|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Jak myślicie taki perfum czy taki portfel?
|
|
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
Perfum bardzo by chciała dostać
![]() Tak 2 piżamki, bo ostatnio mówiła że przydałyby jej się piżamki a tak zawsze kupujemy kosmetyki, więc dwie fajne ![]() na mikołaja ta z długim 35 zł na święta 3/4: 55 zł |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry,ale dla mnie to krypto-reklama wlasnego all.
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Wtajemniczenie
|
To nie jest moje allegro, każdy użytkownik jest z innej miejscowości a jak chcesz sprawdź to, mój użytkownik to betty0502 ![]() To są prezenty dla moich bliskich a nie żadna reklama swojego allegro.---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Zobaczymy mąż miał z tej firmy cornette kiedyś bokserki i był zadowolony ale jeszcze nie zapłaciłam to może wezmę 1 parę.Fajne zabawne bokserki są też na ✂✂✂✂✂✂✂✂ mają tam też suuuper kapcie i skarpetki i bardzo wygodne ![]() Kupiłam dla męża z okazji dnia chłopaka "fajnego mam ptaszka" "nie bzykam na boku" kupiłam gdzieś bon zniżkowy. Z tej firmy sprzedają też na allegro, polecam też użytkownika: pogas_pl - dołożył mi dużo gratisów i wysyłka darmowa ![]() Ja duuużo kupuję przez internet a zwłaszcza allegro, opłatki wigilijne też zamówione i papilotki do pieczenia babeczek też. Zakupy spożywcze robię w delikatesach a.pl a chęmię często superkoszyk.pl i nie jest to moja reklama, jeśli z kogoś jestem zadowolona to polecam. Propo czekoladek na prezent czy cukierków polecam: upominkidlarodzinki.pl Edytowane przez betty0502 Czas edycji: 2011-11-18 o 11:31 |
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja np. wychodzę z załozenia, że piżam nigdy za dużo, ale z kupowaniem dla innych to bywa różnie i warto zbadać teren wcześniej
Edytowane przez tennen Czas edycji: 2011-11-19 o 20:08 |
|
|
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
Nie licząc piżamki z autami i kilku takich drobiazgów kupowanie prezentów uważam za zakończone . UFFF
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Luby był zachwycony, portfel mu służy, faktycznie jest skórzany i nie niszczy się. Ja kupiłam model z miejscem na pendrive'a. Myślę ze to super prezent, śmiało zamawiaj
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Również kupowałam u tego sprzedawcy, ale inny model z miejscem na karty SD. Jakoś rewelacyjna, i ten zapach skóry... cudo! Do dziś służy, aczkolwiek się wytarł.
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam:
*Dziadkowi - papier toaletowy Sudoku, co by z książką nie musiał wchodzić na tron :P *Małej Księżniczce a jednocześnie mojej Chrześnicy - tunikę ze świnką Peppą ![]() reszta w planach realizacji
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
#672 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja na razie mam jedynie fragmenty prezentów.
- 2,5-letnia siostra: figurki Peppa i przyjaciele w szkole - tato: bluza Reszta prezentów w następny weekend, jak się uporam ze wszystkimi kolokwiami. Cytat:
Cytat:
Jeśli się nie mylę, to kiedyś pisałyśmy razem przez Przyjaciela Psa.
Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2011-11-20 o 00:08 |
||
|
|
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
Kupione:
- 2 rózne formy keksowe (mama) - książka kucharska (ciocia) - książki o nauce rysowania (siostrzenica lat 10, do tego dojdą albo puzzle, albo płótno malarskie, bo jej się marzy). |
|
|
|
|
#674 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30609915]Kupione:
- 2 rózne formy keksowe (mama) - książka kucharska (ciocia) - książki o nauce rysowania (siostrzenica lat 10, do tego dojdą albo puzzle, albo płótno malarskie, bo jej się marzy).[/QUOTE] Szaja, dzięki Tobie wiem już, co między innymi kupię 12-letniej siostrze. Że też sama na to nie wpadłam. |
|
|
|
|
#675 |
|
Przyczajenie
|
mamie buziak, synowi jakiś helikopter na pilota. nasz wspolny prezent mieszkanie ktore kupilismy.ja dostalam kiloka lat temu od swojej polowki konie smiejemy się teraz ze on ma mnie 10 lat z glowy o moja polowka dostala tydz temu juz ode mnie laptopa (ale tez bedzie mial mnie parę lat z glowy hehehe)dla nas prezentem w sumie jest wszytsko to co zdazylismy prze 12 lat osiagnac i zawsze mamy dobre slowo dla siebie a na drobiazgi nie wydajemy pieniedzy |
|
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiejszego popołudnia zrobiłam już ostatnie zakupy i jestem spłukana do ostatniego grosza
. ale uwielbiam ten przedświąteczny szał, atmosferę, pewnie po części dlatego, że jestem zakupoholiczką![]() mama: suszarka remington ac5000, szlafrok, lakier do paznokci rimmel (taki czerwony), kremy do twarzy. tata: sweterek, skarpety, papcie, brelok do kluczy, książka o zwierzętach futerkowych(tata jest hodowcą ),saszetkababcia:fartuszek, zestaw herbat, krem nivea, dezodorant, szampon do włosów, syrop doppelherz ciocia: książka kucharska, kubki, świąteczna pierdoła do domu, lokówkosuszarka, bluzka z h&m wuja: battlefield 3 , podgrzewacz do usb, butelka dobrego wina, perfum z s. oliverprzyjaciółka: bransoletka shains (jest świetna, polecam na prezent dla siostry czy przyjaciółki), sweterek, jej ukochana kawucha, i kilka książek do nauki języka szwedzkiego i przewodników po szwecji - dziewczyna ma świra na punkcie tego kraju! ![]() druga przyjaciółka: również zestaw przeróżnych kaw (wszystkie osoby z mojego otoczenia to prawdziwi kawiarze ), kubek, książkę o decopague, płytę Red Hot Chilli Peppersprzyjaciel: jakaś jego wymarzona koszulka Hemp Gru - do tej pory nie mogę uwierzyć, że dałam za zwykły T-shirt z dwiema literkami HG 96 zł -,-, słuchawki, etui na iPada, słodycze. zakupy zaczęłam robić już we wrześniu, szczególnie te, które musiałam zrobić poprzez internet, więc trochę się rozłożyło i nie odczułam tego aż tak bardzo jak rok temu, kiedy wszystko kupiłam w ostatnich dwóch tygodniach przed świętami. do tego szykują się jeszcze trzy imprezy urodzinowe, imieniny znajomej, sylwestrowa domówka, potem karnawał... a to wszystko pięknie brzmi, a niesie ze sobą koszta. to jest chyba ten minus świąt. szykujesz się całymi tygodniami, kupujesz, stroisz, pieczesz, smażysz, starasz się... kilka dni i po wszystkim, przeleci jak z bicza strzelił.
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Mam:
siosta- bransoletka szwagier- sweter Nie mam: mama- w tym roku mam calkiem sporo pomysłów- m.in.zegarek, kolczyki, torebka, bilety do teatru(chyba jednak je wybiore) lub kosmetyczki- wiec musze tylko na cos sie zdecydowac siostra- prezent juz dostala, ale ze w swieta nie bedziemy razem to wysle jej wlasnoreczny upominek tata- ??? |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się prawie wszystko pozmieniało,
Mama: własnoręcznie malowany obraz Siostra 5 lat: Monopoly junior Brat 22: Zażyczył sobie autko zdalnie sterowane, ale czy takie za 130 zł będzie dobre? Zna się ktoś z was na tym? Siostra 23: Pióro parker Przyjaciółka: Słuchawki, kurczę jak ja nienawidzę allegro. Zamówiłam słuchawki, i przyszły nawet dość szybko. Ale w pogniecionym opakowaniu, po dłuższych oględzinach (bez otwierania pudełka) okazało się, że nawet jakiś drucik jest urwany. TŻ: Łańcuszek, ale mam pytanie, jak ja mam mu go kupić? "Na oko"? I jeszcze jedno, czy np. jak niedawno dostał ode mnie bransoletkę, czy łańcuszek powinien być podobny do niej czy może być inny? Ponieważ owa bransoletka posiada specyficzne ogniwa... i tu jest problem czy znajdę coś do kompletu. |
|
|
|
|
#680 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
|
#681 |
|
BAN stały
|
Kupiłam ogromną wywrotkę za niecałe 60 zł, dla trzyletniego brata w Tesco łiii
|
|
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupuję przeważnie tylko rodzicom i czasami też sobie coś zafunduję fajnego, więc tak: mama: nową płytę Amy Winehouse (nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko, ale mam nadzieję, że tak
) tata: niestety jeszcze co kupić, ale może z mamą coś wymyślę.
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
pomozecie?
ja w tym roku tylko tż i jego mama, bo dla swojej rodzinki paczke robiłam juz od kilku miesiecy, duzo slodyczy, perfumy itp.. Dla TŻ zamowilam juz CD pack z jego Drum n Bass Rave na ktorym byl w zeszlym roku, mam zamiar mu kupic taki bryloczek do ktorego mozna wrzucic zdjecia z kompa, ale nie mam pojecia co jeszcze... myslalam, moze sweter? czapa i szalik? Portfel kupilam mu na urodziny Paula Smitha. Czytam ten wasz watek i czytam ale nic nie moge znalezc, chcialabym cos od siebie, ale tez jeszcze kilka prezentow, bo swieta spedzamy sami, pozatym w Anglii tak juz jest, ze kupuje sie duzo malych upominkow i jeden wiekszy )
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam rodzicom kieliszki do szampana, jeszcze muszę kupić pendrive TŻtowi i słodycze. I prezenty będę mieć z głowy.Muszę się z tym uporać do połowy grudnia, żeby potem nie wpaść w panikę, tylko spokojnie wybierać papier i kokardki do opakowania prezentu
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie też chciała bym bardzo, więc muszę potupać do tego samego jubilera lecz niestety dopiero 16 będę w PL. A jak nie będzie to się chyba załamie.
|
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich
może to komuś się przyda, może nie. Dosyć dawno o tym już słyszałam, a to może być fajny prezent. "Fasolki wszystkich smaków" są już w Polsce, a tu jest stronahttp://www.jellybellypolska.com/ Może to być fajny, oryginalny prezent
|
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Paskudztwo straszne. Takie sztuczne w smaku, bleh.
|
|
|
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
Taak? A to dobrze wiedzieć, bo tak się zastanawiałam nad tym... Dzięki
|
|
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś gdy byłam młodsza można było kupić takie fasolki w sklepie, pamiętam że opakowanie było z Harrym Potterem, bo wtedy był szał. Wszystko było super dopóki nie trafiłam na fasolkę o smaku czosnkowym.
![]() Co do prezentów mam już : Narzeczony : żel przed goleniem zmiękczający zarost, pudełko cukierków toffi z biedrony, dojdzie jeszcze mp3(bo mu się zepsuła), czapka na zimę (bo marudzi że uszy mu wystają), piżama(ma tylko 1) Mama: zasłony
Ja jestem Twoja i Ty jesteś mój, i tak trwajmy razem. Razem od 31.10.2007 Narzeczeni od 24.12.2009Edytowane przez paczka_cipsoof Czas edycji: 2011-11-22 o 10:56 |
|
|
|
|
#690 |
|
Przyczajenie
|
Ja wczoraj zakupiłam w Realu zestaw kawa plus termokubek dla mamy na imieniny. Promocja po 20zł i myślę, że to dość atrakcyjne, jeśli któraś potrzebuje prezentu to polecam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

jeżeli Twoja mama zna i lubi ten zapach, to wybrałabym perfum

. ale uwielbiam ten przedświąteczny szał, atmosferę, pewnie po części dlatego, że jestem zakupoholiczką
), kubek, książkę o decopague, płytę Red Hot Chilli Peppers