![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Dziś za oddech twój oddałabym wszystko
Ty nawilżasz moje usta Skrzydła są po to by się wzbić Moją jest Wenus Twoją Mars Jesteś moim numerem 1 ![]() Ja łatwo się nie poddaje Poco loco ![]() Nie wiem jak jest w niebie - nie spotkałam jeszcze Ciebie W moim sercu znowu grzmoty Oczaruj mnie lub rozpłyń się! Bez Ciebie żyć już nie mogę i nie chcę! Pełne obietnic były Twe ramiona Nie dość mi bliskości Twej, nie dość Twych zielonych oczu Oddaj mi serce i zdejmij urok ze mnie Albo na nowo zakochaj się we mnie
A teraz serca mam dwa, smutki dwa I miłość po kres, i radość do łez Wieczory długie i złe, krótki dnie Więc całuj mnie częściej, bo nie wiem jak będzie Gdy odejdziesz <3 5.02.2011 ![]() Paweł ![]() Edytowane przez xxxposhxxx Czas edycji: 2009-01-09 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Rozeznanie
|
Kilka o przyjaźni . . nieszczęśliwej:
* To moja wina . Dlaczego skreśliłam tą przyjaźń ? * Myślała, że nie będzie tęsknić . Okazało się, że Ona ważniejsza niż przyjaciółka . * To nie jest przyjaźń ! - mówiła . (ten mi się podoba, wenę miałam x d) Doceniła dopiero jak ją straciła ! * I teraz już wiem, byłaś moim Aniołem . . * Przyjaciółko ! Dlaczego tak bardzo mnie nienawidzisz ?
![]() |
#663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj, jak miło coś takiego czytać ![]() ![]() a te pogrubione oczywiście zabieram ! ![]() _____ i coś ode mnie ... You're the one I can't exist... jesteś kimś wartościowym , po prostu dlatego, że jesteś ![]() uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne ... później dorzucę coś jeszcze bo dopiero wróciłam z deski i muszę odmarznąć, żeby móc coś więcej naskrobać na klawiaturze ![]()
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
Opis mojego kolegi. :
patrząc Ci w oczy, słowa uciekają mi z głowy. _ w miłości wszystkie chwyty są dozwolone. nie zamykaj oczy, bo na zawsze chcę być, w zasięgu Twego wzroku. nie oczekuję wiele, po prostu bądź. czas na zmiany. Tobie mówię stanowcze stop. trochę zbyt przesadnie kocham Cię.
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one. /Mógłbyś powiedzieć, że jestem marzycielem Ale nie jestem jedyny./ Ja nie kocham Ciebie, Ty nie kochasz mnie. i nie pomoże nawet tabliczka czekolady. _ _ _ _ Trochę Katie Meluy "The Closest Thing To Crazy": How can I think I'm standing strong, Yet feel the air beneath my feet? /Jak mogę myśleć, że jestem silna Czując podmuch powietrza pod moimi stopami?/ How can you let me watch you sleep, Then break my dreams the way you do? /Jak możesz pozwalać mi oglądać twoj sen A potem niszczyć moje sny jak zwykle./ Why did I fall in love with you? /Dlaczego się w Tobie zakochałam?/ It's so easy to break a heart. It's so easy to close your eyes. /Tak łatwo jest złamać serce. Tak łatwo jest zamknąć Twoje oczy./
#666 |
Raczkowanie
|
Pamiętaj tylko Ty się liczysz.
Do Ciebie mnie ciągnie spójrz jak iskrzy ![]() Dla Ciebie, tylko dla Ciebie pójdę po krawędzi... Nie wyciągnięte błędy z lekcji... Z pięknej bajki rodzi się dramat...
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
_
^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie bójmy się kochać - wspomnienia zostają na zawsze.
Najkrótsze wyrazy wymagają najdłuższego zastanowienia Jeśli trzymasz miłość zbyt słabo, odleci; jeśli ją ściśniesz za mocno, umrze. Oto jedna z zagadek. Jaka to oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia W każdym z nas tkwią trzy osoby: ta, którą ukazujemy innym, ta, którą jesteśmy i ta, o której sądzimy, że nią jesteśmy He who fears he will suffer already suffers because of his fear - Ten, kto boi się, że będzie cierpieć, już cierpi z powodu swojej obawy. Idealny mężczyzna powinien zawsze mówić więcej, niż myśli, i zawsze więcej myśleć, niż mówi." |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
BAN stały
|
Ty jesteś jak pudełko czekoladek.W mojej szufladzie trzymam Cię.
Czekam aż się coś wydarzy.Czytam jej skład. Znam prawie go na pamięć Codziennie tak,próbuje Cię powoli. Chce, byś na długo starczył mi. Zachował smak i kolory. |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
o uczuciu, które jest najlepsze, bez wątpienia.
ty mnie chyba nie znasz. i nie rozumiesz nic. proste słowa z gardła, nie chcą wyjść najbardziej. kiedy czuję że cię chcę. a jak już będę dobrym człowiekiem. facet to dziwna zabawka. znalazłam sny z dziecięcych lat. przewiązane białą wstążką. nie taki z nich zmyśliłam świat. nie tak miałam żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Rozeznanie
|
*
życie, nieszczęsliwa miłość, lot, upadek uczuć, zgon. <'3
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Kochaj mnie wtedy będę Kochała Ciebie
Nie zmieniaj się wtedy ja się nie zmienię. chce byś był taki jaki byłeś dla mnie ! gdzieś upadłam, proszę pomóż mi się podnieść. zobacz jestem tutaj i Kocham Cię. Złocistymi oczami. Zauroczona twoim urokiem. Chciałam Ci powiedzieć, że chcę żebyś był już blisko mnie. Zostaw mnie bez tchu raz jeszcze. Na nic kilo gwiazd z dostawą po sam dom, z tobą je kraść chce. Twój dotyk i już niczego więcej nie pragnę. szarobury świat, szarobure twarze, wielokolorowa miłość. zawsze z tobą chce być, mimo twarzom złym śnić.
#674 |
Raczkowanie
|
'Bliskość, która przywraca ci kształt.
On odszedł. Kiedy odchodzi człowiek, bliskość ulatuje jak ptak, w nurcie serca zostaje wyrwa, w którą się wdziera tęsknota. Tęsknota - głód bliskości.' oddana w komis. eksplozja ślepych uczuć. przećwiczony śmiech. ograniczona psychicznie. w przenośni i dosłownie. życie czasem byłoby łatwiejsze gdyby dało się w nim użyć CTRL+z.
![]() |
#675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ..a tak pozatym: Jestem tylko dzieckiem..* Proszę, podaruj mi uśmiech i miłość..* uczucie oddam ze zdwojoną siłą..*
Fly like you do it like you're high like you do it like you try like you do it like a women.. * Matura 2009 ![]() biologia-rozsz. wos-podst. polski-podst. j.ang-podst. ![]() Edytowane przez .Darqa! Czas edycji: 2009-01-09 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Twoja nieobecność jest jak tłumy ludzi - wszędzie jej pełno ...
nasze życie jest jak uciekający pociąg - ciągle się gdzieś spieszy i ciągle jest spóźnione ... by żyć trzeba iść przed siebie i nie wracać dwa razy w to samo miejsce ... smutkiem ciała Cię nie zatrzymam, lecz słońcem moich oczu ...
#677 |
Raczkowanie
|
tyle słów, by złamać serce..
nie dajesz samotności żadnej szansy, ale dziś nie da się tego uniknąć.. jeśli odejdziesz, tak ja to zrozumiem, ale zostaw choć tyle miłości, abym mogła potrzymać ją w dłoniach.. jeśli odejdziesz, tak wiem, że musisz nikt nie pozostanie mi na świecie komu mogłabym zaufać.. lecz gdybyś został, sprawię aby każdy twój dzień był takim, jakim nigdy nie był.. świat rozdziela nasze serca.. chcę być Twoim jutrem i każdym innym dniem.. dziś mi ciebie brak, ale wiem, że wrócisz.. za spędzone z tobą dnie, oddam wszystko co mam.. są dni, których nie powinno być na świecie.. wiem, jak ból zabija każdy oddech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Kissable wspaniałe opisy. cudowne. fantastyczne wręcz. <3
![]() -------------------------- 1.Boję się. Nie zachowuje się już tak jak dawniej. Zdarza się, że ziewa, kiedy czytamy siedząc koło siebie. Nie przybiega zziajany, kiedy rozstaniemy się na parę godzin, z miną nieszczęśliwego dziecka, które właśnie uniknęło katastrofy. Przytula mnie jeszcze do siebie, jak przed chwilą, ale teraz nie miażdży mi żeber. Zresztą nie ma już w sobie tej gorączki, tych nieopanowanych gestów, które zdradzały jego niecierpliwość, tych gestów, które często sprawiały mi ból. Mamo, on mi już nie sprawia bólu. 2.Szampan! Pogrzebiemy za pomocą kilku bąbelków to kruche uczucie, które nas łączyło! 3.tak to trudne. Tak to okropne. Najgorsze co mi się przydarzyło w życiu. Ale nie mogę się tak po prostu poddać. 4.Przywykła do łez. 5.Nie ma Cię,a jesteś. 6.Śmiała się tylko twarzą. Powtarzała śmiech po innych. 7.Nie żaliła się. Nigdy go nie wspominała. Z nikim nie chciała o nim rozmawiać. 8.Jest Ci zapewne trudno dotrzymać mi kroku, ale - proszę Cię - postaraj się.
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
<3 ( :
Kamma1507- cudowne opisy.
![]() Dość długo mnie nie było. ![]() ![]() ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-01-09 o 20:51 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() odwzajemniam, boś boska i wymienione zabieram. ![]() _ wzrasta zapotrzebowanie na jego szept. nie wzbudzasz we mnie motyli w brzuchu ani, o zgrozo, uginających się nóg starałam się poukładać myśli w stosowny ład. ale on znów przyszedł. i nie pozwala o sobie zapomnieć. jakoś z dnia na dzień dalej nam do siebie. a mi to nie wadzi. ba, nawet pasuje. chciałbyś coś dodać? po Twojej minie trudno wnioskować: zażenowanie czy upokorzenie? serce bezsensownie zanotowało Twoją obecność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze za wcześnie by pukać w serduszko...
Tylko za Ciebie chciałam umierać. (A umarłam za cały świat. Obłudę. Kłamstwo. Bo Ciebie nie ma..) Gdybyś tylko chciał poszłabym za Tobą na koniec świata... "Lepiej o coś walczyć, niż żyć bez niczego" Mój Anioł Stróż został zwolniony Ty wiesz jak zawrócić w głowie ... ;* Każdy dzień jest coraz piękniejszy..i Ty coraz bardziej mój. Amorku proszę. Traf go traf!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Kissable <3
niewieotymnikt <3 agattee <3 powinnam <3 świat wstrzymuje obroty jedynie pozwolę ci pooddychać mym powietrzem szablon w twoim sercu moje serce twoje ręce mogłabym dla Ciebie zatrzymać burzę zima...zamarzłem jej iskrzące oczy, przy których bledną moje słowa chciałam być tym oddechem świeżego powietrza, kiedy wszystko pachniało tak fałszywie ten smak wciąż utrzymuje się w moich ustach tęsknię za tobą strasznie to jest to, co nazywamy tragedią. będę ukrywać cię w moich ścianach mów dalej kochanie jesteś granicą do zabicia siebie z tysiącem innych słów I wyrywam moje oczy Wolałbym cię widzieć, ale bez nich rozcinasz moje serce i zostawiasz je bijące na podłodze płytki ból serca wszyscy wy wysoko szacowani śpiący karmiący się gównem ! I ze śmiechem odgaszają papierosy w mym deserze. podoba się chociaż ? ![]()
chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z Edytowane przez truskawkowa1993 Czas edycji: 2009-01-09 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
* Uczę się sztuki życia, hip-hop to mój sensej . * Czasem warto się zgubić . . .
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
Nie mogę się w Tobie zakochać, przyrzekłam Jemu że będę go kochała zawsze, ZAWSZE rozumiesz? więc ani dziś , ani jutro nie licz na moją miłość.
Czasami kiedy czytam pamiętnik, wracam do naszych dni.. na chwile zapominam, że zapisana tam data jest już nieaktualna. Nieaktualna jak Twoja miłość. pogrążasz się. bezmiłość. wystarczy żebym była miła? 'A ja jestem proszę pana na zakręcie...' dzieli każdą zimę, każdy świt na pół.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-01-09 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
BAN stały
|
agattee - dziękuje. Ty zawsze masz coś fajnego.
![]() `Ja mówie - dosyć, dosyć! Dosyć narzekania! Dosyć, dosyć nad soba się użalania! `Czasem jestem jestem próżna i potrafię być niemiła `Życie po to jest żeby je przeżyć `Niebanalną urodę podarował jej świat `Niebo ci otworzę wreszcie tylko gdzie ty teraz jesteś... `Pisze słowa, których nigdy nie wypowiem `Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć `Nigdy się nie dowiesz jak smakują moje usta i jak pachną włosy `Każdego ranka podróż zaczyna się od nowa `Szuka szczęścia i ucieczki od tej szarej codzienności `Często zmienna jak pogoda i za bardzo pewna siebie `Wiem, że kiedyś cię lubiłam, jednak szybko się znudziłam `Pełne uczuc słowa, wiersze o miłości `Może i nie jestem taka, jaką chciałbyś abym była `Dużo lepiej się idzie, gdy podniesiona głowa |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Bo chcę być częścią Ciebie, jak Ty jesteś częścią mnie
Uwielbiam kiedy cała w Twoich objęciach tonę I kocham Twój delikatny dotyk jak aksamit Kocham kiedy obsypujesz mnie pocałunkami Ja słucham Twoich rad, dla Ciebie staram pozbyć się wad Bo trzeba zrobić coś , aby było tu jak w niebie Wiem co się dzieje - wokół dziwki i złodzieje Wielu szczęścia szuka Chciałbym świecić jak słońce Dość już twoich i moich łez Być skałą, wokół której toną Otrząsam się z goryczy najlepszych wspomnień Ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury Modlę się o to, chociaż nic nie pomoże Gdy przeznaczenie w parszywym humorze Biegnę do nikąd, choć coś mówi stój Los rzuca kłody pod nogi Świat jest okrutny, lecz nie ma się co rozczulać Kolejny tekst o tym, że w tym życiu ciężko Gdyby za to mi płacili miałbym królestwo Znów w lustrze nie poznaję swojej twarzy Niebo ma kolor sińców pod oczami _________________________ _________________________ _________________ Bo książe zapomniał, że miał mnie kochać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Już jestem
![]() ![]() Ja tęskniłam za opisami waszymi ;* Nie miałam internetu, przejrzałam parę ostatnich postów. Obiecuję, że nadrobię resztę. Opisy; * Nie pytaj, jak jest. * Nie wstydź się, to piękne - poczuć nagle miętę i mieć w głowie prstro. * Na spacer nocą dziś zabiorę Cię. * To takie paskudne uczucie jechać pociągiem wiedząc, że na dworcu już nikt na Ciebie nie czeka. * Pozwólmy sobie na to szaleństwo. * Wezmę Ciebie na seans, co nie kończy się. Krwawy romans, co zostaje w głowie... * Zatańczymy jak owady przy zakurzonej żarówce,najlepiej na obsacach i dużej wódce. * Mogłaby tak siedzieć miesiącami, szukając ukrytego sensu w każdym jego słowie. * Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. * Chcę Ci coś powiedzieć, ale brakuje mi słów. * Ponoć najłatwiej jest cierpieć nocą. * - Jestem przerażony. - A czego się boisz? - Boję się, że mogę skończyć sam. Boję się, że zawsze będę czyimś przyjacielem, bratem, zaufanym, ale nigdy... wszystkim dla kogoś." * Jedni mają platfusa, inni łupież, a ja tą pieprzoną wyobraźnię... * Gdy ktoś mnie spyta, co o tobie myślę, mówię że jesteś głupi, że mnie nie obchodzisz, że mam cię w dupie, że nie jesteś mnie wart, ale gdybym stała twarzą w twarz z tobą, powiedziałabym ci jak bardzo cię kocham i chciałabym cię mieć. * Późno już, chodźmy spać. * Człowiek miewa w życiu takie chwile, że lubi otaczać się przedmiotami, które przypominają smutek. * Tej nocy, jak zwykle pojawił się w moich snach. * Po kilku pierwszych spotkaniach zgodziłabym się polować z nim na szczury w południowym Bronxie, gdyby o to poprosił. Jak się spodziewałam, kompletnie straciłam dla niego głowę. * Oto moje serce i dusza, proszę przemiel je na hamburgera i się rozkoszuj, Więcej niz zazwyczaj. Rekompensata taka. ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-01-09 o 21:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Przyczajenie
|
Doskonale wiem,że mam czym oddychać.
Ej cizia,przecież to facet! Im nie ufamy. Mała nie płacz,przecież to tylko facet! Siła dzieciaku i w mózgu i w mięśniach. Pakuje swoj rap,wyjeżdzam.Nie ma dla mnie tutaj już dla mnie miejsca. |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
dla jednego pocałunku
mogę oddać wszystko Zgódź się na te słowa I znam Cię... Jeśli świat zlamie Ci serce Nie ważne w jakim miejscu na Ziemii jestes Możesz przyjść do mnie Próbujesz byc bohaterem I te siedem mórz po których żeglujesz wietrzne ścieżki którymi się wlóczysz Pozostawię Cie zagubionego i w uczuciu samotności
#690 |
Raczkowanie
|
- Rozmazałeś mi szminkę.
- Wytrę ją. - Nie, niech zostanie, niech świat zobaczy to, co do mnie czujesz. - Ale czy rozmazana szminka to najlepszy dowód miłości ? Taki jak kwiaty albo pluszowy miś ? Czy to pokaże ludziom to, co powinno ? Bo wydaje mi się, że zaczerwienione od szminki policzki niekoniecznie są widokiem, jakiego ludzie oczekują. - Po co mamy spełniać ludzkie wymagania ? - Nie wiem, ale wiem, że chcę, żeby wszyscy wiedzieli, że Cię kocham, że jesteś jedyna i wyjątkowa. - Wytrę szminkę, ale Ty powtarzaj mi te słowa codziennie, to wystarczy. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.