|
|
#661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Cytat:
Aha, zapomniałam napisać- wszystkie te rzeczy, którymi jesteś zainteresowana są w oryginalnych słoiczkach. To tak gwoli ścisłości, ale będę w zupełności usatysfakcjonowana odsypkami w woreczkach (no, może róż przydałby się w słoiczku, ale nic na siłę ) Mam nadzieję, że uda nam się wymienić. Kolorki cieni Lumiere są naprawdę śliczne i nasycone, ale mi do niczego nie pasują
|
|
|
|
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo za uświadomienie
![]() Pilnie poszukuję Eye Kabuki z EDM! Jakby ktoś stwierdził, że jednak nie potrzebuje albo może nie przypadł mu ten pędzel do gustu to ja czekam
|
|
|
|
#663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
\Niestety nie mam zadnych cieni ale moze znajdziesz cos w moich watkach ( linki w podpisie) lub w poscie wymiankowym nr 604
iwona wymianka kosmetyczno-azjatycka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=906586 super ksiazki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post6154806 Edytowane przez milena72 Czas edycji: 2009-05-09 o 22:03 |
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Wymieni sie któraś trochę mojego STF kaolinowego za ryżowy bądź bambusowy z BU?
Chcialabym przetestować.
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłabyś coś u mnie?
Edytowane przez Jackie_S Czas edycji: 2009-05-10 o 12:02 |
|
|
|
|
#666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie swatche znalazlam w necie ![]() tu link do jednego http://media.photobucket.com/image/E...l818/110-1.jpg
|
|
#667 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Albo caly In the Garden i odsypki zielonych Lumiere![]() Ja mogłabym Ci zrobic odsypki cieni i rozu ktore cie interesuja + probka Joppy. Jesli chodzi o After Party i Matinee rowniez moge zrobic niewielkie odsypki Róż może być w sloiczku, tylko jego akurat wolalabym nie oddawac zbyt duzo... Z reszta cieni nie ma problemu ![]() a jak Ty to widzisz?
|
||
|
|
|
#668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrobimy tak, ode mnie dostaniesz to wszystko, co chcesz, w całości za te odsypki od Ciebie. Lumiere mniej sypie do sampli, niż EDM, więc wydaje mi się, że będzie sprawiedliwie. Co do różu, zależy mi na słoiczku, bo inaczej sporo proszku się marnuje, nie tak, jak przy cieniach, że wystarczy pomiziać po stunce Mała odsypka w zupełności wystarczy |
|
|
|
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiedzialam ze Lumiere mniej sypie niz EDM i sie martwilam wlasnie ze nie bedzie sprawiedliwie dla Ciebie. Wszystko juz uzgodnione, chodzmy wiec na PW ![]() EDIT: wysylka poleconym priorytetem
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do wymianki cały (nieotwierany, z folią zabezpieczajaąca) sampel podkładu EDM w kolorze FAIR OLIVE (kliknełam przez pomyłkę - miał być Light Olive
) Mam też do wymianki cały słoik pudru bambusowego z Biochemii (uzyłam ze trzy razy - zużycie max 5%) - jakoś nie mam ciepliwości nakładać kolejej warstwy kosmetyków, a nie mam problemów z błyszczeniem cery, więc może się komuś przyda. Jak zwykle kupiłam nie wiem po co, skuszona tym, że to nowość - nieaktualne, leci do evelinek_rAcha, wiem, że to nie minerał (ale nie chce robic watku na Targowisku dla 1 rzeczy) - mam też na zbyciu roll-on pod oczy Garniera z kofeiną, kilka razy użyte - niestety nie dla moich b. wrażliwych oczu... Edytowane przez smash Czas edycji: 2009-05-10 o 18:45 |
|
|
|
#671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się:
EDM Linen semi-matte - opakowanie pełnowymiarowe, bez 2 g (odsypka) EDM róż New Car Smell - opakowanie mini, użyty kilka razy EDM Ivory Intensive - próbka, użyta raz EDM Fairly Light semi-matte - próbka, zostało około połowy EDM Fair Neutral matte - próbka, zostało ok.1/4 EDM róż Soft Touch - próbka, użyty raz Buff'd sampel cienia Braisin, użyty raz Buff'd sampel cienia Sultry, użyty raz i dokładam cień LaurEss w kolorze Envious - w słoiczku, otwarty i maźnięty raz na ręce
|
#674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edit: mam jeszcze poza wątkiem próbkę cienia Blue Diamonds z CS, taki błękit w kolorze burzowego nieba ze srebrnymi drobinkami. Mogłabym Ci tez dorzucić Fair Neutral w formule Flawless Face i Beige, jeśli byłabyś zainteresowana. Dobrze kombinuję? Chyba, że wolisz coś innego. Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-05-10 o 15:50 |
|
|
|
|
#675 |
|
Organizatorka
|
blue diamonds jest
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany 100% pełne sample z EDM:
Beige Neutral Sandy Fair Sparkle Beige - najlepiej na Champagne
|
#678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Beige Neutral hmmm ![]() Co chciałabyś w zamian?
|
|
|
|
|
#679 |
|
Organizatorka
|
taka opinia-dygresja
dostalam probke jako gratis kiedys z CS
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukam EDM intensive
light tan light olive i innych ciemniejszych odcieni... |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Nola:
EDM róż Soft Touch - próbka, użyty raz Mi by pasowalo ale co Ty bys chciala??
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mojej listy dodaję jeszcze dwa sample podkładów LaurEss: Gentle Petal w formule Minimalist Subtle Petal w formule Ethereal oba użyte raz do swatcha na ręce. Najchętniej wymieniłabym na sample LaurEss w kolorach Gentle Neutral i Subtle Neutral.
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Najchętniej EDM Golden Light w różnych formułach (albo jakiś podobny), coś w stylu STF, ale napisz co masz, można kusić
Interesują mnie nie tylko minerały, ale też różne drobnostki z BU, Mazideł, itp ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-05-13 o 11:56 |
|
|
|
|
#685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie Edytowane przez gajkin Czas edycji: 2009-05-25 o 14:16 |
|
|
|
|
#686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jako primer mam też puder do cery tłustej/mieszanej dr Jafwigi (mineralny)- kolor jasny półtransparentny. Coś by Cię interesowało? EDIT: Przepraszam za zamieszanie... Pomyliłam Beige Neutral z Light Neutral Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie
Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-05-12 o 12:47 |
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienie
EDM -finishing dust sunlight- odsypka wielkości próbki -pink tan semi-matte- próbka, zostało 90% -multitasking concealer- próbka, zostało 75% Lumiere: - Light Medium Cool- 1 probka - Medium Cool - 2 próbki Przyjme EDM próbki lub odsypki - Snuggle - cienie przeróżne ![]() Lumiere próbki - Autumn roz - Soft Radiance - Sweet Cherub - Hibiscuc i inne rzeczy- mozna kusic
Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-06-22 o 19:55 |
|
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
Nie miałabyś ochoty na odsypkę STF Fair kaolinowy? mam też pełny sampel sunlighta. Marzy mi się jakikolwiek rozświetlacz
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie Edytowane przez gajkin Czas edycji: 2009-05-12 o 22:18 |
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
Mam do wymiany następujące próbki (w stanie nienaruszonym):
EDM pick me up pink - nieaktualne fair matte fairly light netral matte multi intensive cocealer MEOW bronzer fahrenheit medium Poszukuję MEOW Sphynx 1 i 2, LaurEss Minimalist Gentle Petal i Subtle Petal. Edytowane przez aPerfectDrug Czas edycji: 2009-05-16 o 13:59 |
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

Aha, zapomniałam napisać- wszystkie te rzeczy, którymi jesteś zainteresowana są w oryginalnych słoiczkach. To tak gwoli ścisłości, ale będę w zupełności usatysfakcjonowana odsypkami w woreczkach (no, może róż przydałby się w słoiczku, ale nic na siłę

- nieaktualne, leci do evelinek_r