rozmierze 60D.
To niby sklep internetowy ale wysyłałam tam maila i można sie umówić z nimi na mierzenie i zakupy na żywo I oczywiście też są w Warszawie

I co? Moze byc???

Czyżby moje cierpienia miały się zakończyć ? Dzięki .

aaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 17:59   #663
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:

Czyżby moje cierpienia miały się zakończyć ? Dzięki .

No ja mam nadzieję!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Ale podobają Ci się w ogóle te staniki?????
Ja mam ten CREOLE z Avocado - jets piekny i bardzo wygodny i podobała mi sie tez bardzo Katinka ale wtedy nie kupiłam bo akurat nie mieli rozmiaru

Stary 2008-10-22, 18:07   #664
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
No ja mam nadzieję!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Ale podobają Ci się w ogóle te staniki?????
Ja mam ten CREOLE z Avocado - jets piekny i bardzo wygodny i podobała mi sie tez bardzo Katinka ale wtedy nie kupiłam bo akurat nie mieli rozmiaru
Bardzo mi się podobają, a Twój... . Tylko niektóre to chyba nie na moje maluszki, bo ja muszę mieć raczej zabudowany (w sensie push up). Przejdę się tam po prostu i przymierzę, tak będzie najlepiej .

Stary 2008-10-22, 18:17   #665
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi się podobają, a Twój... . Tylko niektóre to chyba nie na moje maluszki, bo ja muszę mieć raczej zabudowany (w sensie push up). Przejdę się tam po prostu i przymierzę, tak będzie najlepiej .
aaaa no tak ale ten Kreole mimo ze wydaje się niebyt sztywny to na parwde pieknie modeluje biust ja w nim mam takie dwa silikoniki hahahha

ale Elsa np wydaje się być sztywna i chyba okey do mniejszego biusciku
no musisz pomierzyć i tyle na pewno cos tam sobie wybierzesz! obawiam się nawet, że możesz stanąć przed wielkim dylematem - CO KUPIC???? Bo zapewne na 5 szt. na raz cię stać nie bedzie Ja wyszłam z 2 stanikami, nie umiałam wybrac
Kupiłam ten Kreole wtedy i jeszcze taki:
http://www.avocado.com.pl/show.php?nazwa=fado&nr=1&

Stary 2008-10-22, 18:20   #666
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
aaaa no tak ale ten Kreole mimo ze wydaje się niebyt sztywny to na parwde pieknie modeluje biust ja w nim mam takie dwa silikoniki hahahha

ale Elsa np wydaje się być sztywna i chyba okey do mniejszego biusciku
no musisz pomierzyć i tyle na pewno cos tam sobie wybierzesz! obawiam się nawet, że możesz stanąć przed wielkim dylematem - CO KUPIC???? Bo zapewne na 5 szt. na raz cię stać nie bedzie Ja wyszłam z 2 stanikami, nie umiałam wybrac
Kupiłam ten Kreole wtedy i jeszcze taki:
http://www.avocado.com.pl/show.php?nazwa=fado&nr=1&
Ja też chcę takie śliczne staniki .

Nie strasz mnie, że wyjdę z pięcioma, bo mnie nie stać na tyle . Mam nadzieję, że coś wybiorę .

Stary 2008-10-22, 18:24   #667
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chcę takie śliczne staniki .

Nie strasz mnie, że wyjdę z pięcioma, bo mnie nie stać na tyle . Mam nadzieję, że coś wybiorę .

No weź mnie na 2 na raz było ledwo stac bo płaciłam regularną cene ech..
Ale mówie Ci cudenka tam mają na prawde..
A do tego drugiego sklepu tez musze sie koniecznie umówic!!!! Mam tam kilka staniczków na oku do zobaczenia na moich piersiach

Stary 2008-10-22, 18:30   #668
Tanyia
Zakorzenienie

Kulbit jesteś nieoceniona dziękuje
Tak jak pisałaś poszukałam info o p.Hani i już chyba podziękuje za wizytę u niej najbardziej mi sie podobało określenie sierżant Hania
W avocado staniki śliczne, ale drogie, do 200 zł mogę wydac, ale 300 to już niestety za dużo, ale w dopasowanej znalazłam 2 fajne modele w moim rozmiarze i chyba zaryzykuje 1, bo piszą, że można oddac/wymienic rozmiar
http://www.dopasowana.pl/product-pol...urvy-Kate.html i
http://www.dopasowana.pl/product-pol...urvy-Kate.html
Princess mi sie bardziej podoba i można dobrac gatki jakieś, więc chyba na niego się skusze
Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:31   #669
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Ja nie byłam ale się nasłuchałam i mi wystarczy
Poczytaj sobie w necie, albo idz i sama się przekonaj. Jak wpiszesz w google p.Hania Smolna Warszawa wyskoczy Ci trochę forumowych rozmów, poczytaj.
Pani jest podobno mało delikatna i apodyktyczna, krzyczy na klientki i ogólnie się nie cacka się z nimi Wiedzę ma podobno sporą ale ja na tego typu obsługe w sferze tak delikatnej jak wybór stanika nie chce się narazać..
Potwierdzam - koleżanka mi o tym opowiadała.

Cytat:
Napisane przez strawberka Pokaż wiadomość
byłam u p Hani. Pani rzeczywiście specyficzna, nie uznająca sprzeciwu, ale niestety staniki u niej są zwężane przez krawca więc ja za zwężenie swojego Triumpha zapłaciłam hmmm 20 albo 30 zł i z tego co pamiętam całość wyniosła mnie ok 120 zł.
Podobno to nie tylko zwężanie, ale dopasowywanie do ułożenia piersi, bo różnie z tym bywa. Dlatego te przeróbki.

Cytat:
To tak jak ja . Jesteśmy po prostu druga zmiana .
Dobrze to określiłaś

Cytat:
To tak jak ja. fajnie, że nie jestem sama
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:33   #670
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
No weź mnie na 2 na raz było ledwo stac bo płaciłam regularną cene ech..
Ale mówie Ci cudenka tam mają na prawde..
A do tego drugiego sklepu tez musze sie koniecznie umówic!!!! Mam tam kilka staniczków na oku do zobaczenia na moich piersiach
Ja już obmyślam, kiedy tam pójdę i zobaczę .

EDIT: Malinka witaj w klubie posiadaczek maluszków .

Stary 2008-10-22, 18:38   #671
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
EDIT: Malinka witaj w klubie posiadaczek maluszków .
Jesteśmy (sparafrazuję teraz słowa kulbit) biuściaste inaczej
Stary 2008-10-22, 18:41   #672
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Kulbit jesteś nieoceniona dziękuje
Tak jak pisałaś poszukałam info o p.Hani i już chyba podziękuje za wizytę u niej najbardziej mi sie podobało określenie sierżant Hania
W avocado staniki śliczne, ale drogie, do 200 zł mogę wydac, ale 300 to już niestety za dużo, ale w dopasowanej znalazłam 2 fajne modele w moim rozmiarze i chyba zaryzykuje 1, bo piszą, że można oddac/wymienic rozmiar
http://www.dopasowana.pl/product-pol...urvy-Kate.html i
http://www.dopasowana.pl/product-pol...urvy-Kate.html
Princess mi sie bardziej podoba i można dobrac gatki jakieś, więc chyba na niego się skusze
eee tam mnie ktos kiedyś też pomógł więc ja tez chetnie pomogę
No ja Ci powiem, że ja też sobie nie wyobrażam bym poszła do sklepu i by jaka "Pani" się na mnie darła tylko dlatego, że wie więcej o biustonoszach niż ja i ma sklep i jeszcze ja mam jej za to płacic!! O w życiu!!!
A poza tym jakoś nie przekonuje mnie to zwężanie obwodów i przerabianie staników, skoro 500m dalej mam sklep Avocado miła cichą obsługę, spedzam tam godzinę i spokojnie kupuję staniczki dobre! bez przerabiania, bo maja szeroką rozmarówkę od 60 do 120 w obwodzie i miseczki też maja prznajmniej do J!
Nie dzięki p. Hanie sobie daruje...
Pewnie możesz spróbowac i zamówic! Podoba mi się ta Princess! Tylko ja powiem jeszcze jedno, jesli nawet masz wyznaczony rozmiar to staniki sa na prawde rózne. Są bardziej lub mniej rozciągliwe, duzo lub mało-miseczkowe, z szerokim czy wąskim rozstawem fiszbin i uwierz mi czasem by z danego modelu dobrac odpowiedni rozmiar to na prawde nie takei łatwe... już to trochę przetrenowałam

Stary 2008-10-22, 18:58   #673
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:
eee tam mnie ktos kiedyś też pomógł więc ja tez chetnie pomogę
No ja Ci powiem, że ja też sobie nie wyobrażam bym poszła do sklepu i by jaka "Pani" się na mnie darła tylko dlatego, że wie więcej o biustonoszach niż ja i ma sklep i jeszcze ja mam jej za to płacic!! O w życiu!!!
A poza tym jakoś nie przekonuje mnie to zwężanie obwodów i przerabianie staników, skoro 500m dalej mam sklep Avocado miła cichą obsługę, spedzam tam godzinę i spokojnie kupuję staniczki dobre! bez przerabiania, bo maja szeroką rozmarówkę od 60 do 120 w obwodzie i miseczki też maja prznajmniej do J!
Nie dzięki p. Hanie sobie daruje...
Pewnie możesz spróbowac i zamówic! Podoba mi się ta Princess! Tylko ja powiem jeszcze jedno, jesli nawet masz wyznaczony rozmiar to staniki sa na prawde rózne. Są bardziej lub mniej rozciągliwe, duzo lub mało-miseczkowe, z szerokim czy wąskim rozstawem fiszbin i uwierz mi czasem by z danego modelu dobrac odpowiedni rozmiar to na prawde nie takei łatwe... już to trochę przetrenowałam
Ja za taką obsługę też podziękuje, po prostu tyle, że obiła mi sie o uszy, było nawet napisane, że kobiety z całej polski do niej jeżdżą, bo cudnie dobiera rozmiar, ale po przeczytaniu kilkunastu opinii odechaiało mi się wizyty w tamtym sklepie
Do Avocado też się przejdę, może nawet przed zamówieniem w dopasowanej. Princeska mi się bardzo podoba, ale wiem, że oprócz obwodu i miseczki na to czy stanik dobrze będzie leżał ma wpływ jeszcze kilka innych rzeczy i właśnie z tego powodu troche się boję zamawiac przez internet, no ale można wymienic, mam nadzieje, że będzie dobrze
Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:11   #674
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Ja za taką obsługę też podziękuje, po prostu tyle, że obiła mi sie o uszy, było nawet napisane, że kobiety z całej polski do niej jeżdżą, bo cudnie dobiera rozmiar, ale po przeczytaniu kilkunastu opinii odechaiało mi się wizyty w tamtym sklepie
Do Avocado też się przejdę, może nawet przed zamówieniem w dopasowanej. Princeska mi się bardzo podoba, ale wiem, że oprócz obwodu i miseczki na to czy stanik dobrze będzie leżał ma wpływ jeszcze kilka innych rzeczy i właśnie z tego powodu troche się boję zamawiac przez internet, no ale można wymienic, mam nadzieje, że będzie dobrze
Spróbuj! Ja na 3 zamówione staniki praktycznie tylko 1 mi sie nadawał bez zastrzeżen wiec już koncze z netowymi zakupami
A princeska wygląda super!

Stary 2008-10-22, 19:16   #675
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Jesteśmy (sparafrazuję teraz słowa kulbit) biuściaste inaczej
Hmmmm... ja to nie wiem, czy to coś, co ja mam, to można nazwać biustem , chyba zbyt górnolotnie ujęte . Ot, coś tam jest po prostu .

Ale żeby nie było- dobrze mi z tym, już dawno zaakceptowałam ten stan .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 19:21   #676
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Hmmmm... ja to nie wiem, czy to coś, co ja mam, to można nazwać biustem , chyba zbyt górnolotnie ujęte . Ot, coś tam jest po prostu .

Ale żeby nie było- dobrze mi z tym, już dawno zaakceptowałam ten stan .
Ja też, ale trochę, pod wpływem męża, bo on ma bzika na ich punkcie
Stary 2008-10-22, 19:31   #677
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Ja też, ale trochę, pod wpływem męża, bo on ma bzika na ich punkcie
To dobrze .

Stary 2008-10-23, 07:42   #678
hihi
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Aleście naprodukowały
Stary 2008-10-23, 08:14   #679
ineczka7
Zadomowienie

dzień dobry Obudzić się nie mogłam, znowu koty się dwie godziny ganiały, od 5.30 nad ranem. Nie ma to jak dokocenie się
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 09:01   #680
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Miska ale Ty przeciez mieszkasz w Anglii tam to na prawde z zakupem duzych rozmiarów i dobrych staników nie ma chyba kłopotu co?
Nie ma ale
wokol mnie w sklepach nawet tych lepszych sa jakies niedobitki i nie mam co przymierzyc
z triumpha jak sie okazuje mam ten 75 F ale chyba one sa jakies bardzo rozciagliwe bo z innych to jednak 80 E i jest ok wiec musze mierzyc bo zalezy od firmy a wez mierz jak w sklepie sa do D tylko a te co sa wieksze to takie paskudne jakies...... no ii rycze no

Cytat:
Ja też czasem tak mam- wiem, że nie mogę, ale się skuszę, a potem... a potem oglądanie kafelków .

Czekam na ten moment- będę miała okazję poklikać z Tobą, bo na razie to się mijamy .
Doczekasz sie na pewno a na razie "druga zmiana" no a co do kafelkow wczoraj orzeszkow nie jadlam a byla powtorka z rozrywki..... ech.....

Cytat:
Cieszę się jeśli mogłam pomóc

Tak dobry stanik to w Polsce niezła cena..
Z poza granic mozna taniej cos upolowac ale jesli się nie trafi z rozmiarem jest kłopot.. Ja już sobie odpusciłam to ściąganie bo już jeden stanik za duży leży i póki co sprzedać go nie mogę..
Wolę juz raz na kilka miesiecy wydac ok. 200 zł na dobry stanik i mieć z głowy Mierzony to co innego
No wlasnie (patrz wyzej odpowiedz) - jakbym przymierzyla z danej firmy ze jest ok to bym sobie taki sam zamowila na ebayu o polowe tanszy ale nie mam szansy i boje sie ze bedzie za duzy w obwodzie i za maly w miseczce no i problem

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Aleście naprodukowały
Hej Hihi jak samopoczucie ?? lepiej nieco ?? alergia meczy nadal ?? jak oczka ?

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
dzień dobry Obudzić się nie mogłam, znowu koty się dwie godziny ganiały, od 5.30 nad ranem. Nie ma to jak dokocenie się
co ja bym dala by znow sie wkurzac zeby mi harcowaly nad uchem
Stary 2008-10-23, 09:05   #681
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Hej Hihi jak samopoczucie ?? lepiej nieco ?? alergia meczy nadal ?? jak oczka ?
Samopoczucie fatalne, ale nie zapeszając alergia schodzi

A kota całuje i przytulam codziennie kilka godzin, więc to nie od niej, bo wsztystkie tabletki odstawiłam
Stary 2008-10-23, 09:14   #682
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Samopoczucie fatalne, ale nie zapeszając alergia schodzi

A kota całuje i przytulam codziennie kilka godzin, więc to nie od niej, bo wsztystkie tabletki odstawiłam
No to chociaz troche lepsze wiesci ze juz czuejsz sie nieco lepiej dobrze a kici ci i tak zazdroszcze z takim pyszczkiem i takim charakterikiem to w sam raz dla mnie ale moze i na mnie czeka jakis bezpanski samotny kotek.... i ja go znajde !!
Stary 2008-10-23, 09:17   #683
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
No to chociaz troche lepsze wiesci ze juz czuejsz sie nieco lepiej dobrze a kici ci i tak zazdroszcze z takim pyszczkiem i takim charakterikiem to w sam raz dla mnie ale moze i na mnie czeka jakis bezpanski samotny kotek.... i ja go znajde !!
Ja się własnie zakochałam w jednym kocie...

Patrz!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82649&highlight=
Stary 2008-10-23, 09:26   #684
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

nie moge otworzyc no blokejszyn
Stary 2008-10-23, 09:27   #685
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Hej hej, ja mam takie urwanie głowy w pracy, że nawet nie mam czasu was podczytywać, a co dopiero pisać Uciekam więc I życzę miłego dnia
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 09:29   #686
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
nie moge otworzyc no blokejszyn
To zpaisałam i Ci pokazę...

Wrócę za godzinę, półtora
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bułka.jpg (25,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bułka2.jpg (32,8 KB, 0 załadowań)
Stary 2008-10-23, 09:30   #687
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Dzieki Yen dla ciebie tez

lomatko ale glod mnie dopadl normalnie jakiegos posilka bym pochlonela no mmmm oc mnie sie marzy az napisac wstyd.....
Stary 2008-10-23, 09:32   #688
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
To zpaisałam i Ci pokazę...

Wrócę za godzinę, półtora
nieeeee no i po co mi pokazalas(( jaki sliczny pyszczek JA CHCE KOTA !!!!!
Stary 2008-10-23, 09:45   #689
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
nieeeee no i po co mi pokazalas(( jaki sliczny pyszczek JA CHCE KOTA !!!!!
Nie pokazywać więcej....?
Stary 2008-10-23, 09:49   #690
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Fajny kotek, podobny do kotki mojej teściowej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości